View Full Version : Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç | Chelsea - Fenerbahçe
goosfraba
07.Nisan.2007, 05:38
http://img296.imageshack.us/img296/167/gsfbav0.jpg
anilton
07.Nisan.2007, 05:45
Semih'le başlanmalı kesinlikle.Kezman ile başanılırsa ayağına top değmez bu kadar eminim.Ayrıca F.Bahçe Kadıköy'de ki maçın ilk yarısı gibi rakibi kabul ederek oynarsa Chelsea daha ilk yarıda turu geçecek skoru elde eder.Eğer ikinci yarıda oynadığı oyunu oynayıp birde gol bulursa neden olmasın.Ama çok zor işimiz...
DisCo
07.Nisan.2007, 06:36
Aslında birçok şey yazabilirim. Gönlümüzden geçen kazanması yönünde. Şu oynar bu oynar umrumda değil. Top o çizgiden geçsin ve mümkünse defalarca geçsin. Turu atlayalım.
kalbimden geçen şey kazanmamız.
ama her iki skorda nasılsa türkiyede bayram havası yaratacak.. elensekte elesekte.
Oghuse
07.Nisan.2007, 06:45
Fenerbahçe'nin deplasmanda işi gerçekten zor.Ancak erken bulacağımız bir gol turu getirir..
Fıratcan Alçınkaya
07.Nisan.2007, 06:48
Chelsea çok iyi bilenicektir bu maça Fß nin hakkını yemek istemem ama İstanbul'daki maç çok tuhaf bitti Chelsea iyi kapanıyordu Drogba olmasaydı maç 2-0 olurdu çoktan tabi sonuç 2-1 emeğini hiçe sayamam Fßnin ama Londra'daki maçta Chelsea kazanıcak gibime geliyor... Taßi skor olarak Sevilla'daki gibi yenilsede Fß uzatmalara gidebilir maç...
Chelsea %55-Fß 45
Başarılar Fß'ye...
Bu maçta çok heyecanlı olacak. Skor çok abartı olmaz gibi geliyor bana.
Bordo61Mavi
07.Nisan.2007, 10:01
Egerki Chelsea nin dusuncesi 1-0 uzerine yatmaksa unutsunlar turu. Fenerbahcede avantaj, bence tur FB nindir.
Yarin sabahta iniyolar ins karsilamaya gitcez
Varonil
07.Nisan.2007, 15:29
Avantajlı bir skorla ayrılalım yeter.Beraberlik çok güzel olacaktır.İlk yarım saat kesinlikle gol yemememiz lazım.Fenerbahçe'miz buralara kadar geldi yine de.Elensek te elenmesekte ben Fenerbahçe ile gurur duyuyorum.
Jesus_FB
07.Nisan.2007, 21:17
Egerki Chelsea nin dusuncesi 1-0 uzerine yatmaksa unutsunlar turu. Fenerbahcede avantaj, bence tur FB nindir.
Yarin sabahta iniyolar ins karsilamaya gitcez
Karşıladınmı çocukları?
LaigLeNoiR
07.Nisan.2007, 21:30
Fenerbahçemize yarın akşam ki zorlu maçta başarılar.
1 gol bulduk mu tamamdır :)
fmsmyrna
07.Nisan.2007, 21:32
İnşallah turu geçeriz ama favori Chelsea tabikide buraya gelmekte iyi bir başarı bu çeyrek finali her sene görmemiz lazım o zaman şampiyonluğu daha mantıklı şekilde düşünebiliriz.
anilton
07.Nisan.2007, 21:44
"Amigo Sefa" gözaltında
Fenerbahçe'nin tribün liderlerinden "Amigo Sefa" olarak bilinen Sefa Kalya, sahte pasaportla yurt dışına çıkmak isterken Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.
Chelsea-Fenerbahçe maçı için Londra'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen Kalya, sahte pasaportla yurt dışına çıkmak isterken gözaltına alındı.
Atatük Havalimanı Asayiş Bürosu'nda ifadesi alınan Kalya'nın, daha sonra savcılığa sevkedileceği öğrenildi.
eXcitinG
07.Nisan.2007, 21:50
Ben iLk yarım saat biLmem ne dakikaLarında goL yemesse tur bizimdir sözLerine inanmıyorum. Tur atLamak istiyorsak hiç yememeLiyiz.
BaşarıLar Fenerbahçeye.
NisRoc
07.Nisan.2007, 22:49
Kop Gel Fenerbahce'm !! :)
batuhanry
07.Nisan.2007, 22:54
Bu maç zor olucak zaten kesinlikle şu tur atlar demek zor . Ya Fenerbahçe 2-3 fark yer elenir , yada gollü beraberlikle tur atlar diyorum . Ama gönlümüzde olan tabiki hiç risk olmadan 0-1 le galip gelmek :) Ben Chelsea çıktığında Fener ' in Moskova ' ya kadar yolu var demiştim , bu lafıma baya güveniyorum . Bu sene TÜRK takımımız finalde mücadele edicektir ;) İnşallah tabi ama ben buna baya inanıyorum .
El Comandante
07.Nisan.2007, 22:54
Chelsea´nin ilk mactaki oyunu gayet iyiydi,Volkan Fenerbahcenin en iyi ismiydi cok top cikarmisti.Chelsea taraftarlari cok ateslidir,eger Chelsea ilk golü erken bulursa,istanbuldaki gibi macin dönecegini sanmiyorum,Chelsea kazanir.
Not : Kimse ne görüslerime ne düsünceme bisey söylemesin,saygi göstersin,alinti yapmasin benden mümkünse.
PesimiSTyLa
07.Nisan.2007, 23:04
Chelsea ilk 15 - 20 dakika baskı kuracak, ve gol bulmaya calışacak. Bu dakika içinde eger FB sevilla macı gibi erken goller yerse bu sefer cevirmesi cok zor olur. Eger gol yemezse FB bu sefer Chelsea taraftarı takımına baskı kuracak böylece Chelsea panik olabilir ve o arada gelecek bir gol FB yi tur kapısına yaklastırır. FB nin işi cok zor. Her ne kadar kazanmış olmak iyi olsada 2-1 liik skor tehlikeli bir sonuç. %55 Che - %45 FB olarak görüyorum turu.
anilton
07.Nisan.2007, 23:16
"PARAYLA ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ ALAMAZSINIZ"
Fenerbahçe’nin Chelsea ile oynadığı Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçının yıldızı Deivid, İngiltere’nin The Sun Gazetesi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.
“Deivid, Chelsea ile dalga geçti” başlığı ile gazetede yer alan habere göre; yarın oynanacak rövanş maçı öncesi İngiliz ekibine göndermede bulunan Brezilyalı futbolcu, parayla Şampiyonlar Ligi’nin alınamayacağını söylerken, sahada maçın on bire on bir oynandığını, paranın sadece oyuncu aldığını, takım kurmadığını da sözlerine ekledi.
Maçı da değerlendiren yıldız futbolcu, Chelsea’nin Mourinho dönemindeki kadar güçlü olmadığını ve takım içinde sorunlar olduğunu belirterek, ölümüne oynayarak yarı finale çıkan taraf olacaklarını iddia etti.
Deivid, kendisine ilk maçtaki gol sorulduğunda ise “Maçtan önce Kezman ile konuştuğumuzda Chelsea defansının çok kalabalık ve hava hâkimiyeti yüksek oyunculardan kurulu olacağı için bol bol şut çekmemiz gerektiğini düşündük. Ben de maç boyunca bunu denedim. Şutu çektiğimde topun oraya gideceğini tahmin edemedim. Gerçekten güzel bir gol oldu eminim ki kalede Cech bile olsa o golü kurtaramazdı” diye konuştu.
MARATON.COM.TR
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/42465_2_080407155132.jpg
Deivid'in gereksiz yere böyle açıklamalar yapması Chelsea'yı hırslandırmaktan öteye gitmez.İngiliz takımları hırslandırmaya gelmez...
Fernando Gago
07.Nisan.2007, 23:31
İlk 20 25 dkyi fark yemeden kapatırsak geri kalan dakikalarda daha gol atamazlar önemli olan ilk 20 25 dkde dalga dalga gelen Chelsea'yı durdurmak gerisi izim için çok kolay olacak
Fenerbahçe'nin ŞL'de deplasman grafiği pekte iyi değil buda beni korkutan sebeplerden Ayrıca BJK'de L'pool'ü 2-1 yenmişti ama rövanş hezimet olmuştu umarım bu başımıza gelmez :) Turdan pek umutlu değilim ama FB elinden geleni fazlasıyla yaptı elenirsek üzülürüm ama kendimi kahretmem
Melekovic
07.Nisan.2007, 23:55
Olursa olur olmazsa olmazsada dünyanın sonu değil artık buraya kadar gelinmiş.Artık Gs ile başlayan FB ile devam eden bu seride mantıklı transfer politikalarıyla yaklaşılırsa ileride Man U. Liverpool Arsenal Chelsea gibi neden 4 takımımızda at koşturuyor olmasın.Eskiden bu bir rüya idi ama artık değil.Eğer bir futbolcuyu yıldızı parlamadan bulursan yaşarsın.Çünkü artık süper oyuncu doğuştan yetenek diyebileceğiniz oyuncu sayısı o kadar azaldı ki mantıklı bir takım kurup mantıklı bir sistemle oynayan her takım başarı kazanıyor.Gördüğümüz oyuncuların çoğu ise sadece reklam boyaması.
Chelsea'nin oyun sistemi çok sağlam ve ne olursa olsun oyun disiplininden kopmuyolar.Tek avantajımız kalede Gudducini'nin olması olur bulduk mu vururuz.
İngiliz gazeteleri yine bildiğimiz İngiliz gazeteleri.Oyuncularını tahrik edip maça deli dana gibi çıkmalarını sağlamaya çalışıyorlar.
Sekopej
08.Nisan.2007, 00:44
Gönlümden geçen, istediğim skor tabi ki herkes gibi Fenerbahçe'nin tur atlaması. Açıkçası deplasndaki maçı kazanacağımızı sanmıyorum ya berabere biter ya da 2-3 fark yiyerek eleniriz.
İlk dakikalarda gol yesek de ümidim kırılmaz, gerçi papaz her zaman pilav yemez ama yine de maçın başında gol yesek de takım oyundan düşmez ve toparlanmasını bilir.
Çok zor maç, bizi gruptan çıkmak bile bu sene için çok mutlu edecekti, bu takım gruptan çıktı, Sevilla'yı eledi, br de sahasında hiç yenilmeden yoluna devam ediyor. Burada elense elbette üzülürüm ama buraya kadar gelmiş olmalarının verdiği sevinç daha fazla olur.
Eğer elenirsek bu sezon evimizde oynadığımız 6 maçı da kazanmış olarak eleneceğiz. Önümüzdeki sezon oynanacak maçlar için rakiplere bir gözdağı olacaktır bu.
Bu şekilde akıllı yatırımlar devam ederse, takımın çoğu dağıtılmayıp aksayan 1-2 bbölgeye kaliteli transferler yapılarak kadro güçlenririlirse bu tür başarıları her sene yakalayabiliriz ve şansımızın da yanımızda olduğu bir dönemde Türkiye'ye bir avrupa kupası daha kazandırabiliriz. Bu şekilde akılcı politikalarla bu mümkün.
