View Full Version : Bilişim & Teknoloji Haberleri bölümünde konu açmak
Fıratcan Alçınkaya
04.Nisan.2007, 21:54
Bilişim & Teknoloji Haberleri bölümünde konu açma hakkı üyelere verilme ihtimali varmı? Şuan sadece Mustafa Abi açıyor oraya konu diğer bölümler gibi üyelerde konu açsa güzel olurdu... Üyelere konu açma izni verilebilirmi ?
PesimiSTyLa
04.Nisan.2007, 22:33
Sanırım oraya RSS yoluyla Vieri konu acıyor. Tabi yanılmıyorsam..
RaSenGan
04.Nisan.2007, 22:54
Mustafa abi açılmadık konu bırakmıyor.Ne haber varsa açıyor konu sağolsun :) Gerek yok bence Mustafa abi oldukça.
PesimiSTyLa
04.Nisan.2007, 22:57
O bölümlere RSS yani daha anlasılır bi şekilde "otomatik" acılıyor konular. Son dk gelişmeler RSS tarafından hemen acılıyor zaten. Bencede gerek olmayabilir.
yunusgs
05.Nisan.2007, 04:12
Bencede gerek yok otomatik olarak açılması daha iyi hem kaçırmamış oluyoruz haberleri.
Fıratcan Alçınkaya
05.Nisan.2007, 05:29
otomatik ise tamam...:) yani ben Mustafa Abi yoğun olduğu için birazda sordum...:)
Universal
05.Nisan.2007, 06:18
Buradan sanırsam reklam geliri elde ediliyor; çünkü başka siteye yönlendirme var, zaten bize açılacak konu kalmadığı için boşuna zahmet etmiş olursunuz, dediğiniz gibi RSS olarak açılıyor.
PesimiSTyLa
05.Nisan.2007, 06:24
Yok Bay Önder bir reklam geliri fln söz konusu olmuyor bu sistemde. Haber ajanslarının RSS servisleri oluyor ve bunu vBulletin hizmeti ile sitende kullanabiliyorsun. Konu otomtik acılıyor ama ayrıntısını ögrenmek için haber ajansı sitesine girmen gerekiyor. Bi nevi alan memnın, satan memnun hesabı...
Universal
05.Nisan.2007, 07:09
Açıklaman için teşekkürler, sonuçta başka siteye yönlendirdiği için reklam geliri elde ediliyor sanmıştım. ;)
Fıratcan Alçınkaya
05.Nisan.2007, 07:40
araya giren adam olmayak o zaman :zuhaha
konu çözülmüştür kanımca...