View Full Version : Bu Kulübe 3 Trilyon 815 Bin Ytl !
shamur1
27.Mart.2007, 04:14
http://www.takagazete.com/haber_images/kulube_25032008.080329.jpg
Trabzonspor’un Kayserispor maçı yedek kulübesinde yer alan oyuncular ekonomik olarak ilginç bir grafiği de gözler önüne serdi.
Nuri Albayrak yönetiminin yaptığı anlaşmalar futbolcular arasındaki uçurumu da belgeledi. Yedekte bekleyen Tolga Seyhan 1.150 bin YTL, Erdinç Yavuz 987 bin YTL, Hasan Üçüncü 850 bin YTL, Adnan Güngör 700 bin YTL, Jefferson 450.000 USD, Ferhat Çökmüş 300.000 USD ve Ergin Keleş 350 bin YTL lik anlaşma imzalamış. Bu kulübe yıllık 3 trilyon 815 bin YTL’ye oynuyor.
Avni Aker'in yanında Yavuz Selim Stadyumu var. Amatör takımların maç yaptığı yer. İnanın orada bu oyuncular gibisi çok. Yazık günah.
Şimdi görüyorsunuz dimi kulubü 50 trilyonluk borca sokulmanın nasıl becerildiğini.
Tolga Seyhan
Erdinç
Hasan
Adnan
Jefferson
Ferhat
Ergin
Şu oyunculardan hiçbiri değil ilk 11 , 18 kişilik kadroya girebilecek ve Trabzonspor'da top oynayabilecek oyuncular değil.
Bir başkan ve yönetimi + teknik adamıyla bir kLubü nasıl bataklığa sürüklediğinin belgesidir bu. Beş para etmeyen şu oyunculara verilen paralara yazık. Şimdi daha iyi anlıyorsunuz dimi Sadri Şener'in ne kadar zor bir görevi üstlendiğini. Takımda Yattara , biraz Umut ve gelecek vaaden Barış Memiş'ten başka doğru dürüst oyuncu kalmadı. Son 2 yılda o kadar yıldız oyuncuyu satıp yerlerine bu kadar basit oyuncuları alıp ve onlarada bir çuval para vermek Nuri Albayrak yönetiminin üstün başarısıdır.
90 dakika içerisinde şu yedek kulubesinden herhangi birine ihtiyaç duyulduğunda hangisi takımı kurtarabilir ? Hiçbiri + hepsini toplasan 1 oyuncu etmez ama aldıkları paralara bakarsan çok önemli oyuncular olmalı.
Uzun lafın kısası kulubu Nuri Albayrak gibi futboldan anlamayan, yöneticilik vasfı bulunmayan, sadece şahsi çıkarları için o koltukta 2 sene oturan birine emanet ederseniz olacağı budur , kendisi ve teknik adamı gitti ama tablo ortada. Şu oyuncular şatış listesine konsa bile kimse bunlara para da vermez. Sebeb olanları Allaha havale ediyorum ..
barahir
27.Mart.2007, 04:23
ben buna katılmıyorum..
Ergin keleş mesela.. Geleceğin en önemli satraforları arasındaydı..
Jefferson; Brezilya'da Dida 'nın veliahtydı.. Hatta hatırlayın, Jefferson'un eski klübünün taraftarları yürüyüş bile yapmıştı neden sattınız diye?
Ferhat, çok önemli bi genç yetenekti.. Halen de öyle..
Bence Önemli olan yedektekilerin beş para edip etmediği değil, Onlara o şehrin, teknik direktörün, yönetiminin verdiği değerdir.. Eğer siz bu tür yazılarla onlara 5 paralık değer vermezseniz, kusura bakmayın hiç bişey alamazsınız.. Bu devran böyle döner..
Bordo61Mavi
27.Mart.2007, 04:28
Ergin iyi futbolcuymus, gecmisi oyle gosteriyo yani tam olarak kendini gosterememis olabilir. Ferhat'da sahadaki mucadelesi ile herzaman cok begenimi toplamistir.