Tekrar maça dönersek, inşallah kazanırız. Artık teknik taktik herşey ortada, pek konuşmaya gerek yok. Tek sıkıntı Semih mi Kezman mı tercihi olabilir, burada da yine Kezmanla başlamasın derim ben. Her zaman dediğim gibi işler kötü giderse Kezman oyuna girip oyunu hareketlendiremez ama Semih bunu çok iyi yapıyor. Kezman'ın sahada yapamadıkları da var ama en azından en iyi yaptığı şey, oradan oraya koşmak ve defansı yormak. Sonrasında Semih girip yapacağını yapar zaten.:)
Fernando Gago
08.Nisan.2007, 01:23
Müjdeler olsun!
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Chelsea'de şok! Chelsea'nin kalecisi Petr Cech'in antrenman sırasında yüzünün yaralanması nedeniyle ameliyata alındığı, bu nedenle yarınki Chelsea-Fenerbahçe maçında da forma giyemeyeceği açıklandı.
Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamada, ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle 9 maçtır sahalardan uzak olan Cech'in hafta sonu yaptığı antrenman sırasında dudakları ve çenesinin yaralandığı ve pazar günü ameliyat olduğu bildirildi.
Cech'in iyileşip, bir an önce yeşil sahalara dönmesini dileyen kulüp yetkilileri, yarınki maçta Cech'in yerine, yine İtalyan Carlo Cudicini'nin kaleyi koruyacağını kaydettiler.
SporX
El Comandante
08.Nisan.2007, 01:24
Fenerli ve G.Saraylılar el ele!
Chelsea ile çeyrek final rövanş maçına çıkacak olan Fenerbahçe’yi desteklemek için sarı-lacivertli taraftarlar İngiltere’ye akın ederken, bazı Galatasaraylı taraftarların da Fenerbahçeli taraftarlarla birlikte Londra’ya gitmesi de dikkat çekti.
http://www.ajansspor.com/resim/fb_gs_arsiv_dostluk.jpg
fenerbahce taraftarları takımlarını desteklemek için İstanbul’dan Londra’ya giderken, sarı-lacivertli taraftarları, Galatasaray taraftarları da yalnız bırakmadı.
Galatasaraylı taraftarlar, Türkiye’de Galatasaraylı, yurt dışında ise Türkiyeli olduklarını belirterek, "Türk olarak Fenerbahçe’nin Avrupa’da başarılı olmasını istiyoruz" dediler.
Bu arada Umreye gitmek için Atatürk Havalimanı’nda bekleyen vatandaşlarla taraftarların diyalogları renkli görüntüler oluşturdu. Fenerbahçeli taraftarlar, umreye gitmek için havalimanında bekleyen vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirerek, dualarını eksik etmemelerini istediler. Umreye giden vatandaşlar da taraftarlara, Türkiye’ye yenmeden gelmemelerini söyleyerek, kutsal topraklarda Fenerbahçe için bol bol dua edeceklerini ifade ettiler.
anil luque
08.Nisan.2007, 01:37
bu fotograf cok guzel olmus gercekten bı kac densızın yaptıgını tum camıaya yuklemek olmaz tabıkı ama chelseayı karsılamaları kotu olmustu.. maca gelecek olursak ıcımden bır hıs fener turu gececek ve bıze bayram havası yasatacak dıyor ılk golu bız atacagız dolayısıyla yuklenecekler ama burda ıs zıcoya dusuyor ınsallah semıhle baslar..
Cyzio
08.Nisan.2007, 01:42
Maçın sonucunu kestirmek kolay değil ama Chelsea bir adım önde..
fenerbahce_1907
08.Nisan.2007, 01:47
Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Chelsea'de şok! Chelsea'nin Çek kalecisi Petr Cech'in antrenman sırasında yüzünün yaralanması nedeniyle ameliyata alındığı, bu nedenle yarınki Chelsea-Fenerbahçe maçında da forma giyemeyeceği açıklandı.
Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamada, ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle 9 maçtır sahalardan uzak olan Cech'in hafta sonu yaptığı antrenman sırasında dudakları ve çenesinin yaralandığı ve pazar günü ameliyat olduğu bildirildi.
Cech'in iyileşip, bir an önce yeşil sahalara dönmesini dileyen kulüp yetkilileri, yarınki maçta Cech'in yerine, yine İtalyan Carlo Cudicini'nin kaleyi koruyacağını kaydettiler.
BlackEagle19o3
08.Nisan.2007, 01:49
Chelsea İstanbul'daki kadar affedici olmaz.Bu kadar çok gol kaçıracaklarını sanmıyorum.Fb gol atamaz deplasmanda.Chelsea 2-0 kazanır turu geçer...
Fıratcan Alçınkaya
08.Nisan.2007, 01:49
Cech yoksa yine Deivid gibi sürekli şut çalışmalı Fß, Cudicini kısa yer...
Bordo61Mavi
08.Nisan.2007, 03:24
Karşıladınmı çocukları?
Otobus ayrilirken yetistim:D ama olsun okadar arkadas vardiki karsilamayi yapan. Turk oldugum icin bi kez daha gurur duydum o manzarayi gorunce.
a.arıcı-11
08.Nisan.2007, 20:42
Bence maça Semihle başlanmalı ve öyle devam edilmeli.Sonuçta Chelsea ilk dakikalarda çok üstümüze gelicek ve bu dakikalarda bunalmamak için ilerde top tutmalıyız.Ayrıca Uğur Boralı yerinede Kazım oynarsa bizim için daha iyi olur.Cech'in olmamasıda sevindirici bir haber.
Ayrıca ben o kadar Chelsea'nin maçını izledim hiç ateşli bir taraftar falan görmedim anca maçtaki hareketlere aaaaaa uuuuuuu diye bağırıyorlar.Zaten İngiltere'de Tezahürat yapan takım deyince aklıma Liverpool'dan başkası gelmiyor,onlarda hep aynı şeyi bayı bayık söylüyorlar.
shadowrefree
08.Nisan.2007, 23:39
Müjdeler olsun!
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Chelsea'de şok! Chelsea'nin kalecisi Petr Cech'in antrenman sırasında yüzünün yaralanması nedeniyle ameliyata alındığı, bu nedenle yarınki Chelsea-Fenerbahçe maçında da forma giyemeyeceği açıklandı.
SporX
Bu Cech de çok sakatlanıyor. Bizim için iyi bir haber kaleyi gördükleri isabetli ve etkili şut çekmeleri gerekir.
Bence maça Semihle başlanmalı ve öyle devam edilmeli.Sonuçta Chelsea ilk dakikalarda çok üstümüze gelicek ve bu dakikalarda bunalmamak için ilerde top tutmalıyız.Ayrıca Uğur Boralı yerinede Kazım oynarsa bizim için daha iyi olur.Cech'in olmamasıda sevindirici bir haber.
Ayrıca ben o kadar Chelsea'nin maçını izledim hiç ateşli bir taraftar falan görmedim anca maçtaki hareketlere aaaaaa uuuuuuu diye bağırıyorlar.Zaten İngiltere'de Tezahürat yapan takım deyince aklıma Liverpool'dan başkası gelmiyor,onlarda hep aynı şeyi bayı bayık söylüyorlar.
SEmih le başlanacağı açıklandı. Ama nasıl devam eder bilemem.
Ateşli taraftarlara gelince maçtaki yapılan hareketlere orada aaaaaaa uuuuuuu diyorlar bizim tribünlerimiz vay a... k..., a.... s... ne poaziyondu cinsinden bağırarlardı herhalde.:D:D
Maça gelincede açıkçası hiç ümidim yok. İnş. yanılıyorumdur.
GodfatheR
08.Nisan.2007, 23:41
Yensende yenilsende sen bu sezon misyonunu tamaladın Fenerbahçe bundan sonrası önemli değil.
scar face
08.Nisan.2007, 23:50
Chelseayi eleyip yarı finale cıkacağız.
BeeTLeJuiCe
08.Nisan.2007, 23:58
Bu maçtada takımdan beklentim güzel futbol. İnşallah göze hoş gelen bir futbol oynarız ve İngiltere'den başımız dik döneriz.
Skor tahminim ise 2-1 yada 3-2 Chelsea kazanır. ;)
shadowrefree
09.Nisan.2007, 00:04
Zico ilk 11'i değiştirdi
Fenerbahçe için yarı finale 90 dakika kaldı. Futbolcular ve teknik heyet kenetlendi. Zico oyun felsefesini açıkladı..
Türkiye yine nefeslerini tuttu, bu gece saat 21.45’te başlayacak tarihi maça kilitlendi. Sarı-lacivertli ekip İstanbul’da 2-1 yendiği İngiliz rakibi önünde tur vizesi arayacak. Eğer yarı finale yükselirse tarihinin en büyük başarısına imza atacak
ZİCO: SALDIRACAĞIZ
Brezilyalı teknik adam, kendilerini bu noktaya getirenin şu ana kadar sergiledikleri atak futbol olduğunu belirterek, ''Her zaman oynadığımız gibi oynayacağız. Çünkü bizi bu noktaya kadar getiren şu ana kadarki atak futbolumuzdu. Bundan sonra da bu oyun felsefemizden vazgeçmeyeceğiz'' dedi.
GRANT: KOLAY MAÇ OLMAYACAK
Stamford Bridge Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Grant, bir Türk gazetecinin “Maç için endişeniz var mı?” sorusuna “Tabii ki endişeleniyoruz. Benim durumumda siz de olsanız endişelenirsiniz. İlk maçı kaybettik. Kazanmak için yapmamız gereken her şeyi yapacağız. Hepimiz biliyoruz ki kolay bir maç olmayacak” yanıtını verdi.
Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı ilk maçta İstanbul’da konsantrasyon eksikliğinin hatırlatılması üzerine Grant, “Oyunun hakimiydik fakat konsantrasyonumuzu bozduk. Sezon içinde bu şekilde birçok maç oynadık. Ancak yaptığımız hatalardan öğreniyoruz. Rövanşta daha iyi konsantre olmaya çalışacağız” diye konuştu.
İKİ DEĞİŞİKLİK VAR
Antrenmanın başında as futbolcularına sarı yelek dağıtan Brezilyalı teknik adam, idmanda hasta olan Maldonado’nun yerine Selçuk’u görevlendirirken, Uğur ve Kezman’a sarı yelek vermedi. Zico, Uğur ve Kezman’ın yerine Kazım ve Semih’e şans vererek bu iki futbolcuyu as takıma dahil etti.
Zico’nun antrenmanda denediği kadroya göre sarı-lacivertlilerin Chelsea karşısındaki muhtemel 11’i; Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Kazım, Selçuk, Aurelio, Deivid, Alex ve Semih’ten oluştu.
CHELSEA'NİN MUHTEMEL ONBİRİ
İngiliz ekibinde kaleci Cech ve savunma oyuncusu Carvalho’nun maçta forma giyemeyecekleri açıklanırken, Chelsea’nin sahaya Cudicini, Bellettti (Ferreira), Alex, Terry, Ashley Cole, Essien, Ballack, Lampard, Joe Cole, Anelka (Kalou), Drogba’dan oluşan muhtemel 11’le çıkması bekleniyor.
