Log in

View Full Version : Galatasaray'da şok istifa! (Kalli İstifa etti)

Fıratcan Alçınkaya
05.Nisan.2007, 18:31
Galatasaray'da şok istifa!

Galatasaray'ın Alman Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın istifa ettiğini açıklandı. Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan resmi açıklamaya göre sitifa sebebi şöyle:

Feldkamp'ın istifası ile ilgili Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan resmi açıklama şöyle:

Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir.

Karl-Heinz Feldkamp’ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan’ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin
Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler’den oluşan ekip görev yapacaktır

Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir.

Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır.

Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz.

Fietra 10
05.Nisan.2007, 18:33
sezon sonunda olacagını tahmin ediyordum açıkcası..Galatasaray için hayırlısı olsun..

fenerbahce_1907
05.Nisan.2007, 18:35
Galatasaray için çok kötü oldu,en azından sene sonu beklenmeliydi.

ForsakeN
05.Nisan.2007, 18:37
Beklentileri daha erken gerçekleştirdi Feldkamp.

Varonil
05.Nisan.2007, 18:41
Sezon sonunda gideceği kesindi zaten.Galatasaray için hayırlısı olsun.Yeni teknik direktör kim olacak acaba?

Melekovic
05.Nisan.2007, 18:42
Çok güzel oldu.Bu işin içinde başka işler var.Temizlik harekatı başlıyor;)

a.arıcı-11
05.Nisan.2007, 18:50
bari sezon sanuna kadar Ahmet Akçan kalsaydı hiç olmazsa adnan sezginden daha iyi taktik anlayışı vardı bu olay GS için çok kötü oldu karanlık günler bekliyor olabilir onları

DisCo
Hayırlısı olsun.

ordulu5252
Kalli istifa ettiğine göre Galatasaray yönetimi yeni teknik tirektör ekibini bulmuştur...
Lincoln için sevindirici haber oldu....

Lucas Neill
05.Nisan.2007, 18:51
Gs için hayırlı olsun inş bu takımı daha da kenetlendirir ve şampiyonluk gelir.

uAsamet91
05.Nisan.2007, 18:51
Çok iyi oLdu

Fietra 10
05.Nisan.2007, 18:52
Lincoln oynamaması için hiçbir engel kalmadı bakalım nasıl bi performans sergileyecek..

batuhanry
05.Nisan.2007, 18:53
Ya Ahmet Akçan'la biz sezonu üçüncü falan tamamlarız :o naptın be abi bari sezon sonunu bekleseydin of ya :o

MeMo
05.Nisan.2007, 18:55
Galatasaray için şampiyonluk şansı daha da azaldı bana göre.Yeni teknik direktör takımı tanıyana kadar.

Fietra 10
05.Nisan.2007, 18:56
Ya Ahmet Akçan'la biz sezonu üçüncü falan tamamlarız :o naptın be abi bari sezon sonunu bekleseydin of ya :o

galiba Ahmet Akçan ile de yollar ayrıldı..ben öyle anladım..

Lucas Neill
05.Nisan.2007, 18:57

Ahmet Akcan'da istifa etmiş

UlquioRRa
05.Nisan.2007, 18:59
Sonunda gitti. Kurtulduk Kalli'den.

batuhanry
05.Nisan.2007, 18:59
Ya o zaman ekip hazırdır o yüzden gönderilmiştir bunlar :s Ama o zamanda 2 teknik adam gelicekse sanırım Yusuf'un dediğin olucak . Götz td. Davala yardımcısı olucak :o

ordulu5252
05.Nisan.2007, 19:01
Arkadaşlar Kalli bırakınca Ahmet Hocada bıraktı İŞTE:
Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz.

Bu arada alınan haberlere göre Alberto Zaccheroni daha yakınmış....
Galatasaray listesinde Türk hocalarında bulunduğu belitiliyor....

MeMo
05.Nisan.2007, 19:03
Yeni teknik direktör gelene kadar Adnan Sezgin t.direktör olcakmış :D

Universal
05.Nisan.2007, 19:03
Kallli giderken, G.Saray için yapacağı son kötülüğü yaptı ve takımdan istifa etti. Ligin bitimine beş-altı maç kala ve Türkiye Kupasında mücadele eden G.Saray'a yapabileceği en kötü davranışı yaptı, eğer istifa edecekse Leverkusen maçı sonrasıda ede bilirdi. Bu kadar beklemesine gerek yoktu.

