Log in

View Full Version : Topal'dan büyük özveri

PesimiSTyLa
25.Mart.2007, 20:32
Cim Bom'un genç futbolcusu, sakat olmasına rağmen affını istemeyerek A Milli Takım kampına katıldı.
25.3.2008

‘Hepimizin hayali’
Denizlispor maçında görevini eksiksiz yerine getiren ve Linderoth’un sakatlığında orta sahayı sırtlayan Mehmet Topal’dan örnek hareket... Sakatlığına rağmen affını istemeyen ve A Milli Takım kampına katılan genç oyuncu, “Söz konusu milli görev olduğunda, aksi yönde bir davranış sergileyemezdim. Forma şansı bulursam, elimden geleni yaparım. A Milli Takım, her futbolcunun hayalidir. EURO 2008’e giden kadroda da yer almak istiyorum” diye konuştu.

Arda’nın dua isteği
Milli takım kampına katılan Galatasaray’ın bir başka yıldızı Arda Turan ise önce ailesinin evine uğradı. Denizlispor maçının çıkışında takım otobüsüne binmek yerine, Bayrampaşa’ya giden bir polis aracına binen genç futbolcu, “Annemden benim ve takımımız için dua etmesini istedim. Biz maçlara hazırlık veya final diye bakmıyoruz. Özellikle A Milli Takım’da oynarken, tıpkı Galatasaray’da olduğu gibi en iyi performansımızı ortaya koymak zorundayız” ifadesini kullandı.

Fanatik...

Emurafu
25.Mart.2007, 22:17
Ligde'de zaten kasımpasa maçından beri sakat sakat oynuyor..Beşiktas maçında bile belindeki agrılara ragmen oynadı..Allahtan kupa maçında dinlenme fırsatı oldu.Omaçta'da topal'ı çoooook aradık:).Topal baya geliştirdi kendini..Özel güç antremanı bile yapıyormuş:)..Aman nazar degmesin:D

shadowrefree
25.Mart.2007, 22:47
ne özverisi...bu adamın piyasası mı var sanki özveri yapacak...eline geçmiş en büyük fırsat sakat olsa tabi oynayacak...özveri yi büyük topçular yapar...mesela Rüştü mesela Hakan Şükür mesela Roberto Carlos...Topal ın büyük olması için katedeceği çok yol var...Topal oynamasa onun yerine oynayacak adam var...O da biliyor oynamazsam yerime oynayan Milli formayı bir daha giydi mi çıkartmayabilir...

PesimiSTyLa
25.Mart.2007, 22:52
ne özverisi...bu adamın piyasası mı var sanki özveri yapacak...eline geçmiş en büyük fırsat sakat olsa tabi oynayacak...özveri yi büyük topçular yapar...mesela Rüştü mesela Hakan Şükür mesela Roberto Carlos...Topal ın büyük olması için katedeceği çok yol var...Topal oynamasa onun yerine oynayacak adam var...O da biliyor oynamazsam yerime oynayan Milli formayı bir daha giydi mi çıkartmayabilir...

Sadece ee yuh yani !

shadowrefree
25.Mart.2007, 22:56
yuh un sebebini anlat tartışalım...sadece ile olmuyor...

Topal üst düzey topçu mu Allah aşkına...Manisa da onun yerini dolduracak Selçuk İnan Uğur İnceman var...zaten Euro 2008 de gidemeyecek gibimede geliyor...oynadığı mevkide Selçuk Şahin, Aurelio, iyileşirse Deniz, Mehmet Topuz sanmıyorum kadroya girebileceğini...

sen söyle haklı sebebinide görelim...

Emurafu
25.Mart.2007, 22:57
Topal euro 2008'e gidemez mi??..Yerini dolduracak çok adam'mı var..Aurellio'nun yedegi Tartısmasız Topal'dır..Özellik olarak..Yahu adam ligin en fazla top çalan adamı..Ortalama 60 top çalıyor..Allah sakatlık falan göstermesinde:)Tabiki çok kolay bozuyor.Denizli maçını izledinmi..Son dakika'da kurtardıgı golü gördünmü..Opoziyonun basında nerden depar atarak geliyor..Üstelik çok güzel rakibini bozuyor..Ufak bir temazyapsa penaltı olacak..