KART SINIRINDA BULUNANLAR
Sarı-lacivertli ekipte, sarı kart sınırında bulunan Lugano, Kezman, Deivid ve Selçuk, forma giymeleri ve birer kart daha görmeleri durumunda yarı finale çıkıldığı takdirde cezalı duruma düşecekler.
DAİLY MAİL "ZİCO'NUN KAYBEDECEK HİÇBİRŞEYİ YOK"
Daily Mail gazetesi de Chelsea'nin bütün motivastonunu bu maça verdiğini yazdı. Gazetede Gant'ın FA ve Carling Cup'ta istediğimizi alamadık bu akşam kazanmalıyız" sözlerine yer verdi.
"FENERBAHÇE'YE İLK MAÇTA YENİLMEMİZ, BİR KEREYE MAHSUS BİR KAZAYDI"
Chelsea'nin Portekizli oyuncusu Ricardo Carvalho, "Fenerbahçe'ye ilk maçta yenilmemiz, bir kereye mahsus bir kazaydı" dedi.
Mirror Gazetesi'nin haberine göre, Carvalho, takımının Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe'ye yenilmesinin bir kereye mahsus bir kaza olduğunu iddia ederek, bu gece Stamford Bridge'de yapılacak maçta, kendilerini toparlayacaklarına söz verdi.
Portekizli genç oyuncu, "Sahamızda yenilmek felaket olur. Geçen haftaki sonucun kaza olduğuna inanıyorum. Bu sezon en iyi oyunumuzu oynuyoruz. Fenerbahçe'nin üstesinden gelebiliriz" diye konuştu.
"ESKİSİ KADAR GÜÇLÜ OLMAYAN CHELSEA, EVİNDE YENİLEBİLİR"
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, Chelsea'nin eskisi kadar güçlü bir takım olmadığını savunarak, İngiliz takımının evinde yenilebileceğini söyledi. Telegraph Gazetesi'nin haberine göre, yaşadığı sakatlık nedeniyle Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında yer almayan Carlos, rakip takım Chelsea'nin eskisi kadar güçlü olmadığını, İngiliz takımının Stamford Bridge'de yenilebileceğini belirtti.
STAT: Stamford Bridge
SAAT: 21.45
HAKEM: Herbert Fandel (Almanya)
TV: Star
changeTarget(document.getElementById("news_content"))
anilton
09.Nisan.2007, 00:37
Eğer kadro bu şekilde değiştiyse çok iyi...
Fernando Gago
09.Nisan.2007, 00:39
Zico kadro ile çok oynamış Selçuk bizi yakacak bu akşam
anilton
09.Nisan.2007, 00:43
Zico kadro ile çok oynamış Selçuk bizi yakacak bu akşam
Deniz mecburiyetten Selçuk oynuyor.Semih'in Kezman'dan daha faydalı olacağı konusunda hepimiz hemfikiriz.Uğur'un zaten savunması sağlam takımlara karşı çok iyi olamadığını varsayarsak Kazım'da çok iyi tercih.Kontra ataklarda çok faydalı olur.Bence kadro olabilecek en iyi kadro...
Fernando Gago
09.Nisan.2007, 00:47
FENERBAHÇE'NİN 11'İ BELLİ OLDU!
Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'nin bu gece İngiltere'de Chelsea karşısında sahada yer alacağı 11'i belli oldu.
Fenerbahçe'de bugün iki önemli değişiklik var. Grip olan Maldonado'nun yerine Selçuk, Kezman'ın yerine ise Semih Şentürk Chelsea karşısında ilk 11'de başlayacaklar. Roberto Carlos'un henüz tam olarak hazır olmadığını dün yapılan basın toplantısında açıklayan Fenerbahçe teknik direktörü Arthur Zico, Chelsea karşısında Vederson'a şans verecek.
İşte Fenerbahçe'nin tarihi maç öncesi büyük sürpriz olmaz ise ilk 11'i;
FENERBAHÇE:
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Vederson
Deivid
Selçuk
Aurelio
Uğur
Alex
Semih
batuhanry
09.Nisan.2007, 00:51
Selçuk Sevilla maçında Keita'nın golünde büyük hatası vardı sanırım ve erken değişiklikle çıkmıştı oyundan , umarım FB yi yakacak kadar göze batmaz .
Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 01:11
Selçuk yakacak gibi Fß yi ama... Sürekli uzun şut denemeli Fenerbahçe...
TR.CaPTaiN
09.Nisan.2007, 01:15
Selçuk Sevilla maçında Keita'nın golünde büyük hatası vardı sanırım ve erken değişiklikle çıkmıştı oyundan , umarım FB yi yakacak kadar göze batmaz .
İlk golde de gereksiz yere topu oyalamıştı kaptırmıştı ardından faul yapıldı ve Alves golü attı. İki golde de Selçuk'un hatası vardı. Her futbolcunun belli bir kapasitesi ve kendine göre özellikleri vardır, Selçuk kendini Alex zannediyor kendi çapında oyun kurmaya çalışıyor, topu çok oyalıyor, kaptırıyor ve genelde bedelini ağır ödüyoruz. Özellikle ortasahası çok güçlü Chelsea karşısında Selçuk büyük dezavantaj. Maalesef Selçuk'tan korktuğum kadar Lampard'tan korkmuyorum.
Bordo61Mavi
09.Nisan.2007, 01:59
Az once iddia oynadim. Fenerbahcenin maci almasina 1/9 veriyolar. 40 Sterlin oynadim, Fenerbahcemiz kazanirsa 360 alcam.
Bunu yaziyorum cunku ingilizler Fenerbahceyi cok kucumsedi, aksam ise bu yuzden yanacaklar ve Tur Fenerin olcak
anilton
09.Nisan.2007, 02:03
Az once iddia oynadim. Fenerbahcenin maci almasina 1/9 veriyolar. 40 Sterlin oynadim, Fenerbahcemiz kazanirsa 360 alcam.
Bunu yaziyorum cunku ingilizler Fenerbahceyi cok kucumsedi, aksam ise bu yuzden yanacaklar ve Tur Fenerin olcak
İyi veriyorlarmış burda 1/7 veriyorlar...
NisRoc
09.Nisan.2007, 02:28
Düdük çaldığında Fenerbahçe 2-1 önde başlıyacak mı? Evet..
Herhangi bir beraberlik veyahutta Fenerbahçe'nin galibiyetinde tur atlıyacakmıyız? Evet..
Hadi bakiiimmm :) ALLah utandırmasın..
Sekopej
09.Nisan.2007, 02:32
İyice havaya girdim, artık maçı bekliyoruz.:D
Maldonado sanırım fizik gücü eksik diye yedekte, Selçuk basit oynar umarım, yapamayacağı şeyler denemez.
Zico'nun Uğur ile özel ilgilendiğini düşünüyorum ve bu maçta Uğur da Sevilla maçlarındaki gibi oynayabilir. Defansa gömülmezsek, mahkum oynamazsak turu geçeriz. Ellerinden geleni yaparlar, hırsla oynarlar, mücadele ederler yine de elenirsek üzülmem.
Ayrıca eleneceksek bu farklı mağlubiyetle olsun, turu ucu ucuna kaçırırsak bunu kabullenmek çok zor olur.:)
anil luque
09.Nisan.2007, 02:49
maldonado grip arkadaslar az once haberlerde gordum dun doktorlar muthıs bı caba sarfetmısler yetısecekmı bakalım.. ayrıca selcuk bızı yakacak dıyorsunuz ama maldonado selcuktan cok da ıyı degıl bana gore aldıgı topu gerı vermekten baska bırsey yapmıyor bır tane atak baslatıcı pasını gormedım.. kadıkoydekı mactaydım taraftarı delı ettı resmen yanı fazla sevıldıgı soylenemez herkes aynı seyden sıkayetcı asırı yan pas yapıyor.. bu arada ınsallah yarı fınaldeyız :)
Aykan19o3
09.Nisan.2007, 02:51
Chelsea Allah ne verdiyse saldıracak, Fenerbahçenin iyi savunma yapıp ileride iyi top tutması lazım..
Cangele
09.Nisan.2007, 03:11
Chelsea farklı kazanacak:):)
Fernando Gago
09.Nisan.2007, 03:20
MALDONADO BİLMECESİ!
Turkcell Süper Lig'de bitime beş hafta kala şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayan Fenerbahçe'de her şey bir kenara bırakıldı. Camia, ilk maçta 2-1 mağlup edilen Chelsea ile bu akşam oynanacak Devler Ligi çeyrek Final rövanş maçına kilitlendi. Sadece Fenerbahçe Kulübü değil, tüm Türkiye'nin gözü bu tarihi maçta olacak... Stamford Bridge'de 21.45'te başlayacak olan bu müthiş karşılaşmanın tüm detayları her zaman olduğu gibi yine Sporx.com'da olacak. Maç öncesinde yaşanan sıcak gelişmeler, maç sırasında Londra'da yaşanan olaylar ve maçtan sonra tüm açıklamalar saniye saniye Sporx.com'da sizlerle buluşacak.
Fenerbahçe'de teknik direktör Arthur Zico, Kezman'ın yerine Semih'e, Roberto Carlos'un yerine ise Vederson'a Chelsea karşısında şans verecek. Dün grip olduğu açıklanan Maldonado'nun Chelsea maçında oynaması için Fenerbahçe kulüp doktorları adeta seferberlik ilan etti....
KADRO BİLGİLERİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ ARDINDAN GÜNCELLENMEKTEDİR...
İşte Fenerbahçe'nin tarihi maç öncesi büyük sürpriz olmaz ise ilk 11'i;
FENERBAHÇE:
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Vederson
Deivid
Maldonado
Aurelio
Colin Kazım
Alex
Semih
KADRO HER SANİYE DEİŞİYOR BU NASI İŞ YAV :)
scar face
09.Nisan.2007, 03:40
Heyecan dolu bekleyis yıllarca bu anı bekledık:)ve 1.5 saat sonra hayat duracak futbolcular konusacak.
El Barto
09.Nisan.2007, 03:47
Chelsea farklı kazanacak:):)
Sende kına yakarsın. ;)
Cech'in sakatlanmasından sonra müjdeler olsun yazanlarında insanlıklarından şüphe ederim. Tamam avantaj olabilir ancak sonuçta bir insanın sağlığı söz konusu olan. Başka bir şekilde ifade edilebilirdi diye düşünüyorum.
Bugün Taksim'de chelsea formasıyla dolaşan Türk demeye dilimin varmadığı kimseler gördüm gerçekten çok sinirlendim. Sevmeyebilirsin Fenerbahçe'yi ama bukadar yapmakta AYIP!
Maça gelince umarım Fenerbahçe turu geçecek ve bu hiçte imkansız değil. Nasıl ki Galatasaray UEFA kupasını aldıgında bir TÜRK olarak sevindiysem Fenerbahçe'nin de Şampiyonlar Liginde sonuna kadar gitmesini isterim. Sonuna kadar desteklerim.