G.Saray sezon sonuna kadar kim çalıştıracak merak ediyorum. G.Saray'ın yaptığı bu davranışlar rakiplerin ekmeğine yağ sürmesi ile anlatılabilinir.

a.arıcı-11
05.Nisan.2007, 19:06
bende Licoln den patlama ama takımdan düşüş bekliyorum ama lincoln sürükleyecektir takımı sezon sonuna kadar kendi içinden bir ekip çıkarıcaksa yönetim bu zorlu maçlarda taktik anlayışsızlıktan dolayı puanlar kaybedebilir

uAsamet91
05.Nisan.2007, 19:06
ahmet akcan bu takımı kaldıramaz oda gitmiş zaten

batuhanry
05.Nisan.2007, 19:07
Kanal 24'ün haberine göre,kalan maçlar için Hagi ile anlaşılmış.

Ohaa !! gelişmeler ard arda :)

King_91
05.Nisan.2007, 19:09
Kalli hangi macı taktik zekasıyla kazandırdı fener maçı hariç?hiçbir maçı.birçok oyuncuyu küstürdü gitmesi aslında guzel oldu zaten gidecekti ama şampiyonluk yolunda son 5 haftada bu yapılırmı o da kocaman bir soru işareti

MeMo
05.Nisan.2007, 19:12
Galatasaray yönetimininde yaptığı iş değil.Ligin bitimine 7 hafta kalmış.T.D. değişikliği nerden çıktı?GS 2. olsa çok mu büyük başarısızlık.

Melekovic
05.Nisan.2007, 19:14
Şimdi Kalli gelecek sene TD'yi ben seçeceğim dedi ama yönetimden bazı tavizlerde istedikçe istedi.Zaten bunlar ,doğru ya da yalan, haber organlarında da yer aldı.
Kulup içindeki bir nevi mesajlaşma.
GS hiç bir zaman B planı olmadan hareket etmez ve uzun zaman sonra ilk kez özü gereği hareket ettikleri için kutluyorum.
Bayağı bir süredir şampiyonluktan başka hiç bir şey önemli değildir diye gidiyorduk.Ama GS'nin kültüründen şampiyonluktan önemli bir çok şey vardır onlar çiğnenirse gerekirse şampiyonlukta feda edilir kupada.

Bir sene kupada almazsın şampiyonlukta dünyanın sonu değil.Ama başın dik durur.

Tabi her zaman dediğim gibi operasyon tam anlamıyla tamamlanacak mı bunu sezon sonu göreceğiz;)

TürkuAz
05.Nisan.2007, 19:16
Van Gaal ya da Laudrup'u istiyoruz.. :D

shadowrefree
05.Nisan.2007, 19:21
Çok zamansız bir gelişme. Yeni T.D. takıma gelicek yeni bir taktik anlayışı yeni bir düzen ligin bitimine 6 hafta kala yanlış bir karar bana kalırsa. Bu hafta Galatasaray puan kaybedip Fenerbahçe kazanırsa bunun hesabını kim verecek. Adnan POLAT ne kadar becerekli bir başkan olduğunu göstermiş oldu bizlere.

Bordo61Mavi
05.Nisan.2007, 19:22
Galatasarayin artik sampiyonlukta sansi var

M.Scofield
05.Nisan.2007, 19:24
sezpon sonuna kadar bit t.d anlaşılmız bülent korkmazda olabilir

RaSenGan
05.Nisan.2007, 19:27
Çok iyi oldu bu.Sanki görevindeyken takımın başındaydı.Adam hergün hastaydı.Kalan maçları bakalım kim yöneticek.

YusufT
05.Nisan.2007, 19:35
Zaccheroni gelecekmis!! oda olmazsa Guidolin yada Tardelli diyorlar

shadowrefree
05.Nisan.2007, 19:39
6 maç için bu adamlar gelmez. Ama gelecek sezon içinde düşünülüyorsa neden olmasın.

YusufT
05.Nisan.2007, 19:44
6 maç için bu adamlar gelmez. Ama gelecek sezon içinde düşünülüyorsa neden olmasın.

Bende zaten gelecek sezon icin diyorum..

Kalli'ye kizmakta haklisiniz, ama bir yerde yaniliyorsunuz!!

