Log in

View Full Version : Kayseri Tatanashvili'yi deniyor

deniz.91
02.Nisan.2007, 21:24
Kayseri Tatanashvili'yi deniyor

Kayserispor, Trabzonspor'un unutulmaz golcüsü Şota'nın tavsiye ettiği Gürcistan'ın 1. Lig takımlarında top koşturan 24 yaşındaki forvet oyuncusu Dimitri Tatanashvili'yi denemeye aldı.Teknik direktör Tolunay Kafkas, Gürcü futbolcuyu denemeye aldıklarını belirterek, "Trabzonzpor'da beraber oynadığımız Şota benim çok yakın arkadaşım. Onun bize tavsiyesi üzerine bu futbolcuyu denemeye aldık. Eğer uygun görürsek alacağız" dedi. 24 yaşındaki golcü futbolcu Dimitri Tatanashvili Pazartesi gününden itibaren takımla birlikte antrenmanlara çıkarken, önümüzdeki günlerde teknik heyetin raporu doğrultusunda, Gürcü futbolcunun alınıp alınmayacağına karar verileceği bildirildi.

02.04.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif

Kaynak : İHA

shamur1
02.Nisan.2007, 21:29
Yuh be ! Tolunay bile Şota'nın önerdiği oyuncuları denemeye alırken , Trabzonspor ise son 4-5 senedir Şota ve Arçil'in önerdiği hiçbir oyuncuyu dikkate almadı . Umarım beğenilir merak ettim oyuncuyu şimdi.

deniz.91
02.Nisan.2007, 21:48
Oyuncuyu bende çok merak ettim doğrusu bakıp görecez

Fıratcan Alçınkaya
02.Nisan.2007, 22:02
güzel bir transfer yapmış olur Kayserispor bence... Milli takımlarda oynayan oyunculara hep yönelmek lazım...

deniz.91
02.Nisan.2007, 22:08
http://www.youtube.com/watch?v=znSRF9ESm5o

Futbolcunun youtubeden videosu yetenek var gibi

Melekovic
02.Nisan.2007, 22:13
Bi de Levan Kenia vardı.Bizim kulupler çok amatör oyuncu araştırma konusunda.Ocak ayında Schalke 4 seneliğine kaptı.Sanırım Kenia'yı da Şota'nın Tranbzon'a önerdiği oyuncular arasında biliyordum.Herhalde Trabzon önerilerini dinlemeyince Tolunay'a yardım etmek istemiş olmalı.Tatanashvili'yi bilmem ama Kenia kaçan büyük balık olacağa benziyor 18 yaşında.

yunusgs
02.Nisan.2007, 23:48
Bakalım nasıl bir oyuncu merak ettim şimdi bende.

Mr.CordiaL
03.Nisan.2007, 03:51
Umarım KAyseri için iyi bir transfer olur ve para kazanırlar ...

Emurafu
03.Nisan.2007, 05:14
Gürcü,Arnavut ve Bulgar oyuncular genelde Türkiye liginde hep iş yapmıslardır.Örnekleri çoooook var.