PDA

View Full Version : Beşiktaş Hep Eksik!

yunusgs
24.Mart.2007, 21:42
http://img528.imageshack.us/img528/6333/30423841hf0.jpg (http://imageshack.us)

Süper Lig´de şampiyonluk mücadelesi veren, ancak İstanbul Belediye ile yaptığı maçtan 2-1 mağlup ayrılarak bu mücadelede büyük bir yara alan Beşiktaş, bu sezon yaptığı maçların hiçbirinde tam kadro sahaya çıkamadı.
24.3.2008

Siyah-beyazlı takım, bu sezon sakatlık ve cezalı futbolcuların olması nedeniyle lig maçlarında şu ana kadar tam kadro mücadele etme fırsatı bulamadı.

Sezonun ilk haftasından itibaren fire veren ve hep eksik mücadele etmek zorunda kalan Beşiktaş’ın bu durumu da teknik heyeti sıkıntıya soktu. Sakat Mehmet Yozgatlı ve cezalı İbrahim Üzülmez’in yokluğu nedeniyle lige iki eksikle başlayan siyah-beyazlı ekip, şu ana kadar yaptığı maçlarda rakipleri karşısında sahaya hep bazı oyuncularından yoksun çıktı.

Beşiktaş’ın teknik heyeti, en çok sıkıntıyı ise sürekli sakat oyuncuların olmasından dolayı yaşadı. Sakat oyuncular nedeniyle başı ağrıyan teknik heyet, bir diğer sıkıntıyı ise cezalı oyuncuların olması sonrası yaşamış oldu.

Ligin ilk 7 haftasında nispeten daha az oyuncudan yoksun kalan "Kara kartallar", haftalar geçtikçe bu sıkıntıyı fazlasıyla hissetmeye başladı. 8. haftada Gençlerbirliği ile yapılan maçta 5 oyuncusundan yoksun mücadele etmek zorunda kalan siyah-beyazlı ekip, 9 ve 10. haftalarda Trabzonspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan karşılaşmalarda eksik oyuncularını toparlar gibi olduysa da ilerleyen haftalarda aynı sorunu fazlasıyla yaşamaya devam etti.

İlk yarıda yaşadığı sıkıntıyı ligin ikinci yarısında da sürekli hisseden Beşiktaş, böylece sezon boyunca belini doğrultamadı.

BU SIKINTIYI EN AZ ANKARASPOR MAÇINDA YAŞADILAR

Beşiktaş, eksik oyuncu sıkıntısını en az Ankaraspor maçında yaşadı. Ligin 5. haftasında Ankaraspor ile deplasmanda yapılan maça sadece sakat Gökhan Zan’dan yoksun çıkan siyah-beyazlı ekip, diğer haftalarda ise çeşitli nedenlerden dolayı bazı oyuncularının eksikliğiyle mücadele etti.

14 VE 21. HAFTALARDA SIKINTI DORUĞA ÇIKTI

Siyah-beyazlı takım, eksik oyuncularla ilgili sıkıntıyı en çok 14 ve 21. haftalarda yaşadı. Beşiktaş, 14. haftada Çaykur Rizespor ve 21. haftada Kayserispor ile yaptığı maçlarda 7’şer oyuncudan yoksun kalınca eksik oyuncu sıkıntısı doruğa çıkmış oldu. Siyah-beyazlılar, Çaykur Rizespor ile berabere kalırken, Kayserispor’a ise 2-0 yenildi ve bu 2 maçta toplam 5 puan kaybetti. Çaykur Rizespor maçında sakat Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Mehmet Yozgatlı, Diatta ve İbrahim Kaş’ın yanı sıra cezalı oyuncular Tello ile Cisse takımlarını yalnız bıraktı.

Kayserispor karşılaşmasında ise sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı, Bobo, Cisse ile birlikte cezalılar Baki Mercimek ve İbrahim Toraman forma giymeyerek takımlarının eksik mücadele etmesine neden oldular.