Kalli revizyon icin geldi ve bunu yapti, adamin isi bu kadardi. Bakin bakalim dünyanin hangi yerinde revizyon yapilan takim hemen ilk sezonda sampiyonluk icin oynuyor?

Bunlar icin tesekkür ederiz Kalli, yolun acik olsun. Hatali degisikler yapti, tamam ama herkes mükemmel degildir..

PesimiSTyLa
05.Nisan.2007, 19:47
Mükemmel bir haber . See you Kalli....

Takım şimdi daha derli toplu oynar, en azından servet ortasahada, barusso sagbekte, hasan şaş kalede oynaamaz :D:D

Fıratcan Alçınkaya
05.Nisan.2007, 19:48
en iyisi yaptılar bence kalan maçlarda Kalli olacağına H.Şükür kursun kadroyu en azıdan mevkilere göre adam dağııtr...:)

YusufT
05.Nisan.2007, 19:49
Aldığımız bilgiler doğrultusunda Galatasaray Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ şuan İtalya'nın Milano kentinde Zaccheroni ile görüşüyorlar.Tarafların her konuda anlaştığı arada bir kaç pürüzün kaldığı aldığımız duyumlar arasında büyük olasıkla Pazartesi günü İstanbul'a yöneticilerle beraber Zaccheroni'nin de gelmesi bekleniyor..

MARATON.COM.TR ÖZEL

BİZDEN AYRILMAYIN....

Ulan bunlarda ne adamlar bee...

Oghuse
05.Nisan.2007, 19:53
Kalli şimdiye kadarki en isabetli mevki değişikşiğini yaptı..

shadowrefree
05.Nisan.2007, 20:04
Mükemmel bir haber . See you Kalli....

Takım şimdi daha derli toplu oynar, en azından servet ortasahada, barusso sagbekte, hasan şaş kalede oynaamaz :D:D

Tekrar gelecek sanırsam Kalli. Görüşürüz dediğine göre ya da en tekrar görmek istiyorsun.:D:D

Ben olsam senin yerinde "gidişin olsunda dönüşün olmasın Kalli" yazardım.:D

anilton
05.Nisan.2007, 20:17
Ne olursa olsun sezon sonuna kadar kalmalıydı takımın başında.Neyse G.Saray için hayırlısı olmuştur umarım...

Xipe Totec
05.Nisan.2007, 20:19
şurda kalmış 3-5 maç ne gereği vardı ki.. sezon sonu zaten ayrılacaktı.. neyse hayırlısı olsn bakalım

LaigLeNoiR
05.Nisan.2007, 20:21
Bu adam gerçekten çok akıllı.

Takımı buraya kadar getirdi ve bırakıyor.Takım şampiyon olmazsa hiç bir suçu olmayacak ancak şampiyon olursa şöyle laflar konuşulacak,"iyi kötü takımı son 6-7 haftaya kadar şampiyonluk yarışında getirdi büyük pay sahiplerinden biriside Kalli" denilecek...

Gerçekten lakabına yakışan KURT'ça bir taktik :)

Aykan19o3
05.Nisan.2007, 20:26
İstifa zamanı çok yanlış 6 hafta için gelen teknik direktör takımı tanıyasıya kadar kaybedilen puanların telafisi olmuycak

Fernando Gago
05.Nisan.2007, 21:09
Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Feldkamp'ın istifası, sarı kırmızılı yönetim kurulu tarafından da kabul edildi.

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Başkan Adnan Polat dün akşam saatlerinde futbolcularla tek tek toplantı yaptı. Uzun süren görüşmelerde yerli-yabancı bütün oyuncular, Feldkamp'ın kendileri ve takımla oynadığını, bunun sinir bozucu boyuta geldiğini belirttiler. Yersiz oyuncu değişiklikleri, bazı futbolcuların alışık olmadığı mevkiilerde oynatılması sabırları taşırırken, oyuncuların başkan Polat'a "Bizimle oynuyor, sinirimizi bozuyor, oyuncu değişiklikleri hep yanlış. Bazı arkadaşlar hiç alışık olmadıkları yerde oynatılıyor ve taraftarların önüne atılıyor. Bizi hep yanlış oynattı. Kalli olmazsa şampiyon oluruz. Yoksa sonumuz kötü" diye konuştakları öğrenildi.

