View Full Version : "Teklif gelirse kabul ederim...!!!"
gerrrard
31.Mart.2007, 23:44
"Galatasaray'dan aradılar"
Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu öne sürülen Alman teknik adam Klaus Toppmöller, Türkiye'den arandığını doğruladı.
Star TV'ye bir açıklama yapan Klaus Toppmöller, Galatasaray'dan teklif gelmesi durumunda bunu seve seve kabul edeceğini söyledi.
Kanala yaptığı açıklamada, henüz kendisine gelen direk bir teklif olmadığını belirten Toppmöller, "Beni değil ama eşimi aramışlar. Şu an yoldayım, milli maçtan döndüm. Detaylar hakkında bir bilgim yok ama sizden önce eşim aradı ve Galatasaray Kulübü’nden beni aradıklarını ve görüşmek istediklerini söyledi," diye konuştu.
"Teklif gelirse kabul ederim"
Gürcistan milli takımını çalıştıran Alman teknik adam, Galatasaray'ın büyük bir takım olduğunu belirterek, "Teklif gelirse, elbette kabul ederim. Ancak teklifi de duymak lazım. Bakalım bu teklif benim beklentilerimi karşılayacak mı? Sportif ve parasal açıdan uyuşabilmemiz önemli. Buna seçeceğim yardımcılarım ve kulüple ilgili diğer şeyler de dahil. Böyle büyük bir kulübün başına geçtiğinizde her şeyin tam olması lazım," dedi.
Mr.CordiaL
31.Mart.2007, 23:45
Bence GS Türk bir teknik adam getirmeli. Mustafa Denizli veya Bülent Korkmaz en uygun isimler gibi geliyor bana ...
PesimiSTyLa
31.Mart.2007, 23:54
İnşallah bu şekil bir hata yapılmaz...
goosfraba
31.Mart.2007, 23:55
Gelecek teknik direktör Alman olacak bana göre. Feldkamp ile anlaşması bakımından, bu arada gelecek olan teknik direktörün yardımcısı da belli olmuş. Ümit Davala gelen teknik adamın yardımcılığını yapacak.
TürkuAz
31.Mart.2007, 23:59
Toppmöller zamanında Leverkusen'e ŞL finali oynatmıştı, tecrübeli ve kaliteli bir teknik adam ancak Kalli'de yaşadığımız sorunları yaşayacağız düşünüyorum. O yüzden başka alternatiflere yönelsinler..
YusufT
01.Nisan.2007, 00:01
Gelecek teknik direktör Alman olacak bana göre. Feldkamp ile anlaşması bakımından, bu arada gelecek olan teknik direktörün yardımcısı da belli olmuş. Ümit Davala gelen teknik adamın yardımcılığını yapacak.
Evet öyle olacakmis, bende dün izledim futbolligi.
Simdi birsey anlamadi.. Feldkamp gitmeyecekmi? Galatasarayda kalacak diyorlar, transferleri ve kadroyu o yapacak diyorlar ???
Fernando Gago
01.Nisan.2007, 00:03
Bu alman sevdası ne yav ?
shadowrefree
01.Nisan.2007, 00:59
Feldkamp ın yaptıkları ortada dahala bu adama takımı emanet etmeyi düşünüyorlar...
anilton
01.Nisan.2007, 01:40
Abdullah Avcı ve ya Mustafa Denizli gelmeli bence...
Onurap
01.Nisan.2007, 02:10
Galatasarayı ancak lucescu kurtarabilir..m.denizli kapıdan içeri giremez!!!Abdullah avcı iyi fakat otoritesi zayıf büyük takımı yönetemez..
a.arıcı-11
01.Nisan.2007, 02:24
valla lucescu şampiyon yapıpta kovulduğu kulübe bir daha gelirse biraz karekteri bozuk demektir öyle adamdan kimseye hayır gelmez
hemen aralıklarla takımıları çalıştıran yazmayın çünkü hiçbiri şampiyon olduktan sonra kovulmadı
El Comandante
01.Nisan.2007, 02:27
Ne sana teklif gelsin,ne sen kabul et Herr Toppmöller. ;)
Ayrica Kalli belasindan sezon sonunda kurtulacagimizi düsünüyorum,öyle danismanlik falan hikaye bence.Gecen sene Gerets ile de devam edecegimiz söylenmisti,gelinen durum ortada.Kalli sezon sonunda yollanir,yönetim iyi bir teknik direktörü takimin basina gecirir diye düsünüyorum.
goosfraba
01.Nisan.2007, 02:49
Lucescu lucescu diyorsunuz da, bir sorun kendinize, Lucescu Feldkamp'ın altında çalışır mı?