Topal artık formayı garantiledi..Barusso(Gelince),Ayhan(İyileşince) yedek kalır deniyordu..Adam özveri ile calısıyor..Herzaman özel dayanıklık idmanı yapıyor...Bak sana bir örnek verim:D.Cisse ve Topal sakatlıgı hemen hemen aynı idi..Ama ne oldu topal 1 hafta sonra sahalara döndü..Kupada'da fenerbahce macında oynadı..Topal sakat olupta oynamasa formayı mı kaybedecek..O forma artık onun tapulu malı olmak üzere:D..Benim düsüncelerim ve bildiklerim bunlar..

Büyük olması için tabiki çok yol katedecek..Oda zaten üstüne koyarak oynamaya devam ediyor.

El Comandante
25.Mart.2007, 23:01
@shadowrefree:

Bence üzerindeki formayi cikar da öyle yorum yap,gözlükleri cikar da iyice gör Mehmet Topalin nasil oynadigini.Teker teker Mehmet Topalin özelliklerini yazamayacagim,bi zahmet arastirma konusuna gir Mehmet Topal hakkindaki yorumlara bak,olmadi Galatasaray maclarini tekrardan izle,ne bileyim eger Mehmet Topal hakkinda böyle düsünüyorsan sen kusura bakma ama futbol bilgin kisitli,objektif yorum yapamiyorsun demektir.

shadowrefree
25.Mart.2007, 23:03
.Cisse ve Topal sakatlıgı hemen hemen aynı idi..Ama ne oldu topal 1 hafta sonra sahalara döndü..Kupada'da fenerbahce macında oynadı..Topal sakat olupta oynamasa formayı mı kaybedecek..O forma artık onun tapulu malı olmak üzere...

işte bende bunu diyorum...tapulu malı olmasını istiyorsa yapması gereken özveri değil zorunluluk çünkü kendini kurtaracak...özveriyi büyük golcü Hakan Şükür yapar...Neden?onun yokluğunda gol sıkıntısı çekebiliriz...şimdi olmasa bile geçmişte...özveriyi Rüştü yapar...Neden?onun yokluğunda kalemizde daha çok gol görebiliriz...Bunlar tecrübeli oyuncular zirvedekiler...kendilerini riske atarlarsa kariyerleri bitme noktasına gelebilir...ama Topal kendini kanıtlamak zorunda daha ki onun oynadığı mevkide oynayacak adam çok var...diğerlerinde ayıran yeteneğini gösterecek ki değişilmez olduğunu kanıtlasın...onun için bu özveri değildir...bu zorunlulukdur...kendisini kurtarmasıdır...

Emurafu
25.Mart.2007, 23:15
Topal kendini neden kurtarsın..Forması artık garanti sayılır..Taraftarın ensevdigi oyuncu(Servet)ile birlikte..Her maçta takımın yıldızı topal..Spor yazarlarının köse yazılarını okusanız yeter..Onlar bizim gibi evde izlemiyorlar..Bizzat samiyene gidip cıplak gözle izliyorlar....

Selcuk inan=Mehmet topal,Arada çoook fark var..Selcuk ofansif olarak iyi defansif neyi var:)..Ugur inceman,selcuk madem defansif olarak bu kadar iyiler manisa neden sürünüyor..Ayrıca mehmet topuz önliberoda oynatılmaz..

Baran'ın dedigi gibi topal'ın özelliklerini anlatmaya gerek yok..Daha fazla uzamasın lütfen..Yoksa komik oluyor:;);)

PesimiSTyLa
25.Mart.2007, 23:23

Topal üst düzey topçu mu Allah aşkına...Manisa da onun yerini dolduracak Selçuk İnan Uğur İnceman var...zaten Euro 2008 de gidemeyecek gibimede geliyor...oynadığı mevkide Selçuk Şahin, Aurelio, iyileşirse Deniz, Mehmet Topuz sanmıyorum kadroya girebileceğini...

Tmm Aurelio yu anladık da ; Selcuk sahin, deniz, selcuk inan, ugur bunlar neci oluyor ?

Mehmet Topal şuana kadar gösterdiği formuyla TR nin en istikrarlı, basarılı ön liberosu.
Bu formunu surdururse Euro 2008 e de gider hatta orada formayı da giyer bunu da herkese göstermiş bir TÜRK olur ;;)

Fıratcan Alçınkaya
25.Mart.2007, 23:24
fırsatı kaçırmamak lazım ben olsam bende affımı istemezdim... Affını isteyecek adam aşmış adamlardır Kaka' mesela Ronaldinho vs...

erdemzorer10
25.Mart.2007, 23:34
bence burda konusulması gereken mehmet topal ın örnek davranışıdır..

