View Full Version : Oyuncu Platformu
Her026
06.Nisan.2007, 18:37
Oyuncu Platformunda kaleciler,forvetler diye başlıklar açılmış.Milyonlarca futbolcu var yazmak çok meşakatli bir iş.Bunun yerine oyun içi kullanabileceğimiz halde yani shortlist halinde paylaşsak nasıl olur ?
El Barto
06.Nisan.2007, 18:44
Oyuncu platformu sadece o bahsettiğiniz konulardan oluşmuyor sadece farkındaysanız. Bir tartışma platformu ve kısa liste paylaşlım konusuda mevcut belli kurallar çerçevesinde. Ancak bahsi geçen konular hem oyuncunun ekran görüntüsünü görmek hemde diğer kullanıcıların fikirlerinide yazmaları paylaşımlarda bulunmalarını sağlamak için idealler.
Ancak diyorsanız ki ben kısa listemi paylaşacağım. Oyuncu tartışma platformuna link olarak koyabilirsiniz bunda bir sakınca yok. Yada koymak isteyen diğer arkadaşlar kısa listelerini linkteki konuda paylaşabilirler.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=52446
Her026
06.Nisan.2007, 20:06
Evet tartışmak için ekran görüntüsü vs. ideal ancak cevap sayıları bunu göstermiyor.
yunusgs
06.Nisan.2007, 20:18
Nasıl cevap sayıları mesaj sayacı kapalı zannedersem oyuncu platformunda.
El Barto
06.Nisan.2007, 20:38
Rağbet olmuyor olmasına yapacağımız birşey yok sanırım.
DisCo
06.Nisan.2007, 21:08
Önerin için teşekkürler. Farklı fikirleri her zaman sevmişimdir.
Oyuncu platformunda herkes istediği gibi paylaşım yapabilir. Tabi bunu derken yanlış anlaşılmasın. Kimisi tek tek oyuncuları bırakırken senin gibi liste paylaşmak isteyen arkadaşlarımız bu şekilde futbolcu önerilerini belirtebilirler.
Oyuncu tartışma konusunda ki yorumuna gelince sürekli orada oyuncu tartışan bulamazsın. Bu bölümde bilgisi olan ve ilgilenen arkadaşlarımız oyuncu arayan kişilere yardım için konuya yorum yapıyor.
Her026
06.Nisan.2007, 21:19
Rağbet olmuyor olmasına yapacağımız birşey yok sanırım.
Bende rağbet olmadığı için sistem değiştirmeyi önermiştim :)
DisCo
06.Nisan.2007, 21:21
Oyuncu tartışma konusunda ki yorumuna gelince sürekli orada oyuncu tartışan bulamazsın. Bu bölümde bilgisi olan ve ilgilenen arkadaşlarımız oyuncu arayan kişilere yardım için konuya yorum yapıyor.
Sistem değişse dahi değişen birşey olmayacaktır.
Her026
06.Nisan.2007, 21:27
O kısa liste paylaşım konusunda yine oyuncular yazılmış.O konuyu değiştirirsek mesela benim dediğim şekilde olursa en azından yine iyi olur.Sizin dediğiniz gibi oyuncu tartışmak iyi ancak yinede tek konu üzerinden yapılınabilir ;)
El Barto
07.Nisan.2007, 03:32
Sistemi değiştirsek ne değişecek. resim koymaya üşenen listeyi upload edip mi koyacak sanmıyorum. Bence şuanda gayet iyi o bölüm ancak ilgi yok paylaşım yapan yok. Kısa listelerinide paylaşabilirsin ilgili konularda.
Ilhan
07.Nisan.2007, 03:55
Şu anda Oyuncu Platformu yeterli. Geçtiğimiz senelerde çok gereksiz mesajlar dönüyordu. Bu sene en azından sadece paylaşım yapılıyor.