View Full Version : Hakan Şükür futbolu bırakmayacak
PesimiSTyLa
28.Mart.2007, 21:04
Galatasaray kaptanı Hakan Şükür, futbol oynamaya devam etmek istediğini söyledi.
Hakan Şükür futbolu bırakmayacak. Galatasaray kaptanı, dün NTV Spor'a yaptığı açıklamada, fubol oynamaya devam etmek istediğini söyledi.
Sabah'ta yer alan habere göre, Galatasaray'da oynamaya devam etmek istediğini belirten Hakan Şükür, şöyle konuştu:
"Yönetimle oturup karar vereceğiz. Darılma gücenme yok, bizler bu camianın insanlarıyız. Bir çok teklif aldım. Kararlarımda ailem çok önemli. Çünkü çocuklarım okula başladı. Yurtdışından farklı teklifler geliyor. Kararımı sezon sonu vereceğim."
Parmağı kırık, ama oynuyor
Parmağında kırık olduğunu, ancak futboldan uzak kalmamak için iğneyle oynamaya devam ettiğini belirten Şükür, Fenerbahçe'nin Avrupa'da gösterdiği başarının Türk sporu açısından önemli olduğunu söyledi.
goal.com
shamur1
28.Mart.2007, 21:09
Bıraksa şaşardım zaten :) Kendi dönemi oyuncuları Ertuğrul Sağlam, Ünal Kahraman,Abdullah Ercan,Arif Erdem, Bülent Korkmaz, Suat Kaya, Hami Mandıralı , Tolunay Kafkas vb gibi isimler teknik direktörlük yapıyorlar ama Hakan Şükür hala direniyor bakalım nereye kadar..
Fıratcan Alçınkaya
28.Mart.2007, 21:13
bu ne inat anlamadım valla :)
artık aç gençlerin önünü...
Xipe Totec
28.Mart.2007, 21:25
adam az daha para kazanma derdinde bulmuş takımı daha ne yapsın:S
kraldır büyüktür sözümüz yok ama her yıldız oyuncu gibi bi sınırı var artık görsün sınırlarını..
Önümüzde Maldini, Costacurta, Seaman, Cafu örnekleri dururken ki bu uzar gider niye bıraksın?
PesimiSTyLa
28.Mart.2007, 21:33
Bi sene daha Galatasaray da oynamasını ve Galatasaray da jübile yapmasını isterim.
Derdi para fln degil zaten yeterince parası var .
"Parmağı kırık, ama oynuyor
Parmağında kırık olduğunu, ancak futboldan uzak kalmamak için iğneyle oynamaya devam ettiğini belirten Şükür"
Burası olayı anlatıyor.
ShevAnil
28.Mart.2007, 21:38
Bi sene daha Galatasaray da oynamasını ve Galatasaray da jübile yapmasını isterim.
Derdi para fln degil zaten yeterince parası var .
"Parmağı kırık, ama oynuyor
Parmağında kırık olduğunu, ancak futboldan uzak kalmamak için iğneyle oynamaya devam ettiğini belirten Şükür"
Burası olayı anlatıyor.
Emre Abi 2 Senedir Hakan Şükür İğneyle Oynuyor.
El Comandante
28.Mart.2007, 22:32
Bence Hakan Sükür bu sene sonunda futbolu birakmali,yönetim ona KRALLARA yakisir bir sekilde jübile yapmali.
Bordo61Mavi
28.Mart.2007, 23:33
Son bi kez yurtdisina cikmali, arap ulkeleri idealdir ona. Son oynicagi senede buyuk paralar kazanir.
Fıratcan Alçınkaya
29.Mart.2007, 01:30
:zuhaha ya zaten karışmış karışacağı kadar oynasın H.Şükür de oynasın Milli Takımda valla artık karşı değil hiç değilse yüreğiyle oynuyor H.şükür...
TR.CaPTaiN
29.Mart.2007, 01:34
adam az daha para kazanma derdinde bulmuş takımı daha ne yapsın:S
kraldır büyüktür sözümüz yok ama her yıldız oyuncu gibi bi sınırı var artık görsün sınırlarını..
Hakan Şükür Serhat Ulueren'le yaptığı röportajda Serhat Ulueren mal varlığını sormuştu, Hakan Şükür'ün cevabı ise şükürler olsun ki 7 sülaleme yetecek kadar mal varlığım var dedi. Kaldı ki Hakan para için futbol oynasa Galatasaray'ın maddi açıdan zor günler geçirdiği, futbolcuların paralarının ödenmediği dönemde arkadaşlarını bir arada tutmak için uğraşmazdı. Diğer ülkelere baktığımızda bir oyuncu eğer oynayabiliyorsa 40 yaşına kadar yolu var Türkiye'ye bakıyorsunuz Hakan çok iyi oynadığı maçlarda bile acımasızca eleştiriliyor. Bu kadar eleştiriyi Kaka alsa 25 yaşında futbolu bırakırdı. ( ! )
Ersun Yanal olayına gelirsek; Sayın Yanal'ın sistemime uymuyor diyerek almadığı Hakan Şükür'ün yerine Ersen Martin'i alması sistem olayının hikaye olduğunu gösteriyordu.
Fernando Gago
29.Mart.2007, 01:46
Sezon sonu bırakıyorum demişti ama kararından dönmüş anlaşılan ...
goosfraba
29.Mart.2007, 01:47
Olayı Milli takıma kadar getirdiniz. Konudan konuya atlamada sizin üstünüze tanımıyorum vallahi. Silinen mesajlar uyarı niteliğindedir. Tartışmaya Milli takımı sokmayın.
anilton
29.Mart.2007, 01:51
Doğru olanı yapıyor bence,adam atıyor golünü işte,kendisine güvendiği sürecede bırakmamalı.Tugay'a futbolu bırakmaması için yalvırılırken,H.Şükür'e bırakmalı diyoruz...