şuanki performansıyla süper ligdeki tüm takımlarda çok rahat ilk 11 oynar..milli takımdada kadroda yer bulacagına eminim..başarılar Mehmet Topal..helal olsun sana..

Xipe Totec
25.Mart.2007, 23:42
sakat sakat oynayarak geleceğini tehlikeye atıyosa bu özveridir.. bulmuş fırsatını kaçırmıyor demek yanlış olur

_VeNoM_
25.Mart.2007, 23:56

Selçuk ve Deniz ha! Kusura bakma da bu bahsettiğin adamlara Fenerbahçeli taraftarlar bile söylemediğini bırakmazken, şu an Galatasaray'ın zirveye oynamasında en büyük rollerden birine sahip Mehmet Topal'ı onlardan kötü olarak görüyorsan senin maçları izlediğinden şüphe ederim. Mehmet Topuz'u Topal ile nasıl kıyaslayabiliyorsun onu da kafam almıyor; oynadıkları mevkilerin birbiriyle ilgisi yok bir defa.

shadowrefree
25.Mart.2007, 23:57
@shadowrefree:

Bence üzerindeki formayi cikar da öyle yorum yap,gözlükleri cikar da iyice gör Mehmet Topalin nasil oynadigini.Teker teker Mehmet Topalin özelliklerini yazamayacagim,bi zahmet arastirma konusuna gir Mehmet Topal hakkindaki yorumlara bak,olmadi Galatasaray maclarini tekrardan izle,ne bileyim eger Mehmet Topal hakkinda böyle düsünüyorsan sen kusura bakma ama futbol bilgin kisitli,objektif yorum yapamiyorsun demektir.

emperor yaptığın tamamen terbiyesizlikden başka birşey değil...bu benim kendi düşüncem...katılırsın katılmazsın ayrı...katılmıyorsan da adam gibi söylersin...beni aşağılamaya hakkın yok...ayrıyetten ben Fener liyim ve benim buarada belirtmek istediğm konu milli takım düzeyinde...4-5 maç iyi oynadı diye adam süper topçu olmaz...Uğur Boral gibi...

Böyle uslubünü sürdürmeyeceğini umuyorum...

Topal kendini neden kurtarsın..Forması artık garanti sayılır..Taraftarın ensevdigi oyuncu(Servet)ile birlikte..Her maçta takımın yıldızı topal..Spor yazarlarının köse yazılarını okusanız yeter..Onlar bizim gibi evde izlemiyorlar..Bizzat samiyene gidip cıplak gözle izliyorlar....

Selcuk inan=Mehmet topal,Arada çoook fark var..Selcuk ofansif olarak iyi defansif neyi var:h:..Ugur inceman,selcuk madem defansif olarak bu kadar iyiler manisa neden sürünüyor..Ayrıca mehmet topuz önliberoda oynatılmaz..

Baran'ın dedigi gibi topal'ın özelliklerini anlatmaya gerek yok..Daha fazla uzamasın lütfen..Yoksa komik oluyor::1::1:

Emurafu benim anlatmak istediğim milli takımlar düzeyinde...bende Mehmet Topal ın iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum...ama birkaç maçlık performansına göre değerlendirmeyelim...Uğur Boral de ne kadar iyi oynasa milli takımlar düzeyinde o yerin mevkii Arda gerçeği gibidir benim anlatmak istediğimde Topal giymese onun yerine giyecek oyuncular var zaten...

kendi takımında banko oynayabilir ona bir lafım yok ama Ayhan ı mı tercih edersin yoksa Mehmet Topal ı? yaş unsurunu göz önünde bulundurma...

ayrıyetten bizim ülkemizde köşe yazarları bir şovanizm yapıyorlar iki fanatiklik...hek köşe yazarını okumaya gayrat ediyorum...Galatasaray yazarı kendi topçusunu göklere çıkartıyor...bir iğer tarafta Fenerlisi Beşiktaşlısı Trabzonsporlusu...

Ayrıyetten Selçuk İnan Fener den gidip gitmeyeceği belli olmayan Aurelio nun yerine düşünülüyor...Uğur İnceman ı da yabana atma iyi bir oyunucudur ve gelecek sene bir yazıda Sivasspor a gitceğini okumuştum...Vestel Manisa yıda hiç küçümseme borcu olmayan nadir kulüplerden biri ve Vestel sponsroken alınıan oyuncular bunlar...