Kaptanlar Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ın yanı sıra yabancı oyuncular Nonda, Song ve Lincoln'ün de "Bu adamla bizim başarıya ulaşmamız mümkün değil" dedikleri ve "Gereksiz kaprisleri var. maçlara motive olamıyoruz" ifadesini kullandıkları bildirildi.

Bu gelişmeler üzerine Adnan Polat, sezon başından beri Feldkamp'tan memnun olmayan yöneticilerin de ısrarı üzerine, son olarak Feldkamp ile görüştü. Polat'ın "Artık ön libero deneme, Nonda'ya şans ver. Futbolcularla iyi geçin" gibi sözleri üzerine Kalli'nin "İşime karışmayın. Ben bu ortamda çalışamam" diyerek istifa etti. Kalli'nin bugüne kadar her zaman destekcisi olan Polat ise "Tamam. Ancak yardımcın Ahmet Akcan da istifa etsin" diye konuştu.+

Sporx'e ulaşan son habere göre Ahmet Akçan da istifa etti.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA...

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Karl-Heinz Feldkamp'ın yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa ettiği belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir. Karl-Heinz Feldkamp'ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan'ın da istifasını istemiştir.

Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen - Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler'den oluşan ekip görev yapacaktır. Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir. Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır. Karl-Heinz Feldkamp'a ve Ahmet Akcan'a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz."

ZACCHERONİ İLE EL SIKIŞILDI

Polat’ın tam yetki verdiği yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ İtalya’ya geçerek Teknik Direktör Alberto Zaccheroni ile Milano’da masaya oturdu. Yöneticiler ile Zaccheroni arasındaki ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Zaccheroni’nin, “Galatasaray gibi isim yapmış bir kulüpte görev almaktan gurur duyarım” dediği ifade edilirken, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, İtalyan hoca ile yaptıkları toplantının raporunu Adnan Polat ve yönetime sunacaklar. Şartlarda anlaşma sağlanamazsa alternatif olarak belirlenen Guidolin ve Tardelli isimlerine gidilecek. 05.04.2008

Kaynak : DHA

shadowrefree
05.Nisan.2007, 21:12
Konudan devam etsen daha iyi olmaz mıydı?

El Comandante
05.Nisan.2007, 21:13
iyi oldu ondan kurtuldugumuz,artik simdi sampiyonluga yürekten inaniyorum.
Bence yönetim hic italyadan hoca falan aramasin,getirsin Bülent ünderi basa sezon sonuna kadar.Sezon sonunda yeni hoca gelir.

Fernando Gago
05.Nisan.2007, 21:15
Şampiyonluk yolunda iyi bir gelişme değil Galatasaray yeni bir hoca için acele etmemeli

El Comandante
05.Nisan.2007, 21:21
Bu Feldkamp´in da Ankara fobisi var kesin :D
3 kere Ankara deplasmanina gitmemisti,son Ankara deplasmani öncesi istifa etti :zuhaha

Redrum
05.Nisan.2007, 21:35
çok spekülasyon var arkadaşlar bir yerde laudrup un da adını okudum ama bana kalırsa en çok istediğim adam ABDULLAH AVCI.. sezon başında kalliye yardımcı olarak alınacaktı ama kalli illa da ahmet akcan'ı istedi..

El Comandante
05.Nisan.2007, 21:38
Yeni teknik direktör Van Gaal diyorlar arkadaslar,Fatih Altayli da bu konu hakkinda yazi yazmis.Heyecanlandim yav :D

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=65593&cat=170&dt=2008/04/05

CeNTeR_TR
05.Nisan.2007, 21:48
Şu Ronaldinho konusunda yazılanları aynen burda tekrarlamak isterim..Neden Avrupanın en iyi t.d birisi galatasaraya gelsinki ? İnter,Milan,Chelsea gibi takımalr varken ?

Ama gelirsede karşılamaya gidecem maluım bu kadar büyük yetenekde bir insanı görmek güzel olur..