Sende kına yakarsın. ;)
Cech'in sakatlanmasından sonra müjdeler olsun yazanlarında insanlıklarından şüphe ederim. Tamam avantaj olabilir ancak sonuçta bir insanın sağlığı söz konusu olan. Başka bir şekilde ifade edilebilirdi diye düşünüyorum.
Bugün Taksim'de chelsea formasıyla dolaşan Türk demeye dilimin varmadığı kimseler gördüm gerçekten çok sinirlendim. Sevmeyebilirsin Fenerbahçe'yi ama bukadar yapmakta AYIP!
Maça gelince umarım Fenerbahçe turu geçecek ve bu hiçte imkansız değil. Nasıl ki Galatasaray UEFA kupasını aldıgında bir TÜRK olarak sevindiysem Fenerbahçe'nin de Şampiyonlar Liginde sonuna kadar gitmesini isterim. Sonuna kadar desteklerim.
Aynen katılıyorum abi. Tamam sevmeyebilirsin ama nefretini açığa vurmak zorunda değilsin. Biz buraya tek takım yenip gelmedik. Onlarca takım devirerek geldik. Tek tek her seferinde o takımları tutmakta biraz garip. Olay iyice rakip takımı sevmemekten çok anti fenerbahçe hareketine dönüştü. Çok üzücü bir olay bu. Sevme ama bu gibi milyonlarda fenerlinin heyecanla beklediği günlerde onların gözüne soka soka chelsea forması giymekte senin dediğin gibi AYIP.
Selçuk oynayacak demek ki basit paslar yerine orta sahada topu tutma mücadelesine gireceğiz. Sanırım olası bir kapanma riskine karşı selçuğu oynatıyor. Takım kapandığı zaman selçuk çok işe yarar bir futbolcu. Kendini alex sanmasa bazen sadece maldonado gibi kendi işini yapsa, hücum oyuncularının yapması gereken çalım gibi, şut gibi hamallıkları yapmayıp pasını verip oyunun kurulmasını sağlasa fiziksel açıdan çok işimize yarayacak bir futbolcu olabilir bugün.
Alex her zamanki gibi orta sahadan geriye gelip topu alacak ve ileriye taşıyacaktır. Bugün semih'e düşen büyük görev topu ilerde tutabilmek ve olduğunca topun kanatlara açılmasını önleyebilmek. Gökhanın kayseri maçındaki formsuzluğu beni birazcık telaşlandırıyor. Aurelio yine maçın adamı olacak gibi geldi bana. Deivid ise tam bir kafa karışıklığı. İlahi bir güç mü onu harekete geçiren? Anlık parıldı abidesi mi? yoksa gerçekten konsantreyi tam sağlayamadığı zamanlarda bile bir yıldız mı? işte sorun burda konsantre olabilmekte yatıyor. Deivid kendini motive edebilirse karşısına ballack'ta gelse, Essien'de gelse çalımı basar geçer. Fiziği buna müsait. Yani ben orta sahamızdan çok iş bekliyorum bugün, çünkü bugüne kadar çok iş yaptılar. Forvet hattındaki bindirme kanatlarımız ve semih olabildiğince topu ilerde tutmalı.
Fenerbahçeyi buraya kadar getiren ve bize devleri bile ezecek yetiyi kazandıran şey öldürücü pas trafiği. Orta sahada tempoyu biz belirleyebiliyoruz bu sayede. Rakip takım pozisyon almakla uğraşırken normal olarak biz top çeviriyoruz ve en anlamadıkları anda ince noktadan vuruyoruz. Artık bu sevilla maçıyla, chelsea maçıyla, anderlecht maçıyla, cska maçıyla ve psv maçıyla kanıtlandık. İnter maçını dahil etmedim çünkü inter maçını taraftarın yüksek motivesi ile rakipten daha çok mücadele etmemiz sayesinde kazandık.
Son olarak belirtmek isterim ki hücum futbolunu en iyi defansı yaparak oynamak her takım tarafından yapılabilecek birşey değildir. Fenerbahçe tek forvetle hücum futbolu oynamaktadır. Tek forvetle defansif hücum futbolu demek, kapanmadan defans yapıp golü anlık pozisyonla bulmak demek. Eğer defans işini iyi yapmazsa sistem çöker. Umarım defans oyuncularımız bugün bizi üzmez.
Selçuk oynamayacak Eren abi Maldonado oynayacak resmi sitede yazıyor
Gncl1905
09.Nisan.2007, 04:21
Aslında Cech olsaydı bu turun Chelsea'ye yakın olduğunu söyleyebilirdim ancak bu ortamda tur Fenerbahçe'ye daha yakın gibi görünüyor.Şimdi bazı arkadaşlar tek kişiyle takım mı olur diyebilir :) fakat ben öyle düşünüyorum. Düşünün ki siz Chelsea'nin defansısınız arkanızda Cech olsa mı daha rahat atağa kalkarsınız Cudicini olsa mı(ki bu maçta defansa ilerde kurmak zorunda Chelsea diye düşünüyorum)?Defansında mecbur öne çıkması gereken bir maç defans çıkıp çıkmamkta tereddüt bile edebilir ve Fenerbahçe bu hatalardan yararlanırsa tur atlar diye düşünüyorum zaten kalede Cudicini var :) ve 1 gol atsanız %90 yarı finaldesiniz.Hata yapmasa bile defans Fenerbahçe'nin bence 1 gol aacağına inanıyorum kontra ataktan.
Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'ye başarılar dilerim...
a.arıcı-11
09.Nisan.2007, 04:24
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş maçında deplasmanda Chelsea ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin ilk 11'i şöyle: Volkan, Lugano, Vederson, Kazım, Aurelio, Alex, Semih, Maldonado, Edu, Gökhan, Deivid.
fenerbahce.org
Haydi çocuklar Türkiye'ye bir zafer daha getirin.Allah mahcup etmesin.
Güzel maldonado varsa aurelio'ya büyük yük biniyor. Bunu kaldırır aurelio bence.
Maldonado'nun oynaması demek topu ortadan oynayıp deividin içeri kat etmeleriyle oynayacağız demektir bana göre. Sağda da Kazımın bindirmeleri olacak tabi.
anil luque
09.Nisan.2007, 04:35
bence hiç öyle olmayacak eren ara topları hiç atmıyor gibi bişe maldonado.. ama inşallah bu macta hersey tersıne doner kezman top ındırır adam gecer, deivid kenardan guzel ortalar keser, maldonado guzel oyun kurar :)
Zaten ara pasıyla deil aurelio ve alexin ileri bindirmeleri ile yapıcaz bunu. Tabi yapabilirsek o orta sahaya karşı.
KaF KeF
09.Nisan.2007, 04:48
Hydi Fenerim..Tarşh Yazmya Çok Az Kaldı...
PesimiSTyLa
09.Nisan.2007, 05:00
Chelsea Totali kullanıyo :D
ThersoN
09.Nisan.2007, 05:01
Başarılar.......
PesimiSTyLa
09.Nisan.2007, 05:06
Chelsea attı. 1-0
YusufT
09.Nisan.2007, 05:18
Param giderse biterim :D
Burda 1/13 veriyorlardi, bende oynadim. 10 euro verdim :)
Insallah Fenerbahce kazanir..
GodfatheR
09.Nisan.2007, 05:50
İlk yarı kötü oynamadık ama buradan turla dönmek istiyorsak 2.yarı daha fazla şey yapmamız lazım.
Genele baktımığızda o kadarda kötü oynamıyoruz fakat çok pas hatası yapıyoruz buda chelsea'nin insanüstü presine karşı normal gibi. Biraz akıllı olsak 2 tane net pozisyon kaçırdık lugano ve deivid ile. Akıllı kullanamadık o pozisyonlar gol olabilirdi.
Fark bekleyenler avuçlarını yalayacak gibi duruyor belki beraberlik bile yakalayabiliriz.
Fernando Gago
09.Nisan.2007, 05:54
Oyunu çok iyi tuttuk saçma sapan bir golden mağlup duruma düşsekte son 45 dk için hayli umutluyum Lugano harika ötesi oynuyor böyle devam
TR.CaPTaiN
09.Nisan.2007, 05:55
Chelsea'nin ateşli taraftarına hayran kaldım. Çok güzel alkışlıyorlar,çok güzel oturuyorlar. :p
Evet katılıyorum oyunu tutuyoruz ayrıca adamlar kanattan gelmek istiyor fakat kanata top oynatmıyoruz. Oynayınca kaybediyorlar. Yediğimiz gol çok hatalı. Yemesek emin olu ilk yarı 0-0 belkide demoralize olmayan takımımız gol bile atar 1-0 biterdi.
Jesus_FB
09.Nisan.2007, 05:56
eleriz biz bunları :)
Fernando Gago
09.Nisan.2007, 05:57
Gökhan kötü oynuyor ya bildiğimiz Gökhan olsa bu kadar kolay gelemezler
KaF KeF
09.Nisan.2007, 05:57
Çok kötü değiliz..Biraz baskı kursak Hilario'ya Çok gol atarız..:)
BeeTLeJuiCe
09.Nisan.2007, 05:59
Gökhan kötü oynuyor ya bildiğimiz Gökhan olsa bu kadar kolay gelemezler
Enteresan bir yorum olarak gördüm bunu, :) Bence Gökhan çok güzel oynuyor :D
Savunma elemanlarımızın hepsi çok iyi. Sahadaki en kötü isim herzamanki gibi Deivid. Ama gene bi gol atar göze girer. :mad:
Açıkçası hala turdan umutluyum. İNANIYORUZ çocuklar size.
TR.CaPTaiN
09.Nisan.2007, 06:01
Zemin ıslak olduğundan dolayı Gökhan bildiğimiz Gökhan değil fakat yine de iyi oynuyor.
C h A o S
09.Nisan.2007, 06:45
2-0 oldu Gol Lampard.
Mr.CordiaL
09.Nisan.2007, 06:47
Eleniyoruz ama buralara gelmek de bir iştir. Teşekkürler Fenerbahçe ...
RaSenGan
09.Nisan.2007, 06:48
Son 2 dakika kaldı.Fenerbahçe son saniye golü bulamazsa Çeyrek Finalde kupaya veda edicek.
Aykan19o3
09.Nisan.2007, 06:53
Chelsea son yılların en kötü futbolunu oynadı. Ben kesin Fener eler dedim fakat Essien-Lampard tüm umutları söndürdü.
KaPaLı
09.Nisan.2007, 06:53
Teşekkürler FENERBAHÇE'm Teşekkürler ZİCO Teşekkürler AZİZ YILDIRIM Teşekkürler FUTBOLCULAR...Bize mutlulukları yaşattınız..
RaSenGan
09.Nisan.2007, 06:54
Fenerbahçe'ye Türk taraftarlara yaşattığı bu duygular için teşekkür eder ilerleyen yıllarda birçok Türk takımını Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde görmek dileğiyle.
BeeTLeJuiCe
09.Nisan.2007, 06:56
Teşekkürler 11 Cesur Yürek. Bu Gururu Bize Yaşattığın İçin Teşekkürler.
Ezilmeden, Güzel Futbol ile Elendiğin İçin Teşekkürler.
