PDA

View Full Version : Türkiye Lig A Forma Paketi



errqud_gfb
04.April.2007, 22:42
Türkiye Lig A'nın 2007/2008 Sezonu'ndaki 18 Takımı'nın Formaları...
http://img247.imageshack.us/img247/494/trktelekomligajy7.jpg (http://imageshack.us)
Kurulum: C:\Documents and Settings\***\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics\kits adresine dosyayı atın... C:\Documents and Settings\***\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008 'daki cache dosyasını silin...

http://www.turksportal.net/dosya/fm/28797/bilgi/

Sekopej
06.April.2007, 22:16
Sunucu değişikliği sırasında yaşanan gecikmeden dolayı özür diileriz.

Paylaşım için teşekkürler.

DisCo
07.April.2007, 01:08
Paylaşım için teşekkürler. Emeğine sağlık.

Oyundan görüntü koyarsan daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

badimadi
07.April.2007, 06:34
bende graphics yeri yok..nasul halledebilirim?

errqud_gfb
09.April.2007, 01:16
O adrese bir tane graphics klasörü ekleyeceksin arkadaşım. Forumu araştır bu daha önce konuşulmuş birşeydi sanırım...

http://img240.imageshack.us/img240/4170/12156363gp2.jpg (http://imageshack.us)

Bu da formaların görüntüsü...

Yanlız şimdi farkettim bir aksaklık olmuş 2007/2008 değil 2006/2007 sezonunun takımları var bu pakette... Çok özür dilerim en kısa zamanda düzelteceğim...

gsliberkay
09.April.2007, 02:18
ya bu 2.lig yukselme grubunun da formalarını yapabilir misiniz? ben hep tepecik, pendik falan o takımlarla oynarım da:)

guarin14
23.June.2007, 10:28
bu yamanın sorunu bittimi?

1965
24.June.2007, 19:32
Çok sağol arkadaşım ..

blackbriar22
26.June.2007, 19:33
Çok Teşekkürler.Emegine Sağlık.

CreaterS
30.June.2007, 14:31
teşekkür ederim.

BaFraLı
30.June.2007, 15:47
Teşekkürler.Bende Lig A forma paketi arıyordum iyi oldu..

FOREVER SAMSUN
04.July.2007, 17:42
2006-2007 olması önemli değil Samsunsporumu koymuşsun o yeter bana çok sağol ;)

Bu arada "Türk Telekom Lig A" değil "Bank Asya 1.Lig" oldu ligin ismi ;)

ardafb
04.July.2007, 18:04
her yama için cacheyi silmek gerekiyr mu

World Hollow o1
04.July.2007, 19:04
Bildiğim kadarıyla eğer ki yükleme yapıp oyuna girince göstermiyosa siliniyor..



her yama için cacheyi silmek gerekiyr mu