ThersoN
05.Nisan.2007, 21:51
bence çok iyi oldu, bilirsiniz işler sona kalınca dona kalır :D, yani sene sonu giden Kalli'nin yerine gelen yeni hoca, eksiği gediği belirleyene kadar transfer sezonu kapanır, yine saçma oyuncular alınır takıma,
bence böylesi çok daha iyi, belki şampiyon olamayacağız, bu sorun değil,eğer önümüzdeki sene daha iyi ve tutumlu bir takım bir futbol oyunu görmek istiyorsak buna katlanacağız, bence kim gelirse gelsin elinde çok büyük avantaj var, 6 haftada takımı tanıyıp, gerekli eksikleri belirleyip transfer sezonuna kadar bir kaç ciddi isimle anlaşılabilir diye düşünüyorum, yeni gelen hoca bu durumda bizi şampiyon yaparsa baş tacı olur bu da cabası :)

GeNç KaRTaL
05.Nisan.2007, 22:23
Şu an şampiyonluk yarışı içerisinde olan G.Saray için şimdilik kötü,gelecek için iyi bir hamle gibi duruyor.

Eğer şampiyonluk yarışından kopulmak istenmiyorsa bence içerinde birisi sezon sonu takımın başına geçirilmeli.Bülent Korkmaz ya da Bülent Ünder getirilsin.Bu isimler gelecek sezon için gelecek yeni t.direktöre yardımcılık yapabilirler.

Bir başka seçenek ise düşülen isimin çabuk bir şekilde takımın başına getirilmesi.Bu hamle takımı şampiyonluktan edebilir ama hoca takımı tanıma sürecini tamamlayıp hazırlık dönemine aklında belli bir plan oluşmuş şekilde girer.Buda gelecek sezon adına yararlı olur.

Konuşulan isimlerden Van Gaal bence en iyisi.Laudrup'ta olabilir ama daha zor.

Bu arada Turgut abi bence G.Saray ismi sayesinde konuşulan isimleri takımın başına getirebilir.Biz nasıl zamanında dünyaca ünlü Del Bosque'yi getirdiysek Gs'de bu isimleri getirebilir..

PesimiSTyLa
05.Nisan.2007, 23:12
Zaccheroni Galatasaraydan teklif almadım !

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=65635&cat=170&dt=2008/04/05

-----------------------
Yeni teknik direktör Van Gaal

Beklenen oldu.
Feldkamp istifa etti.
Adnan Polat getirmişti.
Galatasaray’da son yöneticilik yaptığı dönemde futboldan sorumluyken teknik direktör Kalli idi.
Polat yeniden yöretici olunca, herhalde bildiği tek isim o olduğu için onu getirdi.
Baştan söylemiştik olmaz diye.
Olmadı.
Ve gitti.
Galatasaray’da eskiden pek de alışık olmadığımız ama “Fenerbahçelileşme” sürecinde alışmaya başladığımız bir şekilde.
Sezon ortasında.
Kalan maçlar için kim hoca olacak?
Dışırdan doğru düzgün birini hemen bulmak mümkün değil.
En azından zor. Sezon ortası olunca zor.
Zaten getirsen de, takımı tanıyacak, ligi tanıyacak, şampilonluk gider.
Şampiyonluk gitmesin diyorsan tek çare içerden biri.
Ligi bilen, takımı bilen, Galatasaray’a yakışır biri.
Akla gelen tek isim Mustafa Denizli.
Ama o da sezonun sonunda böyle bir görevi almaz.
Çünkü Galatasaray’ın yeni sezon hocası belli.
Gelen her kim olursa olsun, bu sezonu tamamlayıp gidecek.
Yeni sezonda ise takımın başında Hollandalı Van Gaal olacak.
Yönetim “Anlaştık” diyor.
Hayırlısı

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=65593&cat=170&dt=2008/04/05

a.arıcı-11
05.Nisan.2007, 23:12
yalnız beyler unutmayalım ki Gs kısa sürede bir teknik adam getirip takımın başına geçiririse bizim ülkemizde bilirisinz yeni hoca gelince takımlar anormal bir yükselişe geçer değişik bir ivme kazanırlar

ama bu yıl şampiyonluk 1-2 puanla falan kaçarsa vay Adnan Polatın haline derim ben...

deniz.91
05.Nisan.2007, 23:21
Belli birşeydi bire sezonu çıkaramadan gitti bence iyi oldu gs adına

yunusgs
05.Nisan.2007, 23:35
İyi oldu diyenler var kötü oldu diyenler var.Katkıları vardı 18 19 hafta toplamda lider kaldık.Eksileri vardı hastalıkları saçma sapan disiplin cezaları yaşı vs vs.Bence hemen bir teknik direktör alınacaksa iyi oldu.Alınmayacaksa işimiz zor Adnan Sezgin nasıl t.dlik yapar merak konusu.

