View Full Version : Chelsea ve Fatih Terim!
GeNç KaRTaL
23.Mart.2007, 01:56
http://www.sporx.com/images/1/33/3710_B_terim058.jpg
Chelsea ve Fatih Terim!
A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü Fatih Terim'e İngiliz kancası! Ada'nın günlük gazetelerinden Daily Mirror'da yer alan habere göre dört İngiliz kulübünün Fatih Terim ile ilgilendiği ve gelecek sezon için takımlarının başına getirmek istediği belirtiliyor.
Fatih Terim'in İngiliz menajeri Mel Goldberg konuyla ilgiliolarak İngiliz gazetesine "Birçok Premier League kulübü Fatih Terim için devrede diyebilirim. Dört kulüple temas halindeyiz" açıklamasında bulundu. Gazete ise Mel Goldberg'in bu açıklamalarından sonra Fatih Terim'in Chelsea yönetimi ile iletişim halinde olduğunu sürdü. Öte yandan Daily Mirror'da yer alan haberde Chelsea kulübünün Rus patronu Roman Abramovich'in "Fatih Terim sen bizim içinsin" sözlerine yer verildi.
22.03.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Wesley Sneijder
23.Mart.2007, 01:58
Eğer doğruysa büyük bir haber...
batuhanry
23.Mart.2007, 01:59
Sinyor Terim Sir'lüğe de kanca attı ha :) Chelsea'ye gitmesini isterim . Umarım haber gerçektir .
El Barto
Yok artık daha neler yahu. Çok sallama bir haber olmuş. :)
Drogba'dan fırçayı yiyince Avram Terim sesleri yükselmiş baksana. :D Sinyor Terim'de eğer giderse Chelsea'ye Tümer, Emre Aşık vs. gibi oyuncularıda yanında götürür. Drogba Lampard falan kalırlarsa takımda yedek beklerler artık. :p
TürkuAz
Yok artık Robert Hite.. :p
Yok artık daha neler yahu. Çok sallama bir haber olmuş. :)
Drogba'dan fırçayı yiyince Avram Terim sesleri yükselmiş baksana. :D Sinyor Terim'de eğer giderse Chelsea'ye Tümer, Emre Aşık vs. gibi oyuncularıda yanında götürür. Drogba Lampard falan kalırlarsa takımda yedek beklerler artık. :p
Başka söz söylemeye gerek yok..:icon_lol:
erdemzorer10
23.Mart.2007, 02:05
keşke gerçek olsa..Fatih Terim gibi büyük bir teknik direktöre büyük takımlar yakışır..
deniz.91
23.Mart.2007, 02:05
Çok sallama haber olmuş Terimin bizi Euro 2008e götürmesi çok büyük olay değilki hatta bizim o gruptan lider çıkmamız gerekti takım kalitemiz buna müsait
YusufT
23.Mart.2007, 02:14
Vallaaa benim duydugun kadariyla, Valencianin bir baskan adayi eger baskan olursam F.Terim getiririm demis :D :D
Chelsea'ye giderse kesin Rui Costa'yi filan getirtir antrenör olarak.
Ama Fatih Terim'i sevmiyorsaniz bile birazcik saygi lütfen, en kariyerli Türk teknikdirektörü
El Barto
23.Mart.2007, 02:15
Ama Fatih Terim'i sevmiyorsaniz bile birazcik saygi lütfen, en kariyerli Türk teknikdirektörü
Bunun aksini savunan yok zaten Yusuf. ;;)
uAsamet91
23.Mart.2007, 02:24
Gerçeklerşirse ülkemiz içinde iyi bir rekLam olur.
Fernando Gago
23.Mart.2007, 03:07
Chelsea Grantta yaptığı hatayı Terimle tekrarlamaz mutlaka tanınmuış ve otoriter bir isim lazım
Haber yalan veya değil orası önemsiz bir konudur. Bir teknik adamın başarılı olması için ne gerekiyor bilmiyorum. Hersene kupa kazanan birini gösterebilirmisiniz. Mourinho ne yaptıda bu takımın başına geldi ve kalıcı oldu. Bana Porto macerasını anlatmayın. Fatih Terim'den tek farkı Türk olmamasıydı. Galatasaray'lı olması 4 sene + Uefa sevilmemesini sağlıyor biliyoruz. Ben olsam bende sevmezdim. :icon_lol: Ama Fatih Terim renklerden öte kendini ispat etmiş bir Türk olarak en iyi takımda olmayı hakediyor.