Mehmet Topuz çok yönlü bir oyuncu yani çok yönlü derken orta sahanın ortasında ve sağ kanatta oynayabiliyor orada da oynatılabilir...

Son olarak komik oluyor u hiç yakıştıramadım...Geçenlerde bende aynısın Genç Kartal a yapmıştım...pişman oldum...karşındakine alaycı bir gözle bakıyorsun ve kışkırtıcı oluyor...katılırısın katılmazsın o ayrı bir konu...ama böyle küçük düşürücü kelimeler kullanmak hiç hoş değil...

Tmm Aurelio yu anladık da ; Selcuk sahin, deniz, selcuk inan, ugur bunlar neci oluyor ?

Mehmet Topal şuana kadar gösterdiği formuyla TR nin en istikrarlı, basarılı ön liberosu.
Bu formunu surdururse Euro 2008 e de gider hatta orada formayı da giyer bunu da herkese göstermiş bir TÜRK olur

o başta saydıkların bu mevkinin oyuncuları demek istediğim Topal giymezse son ikisi olmasa bile diğerleri giyecek...belki yüksek performans sergilieyip bir daha formayı çıkarmayacak...onun için sakatlığını bahane edip gitmemesi biraz kabaca olucak ama aptalca olurdu...anlatmak istediğim milli takımlar düzeyinde arkadaşım...Galatasaray daki performansına diyeceğim yok...Ayrıyetten şutlarınıda çok beğeniyorum...

fırsatı kaçırmamak lazım ben olsam bende affımı istemezdim... Affını isteyecek adam aşmış adamlardır Kaka' mesela Ronaldinho vs...

çok şükür beni anlayabilen biri çıktı...

El Comandante
26.Mart.2007, 00:02
emperor yaptığın tamamen terbiyesizlikden başka birşey değil...bu benim kendi düşüncem...katılırsın katılmazsın ayrı...katılmıyorsan da adam gibi söylersin...beni aşağılamaya hakkın yok...ayrıyetten ben Fener liyim ve benim buarada belirtmek istediğm konu milli takım düzeyinde...4-5 maç iyi oynadı diye adam süper topçu olmaz...Uğur Boral gibi...

Böyle uslubünü sürdürmeyeceğini umuyorum...

[B]

Ben dogrulari söyledim bence,terbiyesizlik falan yaptigim yok.Yasca büyügümsün,gerektiginde büyüklerime karsi nasil konusacagimi bilirim ama bu konuda Mehmet Topali kücümsersen sen eger,abuk subuk,futbol oynamayan futbolcularla kiyaslarsan Mehmet Topali kusura bakma ama ben de senin objektif yorum yapamadigini ya da futboldan fazla anlamadigini söylerim.Gercekler acidir.

Mehmet Topalin yükselen formu var,inanilmaz bir sekilde istikrarli,cizgisini kaybetmiyor,bilakis yükseltiyor her gecen hafta.Allah sakatlik vermezse Mehmet Topal bu sene EURO 2008 de banko oynayacaktir!

shadowrefree
26.Mart.2007, 00:03
Selçuk ve Deniz ha! Kusura bakma da bu bahsettiğin adamlara Fenerbahçeli taraftarlar bile söylemediğini bırakmazken, şu an Galatasaray'ın zirveye oynamasında en büyük rollerden birine sahip Mehmet Topal'ı onlardan kötü olarak görüyorsan, senin futbol bilginden, ve maçları izlediğinden şüphe ederim. Mehmet Topuz'u Topal ile nasıl kıyaslayabiliyorsun onu da kafam almıyor; oynadıkları mevkilerin birbiriyle ilgisi yok bir defa.

bende oynadıkları beğenmiyorum ve iyide demiyorum ya da kötü performans değerlendirmesi yapmadımda...benim demek istediğim Topal giymezse bu adamlar giyecek...eline şans geçmiş sakatlığı olup oynaması bir özveri değildir benim için...

Fırat ın da dediği gibi özveriyi büyük oyuncular yapar...

Beşiktaş bilr İbrahim Toraman dan çakma ön libero yapıyorsa Mehmet Topuz hayli hayli olur...

Ben gerçekten neyi ifade etmek istediğimi anlatamadım herhalde...

DisCo
26.Mart.2007, 00:05
Bu adam için kolay maçların oyuncusu deniyordu. Hemen akabinde gelen Fenerbahçe derbisinde çaldığı topları abartırsam sayamamıştım.