El Barto
05.Nisan.2007, 23:43
Sezon sonunu neden beklediklerini anlayamadıgım GS yönetimi bence dogru bir karar verdi. Artık Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesi mucize gibi gözüktüğünden hiç olmazsa alınacak hocanın takıma alışma devresi eksikleri görmesi vs. için daha rahat bir dönemi olacak. Van Gaal olmuşsa eger cidden GS için seneye iyi bir haber bana göre. Tabii yönetimin yapacagı katkılarıda görmek gerekiyor önce.

GS Camiası için hayırlı olsun.

TürkuAz
06.Nisan.2007, 02:25
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesinin mucize ile alakası yok. Arada ki 2 puanın kapanmasının binbir türlü yolu varken neden böyle düşündüğünüzü anlamadım ?

Ayrıca Turgut'a gelince, R10 dünyanın en iyi oyuncusu olmasa da onlardan birisidir. Ancak Laudrup gibi bir menajerin bu kıyaslama da olması çok saçmadır. O halde Fatih Terim ve Zico'da aynı kategoriye girebilir..

Aşk-ı Şehir
06.Nisan.2007, 02:31
Van Gaal mi? Abooo.:) Çok iyi bir değişiklik oldu. Oğuz'un dediği gibi Kalli bu sezonki en iyi değişikliğini yaptı.:) Van Gaal gelirse seneye Galatasaray takımı çok iyi yerlere gelir.

El Barto
06.Nisan.2007, 02:55
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesinin mucize ile alakası yok. Arada ki 2 puanın kapanmasının binbir türlü yolu varken neden böyle düşündüğünüzü anlamadım ?

Şöyle ki nasıl şampiyonluğu kaybetmesinin binbir türlü yolu olduguna inanıyorsan sen bende bir yolu olmadıgına inanıyorum. ;;)

ShevAnil
06.Nisan.2007, 03:02
Abi FB 0 - 1 KS ilk yarı sona erdi :) Bide Bizle Maçınız var..
Kallinin gitmesi Süper Oldu ama giderken Çok İyi KIyaklarda SAğladı, Klübü Gençleştirdi Genç Oyunculara Tecrübe Kazandırdı buda Ondan Sonraki TD İçin ayrıca Bir KOlaylık ve Avantajdır..

El Barto
06.Nisan.2007, 03:04
Anılcım şöyle bir durum var şimdi ben Fenerbahçeli değilim. :)

Ben zaten bence diyorum bakın yani olan birşey yok sadece bir tahmin tutar yada tutmaz...

Emurafu
06.Nisan.2007, 04:02
Geçiçi Süre için bakalım kim gelecek...Kesinlikle Bülent Ünder gelmeli..Takımı çok iyi tanıyor.Terim'e 2000 yılında azmı yardım etmedi..

Acaba Sezon Sonu kim gelecek:)
Fatih altaylı:Sezon sonu Van Gaal gelecek diyor..
Osman Tanburacı:Zacceroni gelecek diyor..

MeMo
06.Nisan.2007, 04:14
Van Gaal gelirse Galatasaray büyük iş yapmış olur.

Emurafu
06.Nisan.2007, 04:23
ZACCHERONI YALANLADI AMA...

Galatasaray’da Feldkamp’ın istifasından sonra gündeme bomba gibi düşen İtalyan Hoca Zaccheroni, sabahtan bu yana kafaları karıştırmaya devam ediyor .

Zaccheroni, öğle saatlerinde Lig TV’nin Roma muhabiri Dündar Keşaplı ile telefonda konuşmuş ve Galatasaray’a geliş haberini yalanlamıştı. Zaccheroni benzer bir açıklamayı da daha sonra AA’ya yaptı ve böyle bir tekliften haberi olmadığını söyledi.

Oysa Zaccheroni’nin dün, hem İtalya’da hem Türkiye’de işi olan ve iki ülkenin futbol dünyasının da yakından tanıdığı bir Türk işadamını arayarak “Galatasaray’dan teklif aldım. Ne diyorsun, Türkiye’de işler nasıl, Galatasaray’ın durumu nasıl?” diye sorduğu ve bilgi topladığı ortaya çıktı.