Emurafu
01.Nisan.2007, 03:37
Gelecek hoca kalli'nin altında calısmayı kabul edecekmi??(Van Gall,ToppMöller vs..)Büyük hoca beklemeyin..
Yeni Sezonda Hocamız Götz olacak bence..
Götz kalli altında calısmayı kabul eder..Gelecek hocanın yardımcısı davala olacak deniliyor..Götz sık sık istanbula geliyor..Üstelik Adnan polat'la arası çok iyi..
Hoca hayallerine kapılmayın derim:)
Gelecek sene yine bir alman ekolü bizi bekliyor..
Onurap
01.Nisan.2007, 04:44
Valla götz gelirse gider ibb yi tutarım istanbul takımı nede olsa :D Şaka bir yana.. Disiplin disiplin yetti artık ..Kezman onca laf etti zico kadro dışı bıraktı mı? Adam şimdi takır gol atıyor..Disiplin diyor ama ne hikmetse almanyaya gidince hep ''hasta'' oluyor.Seneyede alman hoca gelirse şampiyonluk hayal olur..Arda lincoln gibi teknik oyunculardanda faydalanamayız malum alman disiplini düz oyun oıynayacaz..Sonra neden seyirci gitmiyor..Galatasarayda heyecean yokki artık..Önce lincolnü bitirdi şimdide ardayı bitirmeye çalışıyor..Tam kurtulduk derken şimdide bi alman hoca çıktı üstelik kallinin öğrencisi hocasından hayır gelmedi öğrencisinden mi gelecek..Herha berlini enkaza soktu götz şimdi sıra galatasarayda haa bide newcastlı batıran souness var oda gelebilir..
ThersoN
01.Nisan.2007, 04:55
Alman olacağı kesin de :D, neden dinliyoruz, Feldkamp'ın sözünü!
YusufT
01.Nisan.2007, 05:53
Imzami okuyun yeter..
GeNç KaRTaL
01.Nisan.2007, 05:55
Imzami okuyun yeter..
Bir duyum mu aldın Yusuf? Yoksa gelişmelerden mi çıkardın bu sonucu?
YusufT
01.Nisan.2007, 06:15
Bir duyum mu aldın Yusuf? Yoksa gelişmelerden mi çıkardın bu sonucu?
Duyumda diye biliriz ve gelismelerden diye biliriz.
Bakiniz simdi söyle bir olay var..
Feldkampin altinda calisacak olan birisi ve Galatasarayda daha önce görev almis birisini getireceklermis..
Eger Kallinator kalirsa, Götz'in gelme ihtimali büyük..Ümit Davala'yida "stajyer" olarak getirelecekmis.. bazi duyumlara göre Götz'le 2+1 yil opsizyonlu sözlesmesme imzalatacaklarmis, ondan sonra güya Ümit Davala olacakmis T.D..
Eger Kalli tamamen giderse, Toppmöller filan gelebilir.
Kalli Defola :director:
yunusgs
01.Nisan.2007, 06:48
Ya neden Alman neden bir Türk değil bakalım ilerleyen günler neler gösterecek?
ForsakeN
02.Nisan.2007, 04:06
Beşiktaşın Ertuğrul Sağlam'da yaptığı gibi bir Türk hoca üzerinde durulmalı.Ve uzun yıllar onunla çalışılmalı
GeNç KaRTaL
02.Nisan.2007, 05:24
Bence Türk gelmesin.Ertuğrul hocaya yapılanlar ortada.
shadowrefree
02.Nisan.2007, 09:22
Bence Türk gelmesin.Ertuğrul hocaya yapılanlar ortada.