"Fatih Terim sen bizim içinsin"
euahue Yok artık Lebron James
kolpa haber bülteni sunar, şimdi haberler..
Bordo61Mavi
23.Mart.2007, 12:22
Chelsea Terimi mi getircek :D:D
Ben ingilterede yasiyorum, burdaki kulupleri de cok iyi biliyorum. Chelsea terimi asla almaz
Addolorato
23.Mart.2007, 15:29
sanırım haberi fotomaç yada fotospor'dan almışsın:D yani atmayı seven gazetelerden ben şahsen pek inanmıyorum ve abromovichinde terim bizim içinsin diyeceğinide sanmıyorum.
Xipe Totec
23.Mart.2007, 16:44
sporx yazıyor ama:D
ya gitsinde kurtulalım şu adamdan bi.. iyi iş yapmaya başlarsa zati adnan polat geri getirir:D
Fıratcan Alçınkaya
23.Mart.2007, 16:52
F.Terim giderse Target Man H.Şükür'ü alır Chelsea :n:
a.arıcı-11
23.Mart.2007, 17:48
drogba,lampard,terry,shevchenko gibi dünyaca ünlü futbolcular türkiye dışında hiçbir başarısı olmayan terimi istemezler avram grant olayına döner iş
Xipe Totec
23.Mart.2007, 18:02
ayrıca chelsea gibi takımların TD leribir gözlemci kadar oyuncuları takip etmesi gerekir.. fatih terimin kalkıp oyuncu izleyeceğini yada sunulan oyuncu rapolarını ince ince takip edeceğini sanmıyorum.. ama yapabileceği en iyi işte yönetimin aldığı oyuncuları yönetmek.. GS de buna alıştı giderse abramoviç ile iyi bir ikili oluştururlar..
Bordo61Mavi
23.Mart.2007, 21:13
http://www.skysports.com/story/0,19528,11668_3334594,00.html
Skysportsta yazmis, bugun Hurriyette soylemis " Abramovich Acikladi " basligi ile.
Ben insallah derim sadece :)
Aykan19o3
23.Mart.2007, 21:41
Fatih Terim Chelsea'ye giderse süper olur. Premier Lig'i izlemek ayrı biz zevk olur bizim için :)
ThersoN
23.Mart.2007, 23:10
Gider geri gelir aynen Milan'daki gibi, ona Fiorentina ayarı bir kulup lazım, bahsedilen, Chelsea'de Terim yapamaz, üzerine bi Avrupa gözünde, dejavantaj olur onun için
Bordo61Mavi
23.Mart.2007, 23:19
Terim, Mourinho kadar karizmatik bence renk katar bu lige ancak ben inanmiyorum bu habere
TürkuAz
24.Mart.2007, 03:18
Fatih Terim'i Yılmaz Vural olarak düşünenler bile, var. Tebrikler, futbol dehaları.. :icon_smile:
deniz.91
24.Mart.2007, 03:47
Terim başına geçerse transferlerini söyleyim Hakan Şükür Sabri Emre Belözöğlu Tümer:p
ShevAnil
24.Mart.2007, 06:45
Zor Gibi ama İngiltere'nin Saygın 2-3 Gazetesinde'de Çıkmış Bu Haberler..
Keşke Gerçek Olsa.. Terim'e Tottenham , Everton gibi Başarıya Aç Takımlar Lazım.. :)
Emurafu
24.Mart.2007, 21:21
Daily Mirror gazetesi, Chelsea’de sezon sonunda Avram Grant’in yerine Fatih Terim’in geçeceğini iddia etti. Arsene Wenger, "Terim, Avrupa’nın en iyisi" dedi..