GodfatheR
Olsun çocuklar.Harika oynadık 2.yarı bizi gururlandırdınız.Artık önemli olan seneye buralara gelmek.Başarının tesadüf olmadığını göstermek.
Seneye buradan ileriye gitmemiz için bi forvet,bi sağ ve bir sol açık kesinlikle almamız lazım.
Oghuse
Fener gerçekten çok iyi oynadı en azında Chelsea'ye doğru düzgün pozisyon vermedi bir golle umutlar yıkıldı..Elenmemize rağmen Tebrikler Fenerbahçe..
NisRoc
09.Nisan.2007, 06:57
Böyle yenilmek içime sinmiyor......!
SaRPeR1903
09.Nisan.2007, 06:57
Tebrikler Fenerbahçe.Avrupa'ya direnen bir takımımız oldu.Devamı gelir..
puskas
09.Nisan.2007, 06:58
chelseadan macın yıldızı essien.fenerden ise gökhan gönül.buraya kadar gelmeleride başarıdır.özellikle hilerio o topları nasil cıkardı şaşırdım..
Bir Galatasaray'lı olarak, bu kadar kötü bir chelsea'yi elimizden kaçırdığımız için üzgünüm :( Yarı Finale kalarak bir ilki başarabilir ve Türk Futbolunun kalitesini bir kez daha tüm dünyaya gösterebilirdik. Ama olmadı sağlık olsun. Buraya kadar gelmekte çok büyük bir başarı tebrikler Fenerbahçe...
King_91
09.Nisan.2007, 06:58
Tebrikler Fenerbahçe..Bu heyecanı yaşamayı özlemiştik..
Ama bir şey sormak istiyorum.Bu maldonado ne işe yarıyor?adam çıktı fener defansında hiçbir şey değişmedi.sürekli yan top atan gereksiz bir transfer olmuş ben fener gibi kaliteli yabancıları olan bir takıma yakıstıramıyorum.acaba ben mi yanlış düşünüyorum?bence inamotodan farksız.
enforcer
09.Nisan.2007, 07:00
İstanbul'daki sonuçtan sonra umutlanmadım değil ama böyle olacağı belliydi... Helal olsun Fenerbahçem, alınlarından öpmek lazım hepsini...
DisCo
Maçın pek yorumlanacak bir kısmı yok. Ortasaha mücadelesi olarak geçti. Chelsea'yi oynatmadık başabaş oynadık gibi şeyleride geçelim. Madem buralara geliyorsak tabiki oynatmayacağız tabiki başabaş oynayacağız. Çok şey değil sadece 1 gol istedik ama olmadı. Pozisyonlarda vardı ama girmedi. Fenerbahçeli oyuncuları son vuruşlarda biraz heyecanlı gördüm sanki. Daha seri davransalar inanın golü atabilirdik.
Sonuç olarak önce Türkler açısından Fenerbahçe'nin bu başarısını tebrik etmek gerekir. Sonra Fenerbahçe'nin kendi tarihi açısından önemli bir başarıydı.
Tebrikler ve teşekkürler Fenerbahçe.
eXcitinG
Biraz şans oLsaydı, başarıLabiLinirdi ama şans bu gün cheLsea tarafındaydı ve kazandıLar. Başka açıkLaması yok.
HiLario hayatında bir topa öyLe uçmamıştır herhaLde :)
Fernando Gago
09.Nisan.2007, 07:01
Oyunun %80inde sahaya hakimdik bir türlü gol atamadık Hekres etkisiz oynadı birşey üretemedik.
Şuan geldiğimiz nokta 1 sene öncesinde "hayal"di.Teşekkürler Fenerbahce
BeeTLeJuiCe
09.Nisan.2007, 07:02
Tebrikler Fenerbahçe..Bu heyecanı yaşamayı özlemiştik..
Ama bir şey sormak istiyorum.Bu maldonado ne işe yarıyor?adam çıktı fener defansında hiçbir şey değişmedi.sürekli yan top atan gereksiz bir transfer olmuş ben fener gibi kaliteli yabancıları olan bir takıma yakıstıramıyorum.acaba ben mi yanlış düşünüyorum?bence inamotodan farksız.
Maldonado çıktıktan sonra bence biraz zorlandık. Topu ayağına alıyor baskı yiyor, pas veriyor adamı oyundan düşürüyor. Aklı ile oynuyor. Onun yapamadığını yapan oyuncularda var. Grip olmasına rağmen oynadı bu maçta. Bence iyide oynadı.
Deivid her maçta olduğu gibi sahanın en kötüsüydü, ŞL'de 5 gol atan oyuncu diye iyi bir fiyata satsak şunu :D
Oghuse
09.Nisan.2007, 07:02
Biraz şans oLsaydı, başarıLabiLinirdi ama şans bu gün cheLsea tarafındaydı ve kazandıLar. Başka açıkLaması yok.
HiLario hayatında bir topa öyLe uçmamıştır herhaLde :)
Hakikaten abi Hilario'dan beklenmeyecek bir kurtarıştı Fenerbahçe uzaktan kaleyi yoklasa belki golü bulabilirdi..
PesimiSTyLa
09.Nisan.2007, 07:03
Kazım yine deivid vari bir sut attı ama olmadı. gecmiş olsun fb.
DeNiZ_1903
09.Nisan.2007, 07:04
Hilario durdu durdu sonunda coştu , buraya kadar gelip ülkeyi temsil ettiğin için Teşekkürler Fenerbahçe..
enforcer
09.Nisan.2007, 07:05
Fenerbahçeli oyuncular çok düştü maçta, birçok pozisyon heba oldu
Fernando Gago
Maldonado çıktıktan sonra bence biraz zorlandık. Topu ayağına alıyor baskı yiyor, pas veriyor adamı oyundan düşürüyor. Aklı ile oynuyor. Onun yapamadığını yapan oyuncularda var. Grip olmasına rağmen oynadı bu maçta. Bence iyide oynadı.
Deivid her maçta olduğu gibi sahanın en kötüsüydü, ŞL'de 5 gol atan oyuncu diye iyi bir fiyata satsak şunu :D
Maldonado kaç maçtır ilk11'de oynuyor ne top kaptığını gördüm nede pres yaptığını bizim aradığımız adam bu değil Pas alışverişi güzel ama DM oynuyor bunu unutmamak lazım.Oyundan düşmemizin bunla alakası yok bence
Alex Deivid Semih Kazım hepsi etkisizdi top ayaklarına geldiklerinde olumlu kullanamadık e İngiltere deplasmanında kolay değil dakikalarca topa hakim olmak
Varonil
Yazık oldu gerçekten yazık.4.cü dakikadan 87.ci dakikaya kadar iyi oynayan,top çeviren,pas yapan taraf bizdik ama tek eksiğimiz goldü,onu da bulamadık.
Üzülürüm,bu Chelsea'ye elendiğimize.Kadıköyde Chelsea daha iyiydi.Neyse detaylara fazla takılmamak lazım.
Teşekkürler Fenerbahçe'm.Türk halkına yaşattığın bu gurur,bu sevinç için sonsuz teşekkürler.Bu seneki Avrupa maceramız burada bitmiş olabilir belki ama ben inanıyorum ki bu Chelsea maçları gelecek sene Avrupa'da yakalayacağımız başarıların göstergesi olacak.
TR.CaPTaiN
Maçın başında gol yememiz kötü oldu, 80. dakikalarda üst üste 2-3 pozisyonumuz vardı. Özellikle Kazım'ın şutu muhteşemdi. Belletti'nin elle kestiği pozisyonda Uğur Boral'ın hareketini pek anlayamadım ama o da muhteşemdi. Elediğimiz Sevilla bizden Carlos'u eledi. Onu bu maçlarda izlemek güzel olurdu.
Teşekkürler yaşattığın heyecanlar için Fenerbahçe.
Sekopej
09.Nisan.2007, 07:06
Tebrikler FENERBAHÇE, tebrikler ZİCO, tebrikler tüm oyuncular, tebrikler Aziz Yıldırım.
Daha ne olsun, bugün turu elimizden kaçırdığımız için üzgünüz. İyi ki 1-0 bitmedi yoksa daha da üzülürdüm.
Eğer seneye de buralara gelinmezse o zaman gerçek üzüntüyü yaşarım. Cehelsea'yi kendi sahasında kendi yarı sahasına hapsettik. Hatalar oldu tabi ki, tek tek oyuncu analizi yapmak isterim ama uzun sürer. Elendik ama ezilmedik, görevini fazlasıyla yaptı Fenerbahçe.
Maldonado sezon sonu hemen gönderilmeli. Deniz iyileştiğinde ondan daha iyi performans sergileyecektir eminim. Bir de Semih ile başlamamalı diye hep dedim, Kezmanla başlamalıydı, Kezman rakip defansla boğuşurdu en azından ve Semih girer, risk alınan dakikalarda karambolden atardı golünü, neyse olan oldu artık.
Bu takım bozulmazsa, Zico gönderilmezse, seneye yapılacak 2-3 kaliteli takviye ile bu başarıları arttırmak mümkün hale gelir.
Tekrar bize bu sevinci, bu gururu yaşattığın için teşekkürler FENERBAHÇE.
Sevinen Galatasaraylılara artık tahammül edemiyorum :) açık konuşayım. . .
Aykan19o3
09.Nisan.2007, 07:07
Böyle yenilmek içime sinmiyor......!
Aynen benimde içime sinmiyor.Chelsea'yi böyle yakalamışken elemek varken yarı finale bu kadar yakınken elenmek çok kötü :(
Genede Teşekkürler Fenerbahçe zoru Başardığın için.
eXcitinG
09.Nisan.2007, 07:09
Oyunda kritik nokta. Zico eğer 65 ten sonra Uğuru ALex yerine aLsaydı oyun daha da hareketLenebiLirdi.
ALex bekLenmeyecek kadar durgun oynayınca Fenerbahçe pozisyona girmekte çok zorLandı.
Ben haLa HiLario ya inanamıyorum ya :D
anilton
09.Nisan.2007, 07:12
Olmadı F.Bahçe...
Chelsea'yı bu kadar kötü yakalamışken turu almalıydık.Chelsea hiç bir şey oynamadı.Terry ve Carvalho göbekte olmasalar F.Bahçe çok pozisyona girerdi.Çünkü İstanbul'da Chelsea'nın elinde olan o.saha bu maçta çoğunlukla Fener'in elindeydi.Ama göbekte Terry ve Carvalho gibi iki üst düzey stoper olunca topla oynama pozisyona dönüşmedi.Uzaktan atılan şutlarda da Hilario başarılıydı.Ne olursa olsun Chelsea Avrupa'da daha tecrübeli bir takımdı,şansta onların yanında olunca elenmeye mahkum olduk.Sağlık olsun...
Tebrikler F.Bahçe,teşekkürler F.Bahçe...