FENERBAHÇE MAÇINDA DA EKSİK OLACAKLAR

Beşiktaş, sezon başından beri yaşadığı bu sıkıntıyı Fenerbahçe ile gelecek hafta yapacağı önemli derbi mücadelesinde de hissedecek. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Bobo, Fenerbahçe maçında cezası nedeniyle oynamayacak ve takımını yalnız bırakacak.

Siyah-beyazlı ekip, henüz tam kadro olamadığı ligde şu an için sadece Bobo’nun oynamayacağının kesin olması düşünülürse bir maç daha tam kadro sahaya çıkmamanın sıkıntısını yaşayacak.

Bu arada dün teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan Ricardinho, bir değişiklik olmaması halinde Fenerbahçe maçında kadroda yer almayacak.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Rüştü’nün, hafta sonunda yapılacak derbi mücadelesinde oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Rüştü’nün de sakat olması halinde siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe maçına şu an için 3 eksik oyuncuyla çıkacak.

KAYNAK:FANATİK

anilton
24.Mart.2007, 21:46
Hep şanslı olduğumuz söylenir ama işte şanssızlığın alası...

shadowrefree
24.Mart.2007, 22:36
Bobo resmen ihanet etti...Böyle bir hata yapılamaz...hemde her puanın çok kritik olduğu haftalarda...

eXcitinG
24.Mart.2007, 22:38
Pek şansLı bir sezon geçirdiğimiz söyLenemez doğrusu. Bizim takımda mı birşeyLer var antrenörLerde mi, oyuncuLarda mı anLamıyorum ama bunLar bizi yıLdıramaz...

Fıratcan Alçınkaya
24.Mart.2007, 22:44
herşeye rağmen şampiyonluğun en büyük adaylarındanız...

shadowrefree
24.Mart.2007, 22:45
Yalnız haftasonu Fener e kaybederseniz yarışdan koparsanız gibime geliyor...Çünkü sonraki haftada Sivas a deplasmana gidiyorsunuz...

eXcitinG
24.Mart.2007, 22:57
Fenerbahçeyi de yenicez, Sivasspor u da yenicez verdiğimiz LiderLiği kimseye muhtaç oLmadan geri aLacağız. Eksik, cezaLı, o ordaymış anLamayız. Ya aLacakLar ya aLacakLar ! :)

Fıratcan Alçınkaya
24.Mart.2007, 23:07
bu sezon hiç bir maçta bu kadar umutlu olmadım Fenerbahçe'yi yeneceğiz... Dünyalar kadar eksiğimiz olsun S.Kurtuluş,Cisse,BoBo,Ricardinho hiç farketmez o hakemleri de görelim bakalım İnönü'de efeliğini iyi niyeti suistimal edenlere taviz yok...

shadowrefree
24.Mart.2007, 23:11
Bende bir Fener li olarak hak eden kazansın diyorum...:)

Fernando Gago
24.Mart.2007, 23:23
Bu tür olaylar her takımın başına geliyor Appiah 1 senedir yok Deniz 3 aydır yok Linderoth aylarca olmayacak Lincoln anı şekilde bu tür şeyler her takımın başına geliyor anormal birşey göremiyorum

GeNç KaRTaL
25.Mart.2007, 06:27
Kadromuz Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre alternatifsiz olduğu için özellikle orta sahada çok sıkıntı çektik bu sene.Heleki şu şampiyonluğun en kızıştığı haftalarda işimiz epey zor.Tam kadro olsak şu an 1 numaralı aday olurduk diye düşünüyorum.

İnşallah seneye kadro takviyelerle daha güçlü hale getirilecek..

shadowrefree
25.Mart.2007, 07:38
Kadromuz Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre alternatifsiz olduğu için özellikle orta sahada çok sıkıntı çektik bu sene.Heleki şu şampiyonluğun en kızıştığı haftalarda işimiz epey zor.Tam kadro olsak şu an 1 numaralı aday olurduk diye düşünüyorum.