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Chelsea yolcusu... İngiltere’nin Daily Mirror gazetesi, Terim’in sezon sonunda mavi-beyazlı takımın teknik direktörü Avram Grant’in yerine geçeceğini iddia etti. Gazete, Fatih Terim’in adını ilk sıraya koyarken, Chelsea’nin Rus patronu Roman Abramovich’in listesindeki diğer iki ismin Barcelona Teknik Direktörü Frank Rijkaard ve Getafe ile başarılı bir sezon geçiren Danimarkalı Michael Laudrup olduğunu vurguladı. Gazete, 4-4 biten Tottenham maçında büyük taktik hatalar yapan Avram Grant’in gitmesinin artık kesin olduğunu yazdı.
WENGER’DEN ÖVGÜ
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger’in "Fatih Terim, Avrupa’nın en iyi teknik direktörü" sözüne yer veren Daily Mirror’a bir açıklamada bulunan Terim’in menajeri Mel Goldberg, "İngiltere Premier Ligi’nden en az dört takım Fatih Terim’e teklifte bulundu. Kendisi de İngiltere’de takım çalıştırmaya çok sıcak bakıyor. Bu konuda gelişmeler var" dedi.
Roman: You are the one for me, Fatih
Roman Abramovich is drawing up a secret hit-list of potential managers which will pile the pressure on Avram Grant.
Turkey boss Fatih Terim, one of the most highly-rated managers in Europe, has been sounded out by agents claiming to be working for Chelsea.
Terim, 54, is believed to be one of the targets along with Barcelona boss Frank Rijkaard and Getafe coach Michael Laudrup if underpressure Grant loses his job this summer.
Turkey coach Terim, who led Galatasaray to the UEFA Cup and also managed AC Milan and Fiorentina, is set to quit his current job after Euro 2008 finals and has already been singled out by Arsene Wenger as the best coach in Europe.
Advertisement
Terim's advisor Mel Goldberg said: "There has been interest from at least four Premier League clubs and of course he would be interested in a job in England."
Chelsea chief executive Peter Kenyon has insisted that they remain behind Grant - but the Israeli is under mounting pressure at Stamford Bridge
Haberin Linki:http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/2008/03/22/roman-you-are-the-one-for-me-fatih-89520-20358945/
English interest in Terim
Turkish coach could move to Premier League
Turkish coach Fatih Terim has offers from a number of Premier League clubs, his British agent has claimed.
Terim is rated very highly in Europe having guided Galatasaray to Uefa Cup success in 2000.
He went on to manage both Fiorentina and Milan before returning to Gala, who he left again in 2005 to take up his current role as coach of the national side.
Terim has guided Turkey to Euro 2008 - their first major tournament since the 2002 World Cup.
But Terim is now attracting attention from a number of clubs sides and Chelsea are the latest side said to be interested.
Interest
Terim's agent Mel Goldberg confirmed there was a lot of interest from England.
"There has been interest from at least four Premier League clubs and of course he would be interested in a job in England," Goldberg told the Daily Mirror.
Skysports bile yazmış;http://www.skysports.com/story/0,19528,11668_3334594,00.html
http://www.teamtalk.com/football/story/0,16368,1773_3334623,00.html
Biz burda gülüyoruz ama haber ciddimiş.Dün gece İngiliz muhabiri star tv'ye baglandı..Chelsea-Arsenal maçında bile bu olay konusuluyormuş.Abrahamovic karizmatik birini istiyormuş..Chelsea forumlarında bile konusuluyor..Gurur duyalım bence gülecegimize derim:)
Herseyi zaman gösterecek..