Artık kabul edilmesi gereken bir gerçek var. Yedekti şimdi başımıza adam mı kesildi tarzından vazgeçelim. Sakatlık olmasaydı kadroya alınmazdı deniyor. İnsanlara şans gelmezse nasıl kendilerini gösterecekler. Bu çok iyi oyuncu yedek kulübesindeki oturuşundan belli mi diyecektik. Sakatlıktan doğan şansı iyi değerlendirdi. Galatasaray da kusursuza yakın oynarken, Milli takıma kadar yükseldi.

Milli takımdan affını istedi özveridir veya değildir tartışmıyorum. Sadece bulmuş kaçırır mı fikrine birşeyler söylemek istiyorum.

Bu performansla her daim Milli takıma girecek bir oyuncudur Mehmet Topal. O açıdan şimdi affını istese bir dahaki kadroda yerini alacaktır. Çünkü ortasaha anlamında Türkiye'nin geleceği konumunda olan bir oyuncudur.

Özveri yapmamış olabilir ancak özveri ne demektir bunun anlamını bilmediğinizi düşünüyorum. Yoksa sadece özveriyi büyük futbolcular yapar demezdiniz.

4-5 maç iyi oynadı diye adam süper topçu olmaz...

[/B]

4*5=20 demek istedin sanırım. :) Bu adam takıma girdi gireli üzerine katarak oynuyor.

shadowrefree
26.Mart.2007, 00:08
Ben dogrulari söyledim bence,terbiyesizlik falan yaptigim yok.Yasca büyügümsün,gerektiginde büyüklerime karsi nasil konusacagimi bilirim ama bu konuda Mehmet Topali kücümsersen sen eger,abuk subuk,futbol oynamayan futbolcularla kiyaslarsan Mehmet Topali kusura bakma ama ben de senin objektif yorum yapamadigini ya da futboldan fazla anlamadigini söylerim.Gercekler acidir.

Mehmet Topalin yükselen formu var,inanilmaz bir sekilde istikrarli,cizgisini kaybetmiyor,bilakis yükseltiyor her gecen hafta.Allah sakatlik vermezse Mehmet Topal bu sene EURO 2008 de banko oynayacaktir!

bak hala gerçekler acıdır deyip beni kışkırtıyorsun yapma abicim ayıp oluyor...futbol bilgim senin gibi super olmayabilir ya da senden daha iyi olabilir...

söylediklerimi yanlış anlamışsın belli...ben Mehmet Topal ı küçümsemiyorum...Hatta Topal dururken devşirme olan Aurelio da oynamamalı...Ama oynayacak işte kahretsin...benim anlatmak istediğim eline fırsat geçmiş oda profesyonel olarak değerlendirmiş...o giymezse başkası giyecek...tekrar sölüyorum ben Mehmet Topal ı KÜÇÜMSEMİYORUM ya da KÖTÜ FUTBOLCU demiyorum...

adam gibi cevap verirsen devam ederiz sen anlayana kadar ortada yanlış anlaşılma kalmasın...

TürkuAz
26.Mart.2007, 00:10
shadowrefree, tükürdüğünü yalıyorsun. Sözünde dur, neyi savunduğun belli değil..

Forza Çakma Mehmet.. :icon_smile:

_VeNoM_
26.Mart.2007, 00:11
bende oynadıkları beğenmiyorum ve iyide demiyorum ya da kötü performans değerlendirmesi yapmadımda...benim demek istediğim Topal giymezse bu adamlar giyecek...eline şans geçmiş sakatlığı olup oynaması bir özveri değildir benim için...

Fırat ın da dediği gibi özveriyi büyük oyuncular yapar...

Beşiktaş bilr İbrahim Toraman dan çakma ön libero yapıyorsa Mehmet Topuz hayli hayli olur...

Ben gerçekten neyi ifade etmek istediğimi anlatamadım herhalde...

Anlayabiliyorum neyi ifade etmek istediğini, ancak yazdığın mesajlarda Mehmet Topal'ı kötülediğinden bu tepkiler.

Bir Deniz, bir Selçuk bu formayı giysin; Topal sakatlıktan çıkınca formayı çok rahat geri almasını bilir. Milli takımda Aurelio ile birlikte ön libero mevksinde hakkıyla oynayabilecek tek adamdır Topal. Tamam eline geçirdiği milli formayı bırakmamak için bütün özveriyi gösterecektir ancak ben inanıyorum ki Topal'ın milli takımdaki yeri geçici değil kalıcıdır.

shadowrefree
26.Mart.2007, 00:12
yaw neyi yalıyorum...sen nediyorsun nerde olduğun belli olmayan...yazdıklarımı iyice oku ondan sonra gel...