İnşallah seneye kadro takviyelerle daha güçlü hale getirilecek..

bu defans ile mi 1 numaralı aday olucaktınız...Güldürme beni...:D

GeNç KaRTaL
25.Mart.2007, 07:46
Yav arkadaşım gece gece şaka mısın nesin? Diğer konudada döktürmüşsün zaten.(Delgado)İlla cevap yazdırtacan..

Evet bu savunmayla..;;)

shadowrefree
25.Mart.2007, 07:50
şakayım döktürde görelim...

DisCo
25.Mart.2007, 07:58
Sakatlık bu senenin modası diye düşünüyorum. Alınan oyuncuların çoğu sakatlandı. Hayatımda sakatlandığını görmediğim Alex bile sakatlandı. Her takım bu konuda sıkıntı çekiyor.

Kart durumundan meydana gelen aksaklıklara gelince sinirine yapacağın müdahaleye sahip olacaksın. Yoksa kart kaçınılmaz oluyor. O sebeble yakınmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.

shadowrefree
25.Mart.2007, 08:07
Sakatlık bu senenin modası diye düşünüyorum. Alınan oyuncuların çoğu sakatlandı. Hayatımda sakatlandığını görmediğim Alex bile sakatlandı. Her takım bu konuda sıkıntı çekiyor.

Kart durumundan meydana gelen aksaklıklara gelince sinirine yapacağın müdahaleye sahip olacaksın. Yoksa kart kaçınılmaz oluyor. O sebeble yakınmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.

Dediklerine aynen katılıyorum ve eklemek istiyorum...Modası olmasının sebebi bence saha koşullarının berbat olması...Ankara 19 Mayıs gibi bir stadın patates tarlası gibi olması diğer sahaların nasıl olacağı hakkında bize fikir veriyor...Bir an önce el atılması gerekir sahalara...

El Comandante
25.Mart.2007, 15:06
Biz teknik direktörsüz kac maca ciktik yahu :D Artik normal geliyor bize,böyle seyler :)

12-13 futbolcumuzun sakatlandigi dönem vardi,Paf takimdan 2-3 futbolcu cagirip,kadroyu tamamliyorduk ama yine de sampiyonluk savasini birakmadik ve Fb ile zirveyi paylasiyoruz bu zorluklarda.

Besiktasin ise kadro kalitesi zayif,iyi yedekleri yok.Böyle zorluklara karsin iyi dayandilar ama bir yere kadar giderdi bu kadroyla,bu savunmayla...

extensor
25.Mart.2007, 15:25
şimdi bizim ülkede bazı yorumcular atıp tutuyor kalliye rağmen şampiyonluk vs vs bu yıl kim ne derse desin sakatlıktan şanssızlıktan en çok yakınan takım galatasaray linderoth yok oldu song afrika kupasına gitti lincoln sezonun yarısından fazla yoktu uğur sezonu kapattı ama
kalli mehmet topal ı çıkardı gerets ona rağmen inamotoyu oynatıyordu
ertugrul sağlam ricardinhoyu neden çıkaramadı
kalli geretsin kiraladığı ugur uçarı getirdi sağ bek te vazgeçilmez isim yaptı
ertuğrul tiganın milli takıma kadar yükselttiği serdarı önce sağ beke çekti sonra yok etti
kalli emre güngörü aldı oyanttı güvendi 5 yediler leverkusenden 1-2 hafta kesit gene oynattı tıkır tıkır oynuyor
ertuğrul ne diarrayı ne gordonu bir türlü takıma monte edemedi
kalli serveti çıkardı hata yapsada oynattı sana güveniyorum dedi manisapor maçında onun yüzünden acayip gol yedik pozisyonlar gördük gene oynattı ve şuan açık ara türkiyenin en iyi performans gösteren stoperi
ertugrul sağlam savunmayı kuramadı allak bullak etti
kalli düşmüş antalyaspodan ve düşmekte olan manisaspordan iki sol bek aldıve kusursuz bir şekilde o bölgeyi güvenilir hale getirdi
ertugrul sağlam hala ibrahim üzülmeze dayanmakla uğraşıyor
kalli serkan çalığı ve barış özbeki kendi buldu getirdi kimse bunların adını duymuş değildi
ertugrul sağlam fenerbahçeden aldığı mehmet yozgatlıyı oynatamadı bitirdi
tigananın bıraktığı star burağı bitirdi ibrahim akını kullanamadı

