Log in

View Full Version : İşte Şükür gerçekleri

shamur1
03.Nisan.2007, 23:47
Yönetim Hakan Şükür'ün takımda kalmasını istemiyor. Ancak Özhan Canaydın'ın Kral´a çok özel bir sözü var. İşte bu söz, efsane golcünün gönderilmesinin önüne geçiyor.
3.4.2008

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/4/7_206073_03FAN16SUKUR-B-Y280.jpg

Gitmesi zor gibi...
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve takımda kalmak istediğini deklare eden Hakan Şükür ile yeni kontrat yapılmayacağını önceki gün okuyucularımıza duyurmuştuk. Ve FANATİK, yine bu konuyla ilgili müthiş bir gerçeği daha ortaya çıkardı... Buna göre, Seyrantepe’deki Ali Sami Yen Spor Kompleksi bitmeden Kral’ın Galatasaray’dan ayrılması imkansız gibi görünüyor. Çünkü, Özhan Canaydın’ın, 37 yaşındaki futbolcuya verdiği çok özel bir söz var.

Başbakan’a bir rica
Sözün çıkış noktası şöyle: Bir süre önce Seyrantepe projesi tam anlamıyla çıkmaza giriyor... Tam bu sırada Özhan Canaydın’ın talebi üzerine Hakan Şükür devreye girip, Başbakan’ın karşısına çıkıyor ve düğüm haline gelen proje için bir ‘kolaylık’ istiyor. Şükür’ün bu ricasını kıramayan Başbakan, kurmaylarına tüm bürokratik işlemlerin yerine getirilmesi talimatını veriyor. Böylece ihaleler açılıyor, devlet erkanının geniş katılımıyla stadın temeli atılıyor.

Polat’ı da bağlıyor
Özhan Canaydın, Seyrantepe işinin halledilmesine bizzat katkıda bulunan Hakan Şükür’e, tüm bu gelişmelerin ardından şunları söylüyor: “Kim Başkan olursa olsun, Seyrantepe Stadı açılıncaya kadar Galatasaray’da kalacaksın. İster futbolcu olarak, ister başka bir yetkiyle. Bunun sözünü sana ben veriyorum...” Canaydın’ın verdiği bu söz, seçimde desteklediği Adnan Polat’ın elini kolunu bağlıyor. Polat’ın sezon sonu nasıl bir karar vereceği merak konusu.

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/4/9_206076_kral280.jpg

Kaynak : Fanatik / Tabi bunada her zamanki gibi Yalan haber denilecek ..

Fernando Gago
03.Nisan.2007, 23:54
Şükür bu olayda vesile olmuş olabilir ama bu nedenden dolayı takımda tutulacağını sanmıyorum

Melekovic
04.Nisan.2007, 00:06
Eğer öyle bir şey yapıldıysa ki yapılmamıştır haberim olurdu çünkü .Yapılsaydı sadece yazıklar olsun derdim.Bizim kulubün ananelerinde bu tür peşkeş çekmelere ,bir amaca ulaşmak için ideolojisi ters insanlarla birlik olmak yardım dilemek gibi özellikler yoktu.Sezon sonunda Hakan Şükür ve temsil ettiği zihniyet temizlenecek sözü verilmişti ama eğer tam tersi olup da dedikleri gibi işi iyice bulaştırdılarsa benim öyle bir takımım yok.

Dilerim yazı her zamanki gibi bir fanatik atmasyonudur;)

shadowrefree
04.Nisan.2007, 00:11
Fanatik bugünlerde iyice coştu. Hakan Şükür ile Başbakan kankimiymiş de Özhan Başkanın halledemediğini Hakan Şükür halletmiş ya da halletti diyelim Hakan kendi kendine düşünmeli ben bu takıma Türk Futboluna daha ne verebilirim. Dahala oynamak için kendini kasıyor. Jubile yap antrenör ol nice Hakan Şükürler yetiştir. Eğer tabiki kulubün menfaatlerini düşünüyorsan.

Fıratcan Alçınkaya
04.Nisan.2007, 00:12
H.Şükür çok kasıyor artık kramponlarını asıp takımda bir göreve getirilmeli... olay ile ilgilide sanmıyorum böle bir şey olucağını...

PesimiSTyLa
04.Nisan.2007, 00:14
Kaynak : Fanatik / Tabi bunada her zamanki gibi Yalan haber denilecek ..

Zorunlu Açıklama: Fanatik Gazetesi

Fanatik Gazetesi’nin 03 Nisan 2008 Perşembe günü 16’ıncı sayfasında yer alan “Başbakan’a bir rica” yazısı gerçekleri yansıtmamaktadır.

Eski Başkanımız Özhan Canaydın'ın, sözkonusu proje için ne futbolcumuz Hakan Şükür'ü bu konuda "devreye sokmuş" ne de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile böyle bir görüşmesi olmuştur.

Aslantepe Stadı gibi bu denli önemli bir projenin çok sevgili futbolcumuz ve Milli Takım Kaptanımız Hakan Şükür’ün “ricası” ile emir komuta zincirine girdiğini ve tiz elden ihalelerin açılarak hemen sonuçlandırılmasını düşlemek ve bunu yazıya dökerek basmak emeği geçen bunca insana haksızlık değil midir?

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

--------------------------------------
Ne güzel de senaryo yazıyorlar. YIKAMAYACAKSINIZ !
----------------------------
Hakan Şükür ün bu takımda kalması taraftarıyım...

EreN
04.Nisan.2007, 00:23
Kaan abi ben bizzat biliyorum ki senin dediğin gibi Hakan Şükür'ün bazı cemiyat, cemaat işleri var. Kaldı ki kalli de dahil bir çok şu anki oyuncu o cemiyetle sıcak ilişkiler içerisinde. Gs'nin yönetiminde söz sahibi oldukları gün gs bitmiştir.

PesimiSTyLa
04.Nisan.2007, 00:26
Zorunlu Açıklama: Fanatik Gazetesi

Fanatik Gazetesi’nin 03 Nisan 2008 Perşembe günü 16’ıncı sayfasında yer alan “Başbakan’a bir rica” yazısı gerçekleri yansıtmamaktadır.

Eski Başkanımız Özhan Canaydın'ın, sözkonusu proje için ne futbolcumuz Hakan Şükür'ü bu konuda "devreye sokmuş" ne de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile böyle bir görüşmesi olmuştur.

Aslantepe Stadı gibi bu denli önemli bir projenin çok sevgili futbolcumuz ve Milli Takım Kaptanımız Hakan Şükür’ün “ricası” ile emir komuta zincirine girdiğini ve tiz elden ihalelerin açılarak hemen sonuçlandırılmasını düşlemek ve bunu yazıya dökerek basmak emeği geçen bunca insana haksızlık değil midir?

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
---------------------------------------
Kolpa bi haberi tartışmak ne kadar doğru ki :rolleyes:

goosfraba
04.Nisan.2007, 00:31
Kulüpten açıklama yapılmış. Yalan bir haberi de tartışmak gereksiz olur, konu kilitlenir.