Del Piero_10
24.Mart.2007, 21:39
Fiorentina'da kulübün sahibi ile ters düşüp ayrılan Fatih Terim,Abramoviç'in diktatörlüğü altında çalışmayı da kabullenemeyip kısa sürede ayrılır.
shadowrefree
24.Mart.2007, 23:00
-CHELSEA'NİN TEKLİFİ İDDİASI-
Terim, İngiltere Premier Lig'in önemli ekiplerinden Chelsea ile sezon sonu için el sıkıştığı yönünde İngiliz basınında çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine, şu ifadeleri kullandı:
Avrupa Şampiyonası Finalleri'nin sonuna kadar beni bu işimden alı koyacak herhangi bir neden göremiyorum. Arkadaşlarımla beraber tamamen iyi hazırlanmak, iyi oynamak ve başarılı olmaktan başka düşüncemiz yok. Ayrıca beni herkes tanır ki, bir takımla çalışırken başka takımla konuşmam, isteyen takımın hocası varsa da hiç konuşmam. Herkes için geçerli bu. Bir işim varsa o işimi tamamlarım. Bakış açımız Avrupa Şampiyonası ile ilgili. Öte yandan, bir Türkün isminin konuşulduğu yer, herhangi bir ülke değil, bir Türk teknik adamın istenmesini, olur veya olmaz, bugün bir Avrupa, Dünya takip ediyorsa Türk futbolu için çok önemli bir şey. Konuşulan yerler çok basit yerler değil. Olayın bu tarafıyla ilgilenelim ama şu anda biz ekibimizle beraber, nasıl en ufak hata olmaksızın Avrupa Şampiyonası'na hazırlanırız, orada güzel sonuçlara nasıl imza atabiliriz, güzel temsil edebiliriz onun derdindeyiz. Tabii ki, istenmek hoş bir şeydir, herkese tavsiye ederim. Ama şu anda hiçbir şeyle ilgilenemeyecek kadar Milli Takım ile fazla ilgileniyorum.''
Fernando Gago
25.Mart.2007, 03:17
Terim açıklaması
Fatih Terim'in İngiltere Premier Lig'in önemli ekiplerinden Chelsea ile sezon sonu için el sıkıştığı yönündeki haberlere İngilitere'nin en saygın gazetelerinden The Guardian'dan "Chelsea yeni bir menajer aramıyor" yorumu geldi.
İngiliz Daily Mirror Gazetesi'nin Chelsea'nin başına önümüzdeki sezon Fatih Terim'in getirileceği iddaları geçen haftadan beri gündemini korurken, İngiltere'nin en saygın gazetelerinden The Guardian, Chelsea'nin şuanda yeni bir menajer aramadığı yorumlarını yaptı. The Guardian Gazetesi futbol yazarlarından Dominic Fifeld, dün akşamki Chelsea - Arsenal maçından sonra menajer Avram Grant'ın yerinin sağlamlaştığını Grat için kariyer tehlikesinin şuanda sözkonusu olamadığını söyledi.
Chelsea eğer yeni bir menajer arayışına girerse bunun ikisi de Holandalı olan Barcelona teknik direktörü Frank Rijkaard veya Rus Milli Takımı Guss Hiddink olmasının büyük olasılık olduğunu söyleyen Fifeld, bu aşamada Terim'in isminin söz konusu olamadığını iddia etti.
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ndeki rakibi Chelsea'nin, Londra Derbisi'nde Stamford Bridge'de konuk ettiği ezeli rakibi Arsenal'ı 2-1 yenmesinin büyük bir toparlanma olduğunu söyleyen Fifeld, Arsenal galibiyeti Grant adına büyük bir kazanç oldu dedi.
Chelsea -Arsenal maçı hakkında yorum yapan İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Times ise, Chealsea Kulübün menejeri Avram Grant'in maç sonucundan duyduğu memnuniyeti sayfalarına yansıttı. Eğer bu maçta da kötü sonuç alsaydı Grant'in kariyerinin tehlikeye düşecegini hatırlatan gazete, Arsenal galibiyetiyle Grant'ın yerinin bir süre daha sağlam olacağı yorumunu yaptı.
Gazete ayrıca, bütün gözlerin 26 Nisan'daki Stamford Bridge oynanacak Manchester United maçında olduğunu , Chelsea'nin puan kaybetme riskini göze alamayacağını yazdı.
Kaynak : DHA
Alicanfmfan
26.Mart.2007, 06:13
Bence Fatih Terim Chelsea'ye yakısır.Ama şu mantelite inadından vazgeçerse chelseayi başardaın başarıya taşır.