Obur futbolcular icin bisey demicem zaten oynadiklari futbol ortada. Ama en cok o formayi haketmeyen Erdinc, ne kadar kaprisli bi futbolcu.
" ben kayseriye gitmem"
" ben penalti atmam "
" bu mac oynamak istemiyorum "
boyle bi futbolcu olurmu, kendine guvenmeyen
shamur1
27.Mart.2007, 04:31
Evet Ergin Keleş'i tanıyorum çok iyi bir golcüydü ta ki sözleşme imzalayana kadar. Forvette sadece Umut varken 11'e giremiyorsa demek ki sorun kendisinde.
Jefferson'ı da bitiren Ziya Doğan'dır. Yinede içlerinde en ucuzları.
Hasan Üçüncü senelerdir bu takımda yedek. 1 trilyon para alıyor.
Erdinç Trabzonspor'da oynayabilecek bir defans oyuncusu değil. Sakarya'ya kiralanıp devre arasında geri getirende Ziya Doğan.
Tolga Seyhan 3 sene önceki hali olsa tamam ama son 2 sene futbolu unutmuş birini takıma kazandıran da Ziya Doğan.
Adnan şu ana kadar hiçbir maçta tek olumlu hareketini görmedim. Onu alanda Ziya Doğan.
Evet içlerinde sadece Ferhat orta seviyede bir oyuncu ve genç , aldığı ücrette ucuz zaten.
Şu oyuncuların değer verilecek halimi kalmış , Çoğu kaç senedir sadece bankaya yatan parasını çekip yiyor. Trabzonspor'a ne vermişler . Hiç .
Fıratcan Alçınkaya
27.Mart.2007, 04:32
jefferson zaten hangi ruh hali ile alındı anlamadım....
barahir
27.Mart.2007, 04:35
shamur1 kendi ağzınla dedin.. Ziya Doğan, Ziya Doğan, Ziya Doğan.. Bu adam takımı tekrar 1967'ye kadar götürdü bence..
shamur1
27.Mart.2007, 05:38
Nuri Albayrak + Ziya Doğan . Bunun aksini söyleyen yok zaten. Bunların yüzünden şuan yeniden yapılanma sürecine gireceğiz mecbur . 1967'ye kadar değil de bi 5 sene geriye gittik. Bu kadar borç varken yeni yönetimin elbetteki 4-5 tane yıldız oyuncu alması beklenemez. Başbakan olmanın , milletvekili olmanın bazı şartları varda neden Futbol takımı başkanları için belirli bir kriterler yok. Böyle vazıfsız insanlara izin verilmemeli. Çocuk oyuncağı değil ki bu işler koskoca bir takımın kaderiyle oynamaya , yıllarını çalmaya kimsenin hakkı yok.
yunusgs
27.Mart.2007, 07:39
Ziya Doğan'ın suçu bu oyuncuları antrenmanlarda birazcık görmesi lazım forma şansı tanıması lazım.Yoksa adamlar deyim yerindeyse oturdukları yerden para kazanıyorlar.
jarosik_61
27.Mart.2007, 20:25
klübede oturan tolga,adnan,erdinç aldıkları parayı haketmiyor.jefferson çok yetenekli bir kaleci ama çok saçma goller yediği için klübede.ergin keleş yetenekli ama onunda yine kiralık verilmesi gerekiyo hala akıllanmamış maçta lakayıt davranışlar gösteriyo.hasan trabzon çocuğu maça çıktığı zaman kapasitesini zorlayarak oyunuyor.ferhat genç zaman verilmesi lazım.adnana hiç değinmiyorum 2.ligde bile oynamayacak adamı getirdiler çok yazık.
