View Full Version : Galatasaray'da Abdullah Avcı Sesleri...
RoNNiE91
07.Nisan.2007, 05:35
Galatasaray büyük bir ihtimalle Abdullah Avcı'ya emanet ediliyor !.. Sarı kırmızılı yöneticilerin, "6 hafta takımın başında ol. Sonra yabancı bir hocanın altında çalış" önerisini kabul etmeyen Abdullah Avcı'ya 2. bir teklif götürdüğü ve 2.5 yılık sözleşme önerdiği belirtildi. Avcı'nın da teklifi kabul ettiği belirtildi.
Lig TV Galatasaray Muhabiri Bahri Havadır, Maraton'un canlı yayınına katılarak "Adnan Polat ve Haldun Üstünel'e söz verdim, ama şunu söyleyebilirim; Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Türk olacak. Önce 6 aylık sözleşme önerildi ve sezon sonu bir yabancı hocanın altında çalışması istendi. Sonra da gelecek sezonda da takımın başında olması önerildi" dedi.
Havadır'ın ısrarla isim vermemesi üzerine sözü alan Şansal Büyüka "Senin isim vermemene saygı duyuyorum ama bizim de istihbaratlarımız var. O isim Abdullah Avcı" diye konuştu. Büyüka sözleşmenin 2.5 yıllık olacağını da sözlerine ekledi.
Kaynak:Ligtv.com.tr
Emurafu
07.Nisan.2007, 05:48
Sporx'de özel haber yaptı..Ayrıca kadir çetincalıda özel haberinde abdullah avcı dedi...Büyük ihtimal yeni hocamız Abdullah avcı olacakmış:)
Taraftarı büyük bir kesimi'de onu istiyordu..
ThersoN
07.Nisan.2007, 05:52
evet ben de bir kaç yerde gördüm, hayırlısı olsun diyelim
GeNç KaRTaL
07.Nisan.2007, 07:11
Abdullah Avcı iyi bir hoca ama bence erken Gs'nin başına geçmesi için.Ertuğrul hocanın yaşadığı sıkıntıları yaşayacaktır.Ayrıca daha sezon bitmeden İBB'den ayrılıp Gs'nin başına geçmesi bence etik değil.
Gs'ye hayırlı olsun..
Fietra 10
07.Nisan.2007, 07:13
Abdullah Avcı iyi bir hoca ama bence erken Gs'nin başına geçmesi için.Ertuğrul hocanın yaşadığı sıkıntıları yaşayacaktır.Ayrıca daha sezon bitmeden İBB'den ayrılıp Gs'nin başına geçmesi bence etik değil.
Gs'ye hayırlı olsun..
Aslında İBB matematiksel olarak ligde kalmayı garantilediği zaman ayrılması gayet dogal..tabi yönetimle anlaşarak..ayrıca bildiğim kadarıyla sözleşmesinde Galatasaray'dan teklif gelirse ayrılma maddesi de bulunuyor..Kendisi söylemişti devre arasında..
Abdullah Avcı bence de dogru isim olabilir Gs için..
Fıratcan Alçınkaya
07.Nisan.2007, 07:13
Ve Gool'de izledim ßende A.Avcı ismi ön plana çıktı...
DisCo
07.Nisan.2007, 07:32
Yayında izledim bende. Şansal Büyüka peki 2 hafta sonraki maçta İBB'nin başında mı olacak yoksa Galatasaray'ın mı diye üstelediğinde Bahri Havadır bilmiyorum dedi. Tabi bunu derken A. Avcı'nın olduğu iyice ortaya çıktı.
Hayırlı olsun diyelim. Yabancı antrenöre karşı değilim ama bizim hocalarımızın da kendini gösterebilme fırsatını elde etmeleri açısından bir Türk hocanın seçilmesi iyi oldu.
PesimiSTyLa
07.Nisan.2007, 07:40
Van Gaal , Laudrup ve 3. Tercih olarak Avcı yı istiyordum. Laudrup un gelmesi cok zordu zaten. Van gaal de de durumlar karışık. En makulu Avcı idi. Takımı iyi bilen biri ; umarım hayırlısı olur... Tabi daha resmi bir acıklama yok burası TR hersey olabilir...
Alicanfmfan
07.Nisan.2007, 07:43
Evet Bir Türk Hocayı Galatasaray'da görmekten mutluluk duyarımm.Zaten begendigim bir teknik direktördü.Türkiye'nin mourinho'u diyordu Levent Tüzemen... :)
Fernando Gago
07.Nisan.2007, 07:44
Şuan için gelebilcek en iyi isim takımı da Türkiyeyi de çok iyi tanıyor GS 2 kulvarda iyi ileriyor yabancı hoca zaman kaybettirir
aysem
07.Nisan.2007, 19:51
cok iyi bir secim oldu kalan 5 haftada takımı tanıyor zaten gencler elinden gelip gecti seneye takım bence daha da gençleşcek sabri kesinlikle gitmeLi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abdullah Avcı görüşme odasında!
Karl Heinz Feldkamp ile yolları ayıran Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna gelmesi en yüksek ihtimal olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı, şu sıralarda başkan Göksel Gümüşdağ ile görüşüyor.
Falko Gözt, Hagi, Klaus Topmoller, Lother Mattheus, Grame Sounes, Lucescu, Van Gaal, Laudrup gibi isimlerin adının geçtiği Galatasaray'da tüm yoğunluk Avcı üzerinde toplanmış ve Sarı-Kırmızılı yönetim Avcı'yı resmen istedi. Bunun üzerine bu sabah saat 11.00'de Langa'daki tesislerde Belediyespor'a antrenman yaptıran Avcı, idmanı tamamlamadan başkan ile görüşmeye girdi. Tesislerdeki görüşmenin ardından Başkan Gümüşdağ'ın basına açıklama yapması bekleniyor.
