View Full Version : Ricardinho Kadro Dışı!!!
barahir
23.Mart.2007, 21:47
Ricardinho kadro dışı bırakıldı
Beşiktaş'ta Ricardinho kadro dışı bırakıldı. Teknik Heyetin raporu doğrultusunda Brezilyalı oyuncu yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı. Yönetim Kurulu ve Teknik Heyetin uzun süredir gözlemlediği Ricardınho'nun kadro dışı bırakılma gerekçesi ise;
-Antrenman ve müsabakalardaki isteksizliği, son dönemde takım ruhuna zarar veren disiplinsiz davranışları, teknik heyete gerekli saygıyı göstermemesi ve söylemleriyle takım arkadaşlarının performanslarını olumsuz yönde etkilemesi-
olarak açıklandı.
23.03.2008
Kaynak : DHA
Bunca eksikliğe rağmen böyle bi karar.. Tartışılır.
Bordo61Mavi
23.Mart.2007, 22:49
BJK bukadar para veriyo bu futbolculara ondan sonra kadro disi birakiyo. Bundan bi onceki ornek Kleberson
Fıratcan Alçınkaya
23.Mart.2007, 22:53
zaten 2-3 ay sonra kontratı bitioyr bildiğim kadarıyla... Gidici... Zaten onun mevkisinde adamlarımız var...
fb maçı öncesi bjk işler kötü gidiyor fenerbahcenin inönüde bir galibiyeti çöküşe sebebiyet verebilir.
Fernando Gago
23.Mart.2007, 23:02
Çok zamansız oldu bu olay daha önce Nobre de kadro dışı bırakılıp affedilmişti yönetim bazı konularda tavrını net koyması gerekiyor
ThersoN
23.Mart.2007, 23:03
Kartal'ın şampiyonluk hayali suya düşecek yine
Aykan19o3
23.Mart.2007, 23:04
Kartal'ın şampiyonluk hayali suya düşecek yine
Ricardinho olmayınca şampiyon olamıyacak mıyız şimdi ? :D
Bence iyi oldu zaten gidici
Bordo61Mavi
23.Mart.2007, 23:14
zaten 2-3 ay sonra kontratı bitioyr bildiğim kadarıyla... Gidici... Zaten onun mevkisinde adamlarımız var...
Zaten zaten diyosun ama BJK nin paralari hep bosa gidiyo
ThersoN
23.Mart.2007, 23:16
Ricardinho olmayınca şampiyon olamıyacak mıyız şimdi ? :D
Bence iyi oldu zaten gidici
psikolojik manada söyledim :D, sportif olarak sen haklısın :D:p
BlackEagle19o3
23.Mart.2007, 23:25
Ricardinho'nun yokluğu bizi ne sportif olarak etkiler ne de psikolojik olarak.Hala bana göre şampiyonluğun en büyük adayıyız...
GeNç KaRTaL
23.Mart.2007, 23:32
Ricardinho bu sezon hemen hemen hiç katkı yapmadı.Bir Denizli maçında asist yaptı birde Kasımpaşa maçında gol attı başkada bir şey hatırlamıyorum.
Ricardinho gibi bir oyuncudan yararlanamamız gerçekten çok kötü.Bir sürüde para alıyor.Zaten Bobo hariç son zamanlarda aldığımız kaliteli Brezilyalılardan yararlanamıyoruz.(Ailton,Kleberson,Ricardinho)
Ricardinho'yu devre arasında satabilseydik çok iyi olacaktı aslında..Sezon sonunda beleş gitmemiş olurdu.
Universal
23.Mart.2007, 23:35
Beşiktaş doğru bir karar almış. Geçen yıl Rico Paşa ile çağrılıyordu. Bu yıl ise isminden hiç söz ettiremedi. Futbol olarakta hiç kimseyii tatmin edemedi. Takıma sportif açıdan birşey katmadığı gib takımda ki diğer oyuncularıda olumsuz yönde etkilediği için böyle bir karar alınması doğru oldu. Fenerbahçe maçından önce bu kararın alınmasının doğru olup olmadığını haftaya oynanacak maçta görebiliriz. Çünkü Brezilya'lı oyuncular bu karara üzülmüş olabilirler.