yazıda yavuz selim sahasında çok yetenekli çocuklar var yazıyodu gerçektende doğru inanılmaz yetenekler var ama nerde pili bitmiş adam var koy klübe.zaten ziya doğan çalıştığı dönemde hiç bir zaman ilgilenmedi paf takımla.şu gb.oftaşda oynayan ibrahim şahin çocuk trabzonlu ama oftaşda oynuyor böle çok örnek veririm artık kendi değerlerimize önem verelim
shamur1
27.Mart.2007, 22:01
klübede oturan tolga,adnan,erdinç aldıkları parayı haketmiyor.jefferson çok yetenekli bir kaleci ama çok saçma goller yediği için klübede.ergin keleş yetenekli ama onunda yine kiralık verilmesi gerekiyo hala akıllanmamış maçta lakayıt davranışlar gösteriyo.hasan trabzon çocuğu maça çıktığı zaman kapasitesini zorlayarak oyunuyor.ferhat genç zaman verilmesi lazım.adnana hiç değinmiyorum 2.ligde bile oynamayacak adamı getirdiler çok yazık.
yazıda yavuz selim sahasında çok yetenekli çocuklar var yazıyodu gerçektende doğru inanılmaz yetenekler var ama nerde pili bitmiş adam var koy klübe.zaten ziya doğan çalıştığı dönemde hiç bir zaman ilgilenmedi paf takımla.şu gb.oftaşda oynayan ibrahim şahin çocuk trabzonlu ama oftaşda oynuyor böle çok örnek veririm artık kendi değerlerimize önem verelim
Evet aynen dediğim gibi Avni Aker'in hemen yanındaki Yavuz Selim stadyumunda şuan Trabzonspor forması giyen ve trilyonlar alan oyunculardan çok var. Kendimde oynadım orda biliyorum ama bizim zamanımızda toprak sahaydı orası şimdi ise çim saha oldu ve mükemmel bir saha haline geldi.
Ziya Doğan ne zaman iyi birşey yaptı ki paf takım oyuncularına baksın ,ilgilensin. Hatırlatırım Ufuk Bayraktar vardı, Orduspor'a kiralanmıştı, sorunlar oldu geri döndü ama Ziya Doğan çocuğu antremanlara bile çıkmasına izin vermedi.
Ersun Yanal ise her hafta Avni Aker'de paf takımla as takıma maç yaptırıyor.Paftaki oyuncuları görmek için. O yüzden Barış Memiş'i şu an bütün Türkiye tanıdı. Ama Ziya Doğan kalsaydı şuan kimsenin Barış Memiş'ten haberi olmazdı ,belkide ya kiralık gönderirdi yada sattırırdı. Çünkü onun futbol anlayışına uymuyor Barış Memiş. Ziya'nın futbol anlayışı da kazma oyunculardan kurulu,eşşek gibi koşan ama nereye koştuğunu bilmeyen, saha içinde hangi görevi yaptığı anlaşılmayan bir oyuncu ordusu yaratmaktı. Neyse ki çok zarar almamıza rağmen kurtulduk.
Cemre Atmaca var Trabzon Lisesi futbol takımındaydı Dünya Şampiyonu olduğumuz sene. Şu an Değirmendere'de oynuyor 2.Lig'te. Ve attığı 18 golle 2.Ligin en çok gol atan oyuncusu. Geçmişe de dönüp bakarsak Trabzon futbolcu fabrikası gibi. Çok futbolcu çıkıyor ama önemli olan bunu kullanacak,futboldan anlayacak yönetimi ve teknik adamının olması. Yoksa böyle Adnan,Erdinç,Celaleddin,M.Keçeli gibi oyuncuları daha çok görürüz.
10_Osmanozc
28.Mart.2007, 02:00
Arkadaşıma katılıyorum ve ekliyorum Avni Aker'in yanındaki Yavuz Selim Stadındaki maçı izlemeyi bırakıp Avni Aker'e girmek bu aralar çok zor oluyor.Çünkü oradaki maçlar çok ama çok daha zevkli.
anil luque
28.Mart.2007, 02:18
trabzon'u bu kotu gunlere getırenler su anda kulüple ilişiğini kesmiş gül gibi geçinip gidiyorlar bence onlardan hesap sorulması lazım ama iş işten geçiyor..