ThersoN
09.Nisan.2007, 07:13
bugün bir arkadaşım otobüs beklerken bugunkü maç hakkında ne düşünüyorsun dedi, 1-2 dakika toparladığım şu idi o deplasmana çıkınca sudan çıkmış balığa dönmeyeceksin, büyük takım böyle olur dedim, bizim takımlarımızın en büyük sorunu ingiltere, ispanya, italya vb. deplasmanlarda çok çabuk gol yemek, ne yazıkki golü yedikten sonra açılıyoruz, işin aksi milli takım da bu durumda.. yazık oldu Fenerbahçe çok daha iyiydi ama demekki çok daha iyi olmak lazım.. burdan bu çıkıyor ama şunu da unutmamak lazım.. 2000den sonra hiç bir Türk takımı Avrupa'da başarı yakalayamayacak bir çizgi çiziyordu. bugun gördük ki isteyince arzulayınca oluyor.. 2000den sonra bu yeni bir başlangıç olsun, Avrupa kupalarına giden tüm Türk takımları, belki eskimiş 2000i ve bu seneki Feneri örnek alsınlar asılsınlar.. daha ilk seferinde ha deyince.. şampiyon olunmuyor önemli olan bu tür başarıları devam ettirmek..
Fietra 10
09.Nisan.2007, 07:13
Vallahi Helal Olsun..
Jesus_FB
09.Nisan.2007, 07:14
Bittim ben bu lafınıza :) Chelsea'yi böle yakalamışken ne demektir yahu neyi yapmadı Chelsea bana biri anlatabilir mi?
Mr.CordiaL
09.Nisan.2007, 07:15
Sevinen Galatasaraylılara artık tahammül edemiyorum :) açık konuşayım. . .
İçimden kötü şeyler geçiriyorum onlar için. K.bakmasınlar ... ;)
ataklarda yarı sahamıza girdiler hoop tıkandılar acaba neden. Peki önünde adam varken nasıl pas atsın? Mantığınıza hayranım vallahi. Hani diliniz mi varmıyor bilmiyorum ama evet FENERBAHÇE ÇOK İYİ ALAN DARALTTI.
anilton
09.Nisan.2007, 07:18
Bittim ben bu lafınıza :) Chelsea'yi böle yakalamışken ne demektir yahu neyi yapmadı Chelsea bana biri anlatabilir mi?
Bildiğimiz İstanbul'da yaparak çok pozsiyon buldukları hücum varyasyonlarını yapamadılar mesela.O.Sahada pres yapamadılar,Drogba,J.Cole çok etkisizdi.Kısacası Terry ve Carvalho hariç top oynayamadılar...
murty54
09.Nisan.2007, 07:19
Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'nin mücadelesini gönülden tebrik ediyorum.Teşekkürler Fenerbahçe
Fernando Gago
1 2 Pozisyon hariç (golün şokunu yaşadığımız dakikalarda) organize gelemediler."aaa paslara bak , vay bee " dediğimiz pas trafiği veya bir atakları olmadı.
Oyunun %80inde kontrol bizdeydi.Hiç baskı kuramaladılar.Sistem gerei Fenerbahçe baskı yemiyor dorudur ama İstanbuldaki İlk yarı veya Inter maçını hatırlıyorumda bizi hapsedemediler.
İngiliz futbolunun olması gereken özellilerinin hiçbiri sahada yoktu açıkcası
Sekopej
Arkadaşlar yenebilirdik ama Chelsea'yi de küçümsemeyelim. Yine de çok net pozisyonlar vermediler bize. Duran toplardan gol atarız diye düşündüm onu da başaramadık. Demek ki bundan daha iyi olmak lazım ki böyle takımları eleyelim.
Geçen sene yenilmeden Alkmaar'a elendik bu sezon geldiğimiz nokta ortada. Appiah bu takıma tekrar kazandırılırsa orta sahada gücümüz de artacaktır. 2 maçta da hatta Kayseri maçında bile Maldonado yerine Appiah'ı aradım. Eğer Appiah kazandırılmayacaksa Maldonado gönderilip Appiah tarzında biri alınmalı.
Şimdi tekrar bu başarıları yakalamak istiyorsak lige önem verip şampiyonluğa ulaşmalıyız.
Ilhan
09.Nisan.2007, 07:22
Çok iyi alan daraltan Chelsea'ydi Erenciğim, bunu kabul edelim.
Kimisi de demiş ki Maldonado ne yapıyor? Maldonado topa önde basacak adam değil. Defansın önündeki adam o. Rakip orta sahaya girecek oyuncuların pas almasını engelleyecek adam. Kısacası orda durması gereken adam.
M.Scofield
09.Nisan.2007, 07:23
Chelsea bu oyunuyla diğer turda işi çok zor
Oghuse
09.Nisan.2007, 07:24
Chelsea bu oyunuyla diğer işi çok zor
Sanırım karşılarında Liverpool olacak..
Fernando Gago
09.Nisan.2007, 07:24
Kimisi de demiş ki Maldonado ne yapıyor? Maldonado topa önde basacak adam değil. Defansın önündeki adam o. Rakip orta sahaya girecek oyuncuların pas almasını engelleyecek adam. Kısacası orda durması gereken adam.
Bu sistemde birçok oyuncu denendi Appiah Deniz Selçuk ama hiçbiri defansif bakımdam Maldonado'dan kötü olmadılar.Maldonado top kapmayacaksa topu kim kapacak ?
Lionel Andres Messi
09.Nisan.2007, 07:25
chelsea gene iyiydi 10 tane kaleyi bulan şutları var fb nin 1 ya da 2 sanırım.bi zahmet yensinler artık daha da tecrübeliler.fb bu haliyle çıkamazdı.oyuncular istikrarsız hep...
fb nin en iyisi edu idi.maçı dikkatli izlediyseniz anlarsınız.emniyet sibobuydu.
REsist JuvE11
09.Nisan.2007, 07:25
fenerbahçe 2maçta da iyiydi.chelsea eski chelsea değil..bundan faydalanıp elemesi gerekiyordu ama olmadı..buralara kadar gelmek de büyük başarı..tebrik ederim....sunu da söyleyemeden geçemiyecem:liverpool bu chelsea yı çıtır çıtır yer.
nerazzuri
09.Nisan.2007, 07:27
chelsea gene iyiydi 10 tane kaleyi bulan şutları var fb nin 1 ya da 2 sanırım.bi zahmet yensinler artık daha da tecrübeliler.fb bu haliyle çıkamazdı.oyuncular istikrarsız hep...
fb nin en iyisi edu idi.maçı dikkatli izlediyseniz anlarsınız.emniyet sibobuydu.
Edu ve Lugano ;;)
Lionel Andres Messi
09.Nisan.2007, 07:27
alex 2 maç ta da etkisiz di.sebebi ney acaba.alex iyi olmazsa zaten üst tura çıkma şansı yüzde 80 gidiyor.
Sekopej
09.Nisan.2007, 07:28
Orda durmasın o zaman İlhan. Selçuk da orada duruyor, Deniz de orada duruyor. Fenerbahçe hem orada duracak hem de gerektiğinde hücumu düşünecek, süpriz şutlar çekebilecek biri lazım. Bu da Appiah.
Tamam aldığı topu isabetli şekilde yanındaki adama verebiliyor, defansif açıdan da iyi ama yeterli değil. Artık hedef büyükse bu iş Maldonado ile olmaz, benim düşünceme göre.
Krusty
09.Nisan.2007, 07:29
Chelsea'yı bu kadar kötü yakalamışken turu almalıydık.Nasıl yani? Chelsea normalde bizi farka mı boğardı, bizle dalga mı geçerdi sahada da böyle bir yorum yapmışsın. :roll: :0:
M.Scofield
alex aldığı bütün topları çok basit oynadı biraz daha yaratıcı olmalıydı
Lionel Andres Messi
Edu ve Lugano ;;)
lugano da iyiydi ancak birkaç basit hava topu hatası vardı.bu maçta edu gözüme girdi.
Ben chelsea alan daraltmadı dedim mi?
Ama fenerbahçe'de bunu çok iyi yaptı. Chelsea'nin kötü oynamasının sebebi budur.
anilton
09.Nisan.2007, 07:32
Nasıl yani? Chelsea normalde bizi farka mı boğardı, bizle dalga mı geçerdi sahada da böyle bir yorum yapmışsın. :roll: :0:
Dam üstünde saksağan,vur beline kazmayı!!!
Nerden çıkarıyorsun bunu anlamış değilim,ben öyle bir şey düşünecek olsam yazarım,kimseden çekinmen buna emin ol...
Soruna gelince bir önceki mesajımda verdim aynı soruya cevabı...
TR.CaPTaiN
09.Nisan.2007, 07:35
Alex'in etkisiz olmasında şüphesiz Chelsea'nin ortasaha elemanlarının çok güçlü olmasının etkisi fazla. Serkan'ın da dediği gibi yine Batman'le başlanıp Semih sonradan sokulsaydı daha iyi olurdu gibi, Uğur Boral da daha erken alınmalıydı maça az da olsa hareket getirdi. Edu bu maçta çok iyi oynadı, gerçekten çok beğendim.
Seneye en azından yine çeyrek final oynamalıyız, fakat takviye şart.
Krusty
09.Nisan.2007, 07:36
Dam üstünde saksağan,vur beline kazmayı!!!
Nerden çıkarıyorsun bunu anlamış değilim,ben öyle bir şey düşünecek olsam yazarım,kimseden çekinmen buna emin ol...
Soruna gelince bir önceki mesajımda verdim aynı soruya cevabı...Milletten çekinip çekinmediğini sormadım zaten sana. ;) (:
Evet Chelsea o dediklerini yapamadı çünkü karşısında 90 dakika direnen, Eren'in dediği gibi alan daraltan, azimli bir ekip vardı. Böyle olunca da istediği gibi oynayamaz hiçbir takım zaten. Yani Chelsea'yi böyle yakalamışken demen çok saçma kaçıyor..
Jesus_FB
09.Nisan.2007, 07:37
iyi sağlam bir forvet oyunun iki yönünü iyi oynayabilen birde orta saha bulabilirsek seneye çeyrek final yine garanti olur zaten
Sekopej
09.Nisan.2007, 07:42
Lugano da 1-2 hata dışında çok iyiydi. Hızlı atağa çıkardı bazı pozisyonlarda takımı. Edu da çok iyiydi.
Aurelio genelde kanatlardaki boşlukları kapatmak için uğraşınca orta sahada Alex'i rahatlatamadı. Aurelio da iyilerdendi. Seneye kaliteli bir forvet alınmazsa buralara kadar da gelemeyebiliriz.
Carlos'un 2 maçta da olmaması da hoş değildi, keşke oynayabilseydi. Zico transfer görüşmeleri haftaya başlayacak dedi. Eğer takımda kalacaksa O'nun da kendini geliştirmesi gerekiyor. Ve son isteğim de Deivid'in gollerini inşallah izleyenler çok olur da satarız O'nu.:)
anilton
09.Nisan.2007, 07:44
Kimseden çekiniyorsun diye bir şey demedim sana zaten. ;)
Evet Chelsea o dediklerini yapamadı çünkü karşısında 90 dakika direnen, Eren'in dediği gibi alan daraltan, azimli bir ekip vardı. Böyle olunca da istediği gibi oynayamaz hiçbir takım zaten. Yani Chelsea'yi böyle yakalamışken demen çok saçma kaçıyor..
