PDA

View Full Version : O Artık İbrahim Oluyor !



shamur1
05.Nisan.2007, 01:42
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/040408yattara1.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/040408yattara2.jpg


Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın, Türk vatandaşlığına geçmek için tüm işlemlerini tamamlayarak Trabzon İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne başvuru yaptığı bildirildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, ilk olarak dün Trabzon Halk Eğitim Merkezi'ne giden İbrahima Yattara'nın, burada Türkçe okuma ve yazma testlerine tabi tutulduğu belirtildi.

Ardından İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne geçen başarılı futbolcunun, gerekli belgeleri teslim edip işlemlerin başlaması için imza attığı kaydedildi.

Türk vatandaşı olacağı için çok mutlu olduğunu belirten Yattara, ''Uzun süredir Türkiye'deyim. Burayı çok seviyorum. İnşallah bundan sonra da günlerim aynı şekilde geçmeye devam eder. Türk olmak için gerekli tüm işlemleri tamamladım. En kısa zamanda sonuçlanmasını bekliyorum. Ayrıca ismim de İbrahim Yattara olacak'' dedi.

anilton
05.Nisan.2007, 02:32
Hayırlı olsun.Fazla bir şey değişmeyecek zaten.Bir "a" gidecek...:)

Cengo
05.Nisan.2007, 03:38
3 büyükler peşini bırakmaz artık.

yunusgs
05.Nisan.2007, 03:59
Hayırlı olsun bir Türk olan oyuncu daha Trabzonspor için sorun yoktu normalde zaten 3 yabancı var.Şimdi daha iyi olacak 2 yabancı ile.

nerazzuri
05.Nisan.2007, 04:35
Fotomac ve Fanatiğe Haber çıktı işte :) Artık 2 sene yazarlar bunu :p

DisCo
05.Nisan.2007, 04:48
Bu gidişle dünyadaki Türk sayısı tavan yapacak :icon_biggrin: Her takım açısından işin suyu çıktı ama imkan var herkes yararlanıyor.

Hayırlı olması dileğiyle.

TürkuAz
05.Nisan.2007, 04:56
Hayırlı olsun İbrahim için, milli takımdan uzak durmak şarıtyla.. :)

LaigLeNoiR
05.Nisan.2007, 04:58
Güzel oldu demekki seneye sağ kanatımız da Türk olacak :)

El Comandante
05.Nisan.2007, 05:00
Hayırlı olsun İbrahim için, milli takımdan uzak durmak şarıtyla.. :)

istese de oynayamaz ki :) Gine Milli takiminin formasini giymis,giymeye de devam ediyor :)

Hayirli olsun Ibrahim :)

shamur1
05.Nisan.2007, 06:21
Yattara az önce Lig Tv'de konuştu. Soyadı kankası Hasan Üçüncü'nün soyadı olacakmış. Yani İbrahim Yattara Üçüncü :) Ayrıca Trabzonspor'dan bir yere gitmiyeceğinide bir kez daha vurguladı.

Bordo61Mavi
05.Nisan.2007, 12:04
Tam ada$im oldu simdi. Ibo baska bi futbolcu, ben Sota'yida hatirliom ama Yattara onu solladi. Gelmis gecmis en cok sevilen yabanci oldu Trabzonda, simdi yabanciligida gidiyo:D

Turkcesi super sinavlardan en iyi dereceyi alir :D

10_Osmanozc
05.Nisan.2007, 18:04
İbrahim Yattara'nın T.C. Vatandaşlığının hayırlı olmasını diliyorum.

shadowrefree
05.Nisan.2007, 20:14
T.C. nosu kaç olur acaba.:)))

LaigLeNoiR
05.Nisan.2007, 22:31
Yattara son sözü söyledi

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu ve bordo-mavili formayı giymeye devam ettiğini söyledi.
Yattara, sözleşmesinin uzaması konusunda yönetim ile herhangi bir görüşme yapmadığını ifade ederek, ''1 yıl daha Trabzonspor'da oynayacağım, ondan sonrasına bakarım. Sözleşme uzaması konusunda bir anlaşmam olmadı. Bunun için Trabzonspor ile konuşmak lazım. Futbolda ilerisi için her şey olabilir'' dedi.
Yattara, Türk vatandaşlığı için başvuru yaptığını, başvurusunun kabul edilmesi halinde de isminin İbrahim Yattara olacağını belirtti. Yattara, Denizlispor maçında rakibe yönelik top ile yaptığı hareket için de özür dilediğini ifade etti.

05.04.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

shamur1
06.Nisan.2007, 00:47
İbrahim Yattara o artık bizden biri ! Buyrun izleyin :) 0o0o0o Gökdeniz Karadeniz :)


http://www.youtube.com/watch?v=8EjZZLfOByc&feature=related

Bordo61Mavi
06.Nisan.2007, 12:13
Bir numara adam. Trabzona boyle bi adam tekrar gelmez

ThersoN
07.Nisan.2007, 05:56
hayırlısı olsun

Mr.CordiaL
08.Nisan.2007, 07:04
ßir ''a'' nın ne zararı vardı yaw. :p

mnedlog
08.Nisan.2007, 18:43
3 büyüklerin her transfer sezonunda adının anıldığı, şu türkiye futbolundaki 3 futbolcudan biri olsa gerek. hele ki türk olmuş.