3. olup araya dalma...

El Comandante
26.Mart.2007, 00:41

Ilk mesajindan bu anlami cikaramadim,kusura bakma ozaman.

Bu mesajindan söylediklerimi yanlış anlamışsın belli...ben Mehmet Topal ı küçümsemiyorum...Hatta Topal dururken devşirme olan Aurelio da oynamamalı...Ama oynayacak işte kahretsin...benim anlatmak istediğim eline fırsat geçmiş oda profesyonel olarak değerlendirmiş...o giymezse başkası giyecek...tekrar sölüyorum ben Mehmet Topal ı KÜÇÜMSEMİYORUM ya da KÖTÜ FUTBOLCU demiyorum...

Fernando Gago
26.Mart.2007, 00:51
Özveri değil çıkar meselesi bu formayı kapmak kolay olmuyor Kendini göstermesi lazım Nihat Emre değilki forma garanti olsun

TürkuAz
26.Mart.2007, 00:55
Beyler siz birşeyi anlayamıyorsunuz ;

Özveri : Bir amaç uğruna veya gerçekleştirilmesi istenen herhangi bir şey için kendi çıkarlarından vazgeçme..

TDK..

Şimdi Mehmet Topal'ın davranışının ne olduğunu değerlendirebilirsiniz. Ayrıca shadowrefree ; ne söylediğim seni ilgilendirmez, nereye dalıp dalmayacağım da öyle..

PesimiSTyLa
26.Mart.2007, 01:08
Ne kadar kötü düşünüyorsunuz. Çıkarmış daha neler. M.Topal kendini gerektigi kadar ispatladı Galatasaray da.

Milli formanın kutsallıgını biliyor ve bu ugurda sakatlıgı oldugu halde bundan vazgecmiyor. Bunu ancak bir TURK oyuncu yapar ve MEHMET de yapıyor !

anilton
26.Mart.2007, 02:28
M.Topal...

En çok eleştiren bendim Topal'ı.Ama benim eleştirilerim sayesinde hırs yaptı bu hale geldi...:D:D:D

Şaka bir yana,ilk oynamaya başladığı zamanlar inanılmaz pas hatalarıyla ve savruk oynuyordu.Yaptığı ufak bir hatadan sonra kopuyordu oyundan.Ama takıma alıştıkça,kendisine güvenildiğini hissettikçe ve sürekli forma giymeye başlayınca Ç.Dardanel'den G.Saray'a transfer olmasını sağlayan performansına ulaştı ve giderek büyüyor futbol olarak.Bir kere yüreğiyle oynuyor sahada(bu konuda Servet'i de çok beğeniyorum)basmadık yer bırakmıyor sahada.Top kapma yeteneği zaten üst düzey,o bacaklar sanki top kapmak için yaratılmış:)Marke ettiği oyuncuyu durdurmakta pek zorlanmıyor,çünkü mücadele gücü çok yüksek ve çalışkanlığı sayesinde ikili mücadelelerde ayakta kalan kişi hep o oluyor.Bir önlibero oyuncusu için hem sağ ayakla hemde sol ayakla attığı isabetli şutlar artı.Topal'da eksik gördüğüm iki şey var;biri ayağa pas yapmakta zorlanıyor ve biraz zayıf(ama ikili mücadelelerde yinede yıkılmıyor kolay kolay).İkiside zamanla geliştirilebilecek eksiklikler.Üzerine birde oynadıkça tecrübe eklenince tadından yenmez Topal.Haydi hayırlısı...:)

Sekopej
26.Mart.2007, 05:25
Sakatlığı oynamasını engellemiyor ki o da oynamak istiyor. O zaman sorun nerede?

Burada kimsenin kimseye hakaret etmesine izin vermeyiz. Kimse kimseyi aşağılayamaz, biraz sıkı yönetimi bırakalım fazla uyarı ceza vermeyelim dedik ama olumlu bir gelişme değilmiş demek ki.

Tekrar eski katı, sert, her mesajı dikkate alıp bolca uyarı veren ve okur grubuna alan yöneticiler olacağız. İster uyarı olarak algılayın, ister tehdit. Bu tavrımızdan memnun değilseniz hiç mesaj yazmayabilirsiniz, adam akıllı 5 kişi mesaj yazsın ama mesajlar adam akıllı olsun bu bile bize yeter.