Kaynak : DHA
Melekovic
07.Nisan.2007, 20:07
Abdullah Avcı iyidir GS için.Bir de gençleri bulduğu ve iyi futbol oynattırdığı için GS'de yapılacak temizlik adına önemli bir adımdır.Yabancı gelse idi hala gitmesi gerekenler dururdu.Bence bu şansı iyi kullanır Abdullah Avcı kadrosunu kendisi kurarsa.
PesimiSTyLa
07.Nisan.2007, 20:23
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da başkan Göksel Gümüşdağ bugün Abdullah Avcı ile birlikte düzenlediği basın toplantısında hocalarının sözleşmesinin bitimi olan sezon sonuna kadar takımın başına kalacağı açıkladı. Ayrıntılar birazdan...
-http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
Fıratcan Alçınkaya
07.Nisan.2007, 20:35
A.Avcı bir GS aşığı ama çok uyarıda ßulunuldu ßu sezon ßırakma takımını diye ßence en iyisini yaptı kalmakla...
GS böyle devam etsin önümüzdeki sezon gelir zaten...
shadowrefree
07.Nisan.2007, 22:28
Yayında izledim bende. Şansal Büyüka peki 2 hafta sonraki maçta İBB'nin başında mı olacak yoksa Galatasaray'ın mı diye üstelediğinde Bahri Havadır bilmiyorum dedi. Tabi bunu derken A. Avcı'nın olduğu iyice ortaya çıktı.
Hayırlı olsun diyelim. Yabancı antrenöre karşı değilim ama bizim hocalarımızın da kendini gösterebilme fırsatını elde etmeleri açısından bir Türk hocanın seçilmesi iyi oldu.
Çok güzel bir noktaya değindin. Benimde aklıma birkaç soru geliyor.
1. İBB takımı 2 hafta sonraki Galatasaray maçında oynadığı futboldan çok uzak bir görüntü çizerse Abdullah AVCI ismi şaibeli olmaz mı?
2. Yİne aynı maç için konuşuyorum. İBB maçı kazanıp Galatasaray ı olası bir şampiyonlukdan ederse camia bu isme nasıl yaklaşacak?
NisRoc
07.Nisan.2007, 22:31
Teklifin sunulması bile etik değil ama neyse..
anil luque
08.Nisan.2007, 00:21
sezon ortasında bence de yanlıs bır teklıf olmus zaten az once spor haberlerınde ızledım sezon sonuna kadar kesınlıkle bır yere gıdemez dıyor İBB yönetimi.. asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık durumu İBB yenilirse akla hemen baska turlu ıddıalar gelecek bunu hepımız bılıyoruz yok kazanıp da sampıyonluk yolunda agır bır darbe vurursa shadowrefree'nın dedıgı gıbı gs camıası cephe alabılır ilginc bı durum..
erdemzorer10
08.Nisan.2007, 04:18
bence ilk etapta sezon sonuna kadar takımı götürebilecek bir antrenörle anlaşılmalı..bu da Türk futbolunu ve Galatasaray ı takip eden bir hoca olmalı örnegin Bülent Ünder gibi...
ardından da sezon sonu laudrup,van gaal gbi ünlü bir teknik adamla anlaşılmalı..umarım yanılıyorumdur ama Abdullah Avcı nın gelmesi için henüz erken olduğunu düşünüyorum...hele ki bu duruma Ersun yanal,Ertuğrul Sağlam , Rıza Çalımbay , Hagi gibi örnekler varken
19_SeRDiNÇ_05
08.Nisan.2007, 06:06
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu 7 Nisan 2008 tarihinde toplanarak Karl-Heinz Feldkamp'ın istifasından sonraki durumu değerlendirdi ve oybirliği ile mevcut teknik heyetle sezonu tamamlamaya karar verdi.
Bu kararın alınmasının arkasında, başta Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik heyet ve futbolcuların hem Türkiye Kupası'nı hem de Lig Şampiyonluğunu kazanmaya kilitlenmeleri, birlik ve beraberlik içinde Galatasaray ruhuna sarılmaları bulunuyor.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu ortaya koydukları profesyonellik anlayışının ve yürekli tavırlarının sonuna kadar arkasında olacağını açıkladı.
Bu arada Galatasaray Spor Kulübü yönetimi Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir Galatasaray'ın hocası olabilecek adaylarla görüşmelerini sürdürüyor.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Emurafu
08.Nisan.2007, 06:09
Buda sunu gösteriyor..Sezon sonu Abdullah avcı gelebilir..
5 maç için keske bülent ünder gelseydi..Neyse bu karara saygılıyım..Kimse kalliden kötü olamaz.....
a.arıcı-11
08.Nisan.2007, 20:31
bakalım büyük ihtimalle gelecek sezon GS teknik direktörü olacak Abdullah Avcı 2 hafta sonra GS maçında nasıl bir performans sergileyecek.
batuhanry
08.Nisan.2007, 20:56
FM'de Galatasaray'daki 5 yılımı doldurdum ve beşinci yılın sonunda Şampiyonlar Ligi finalinde elendim ama burada görevimin bittiğini düşünerek istifa ettim . Bilin bakalım Galatasaray'nı başın kim geçti ? :p Van Gaal :DTabi bu işin şakası... :)
Ama benim sezon sonu takımın başında görmek istediğim hoca Van Gaal'dir ;) Umarım onu getirebiliriz .