Bunda Fener'in etkisi olduğu yadsınamaz bir gerçek zaten,ama Chelsea bu gün normal olarak kötü oynadı.Sen Chelsea'nın bugün gerçek oyununu oynadığını ve ya kötü performansının sebebinin tamamen F.Bahçe'nin mükemmel oyunu olduğunu düşünüyorsan sorun yok..Ama ben öyle düşünümüyorum.Chelsea hem Fener'in iyi oyunu hemde farklı nedenlerden dolayı alışılmış Chelsea'dan çok uzak bir görüntü çizdi...
Jesus_FB
09.Nisan.2007, 07:46
Carlos'un 2 maçta da olmaması da hoş değildi, keşke oynayabilseydi. Zico transfer görüşmeleri haftaya başlayacak dedi. Eğer takımda kalacaksa O'nun da kendini geliştirmesi gerekiyor. Ve son isteğim de Deivid'in gollerini inşallah izleyenler çok olur da satarız O'nu.:)
Deivid yerine Ronaldinho'yu alacağımız için o kendiliğinden gider zaten :) :p
Sekopej
09.Nisan.2007, 07:50
Evet dün arkadaşla konuşuyorduk, takas üste para veriyormuş Barca Deivid için.:p
Zico takıntılarından kurtulursa iyi bir sağ açık, iyi bir forvet ve iyi bir Appiah ile seneye de bu noktaya gelebiliriz.
Avrupa başarımız artarak devam ediyor, seneye de bu noktaya ulaşmak asıl hedef olmalı.
Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 07:51
Öncelikle buraya kadar geldiği için Fß'ye tebrikler... Ama üzüldüm nokta maç ßittti bizim burda sanki 30Ağustos kutlandı silahla hiç susmadı. İnsanlar ne kadar hırs yapmış öyle.
Chelsea'yi böyle yakalamışken turu geçmesi lazımdı Fß'nin oyuncuların yarısı hafif sakat sakat oynadı Essien,Terry tek kelime ile süper adamlar. Maç öncesinde de yazdım gibi sürekli uzun şutlar çekmeli Fß nitekim en etkili o şekilde oldu. Makelele'de iyi oynadı ilerleyen yaşına rağmen halal iyiydi. ßallack o golü atmasa idi çok zorlanırdı Chelsea veya maçı 1-1'e getirse idi Fß vermezdi maçı. Hakem genelde iyiydi bir kaç tane ikili mücadelerde hatalı olsada... Hele Hele kaleyede Hilario geçince ben tamam dedim Fß kazanıcak ama olmadı sağlık olsun son sözüm turu gecince Fßliler diğer takımlara dalga geçiyor, Fß elenince diğer takım taraftarları seviniyor bu problemleri aşmalıyız..
Ilhan
09.Nisan.2007, 07:53
Ben chelsea alan daraltmadı dedim mi?
Ama fenerbahçe'de bunu çok iyi yaptı. Chelsea'nin kötü oynamasının sebebi budur.
Chelsea kötü oynadı diyemeyiz. Adamların oyun stili bu. dikkat ettiysen tam olarak Total Dominasyon formasyonu ile sahaya çıkıyorlar. Adamların orta sahada çok alan daraltacağı belli.
Alan daraltmak demek, top rakipte kime giderse gitsin onu sıkıştıran birinin olması demek. Fenerbahçe bu maçta hücumda ara sıra iyi baskı yaptı, ancak çok da iyi alan daraltamadı. Chelsea kanatlardan iyi geldi, ama çok çok defansif bir kadroları vardı sahada.
Bir kere rakibin sana fizik üstünlüğü var, iyi de alan daraltan bir takım olduğunu biliyorsun. Böyle bir takıma Fenerbahçe'nin ancak extra oyuncu çabaları ile, serbest vuruşlar ile, uzaktan şutlar ile gol atabileceğini biliyoruz. Nitekim Zico da bunu denedi, ama başaramadı.
Fenerbahçe iyi savunma yaptı, özellikle Edu ve Lugano harikaydı.
Krusty
09.Nisan.2007, 07:53
Bunda Fener'in etkisi olduğu yadsınamaz bir gerçek zaten,ama Chelsea bu gün normal olarak kötü oynadı.Sen Chelsea'nın bugün gerçek oyununu oynadığını ve ya kötü performansının sebebinin tamamen F.Bahçe'nin mükemmel oyunu olduğunu düşünüyorsan sorun yok..Ama ben öyle düşünümüyorum.Chelsea hem Fener'in iyi oyunu hemde farklı nedenlerden dolayı alışılmış Chelsea'dan çok uzak bir görüntü çizdi...İşte bu durum rakip takıma göre değişir.
Sen şu yakın zamanlarda Chelsea'nin ligde karşılaştığı Derby, Birmingham, Reading gibi takımlarla oynadığı maçları seyrettin sanırım? Onlara karşı çok iyi oynuyorlar, alışılmış Chelsea gene sahneye çıkıyor ama bugün karşısında Fener vardı dikkatini çekerim. ;)
anilton
09.Nisan.2007, 08:01
İşte bu durum rakip takıma göre değişir.
Sen şu yakın zamanlarda Chelsea'nin ligde karşılaştığı Derby, Birmingham, Reading gibi takımlarla oynadığı maçları seyrettin sanırım? Onlara karşı çok iyi oynuyorlar, alışılmış Chelsea gene sahneye çıkıyor ama bugün karşısında Fener vardı dikkatini çekerim. ;)
Sen,hala benim Chelsea'nın kötü oynamasında F.Bahçe'nin iyi oyunun etkisi olmadığımı düşündüğümü sanıyorsun.Ben bunu kabul ediyorum zaten.F.Bahçe o saydığın takımlardan çok çok daha iyi takım olduğu için gerçek Chelsea'yi oynatmadı.Ama Chelsea'nın kötü oyunun tek nedeni bu değil diyorum bende.İlk maçta da F.Bahçe ile oynadı Chelsea.Kadıköy'de ilk yarıda oynadığı oyunu oynayabildi mi bugün mesela.Sürekli önde basmıştı,çeşitli hücum varyasyonları yapmıştı ve nitekim bol pozisyon bulmuştu.Ama Volkan'ın harika performansına takılmıştı.Bugün o oyunu oynayabilmiş olsa ilk yarıda üç olurdu.Ben bunu söylemeye çalışıyorum...
Neyse olan oldu F.Bahçe elendi.Ama buraya gelmek bile başlı başına bir başarı.Zaten buraya gelmiş bir takımın karşı takıma ezilmesi,çok mahkum bir oyun oynaması düşünülemez.F.Bahçe'de teslim olmadı,futbol oynadı ama olmadı...
Chelsea kötü oynadı diyemeyiz. Adamların oyun stili bu. dikkat ettiysen tam olarak Total Dominasyon formasyonu ile sahaya çıkıyorlar. Adamların orta sahada çok alan daraltacağı belli.
Alan daraltmak demek, top rakipte kime giderse gitsin onu sıkıştıran birinin olması demek. Fenerbahçe bu maçta hücumda ara sıra iyi baskı yaptı, ancak çok da iyi alan daraltamadı. Chelsea kanatlardan iyi geldi, ama çok çok defansif bir kadroları vardı sahada.
Bir kere rakibin sana fizik üstünlüğü var, iyi de alan daraltan bir takım olduğunu biliyorsun. Böyle bir takıma Fenerbahçe'nin ancak extra oyuncu çabaları ile, serbest vuruşlar ile, uzaktan şutlar ile gol atabileceğini biliyoruz. Nitekim Zico da bunu denedi, ama başaramadı.
Fenerbahçe iyi savunma yaptı, özellikle Edu ve Lugano harikaydı.
Abi alan daraltırken illaki bire bir pres gerekmiyor. Karşı takımın saha dağılımına göre ataklarda pas yollarını kapatmakta çok güzel bir alan daraltmadır. Fenerbahçe bunu çok iyi yaptı.
Bence Maldonado´nun cok gereksiz bir transfer oldugu anlasildi artik. Ofansif yönden hic katkisi yok takima. Tamam görevi savunma yapmak diyeceksiniz, ama onu da yapmiyor. Aurelio resmen hem kendi görevini hem de Maldonado´nun görevini yapmak zorunda kaliyor. Takimi yavaslatiyor, gereksiz top alisverisi yapiyor, paslari sadece 2-3 metrelik paslar ama yine de isabetsiz pas veriyor, ne presi dogru yapabiliyor ne de top kapmasini biliyor. Taktiksel olarak alan kapatma deseniz o da yok adamda.
Maldonado cikti oyundan ve orta sahaya sanki bir rahatlik geldi gibi bu aksam. Daha fazla alan olusdu, Fener hücüma iyi kalkabildi vs. Iki Chelsea macini Isvec TV´sinden izliyorum ve yorumcular da cok elestirdi Maldonado´yu. Kisaca bu oyunuyla Fener´de oynayacak bir futbolcu olamaz.
Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 09:09
"Hak eden takım bizdik"
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde Chelsea, temsilcimiz Fenerbahçe'yi toplamda aldığı 3-2'lik sonuçla eleyerek yarı finale yükseldi.
Chelsea'yi rövanşta 2-0 öne geçiren golü kaydeden Frank Lampard, mücadele ardından yaptığı açıklamada, yarı finaldeki rakipleri Liverpool'a karşı hazırlanmaları gerektiğini söyledi.
"Fenerbahçe oldukça zorlu bir ekip, bizi çok zorladılar ve yakaladıkları şansları da vardı" diyen Lampard, "Açık konuşmak gerekirse, 2 karşılaşmanın ardından hak eden taraf bizdik diyebilirim. Bu akşam iyi oynamadık ama futbol sonuçlar oyunu" diye konuştu.
Yarı finalde Liverpool'la eşleşmelerini değerlendiren İngiliz oyuncu, iki ekibin de birbirini tanıdığını söyleyerek, "Bu çok daha zorlu bir mücadele olacak, finale çıkmak istiyorsak, bu akşamdan daha iyi oynamalıyız" dedi.
Bordo61Mavi
09.Nisan.2007, 10:16
Fenerbahceyi buraya kadar geldigi icin tebrik ediyorum.
Bugunun macina gelelim. Fenerbace bastan yanlis yapti, Kezman ve Ugur baslamaliydi. Cazim varlik gostersede bugun Deivid ve Alex te hic bisey yoktu. Bugun ilk defa Luagnoyu begendim (kendisi en antipati duydugum adamdir) kesinlikle avrupada oynayabilecek bi isim.
Bu sefer olmadi, Fener bi daha ki sefer daha guclu gelecektir
shadowrefree
09.Nisan.2007, 10:27
Tebrikler Fenerbahçe. Bize bu mutluluğu ve heyecanı yarattığın için. Yolun açık olsun.
Maçın kritiğine hiç girmiyorum. Gerek bile yok. Başımız dik bir şekilde elendik. Turu hak ettiğimize inanıyorum. Ama futbol bu neyin ne olacağı belli olmuyor.
http://img221.imageshack.us/img221/7417/adszvw3.jpg
shadowrefree
09.Nisan.2007, 11:00
Alex in bu seneyi asist kralı olarak kapama şansını yüksek olarak görüyorum.
bySilver
09.Nisan.2007, 14:18
Chelsea İstanbul'daki kadar affedici olmaz.Bu kadar çok gol kaçıracaklarını sanmıyorum.Fb gol atamaz deplasmanda.Chelsea 2-0 kazanır turu geçer...