Fernando Gago
24.Mart.2007, 00:29
Alex ile karşılaştırılan , daha iyi denilen bir oyuncu daha hayak kırıklığı oldu ...
Fıratcan Alçınkaya
24.Mart.2007, 00:31
Zaten zaten diyosun ama BJK nin paralari hep bosa gidiyo
R10 bile kadro dışı kaldı oldu bildiğim kadarı ile büyük takımlarda olur böyle şeyler etkilemez bizi...
yunusgs
24.Mart.2007, 00:43
Zaten futbol oynayıp da katkı yapmayan bir oyuncunun kadro dışı bırakılması çok normal etkilemez Beşiktaş'ı
anilton
24.Mart.2007, 00:45
Ricardinho'nun yerine dedemi koysam Beşiktaş'a daha çok faydası olurdu.Bence zamanlama olarak yanlış bir karar.Devre arası yollar ayrılmalıydı...
Bordo61Mavi
24.Mart.2007, 10:45
R10 bile kadro dışı kaldı oldu bildiğim kadarı ile büyük takımlarda olur böyle şeyler etkilemez bizi...
Buyuk takimlar neden batiyo hic dusundunmu ?
Fıratcan Alçınkaya
24.Mart.2007, 17:15
büyük takımlar batmaz kolay kolay adı büyük gerisi boş takımlar batar...Mesela Barcelona 30m€ verdi Saviola'ya adam yalan oldu gerçek büyük takımlar batmaz...
eXcitinG
24.Mart.2007, 17:19
Yönetimin yaLnışLarından birisi daha. BöyLe bir adamı, geçmişi beLLi oLan, takıma isteniLdiği zaman yararı dokunabiLecek bir adamdan daha mahrum oLduk. Ha şu zamana kadar bir faydası varmıydı ? yoktu. Ama oLabiLirmiydi ? OLabiLirdi. Neyse.
Bordo61Mavi
25.Mart.2007, 03:45
büyük takımlar batmaz kolay kolay adı büyük gerisi boş takımlar batar...Mesela Barcelona 30m€ verdi Saviola'ya adam yalan oldu gerçek büyük takımlar batmaz...
Ispanya ve Turkiye sartlari aynimi. Hem Barcelona cok zor donemler gecirdi, Laporta gelip finansal anlamda biseyler yapana kadar. Bjk de boyle seyler istemiyosa bence akkili islere imza atsinlar, her sene boyle transferler yapip bi ton kayiba sebep oluyolar
Fıratcan Alçınkaya
25.Mart.2007, 03:53
Saviola ile de Ricardinho nun maliyeti aynı değil... her takım yapar böyle şeyler hangi takımın tüm transfeleri tutarkı Barca,Real vs. bu takımların yaptıkları transferlerde tutmuyor üst üste sezonlar m$ boşa harcıyor olur olur yani Ricardinho gecen sene çok iyiydi adam Ricopaşa oldu bence o kadar da fiyasko değil bu sene çöktü...
El Comandante
25.Mart.2007, 03:56
Sol kanat olarak alinmis bu Rico.
Fazla üzerinde konusmaya gerek yok.Besiktasin nasil bir yönetimi,nasil futboldan anlayan yönetimi oldugu ortada ...
LaigLeNoiR
25.Mart.2007, 03:59
Ricardinho esasında iyi bir oyuncuydu ancak aşı tutmadı diyebiliriz.
Juan Fran örneği geliyor sürekli benim aklıma.Bu Fran hala İspanya'da takır takır ilk 11 'de futbolunu oynuyor.Takımını şimdi hatırlayamadım.
Fıratcan Alçınkaya
25.Mart.2007, 04:06
zaragoza murat lig 16. kümenin 1puan üzerinde her an kümeye gidebilirler.. JuanFran orayıda batırdı...