kıt imkanları kullanmak konusunda ertugrul asla kalli ile baş ölçüşemez hatta zicoda bu konuda çok tecrübesiz alexe bişey olursa ne şampiyonluk kalır ne şampiyonar ligi zico bir mehmet topal gibi bir ali bilgin çıkaramaz

kalli niye geldi türkiyeye galatasarayın yeniden yapılanmasını sağlmaak için alın türkiye kupasında 11 türk oyuncuyla fenerbahçeyi eledi

alın birsürü genç türk çıkardı
sene sonu gidecek ama biz tiganaya yaptığımız gibi onun türk futboluna verdiklerini anlayamadan geçip gidecek

shamur1
25.Mart.2007, 18:52
İlk kez extensor'a katılıyorum. Galatasaray'ın son Denizli maçında ilk 11'inde tek bir yabancı yoktu. Tamamı Türk oyuncularla çıktı. Tabi burda Türk oyuncuları asla küçük görmüyorum ama Emre , Sabri, M.Topal, Barış,Okan bir yana Beşiktaş'ta ise Delgado,Nobre,Bobo,Holosko,Tello gibi oyuncuları ilk 11'deydi. Yani sadece Cisse sakatlandı diye Bjk sıkıntı çekiyorsa vay o takımın haline. O zaman Galatasaray sıfır yabancıyla harikalar yaratıyor helal olsun.

anilton
26.Mart.2007, 01:49
Biz teknik direktörsüz kac maca ciktik yahu :D Artik normal geliyor bize,böyle seyler :)

12-13 futbolcumuzun sakatlandigi dönem vardi,Paf takimdan 2-3 futbolcu cagirip,kadroyu tamamliyorduk ama yine de sampiyonluk savasini birakmadik ve Fb ile zirveyi paylasiyoruz bu zorluklarda.

Besiktasin ise kadro kalitesi zayif,iyi yedekleri yok.Böyle zorluklara karsin iyi dayandilar ama bir yere kadar giderdi bu kadroyla,bu savunmayla...

Bu mesajı okuyanda Gs ile Fb bize 10 puan fark yaptı Beşiktaş koptu zanneder.Hay Allah'ım yaaa...

Sir FRD
26.Mart.2007, 02:23
şimdi bizim ülkede bazı yorumcular atıp tutuyor kalliye rağmen şampiyonluk vs vs bu yıl kim ne derse desin sakatlıktan şanssızlıktan en çok yakınan takım galatasaray linderoth yok oldu song afrika kupasına gitti lincoln sezonun yarısından fazla yoktu uğur sezonu kapattı ama
kalli mehmet topal ı çıkardı gerets ona rağmen inamotoyu oynatıyordu
ertugrul sağlam ricardinhoyu neden çıkaramadı
kalli geretsin kiraladığı ugur uçarı getirdi sağ bek te vazgeçilmez isim yaptı
ertuğrul tiganın milli takıma kadar yükselttiği serdarı önce sağ beke çekti sonra yok etti
kalli emre güngörü aldı oyanttı güvendi 5 yediler leverkusenden 1-2 hafta kesit gene oynattı tıkır tıkır oynuyor
ertuğrul ne diarrayı ne gordonu bir türlü takıma monte edemedi
kalli serveti çıkardı hata yapsada oynattı sana güveniyorum dedi manisapor maçında onun yüzünden acayip gol yedik pozisyonlar gördük gene oynattı ve şuan açık ara türkiyenin en iyi performans gösteren stoperi
ertugrul sağlam savunmayı kuramadı allak bullak etti
kalli düşmüş antalyaspodan ve düşmekte olan manisaspordan iki sol bek aldıve kusursuz bir şekilde o bölgeyi güvenilir hale getirdi
ertugrul sağlam hala ibrahim üzülmeze dayanmakla uğraşıyor
kalli serkan çalığı ve barış özbeki kendi buldu getirdi kimse bunların adını duymuş değildi
ertugrul sağlam fenerbahçeden aldığı mehmet yozgatlıyı oynatamadı bitirdi
tigananın bıraktığı star burağı bitirdi ibrahim akını kullanamadı

