Log in

View Full Version : Feldkamp: "Döneceğim"

Onurap
19.Mart.2007, 22:41
Feldkamp: "Döneceğim"

http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Feldkamp100_1903.jpg
Tedavi olmak için Almanya'da bulunan Galatasaray'ın Alman teknik direktörü Karl-Heinz Feldkamp, Türkiye'ye dönmeyeceği şeklindeki iddiaları yalanladı. Feldkamp, ''www.sport1.de'' adlı internet sitesinde yer alan bir haberde, Türkiye'ye dönmeyeceği yönünde çıkan söylentileri yalanlayarak, ''Türkiye'ye döneceğim'' dedi. Haberde, milli takımın eski menajeri Can Çobanoğlu'nun, Galatasaray'da Feldkamp döneminin sona ermeye başladığını ve Feldkamp'ın Türkiye'ye dönmeyeceğini söylediği belirtilmişti. Haberde ayrıca, Almanya'da bacağındaki enfeksiyondan dolayı tedavi gören Feldkamp'ın iyileşmekte olduğu ve istifa etmeyi düşündüğü yönündeki haberleri yalanladığı kaydedildi.

Kaynak: AA

ThersoN
19.Mart.2007, 22:51
keşke dönmese :D tüh!!

Lucas Neill
19.Mart.2007, 22:57
Şimdi gitmese bile sezon sonu gönderilcek büyük ihtimalle...

Onurap
19.Mart.2007, 23:10
Şimdi gitmese bile sezon sonu gönderilcek büyük ihtimalle...

a.polat başkan olursa biraz zor :D Bencede gidecek ama kovularak değil kendi isteğiyle..A.avcı gelire galatasaray için harika olur onun oyun tarzına ve sistemine uygun çok oyuncu var galatasarayda..

El Comandante
19.Mart.2007, 23:16
Acikcasi ben Kallinin geri gelmemesini istiyorum,onun iyi bir teknik direktör oldugunu düsünmüyorum.Ama onun üzerinden Galatasarayi karistirmaya calisanlar var,cikmis managerin biri dönmeyecek diyo,sen nerden biliyon yahu ?! Kalli simdi diyo dönecegim diye.Yani bunun altinda art niyet aranir.Sampiyonluk yolunda yolumuza engeller koyuyorlar.

Basin yalan yaziyor Sampiyon olmayinca ..!