Maraton, her dakika yeni bir gelişmenin yaşandığı olayları adeta canlı yayınla sizlere duyurmaya devam edecek.

MARATON.COM.TR ÖZEL

MaTRaKaN
06.Nisan.2007, 20:52
Van Gaal gelirse galatasaray 1-2 sene içinde 2000 yılını tekrardan yaşar ;)

Emurafu
07.Nisan.2007, 00:56
Ümit Aktan:Gs'nin hocası belli dedi..Suan avrupada takım calıstırıyor..Genç biri dedi..Gs'nin 3 maçını tvden izleyecek dedi..İsim vermedi ama:;)

Haydi maça programında söyledi:D

Son Dakika:D

Soru : Bu sezon bitmeden yeni teknik direktör takımın başına gelecek mi? Ayrıca düşündüğünüz ve görüştüğünüz isimler var mı?

Adnan Polat : Gazetelerde birçok teknik adamın ismi geçiyor. Medyaya 100 isim söylerseniz 3-4 tanesinin tutmamasına imkan yok. Michael Laudrup bunlardan biriydi; bu konuda Bayram Tutumlu’yla da görüştüm ama ben medyaya bu konuda açıklamalar yapacağını hiç beklemiyordum. Açık konuşmak gerekirse kendisinin Türkiye’ye geleceği konusunda çok fazla ümitli değilim; zaten kendisi Getafe’de şu anda son derece başarılı ve büyük kulüpler de ona talip. Bu tip yeni çıkış yapan genç antrenörlerin tercih ettiği ülkeler İtalya, İspanya, İngiltere oluyor. Bizim düşüncemiz Gençlerbirliği maçının hemen ardından bir teknik adamı Galatasaray’ın başına getirmek. Gelecek olan teknik adam 5 lig ve 2 kupa maçı için değil; muhtemelen bu sezon ve aynı zamanda önümüzdeki sezon sonuna kadar görevi yürütecek bir teknik adam olacaktır; bunu da önümüzdeki hafta netleştireceğimizi tahmin ediyorum. Benim düşündüğüm hoca profili hem eğitimci, hem de yarışmacı bir hoca çünkü Galatasaray çok genç bir takım. Bu profile uyan hoca sayısı çok da fazla değil; bu isim yerli de olabilir yabancı da.

Kaynak:Gstv

Genç olarak; Avcı,Laudrup'ta da(Polat baya bir övmüş onu buda ilginç:) Alman Lothar veya Götz olmasında:;)

19_SeRDiNÇ_05
07.Nisan.2007, 05:04
Galatasaray büyük bir ihtimalle Abdullah Avcı'ya emanet ediliyor !.. Sarı kırmızılı yöneticilerin, "6 hafta takımın başında ol. Sonra yabancı bir hocanın altında çalış" önerisini kabul etmeyen Abdullah Avcı'ya 2. bir teklif götürdüğü ve 2.5 yılık sözleşme önerdiği belirtildi. Avcı'nın da teklifi kabul ettiği belirtildi.
Lig TV Galatasaray Muhabiri Bahri Havadır, Maraton'un canlı yayınına katılarak "Adnan Polat ve Haldun Üstünel'e söz verdim, ama şunu söyleyebilirim; Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Türk olacak. Önce 6 aylık sözleşme önerildi ve sezon sonu bir yabancı hocanın altında çalışması istendi. Sonra da gelecek sezonda da takımın başında olması önerildi" dedi.

Havadır'ın ısrarla isim vermemesi üzerine sözü alan Şansal Büyüka "Senin isim vermemene saygı duyuyorum ama bizim de istihbaratlarımız var. O isim Abdullah Avcı" diye konuştu. Büyüka sözleşmenin 2.5 yıllık olacağını da sözlerine ekledi.

(Ligtv.com.tr)

ThersoN
07.Nisan.2007, 06:08
çok büyük ihtimalle Abdullah Avcı yeni sezonda takımın başında..

anilton
07.Nisan.2007, 23:18
FELDKAMP'IN İPİ NASIL ÇEKİLDİ?

Turkcell Süper Lig'in bitmesine 6 hafta kala istifa ederek, sarı kırmızılı takımdan ayrılan Karl Heinz Feldkamp'ın gidişi hakkında ilginç iddialar ortaya atılıyor.

