View Full Version : menejerlik oynayan kız arkadaş aranıyor;Bu dalga geçilecek bir şeymi
AnGeL Paradoks
13.Şubat.2006, 03:30
(/1) ya kardeşim yokmu ya koca forumda yada dünyada ne isterseniz yapacagım söz zıbanadan çıktım herkez dalga geçiyo sizcede dalga geçilecek bir konumu ya kız arkadaşımla menejerlik oynamak en büyük rüyam oldu yurt dişinda bile aratıyom yok mu lütfen yazık bana ve benim gibilere
diğer topicte arkadaşlar oynayan kızlar tanıdığını yazmışlar onlara sorsana :))
AnGeL Paradoks
13.Şubat.2006, 20:24
sordum ama cevap yokkk ne yapacagımı şaşırdım
üsülme yaw dünyanın sonumu :/ fm bilmeyen bi kıs bul çok eksiklik sanki :/
Navras
13.Şubat.2006, 21:15
ya sen kız arkadaşını fm oynayan bi manyağa çevireceksin.aynı bi gs li kızı fenerli yapmak gibi bişey bu. hatta oyunu öğrettikten sonra evde multiplayer oynayacaksın ki daha zevkli olsun
koray_capello
13.Şubat.2006, 22:13
**** harbi helal olsun he ne güzel fikir aklıma yattı valla.bende bundan sonra öyle bi kız arıycam.**** düşünsene bi kızla tanışıyosun fm oynarmısın diye soruyosun.kafama çantayı geçirir gider heralde.olsun katlancaz artık
u.lan gibi argo kelimeler kullanmayın lütfen, kurallarımıza aykırı ayrıca siz bilmiyor olabilirsiniz ama bu forumu bayanlar da takip ediyor (takip etmesi için illa FM oynamasına gerek yok)
VoLkaN BaROs
emirduman
13.Şubat.2006, 23:05
Niye özel olarak böyle bir istek içerisindesiniz tam anlayamadım açıkçası... ;)
Selman Ozturk
13.Şubat.2006, 23:13
ya sen kız arkadaşını fm oynayan bi manyağa çevireceksin.aynı bi gs li kızı fenerli yapmak gibi bişey bu. hatta oyunu öğrettikten sonra evde multiplayer oynayacaksın ki daha zevkli olsun
Şahsen bu taktik denendi ve şu anda oldukça başarılı :) Hatta şu yazıyı yazarken bile onunla multiplayer oynuyorum :) (şu an transfer yapmaya uğraşıyor :) ) Ama ara sıra beni yenince oldukça can sıkıcı oluyor...;)
Enjoy
14.Şubat.2006, 00:43
benim msn'de ki kızların hepsi fm hastası zaten..: )..fm sitelerinden tanışmıştım..sorun olmuyor benim için.:)
AnGeL Paradoks
14.Şubat.2006, 16:21
ya yardım edin arkadaşlar ya en büyük rüyam diyorum sırf bu yüzden diz üstü bilgisayar aldım lütfen bi çare,kardeşim demirhanbey1984 sana imreniyorum ve seni kıskanıyorum şu an benim ileride düşledigim kişiliksin
10_Osmanozc
14.Şubat.2006, 16:41
Hey gidi eskiden böyle bir başlık vardı:)
Selman Ozturk
14.Şubat.2006, 17:20
ya yardım edin arkadaşlar ya en büyük rüyam diyorum sırf bu yüzden diz üstü bilgisayar aldım lütfen bi çare,kardeşim demirhanbey1984 sana imreniyorum ve seni kıskanıyorum şu an benim ileride düşledigim kişiliksin
Teşekkür ederim Angel Paradoks ama çok da özenme be dostum çünkü yenildiğin zaman kafayı yersin :D Sonra dersin içinden "ya nerden öğrettim şuna bu oyunu" diye :D
semih5
14.Şubat.2006, 18:04
arkadaslar sizde kiz arkadaslariniza ogretin ya ne olcak
batuhan673
14.Şubat.2006, 18:47
ya abi ben görüşemiom bile siz düzgününü bulun da sonra fm oynayan arayın :D
AnGeL Paradoks
15.Şubat.2006, 01:30
bilmiyorum ya yenilsem dah hırs yaparım gibi pekte kafamı duvarlara vurcam gibide gelmiyo;bide ya bi kaç kıza ögretmeye kalktımda ne oldugunu anlayınca kaçıp gidiyolar kızların bana bakış açısı degişiyo bi çözüm bulmalıyım
AnGeL Paradoks
15.Şubat.2006, 01:58
yok anlamıyorumya en son internet kafeye ilan verdim bu menejerlik oynayan kız arkadaş için (internet kafeci tanıdıktı tabi) telefon numaramı filan yazdım harbi harbi,eskiden 3-5 sapıgım olurdu arada onlar bile bıraktı aramayı mahdur durumdayım :( kavanoz dipli dünya ne olacak