TürkuAz
29.Mart.2007, 01:54
En iyisini yapıyor, performansı da kötü değil. Yüreğini koyuyor ortaya en azından..
Wesley Sneijder
29.Mart.2007, 01:56
Kimse kusura bakmasın, bence bir forvet oyuncusu 35'inden sonra oynamamalı. Sadece Hakan Şükür değil, Semih de 35'ine gelse aynı şeyleri söylerdim.
yunusgs
29.Mart.2007, 02:13
Bence futbolu bu sene sonunda bırakmalı.Tamam KrAl,geçmişi başarılarla dolu ama bence artık genç forvetlerin önünü açması gerekiyor.
GeNç KaRTaL
29.Mart.2007, 03:38
Hakan Şükür'ün bu kararına saygı duyuyorum.Kendisinin en doğal hakkıdır devam etmek istemesi.Bu karardada anormal bir şey görmüyorum.40 yaşına kadar oynayan isimler mevcut.Kendisini yeterli görüyorsa Hakan Şükür neden bıraksın?
extensor
29.Mart.2007, 03:39
kralım benim bırak deselerde bırakma kapalı savunmaları kim açacak sen bırakırsan daha bu sene fenerbahçe savunmasını sen dağıtmadınmı takır takır oynayan sen değilmisin
sonrada oyuna girersin yedek oturursun daha 2 sene oynarsın bırakma kral bırakma
a.arıcı-11
29.Mart.2007, 03:45
oynamak istiyosa ve kendini iyi hissediyorsa antrenmanlarda da iyiyse hocası oynatır bundan normal ne var ki!!!
en çok merak ettiğim yurt dışından hangi takım onu istiyor
TürkuAz
29.Mart.2007, 03:48
Gençlerin önünü açma meselesi ayrı bir saçmalık, kim tıkamış ki o yolu ? Hakan Şükür neredeyse tüm genç forvet oyuncularımızın örnek aldığı bir futbolcu ; herşeyiyle..
Kendini oynayacak gibi hissediyorsa oynasın, formasının hakkını versin. Ne zaman isterse o zaman bırakır..
Emurafu
29.Mart.2007, 03:50
Yahu adam fizikmen iyi durumda neden futbolu bıraksın..Diger futbolcularla hakan birmi..Kendine çok iyi bakan..Sürekli antreman yapan biri.Tam bir professional oyuncu..Yaşı'na bakmayın fizik gücüne falanda bakın..Karar Hakan'ın.(Bize laf düşmez rahar bırakın derim:))
Seneye Galatasaray'da olmasını istemem..
Aykan19o3
29.Mart.2007, 04:18
Zaten bırakmazsa kulüp bulamıycak duruma gelicek.. Bırakması lazım artık.
IcedEarth
29.Mart.2007, 06:01
Hakan Şükür, fayda sağladığı sürece oynaaya devam etmelidir. Ne zaman ki kendi oynamaktan vazgeçti, o zaman bırakır. Kimseden de öğrenmez ne zaman bırakacağını.
erdemzorer10
29.Mart.2007, 06:05
katılıyorum Göktuğ a...kendini iyi hissediyor ki oynamaya devam etmek istiyor..karar kendisinindir..ben de bir Galatasaray lı olarak onu bu forma altında görmekten gurur duyuyorum...
IcedEarth
29.Mart.2007, 06:09
Valla bu sözlerimi Milli Takım için düşünmeyin. Milli takıma seçilirse oynar. Ama Galatasaray'dan ayrılmaması gerektiğini düşünüyorum. Her ne olursa olsun, futbolu bıraksa bile, bence Galatasaray'a hizmet etmeye devam edecektir. Tribünler de sonsuza kadar onun ismiyle inleyecektir.
shamur1
29.Mart.2007, 06:23
Zaten burdaki haberde Hakan'a şu şu isimler futbolu bıraksın diye birşey dememişler ki. Bu tamamen Hakan'ın kendi röportajı. Oyna Hakan oyna :)
Hakan Şükür futbolcu bırakacağını açıklamadı. Galatasaray'a veda edeceğini söyledi. Yurt dışında oynamaktan bahsetti. Şimdi buna ek olarak Galatasaray'da devam etmek istiyoruma denk bir açıklama gelmiş.
Öncelikle paraya hangimiz hayır deriz onu bir sorgulayalım. Hemde emek vererek çalışarak kazandığımız paraya hayır diyecek varsa bilemiyorum. Zaten yeterince para kazanmış olan bir kişi belli ki bu işi sadece sevdiği için bırakmak istemiyor. Diyelim ki para için bırakmamış olsun. Kimene !!!
Galatasaray'ı bilmem ama Milli takımda her zaman olması gereken bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'da istemezken Milli takıma nasıl istiyorsun diyebilirsiniz. Bence Milli takımda hücum hattı Hakan'sız yarım kalıyor. Tabi benim düşüncem.
Futbolu bırakmasına gelince gençlerin önünü açması gerekir lafı düşüncelerin nazikçe açıklanmasıdır. Yani bırak artık anlamına gelir. Azmine isteğine birşey demiyorum ama bir zamandan sonra öyle olacak ki istenmeyen adam konumuna düşecektir. Bu tarz konumlara düşmeden takımdan ayrılması doğru olur. Şayet kalacaksa da yedek kulübesi konusunda problem olmamalıdır.
YusufT
29.Mart.2007, 09:07
Asil simdi para kazanmaya baslayacak, katar ligine filan gidip 1 sezon oynar ve paralari cepe indirir..