Daha önce sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacağını açıklamasına rağmen, şok bir kararla istifasını veren Kalli'nin gidişine; Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Okan Buruk'u Gençlerbirliği maçı kadrosuna almayışının neden olduğu iddia edildi.

Lig Tv'de yayınlanan "Futbol Gündemi" programının sunucusu Oğuz Tongsir'in iddiasına göre; Kalli, Gençlerbirliği maçı öncesinde Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Okan Buruk'u 18 kişilik kadroya almadı.

Bu gelişme üzerine Arda, Mehmet Topal ve Barış, Feldkamp'ın odasına çıkarak, abilerinin neden kadroda yer almadığını sordular. Kalli ise genç oyunculara, işine karışmamalarını sert bir dille belirterek, odadan atıyor. Genç oyuncular bu olayı Adnan Sezgin'e söylüyorlar. Adnan Sezgin ise, Adnan Polat'a konuyu aktarıyor.

Feldkamp'ı arayan Başkan Polat, oyuncuların bir bütünlük içinde olduğunu ve neden bu 3 futbolcuyu kadroya almadığını soruyor. Kalli ise Polat'a da sert çıkarak, "Siz bana telefon etme hakkını nereden buluyorsunuz" diyor. Bu olay üzerine de Adnan Polat, Alman hocanın istifasını istiyor

shadowrefree
09.Nisan.2007, 00:07
''Sizsiz de yaşayabilirim..''

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, THY'nin tarifeli uçağıyla Türkiye'den ayrıldı. Adnan Sezgin tarafından çiçeklerle uğurlanan Kalli, tek üzüldüğü şeyin Ahmet Akcan'ın da ayrılması olduğunu belirtirken, herkesi çok özleyeceğini söyledi. İşte Kalli'nin veda sözleri..
Eşi Helma Feldkamp ile birlikte Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen Feldkamp, burada Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin tarafından çiçeklerle uğurlandı. Helma Feldkamp'ın bu sırada gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Feldkamp, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu ayrılığın her iki taraf için de aslında sürpriz olduğunu belirterek, iki tarafın da konuşarak ve anlaşarak bu ayrılığı gerçekleştirdiğini kaydetti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile kendisi arasında gayet güzel bir ortam olduğunu ve bir sıkıntının olmadığını dile getiren Feldkamp, herhangi bir hukuki sorunun da yaşanmadığını ve görüşmelerinin devam edeceğini belirtti.

Feldkamp, şunları kaydetti:
''Ancak aramızda uyuşamadığımız bazı düşünceler vardı. Uyuşamayacağımızı anladık, o yüzden bu ayrılık oldu. Çok içtenlikle ve inanarak söylemek istediğim bir şey var. Çok çalıştık, şu ana kadar çok güzel şeyler yaptık. İnşallah bunun sonunda Galatasaray'ı şampiyon olarak görmek istiyorum. En içten dileklerimden birisi de bu. Beni üzen bir şey de var; beni üzen tek şey, dediğim gibi Ahmet hocanın da ayrılması, benim hiç anlayamadığım bir konu. Bugüne kadar bir başarı elde edilmişse bunda en büyük pay sahibi odur. Ama bu sorumluluğu Ahmet hocanın ayrılmasını düşünenlerin alması gerekiyor. Hepinizi çok özleyeceğim ama sizsiz de yaşayabilirim.''

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Feldkamp, ''Takımdan aniden ayrılmanıza neden olan fikir ayrılıkları nelerdir'' sorusu üzerine, ''Düşüncelerimiz farklıydı, bütün olay bu. Ben Galatasaray'a her zaman hizmet için hazır olacağım. Mukavelem olmasına gerek kalmadan her zaman Galatasaray için çalışırım'' dedi.

Feldkamp, Galatasaray'ın Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile oynayacağı son lig maçında Türkiye'ye gelip gelmeyeceğine ilişkin bir soru üzerine de ''Hayır'' yanıtını verdi.

Bir gazetecinin ''Ligin bitimine 5 hafta kalmıştı. Feldkamp, danışman olarak devam edecekti. 5 hafta daha fikir ayrılıklarına dayanılamaz mıydı'' şeklindeki sorusu üzerine Feldkamp, ''Hayır'' dedi.

Feldkamp ve eşi, daha sonra kendisini uğurlamaya gelen Ahmet Akcan ile birlikte pasaport kontrolünden uçağına gitti.