kıt imkanları kullanmak konusunda ertugrul asla kalli ile baş ölçüşemez hatta zicoda bu konuda çok tecrübesiz alexe bişey olursa ne şampiyonluk kalır ne şampiyonar ligi zico bir mehmet topal gibi bir ali bilgin çıkaramaz

kalli niye geldi türkiyeye galatasarayın yeniden yapılanmasını sağlmaak için alın türkiye kupasında 11 türk oyuncuyla fenerbahçeyi eledi

alın birsürü genç türk çıkardı
sene sonu gidecek ama biz tiganaya yaptığımız gibi onun türk futboluna verdiklerini anlayamadan geçip gidecek

Beşiktaş'la ilgili bir konuda GS hakkında yorum yapmanın amacı nedir anlamadım

Ayrıca
Gerets'e hiç laf etme.Adam GS'yi nerdeyse hiç transfer yapmadan şampiyon yaptı.Hatta o aralar oyuncularınıza maaş bile veremiyordunuz ona rağmen takımı çok iyi oynattı.
Ertuğrul Sağlam hakkında
Tigana varken her maçı 1-0 2-1 gibi skorlarla alırdık ve karambole oynardık.Şimdi en azından sistemli oynuyoruz
Delgado in Rico out;;)
Serdar Özkan in Mehmet Yozgatlı out;;)
Serdar Kurtuluş sakatlandıktan sonra hala düzelemedi
Burak Yılmaz ve İbrahim Akın zaten çok formsuzdu küçük takıma satılınca kendilerine geldiler
BJK savunması Zago-Ronaldo gittiğinden beri berbat
Diatta oynadığı her maçta gole neden olan hatalar yaptı
Bir de kıt imkan demişsin.Bjk de her maç öncesi eksik var bir maça bile tam kadro çıkamadık.Gs'de her pozisyon için 3-4 oyuncu var hangisi kıt imkan oluyor

extensor
26.Mart.2007, 02:30
orkun uğur uçar emre güngör servet çetin volkan yaman
serkan çalık barış özbek ayhan akman arda turan
hakan şükür ümit karan bu takımla beşiktaşı bir kıyaslarmısın

rüştü serdar kurtuluş toraman zan üzülmez
serdar özkan cisse delgado tello
holosko bobo

nobreler ricardinholar buraklar mehmetler akınlar koraylar

tutsaydın elinde o zaman kardeşim yada sürekliliğini sağlasaydın oynatsaydın bu adamları al kalli nasıl oyantıyor tanımadığımız adamları koyuyor 11 e çatır çatır oyantıyor sende oynat ertuğrul sende oynatta başarılı ol

Sir FRD
26.Mart.2007, 02:41
orkun uğur uçar emre güngör servet çetin volkan yaman
serkan çalık barış özbek ayhan akman arda turan
hakan şükür ümit karan bu takımla beşiktaşı bir kıyaslarmısın

rüştü serdar kurtuluş toraman zan üzülmez
serdar özkan cisse delgado tello
holosko bobo

nobreler ricardinholar buraklar mehmetler akınlar koraylar

tutsaydın elinde o zaman kardeşim yada sürekliliğini sağlasaydın oynatsaydın bu adamları al kalli nasıl oyantıyor tanımadığımız adamları koyuyor 11 e çatır çatır oyantıyor sende oynat ertuğrul sende oynatta başarılı ol

