PDA

View Full Version : Del Bosque'ye 7.961.767 avro ödendi!

Fıratcan Alçınkaya
27.Mart.2007, 20:56
Del Bosque'ye 7.961.767 avro ödendi!

Beşiktaş'ta Vicente Del Bosque davası kötü sonla bitti. Siyah-Beyazlı ekip bugün borsaya gönderdiği açıklamada Del Bosque ve yardımcılarına 7.961.767 avro ödeme yapıldığını belirtti. Beşiktaş'ta kulübün resmi internet sitesinden konu ile ilgili şu açıklama yapıldı;

"Eski Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque ve yardımcı antrenörler Francisco Javierh Minano Espin, Francisco Jimenez Martin ve Antonio Grande Cereijo’nun alacaklarına istinaden anapara, faiz ve masraflar olarak toplam 7.961.767.- Euro UEFA tarafından, Şampiyonlar Ligi gelirlerimize mahsuben, adımıza ödenmiştir. Halihazırda Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi(CAS) nezdindeki süreç devam etmektedir.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi gelirlerimize istinaden UEFA nezdinde 557.158.-Euro alacak bakiyemiz mevcut olup, Mayıs ayında yaklaşık 2.000.000.-Euro düzeyinde ilave gelir tahakkuk etmesi beklenmektedir. "

yunusgs
27.Mart.2007, 22:16
Büyük para ödenmiş valla.

DisCo
27.Mart.2007, 22:46
Beşiktaş diğer Türk takımları gibi bu sorunuda zarara girerek çözdü.

eXcitinG
27.Mart.2007, 22:52
Bu paraya 2 tane süper yabancı transfer ediLirdi. GeLdiğimiz duruma bak. Gerçekten çok komik yani.

RaSenGan
27.Mart.2007, 22:54
8 Milyon Euro az para değil..Büyük zarar etmiş Beşiktaş.

El Comandante
27.Mart.2007, 22:58
Cok büyük para vallahi,Bjknin nasil bir yönetim tarafindan yönetildigi ortada.

GebzeLi1907
27.Mart.2007, 23:20
GeçmişLer oLsun..Büyük para,çöpe gitti resmen

Onurap
27.Mart.2007, 23:43
cok para yazik olmus.

YusufT
28.Mart.2007, 01:01
2 tane R.Carlosluk parayi attilar. (Yillik olarak)

canavar20
28.Mart.2007, 01:03
Çok büyük para.

anilton
28.Mart.2007, 01:07
Ananın hak sütü gibi Helal Olsun Bosque...

Haketmediğin bir parayı yiyecek kadar kişiliksizsen iyiki gönderilmişsin,bu parada helal olsun sana...

Fernando Gago
28.Mart.2007, 01:26
Borcun altından kalkması Bjk için iyi oldu ziyan edilen miktar baya fazla ama

Aykan19o3
28.Mart.2007, 04:14
Paraları çöpe attık saçma sapan kararlarımızdan dolayı malesef.

extensor
28.Mart.2007, 09:09

Haketmediğin bir parayı yiyecek kadar kişiliksizsen iyiki gönderilmişsin,bu parada helal olsun sana...

tabi canım suçlu olan bosque zaten sen sözleşme yaparken dikkat etme cahaletini her yerde konuştur koskoca del bosque yi rıza çalımbay sanıp gönderebileceğini san ondan sonrada bosque seni soyup soğana çevirsin

helal olsun çokta iyi yapmış akıllanırlar bi daha yapmazlar
2 tane daha holosko alınır o parayla

ama bu adamlar nasıl yönetici oluyor ayıptır yaw biraz utanın biraz karekteriniz varsa biz cahiliz biz beşiktaş gibi bir camiyayı yönetebilecek kadar bilgili insanlar değiliz bizim gibi cahillerin beşiktaşı yönetmemesi lazım deyin

bosque yi alnından öpüyorum profesyonallik dersi böyle verilir

cehalet derside böyle verilir

nerazzuri
28.Mart.2007, 16:25
Sabır... Sabır... Sabır...

Tigana'ya 3 kuruş vermemek için 2 yıL çiLesini çektiLer. Ama DeL Bosque gibi bir hocaya yarım sezon dayanamadıLar. Ne diyim giden Beşiktaş'ın 8 m € su

Büyük (!) zarara girdi Beşiktaş.