Bordo61Mavi
25.Mart.2007, 04:10
Saviola ile de Ricardinho nun maliyeti aynı değil... her takım yapar böyle şeyler hangi takımın tüm transfeleri tutarkı Barca,Real vs. bu takımların yaptıkları transferlerde tutmuyor üst üste sezonlar m$ boşa harcıyor olur olur yani Ricardinho gecen sene çok iyiydi adam Ricopaşa oldu bence o kadar da fiyasko değil bu sene çöktü...
sen Barcelona ile Bjk yi ayni yapiyosun ama :D
Diatta , Rico, Kleberson bi ton para. Bu ligde en begendiim transfer politikasini Fenerbahce uyguluyo.
Fıratcan Alçınkaya
25.Mart.2007, 04:18
hayır kardeşim bir değilde örnek BJK de Türkiye'nin Barcelonası sayılır az çok...
yani ben örnek verirken mesela Saviola 10lira ise Ricardinho 1lira zarar yani byük takımlarda hep olur bu... En güzel örnek Sheva mesela her takım yapar bunu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama son zamanlarda biz bunu GS-TS ile beraber cozuttuk... 2003den beri 50den fazla adam alıp yolladık ...
Bordo61Mavi
25.Mart.2007, 04:45
Iste ben diyorumya, bizim takimlar bi sezonda degisiklik istiyo, butun oyunculari birden almak istiyo. Ama boyle yaparak asla basari gelmez, boyle buyuk zararlara ugranir.
Profesyonel yonetilmiyoruz
shadowrefree
25.Mart.2007, 07:49
Ricardinho'nun yokluğu bizi ne sportif olarak etkiler ne de psikolojik olarak.Hala bana göre şampiyonluğun en büyük adayıyız...
liderin 2 puan gerisindesiniz...Nereye en büyük adayı sizsiniz...defansda yol geçen hanı...biraz objektif bakalım...
Alex ile karşılaştırılan , daha iyi denilen bir oyuncu daha hayak kırıklığı oldu ...
Her gelen giden Alex ile karşılaştırılıyor...Ama bir türlü Alex gibi olanı göremedik...Rioc geldiğinde Alex Rico nun yedeğiydi cart curttu diyorlardı...Sonuç Rico kadro dışı...En son Lincoln örneği...Schalke boşuna satmaz adamı...Alex bu sene double double yaptı nerede Rico nerede Delgado nerede Lincoln...
Yönetimin yaLnışLarından birisi daha. BöyLe bir adamı, geçmişi beLLi oLan, takıma isteniLdiği zaman yararı dokunabiLecek bir adamdan daha mahrum oLduk. Ha şu zamana kadar bir faydası varmıydı ? yoktu. Ama oLabiLirmiydi ? OLabiLirdi. Neyse.
kaç maç geçti faydası olmadı bu vakitten sonrada hiç bir faydası olmazdı...Haaa Ertuğrul hoca gider yerine başkası gelirse yeni bir umut deyip istekli olurdu...Ama bu vakitten sonra teknik heyetede saygısı kalmayan bir adamdan hayır gelmez...
Ispanya ve Turkiye sartlari aynimi. Hem Barcelona cok zor donemler gecirdi, Laporta gelip finansal anlamda biseyler yapana kadar. Bjk de boyle seyler istemiyosa bence akkili islere imza atsinlar, her sene boyle transferler yapip bi ton kayiba sebep oluyolar
bu Yıldırım Demirören in işine geliyor...bjk nin borcunun yarısı Yıldırım a...Adam kulubü kendine bağımlı yapıyor...Çünkü muhalefet yok...Neden?bu kadar borcun altına kimse girmeye cesaret edemez...bjk liler bunun farkında mı acaba?babasının malı gibi onu alıyor bunu gönderiyor şunu satıyor...birisi dur demelli artık...bu senede şampiyon olamazlarsa ne olacak...