Bizim defansımız zaten kötü ben ona birşey demem.Ama hücum hattımızda Gs'den çok çok iyi.Nobre'nin 2.devredeki performansından haberin yok galiba.Ona asistleri yapan adam Delgado-Holosko.Gs maçında da sürekli övdüğün Servet'i Holosko ne hale getirdi görmedin heralde.Tello'nun 25-30 metreden attığı golleri de görmemişsindir.Hadi hepsini geçtim Bobo'ya bir lafın var mı onu merak ediyorum.

Saydığın adamlar da Koray ve Nobre dışında oyuna girdiklerinde çok az çabalayan oyuncular.Takımda tutsan neye yarar tutmasan neye yarar.Hatta zararları olur yattıkları yerden maaş alırlar

El Comandante
26.Mart.2007, 03:10
Bu mesajı okuyanda Gs ile Fb bize 10 puan fark yaptı Beşiktaş koptu zanneder.Hay Allah'ım yaaa...

Bir kere de elestiriye acik olun,neyse benim hic umrumda degil sizin alinip alinmamaniz.Zaman herseyi gösterecek,beni hakli cikarmaya devam edecek.Besiktasin liderliginin cok kisa sürecegini,bu kadrosuyla sampiyonluga oynayamayacagini belirtmistim,yine tepkiler verdiniz ama su anda Bjk 4.sirada.Neyse lig sonunda herkes görecek gercegi.

anilton
26.Mart.2007, 05:16
Bir kere de elestiriye acik olun,neyse benim hic umrumda degil sizin alinip alinmamaniz.Zaman herseyi gösterecek,beni hakli cikarmaya devam edecek.Besiktasin liderliginin cok kisa sürecegini,bu kadrosuyla sampiyonluga oynayamayacagini belirtmistim,yine tepkiler verdiniz ama su anda Bjk 4.sirada.Neyse lig sonunda herkes görecek gercegi.

Böyle eleştiri mi olur?Böyle zorluklara karsin iyi dayandilar ama bir yere kadar giderdi bu kadroyla,bu savunmayla...

Bu ne demek şimdi?Beşiktaş'ın bu kadroyla şampiyon olamayacağı belliydi ve öyle oldu demek bunun açıklaması.Dördüncü sıradasınız diyorsun,liderle kaç puan fark var?İki.Bu hafta yenersek geçiyormuyuz?Geçiyoruz.Eee daha ne öle ligden kopmuşuz gibi açıklamalar yapıp kışkırtmaya çalışıyorsunuz.Siz daha ligin ilk yarısındaki Sivas maçında yenildiğimiz zaman koptuğumuzu söylüyordunuz.Ne oldu teker teker yendik rakiplerimizi ve üst sıralara tırmandık.Şampiyonluk yolunda her takım beklenmedik kayıplar yaşayabilir,bu hafta da onlardan biriydi bizim için.Çok merak ediyorum bu hafta biz Fb'yi yenersek,sizde Antep'e puan verirseniz yine aynı şeyleri söyleyebilecekmisin?Bekleyelim ve görelim diyorum sadece...

Sekopej
26.Mart.2007, 05:40
Burada kimsenin kimseye hakaret etmesine izin vermeyiz. Kimse kimseyi aşağılayamaz, biraz sıkı yönetimi bırakalım fazla uyarı ceza vermeyelim dedik ama olumlu bir gelişme değilmiş demek ki.

Tekrar eski katı, sert, her mesajı dikkate alıp bolca uyarı veren ve okur grubuna alan yöneticiler olacağız. İster uyarı olarak algılayın, ister tehdit. Bu tavrımızdan memnun değilseniz hiç mesaj yazmayabilirsiniz, adam akıllı 5 kişi mesaj yazsın ama mesajlar adam akıllı olsun bu bile bize yeter.