Ertuğrul hocaya ne yapıldı açabilir misin biraz konuyu?
NisRoc
02.Nisan.2007, 09:27
Iyice yazık olur Galatasaray'a..
YusufT
02.Nisan.2007, 21:24
Töppmöller kovulmus... Simdiki adress galiba Galatasaray...
deniz.91
02.Nisan.2007, 21:26
Bu adamda birşey yapamz Gsde daha kaliteli isim gerekli
El Comandante
02.Nisan.2007, 22:37
Yusuf bir Götz gelecek diyorsun,cok eminim diyorsun,simdi de Topmöller Galatasaraya gelebilir diyorsun.Yani bence böyle emin konusmaya gerek yok,ortami kirletmekten baska birsey yapmaz bu konusmalar.
Dilegim Kallinin pilini pirtisini alip kulüpten defolmasi ve yerine tecrübeli birisinin gelmesi.Van Gaal olabilir.
Fıratcan Alçınkaya
02.Nisan.2007, 22:53
ToppMoller gelicek galiba.. Yine yaza GS teknik direktörü kim olacak haberleri ile giriyoruz...:)
jarosik_61
02.Nisan.2007, 23:11
galatasaray yakasını kurtaramıyor şu almanlardan....
GeNç KaRTaL
03.Nisan.2007, 03:54
Ertuğrul hocaya ne yapıldı açabilir misin biraz konuyu?
Onun Beşiktaş'ın ağırlığını kaldıramadığını düşünenlerin sayısı bir hayli fazla.Orada yapılanlardan demek yerine söylenenlerden desem daha iyi ifade etmiş olurdum kendimi.Yani kısacası türk hocaya büyük takımlarda fazla tolerans tanınmıyor.Ben Ertuğrul hocanın en az 10 sene takımın başında olmasını istiyorum ama herkes benim gibi düşünemeyebilir.Daum isimi geçiyor Gs için.Daum türkiyeyi tanıyan bir hoca.Olabilir bence..
Onurap
03.Nisan.2007, 04:09
Onun Beşiktaş'ın ağırlığını kaldıramadığını düşünenlerin sayısı bir hayli fazla.Orada yapılanlardan demek yerine söylenenlerden desem daha iyi ifade etmiş olurdum kendimi.Yani kısacası türk hocaya büyük takımlarda fazla tolerans tanınmıyor.Ben Ertuğrul hocanın en az 10 sene takımın başında olmasını istiyorum ama herkes benim gibi düşünemeyebilir.Daum isimi geçiyor Gs için.Daum türkiyeyi tanıyan bir hoca.Olabilir bence..
Yok artık lebron.... :icon_biggrin: oldu olacak lorant gelsin walla (getirirlerse şaşırmam artık) Ya neden alman almak zorundayız seneyede bu duruma düşersek kim hesap verebilecek..A.polat kallinin önerdiği bi ismi istiyormuş buda büyük ihtimal falco götz olur... :uzgun: zaten başkasınıda almayı beceremezler..Galatasarayı yönetenlerin hali bu işte.. :(
GeNç KaRTaL
03.Nisan.2007, 04:20
Gerets gelsin.O da Almanca konuşuyor en azından.:icon_biggrin: Eğer bir alman gelecekse Daum gelebilir diye düşündüm.Türkiye'yi çok iyi tanıyor.ŞAmpiyonluklar yaşamış.Hem gelirsede 3 büyük takımı çalıştıran tek hoca olur..
YusufT
03.Nisan.2007, 05:51
Yusuf bir Götz gelecek diyorsun,cok eminim diyorsun,simdi de Topmöller Galatasaraya gelebilir diyorsun.Yani bence böyle emin konusmaya gerek yok,ortami kirletmekten baska birsey yapmaz bu konusmalar.
Dilegim Kallinin pilini pirtisini alip kulüpten defolmasi ve yerine tecrübeli birisinin gelmesi.Van Gaal olabilir.
Baran abi :icon_biggrin: bak simdi Götz bence 95% Galatasarayda eger Kalli kalirsa, eger Kalli tamamen defolursa Töppmöller gelecek..