Fıratcan Alçınkaya
28.Mart.2007, 21:22
Allah'tan ŞL ye katıldıkta hiç değilse oradan gelen para bloke edilmişti... SAğlık olsun bir kazık daha yedirdi yönetim :D

Kemal Sunal'ın memur olduğu filmlere benzedi bizim yönetimin işleri...

Bordo61Mavi
28.Mart.2007, 23:34
BJK yonetimi paranin degerini halen ogrenemedi bukadar yanlis isler yapti. Ins biraz BJK nin paralarina deger verirler, yoksa klubun sonunu hic hayirli gormuyorum

gerrrard
28.Mart.2007, 23:38
Beşiktaş çok çekiyor bu olaylardan. Del Bosque, Tigana, şimdi bide karşımıza Ricardinho çıktı. Beşiktaş'ın sonu pek güzel değil.

GebzeLi1907
28.Mart.2007, 23:44
Del bosque yi suçLamak çok saçma gerçekten adama kontrat imzaLarken bu şartLarı sunan Beşiktaş..Adam da kontratta yazanın peşinden gidecek eLbet.Beşiktaş'ın evLadı değiLki hibe etsin.

anilton
29.Mart.2007, 01:46
Ben yönetimin hatalarını yazıp parmaklarımı yormak bile istemedim.Çünkü yazacak olsam sabaha kadar yazarım.Ben konuya farklı bir açıdan baktım sadece.Tigana bile "yapamadığım işim parasını almam" diyorken,Bosque'nin takımı oynatamaması,istediği bütün futbolcuların alınıp yararlanamaması ve kulübü zarara sokması yetmiyormuş gibi birde haketmediği parayı yiyecek.Ben olaya sadece bu açıdan baktım ve bunu yapabilecek kadar geniş olan bir tdnin gönderilmesini doğru buldum kendimce.Ama bu tamamen bir yönetim hatasıdır.Demirören'de itiraf etti zaten; "en büyük yanlışım Bosque'yi göndermekti" diyerek.O yüzden yönemim hatasını bir kenara koydum.Çünkü bunu bilmeyen yok.Yazmaya da gerek yok...

GeNç KaRTaL
29.Mart.2007, 02:40
Aslında bende seninle aynı görüşteydim Anıl ama Del Bosque yönetime ilk başta uzlaşma teklifinde bulunmuş,bizimkilerde sallamamışlar bunu.Buda doğal olarak sonuna kadar koştu parasının peşinden.Sözleşmede ne yazıyorsa o.

Ha hakketti mi? Kesinlikle hayır.Ama elin oğlu bizim gibi değil ki işte..

Şimdi ben böylesine ünlü ve yetenekli bir hocan yararlanamamıza mı yanayım yoksa giden onca paraya mı? O paraya ne oyuncular alınırdı..

Peki yönetim sana ne demeli? Sizi Allah'a havale ediyorum..

shadowrefree
29.Mart.2007, 18:43
BJK nin başında Yıldırım Demirören olduğu sürece böyle olaylar sürecek gibime geliyor...

Del Bosque de sonuna kadar aldığı parayı hak ediyor...adamı Türkiye ye getiriyorsun ki kariyeri belli sadece Real Madrid i çalıştırmış ki çalıştırdığı seneler şaşalı dönemleri yıldızlar topluluğu koy sahaya oynasınlar...Türkiye futbolunun T sini bilmez yanına adam koymazsan başarısız sonuçlar çıkar tabikide velhasıl adamı arkadaşların dediği gibi yarım sezonda gönderip zaten utangaç bir tipe benziyordu gururunu kırarsan sabır göstermezsen daha çok ödersin bu kadar parayı havadan...

adam uzlaşmada teklif ediyor Yıldırım Demirören tek benim dediğim sürece BJK böyle paraları çok eder...babasının malı gibi yönetiyor BJK yi...hiç sindiremiyorum kulubün yarı borcu Demirören e doğal olarak bu yükün altına girecek muhalefette yok...

eXcitinG
29.Mart.2007, 21:39
Zaten yakında bütün yabancı hocaLar bizimLe çaLışmak isteyecek. Kısa yoLdan para kazanmak açısından :D

GüLeriz ağLanacak haLimize :D