Log in

View Full Version : Mevlüt'ün peşine Beşiktaş düştü

PesimiSTyLa
03.Nisan.2007, 20:31
Fransa'nın Sochaux takımında forma giyen Mevlüt Erdinç, Beşiktaş'ın transfer gündemine girdi.

Erhun Geyisi / Paris , Goal.com

Fransa Birinci Ligi'nde son aylarda oynadığı kaliteli futbol ve üst üste attığı gollerle adından söz ettiren Mevlüt Erdinç, Avrupa'nın çeşitli takımlarının ilgisini çekiyor. Sochaux takımını düşme hattının üzerine taşıyan isim olarak kabul edilen Mevlüt için transfer ayı da bir hayli hareketli geçeceğe benziyor.

Fransız basınında bugün yeralan iddialara göre milli futbolcunun peşinde Beşiktaş bulunuyor. Önümüzdeki sezon Bobo'yla yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan ve bu nedenle de bir golcü futbolcu transfer etme hazırlığında olan Kartal, Mevlüt'le anlaşarak golcü arayışını Türk kontenjanıyla tamamlamak niyetinde.

Başka takımlar da var

Gelgelelim siyah beyazlı takım için bu transferi gerçekleştirmek o kadar da kolay olacak gibi görünmüyor. Edinilen bilgiye göre Nihat Kahveci'nin de formasını giydiği Villareal ve yine Nihat'ın eski takımı Real Sociedad tarafından da gündeme alınan Mevlüt, kararını vermek için şimdilik acele etmiyor.

Mevlüt: "Böyle oynarsam benimle ilgilenirler"

Transferine ilişkin olarak diplomatik bir açıklamada bulunmayı tercih eden Mevlüt Erdinç, "Şimdilik amacaım, Sochaux'yu 1. ligde tutmak. Böyle devam ettiğim sürece biliyorum ki bazı kulüpler benimle ilgilenmeye ve beni aramaya başlayacaklar. Ancak şu anda bunu düşünerek kafamı meşgul etmek istemiyorum. Gerçekten de şu anda bu sezonun hedefine konsantre olmak istiyorum. O da Sochaux'yu ligde tutmak" diye konuştu.

Bu sözler, Mevlüt'ün hangi takıma gideceğine ilişkin bir işaret taşımıyor belki ama, sezon sonunda Sochaux'dan ayrılacağını da net bir şekilde ifade ediyor.

a.arıcı-11
03.Nisan.2007, 21:28
Beşiktaş alıyosa bununda sonu Burak,İbrahim Akın gibi olur eskiden biz genç yetenekleri köreltirdik şimdi o görevi Beşiktaş üstlendi hayırlısı olsun ne diyelim

BlackEagle19o3
03.Nisan.2007, 23:43
Harika olur.Keşke alabilsek:)

Fernando Gago
03.Nisan.2007, 23:54
Hala Forvet arayışı içindeler :) Bobo giderse iyi olurda Şuan acilen defans ve kaleci alınmalı

shadowrefree
03.Nisan.2007, 23:57
Bobo zaten ayrılmak istiyormuş.

Fıratcan Alçınkaya
04.Nisan.2007, 00:14
hayırlısı olsun ne diyelim ama öncelik başka mevkilere verilse daha iyi olur...

anilton
04.Nisan.2007, 00:21
Bobo'nun sezon sonu ayrılma olasılığı yüksek.Eğer gerçekleşirse çok iyi olur.Beşiktaş'ın Nihat'ı olur.Ancak Fransızların bu yeteneği kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum...

yunusgs
04.Nisan.2007, 00:53
Alınırsa Beşiktaş'a yarar sağlar ama sizin defans hattınızda ve kalede sorununuz varsa forvete transfer yapmak bence akıl karı bir iş değil.

TürkuAz
04.Nisan.2007, 01:12
Bence çok ta iyi bir yetenek değil , fazla abarttık kendisini..

Beşiktaş'ta esamesi okunacak bir futbolcu olamaz bence, fazla heyecanlanmayalım..

GeNç KaRTaL
04.Nisan.2007, 04:15
Bobo giderse olabilir bence.Türk olmasıda büyük avantaj.Çok fazla para verilmeyecekse olabilir..

Ve diğer arkadaşların dediklerinede katılıyorum.Öncelik beklere ve alternatif bir dm ye verilmeli.Tabii Bobo giderse forvet almamız gerekecek..

Emurafu
04.Nisan.2007, 04:41
Beşiktas'ın önce bekleri,Sonra stopere çok saglam birini alması sart..Birde önlibero transferi lazım
Ofansif transferi çini acele etmeye bence gerek yok..Önce geriyi hele bir saglama alsınlar..Kontratı biten baya iyi oyuncular var:)

GeNç KaRTaL
04.Nisan.2007, 04:42
Emrah abi Bobo giderse diye düşün?

Emurafu
04.Nisan.2007, 04:47
Şemsi mevlüt'e nerden baksan baya para verilecek..Gelecek forvet ki bana göre yedek olacak..Bence acele etmeye gerek yok..Forvet oyuncusu bulmak kolay bana göre..Özellikle saglam stoper bulmak çok zor.Neyse daha fazla tartısmaya gerek yok..Zaten haberin dogrulugunu bilmiyoruz:)

GeNç KaRTaL
04.Nisan.2007, 05:01
Niye yedek olsun canım.Gelen adamda mutlaka forma giyebilecek düzeyde olmalı.Bobo'nun eksiğini kapatmalı.Senelerdir az para verip aldığımız oyunculardan elde ettiğimiz verim ortada..

LaigLeNoiR
04.Nisan.2007, 05:04
Mevlüt gereksiz bir oyuncu bence.Bizde forma da giyemeyecek kendine de yazık edecek.

Gelmesin...

Onurap
04.Nisan.2007, 05:05
Bence mevlüt türkiyeden bir takıma gelecek kazım gibi ama bjk alır gibi olurken fener kapabilir yine :) ama fazla abartıldığını düşünüoyorum..