Keşke Skor oynasaydım oLsn parayı aLdım gene :D
KaF KeF
09.Nisan.2007, 14:32
Tebrikler Fenerbahçe...:)
Artık seneyede aynı istikrar olması lazım..
YusufT
09.Nisan.2007, 20:16
Deivid, Alex ve Semih cok kötüydü.
Yine diyorum Semih büyük takim oyuncusu degil bence, gitsin bakalim bir ankaraspor'a yada ankaragücüne atacakmi attigi gollerin yarisini.. eger Alex gününde degilse Semih oynayamiyor...
Fenerbahce hizli hucuma cikan, tempolu ve organize oynayan takimlara karsi cok zorlaniyor. Alex'i tutarsan Fenerbahce atak gelistirmekte zorlaniyor.. Dün macin adami Volkan'di, yine iyi kurtarislar yapti.. Hilario'yu cok abarttiniz, cikardigi kac tane posziyon var? 2 tane, yaani yuh... Maci hic izlemeyen birisi sanacakki 5-10 sut cikarmis..
Maldonado bence bos transfer oldu, Maldonado defansif önlibero, Fenerbahcenin bence suan "köprü" ortasaha oyuncusu yok..aslinda var : Appiah ama oda sakat.
Chelsea dün rahat bir oyun sergiledi, cok zorlanmadi,bunu kabul edin.
Fenerbahce dün kötüydü.
Alexsiz Semih hic birse yapamiyor.
Ugur Boral yine vucut calimlari ve hiziyla birlikte Belletti'yi gecmeyi basardi ve 2 tanede iyi orta acti.
Dün Fenerbahcede Maldonadonun yerine Appiah, Deividin yerinede Ugur Boral ve Semihin yerine baska bir forvet örnegin Ümit Karan olsaydi sizce neler olurdu?
Bence kazanirdi :)
Ama yinede Fenerbahce icin büyük basari ve Türkiye icinde iyi.
fenerbahce_1907
09.Nisan.2007, 20:21
Ümit Karan olsa hiç bişey olmazdı Yusuf.O defansın arasına sen Ümit'i koy oda hiç bişey yapamazdı.
eXcitinG
09.Nisan.2007, 20:27
HiLario yu abartırız tabi. Adam bir top geLdi. OLmayacak şekiLde o cüsse ve yaşı iLe iki kez hamLe yaptı tokatLadı topu. Buraya yazıyorum Cech oLsaydı topun ağLara gidişine bakardı.
Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 20:35
spikere uyuz oldum arkadaş doğru dürüst maç yöneren adam bulup koyamıyorlar şuraya spiker berbat, yorumcu berbat...
adam sanki K.Irak harekatını anlatıyor...
Chelsea taraftarı çok dandik vallla diğer tarafta L'Pool maçını izledim zaman zaman Anfield Road nerede Stamford ßridge nerede...
El Comandante
09.Nisan.2007, 20:52
Chelsea´nin yenecegini düsünüyordum,tahminim dogru cikti.1-0 yaptiklarinda ne ileri gittiler ne de Fenerbahceyi kendi ceza sahalarina soktular,cok akilli top oynadilar,Feneri etkisiz hale getirmeyi iyi basardilar.Sonlara dogru 1 gol daha atip turu gectiler.Genele baktigimizda Chelsea daha iyi olan tarafti bence,süpriz bir sonuc degil turu gecmeleri.
Fenerbahce ise bu sene iyiydi Clde,istikrari yakalayabilirlerse daha da iyi olurlar.
fmsmyrna
09.Nisan.2007, 21:10
Elendik ama ezilmeden elendik Chelsea her zamanki gibi en iyi yanını kullanarak eledi bizi.Yani oyunu hiç riske etmeden kimse yerini kaybetmeden gayet rahat ve düz bir oyunla.Biz bu turu geçemezmiydik geçebilirdik ileride daha yetenekli oyuncumuz olsaydı belki.Özellikle 2. yarı için biz mi çok iyi oynamaya ve baskı kurmaya çalıştık hayır onlar buna izin verdi.Sürekli kontra bulmaya çalşıyorlardı o boşluğu ancak 87 de buldular tüm takım ileri gidince.Bence Fenerbahçe'de kötü oyuncu yoktu sahda 1 isim hariç sonuçta buda bir kapasitesi meselesi biz Semih'ten Terry Carvalho ikilisini ipe dizip go latmasını bekleyemeyiz aynı şekilde Kezman'danda.Bana göre çok yanlış bir transfer yapmışız.Maldonado.Bana göre sıfırı oynuyor.Top kapma yok uzun oynama yok sadece 2 metreye pas atıyor.Birde çok rahat çalım yiyiyor.Kayseri maçında M.Eren hızlı gelişen atakta Maldonado'yu geçerken hiç zorlanmamıştı.Eee o zaman Selçuk'un suçu ne Selçuk top kapar,uzun pas dener,çalım dener tek eksiği fazla güven ve bunun getirdiği topu kaptırmayacağı düşüncesi.Pardon onun eksiliği Deivid ve Alex'le önceden aynı takımda oynamamış olması.Oktay E'too için çok kesin konuştu izledim resmi sitede görene kadar inanmayacağım bir isim ama umarım gelir
a.arıcı-11
09.Nisan.2007, 21:30
Öncelikle buraya kadar geldiğimiz için Fenerbahçeye birkez daha teşekkür ediyorum.Maç Yorumuna gelicek olursak,
Chelsea golü attı ve çok akıllı futbol oynadı.Şimdi herkes çok iyi oynadık elimizden kaçırdık diyor ama doğru duzgün pozisyonumuz yok.Kazım şutu ve Gökhan'ın vuruşunda garip pozsyon dışında.
Alex,Vederson ve Semih sahanın en kötülerindendi.Hadi Vederson koştu vurdu mücadele etti ama kapasitesi bu kadardı,ama Alex herşeyi geçtim yaklaşık 5 tane Alex'in sevdiği orta pozisyonu vardı 1'i dışında hepsi berbattı.Semih ne zaman ayağına top gelse yerdeydi bir ara acaba Semih'in kılığına Hakan Şükür'mü girdi dedim.
Sonuç olarak,kapasitemiz bu kadarmış gelecek yıl bu başarıyı tekrarlamak ve üstüne çıkmak için sap ve sol açık birde sağlam bir santrafor almamız lazım.Gerçi sol açık Ronaldinho santrafor da Eto'o olacağı için birde sağ açık buluruz heralde:D:D:zuhaha
Bize Nisan ayında bir TÜRK takımını Şampiyonlar liginde izlettiğin için teşekkürler FENERBAHÇE
RaSenGan
09.Nisan.2007, 21:39
spikere uyuz oldum arkadaş doğru dürüst maç yöneren adam bulup koyamıyorlar şuraya spiker berbat, yorumcu berbat...
Chelsea taraftarı çok dandik vallla diğer tarafta L'Pool maçını izledim zaman zaman Anfield Road nerede Stamford ßridge nerede...
Chelsea taraftarı FM'deki taraftarlar gibi.Gol oluyo alkış,goller kaçınca oooo uuu.:)
YusufT
09.Nisan.2007, 22:04
+1. Dogru dürüst spiker yok...
PesimiSTyLa
09.Nisan.2007, 22:19
Kezman, Fenerbahçe'nin turu geçememesinin nedeni olarak, Zico'nun kafasını karıştıran medyanın üzerlerinde kurduğu baskıyı gösterdi
Fenerbahçe'nin deplasmanda Chelsea'yle oynadığı ve çeyrek finalde Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği maçın ardından görüşlerini açıklayan Mateja Kezman, Star TV muhabiri maç değerlendirmesi istemesine rağmen ilk iş olarak medyaya esti gürledi.
Sezon başından beri "Zico, Semih'i mi Kezman'ı mı tercih edecek" konusunu tartışarak hem teknik direktörün hem de kendisinin üzerinde baskı oluşturulduğunu iddia etti. Fenerbahçeli oyuncu, maça ilk 11'de başlayamamasının nedeni olarak medyanın Zico'nun kafasını karıştırmasını gösterdi.
NisRoc
09.Nisan.2007, 22:27
EZE EZE ELENDİK.. Ama yine de HeLaL OLsun Fenerbahçe..
BlackEagle19o3
09.Nisan.2007, 22:50
EZE EZE ELENDİK.. Ama yine de HeLaL OLsun Fenerbahçe..
Eze eze:zuhaha:zuhaha.Ya tamam arkadaşlar futbolcularınız elinden geleni yaptı, iyi mücadele etti ama ezme ne aLaka onu anlayamadım.Kalelerine giden 2 şutunuz var toplamda zaten.O zaman İstanbul'daki maçta da ezile ezile yendiniz!?Chelsea turu haketti ve geçti.Maçtan önceki skor tahminim yine tuttu.2-0 demiştim:)Buraya kadar gelmek,Chelsea ile deplasmanda başa baş mücadele etmek,kendi evindeki tüm maçları kazanmak bunların hepsi büyük başarılar zaten.Tebrikler Fenerbahçe....
Bu arada spikerin ve yorumcunun berabtlığı konusunda hemfikirim;)
scar face
10.Nisan.2007, 00:02
Buraya kadar gelmısken bu kadar yaklasmısken olmadı,Çok üzgünüz çok...
Bu sene rüya gibi bir Sampiyonlar Ligi basarısı yakaladık.Hilario'nun mucizevi 2 kurtarısı elenmemize sebep oldu.
Canın sağolsun Kanaryam.Sevinenler var görüyorum sokakta,dersanede,msnde vs.Ama inanın yaptığınız sey doğru değil nefret güzel bir sey değil.Bunu aklınızdan çıkarmayın birgün gelecek o kupayı alacağız simdi seviniriyorsunuz ya o zaman da ağlayacaksınız.
TR.CaPTaiN
10.Nisan.2007, 00:09
Çok iyi mücadele ettik fakat kesinlikle ezme gibi bir durum söz konusu değildi. Hatta bir pozisyonda Lugano pas atacak adam bulamadı çok uzaktan kaleye vurdu. Bence maçın özeti o pozisyondur. Chelsea golden sonra kapanıp kontraya çıktı Fenerbahçe de Chelsea'yi açmaya çalıştı.
Bir de Chelsea taraftarıyla ilgili bir detayı atlamayayım; Drogba ile Edu arasında son dakikalarda geçen havaatışı sırasında sanıyorum Drogba alıp gidecekti fakat kendi taraftarı ıslıklayınca topu ileri vurdu.
Bordo61Mavi
10.Nisan.2007, 00:51
Kezman girdikten sonra Deivid e kizdi, baski yapmiyolar diye.
Fenerbahce cok geriden basti, ilerde topu kapamayip kontra lar yapamadi.
Ben halen Zico nun Uguru niye baslatmadigini dusunuyorum. Chelsea Defansinin en zayif yeri sag bekleri, ondan orta sahga oyuncusu olan Essieni orda oynatiyolar
BeeTLeJuiCe
10.Nisan.2007, 01:17
Medya ve Zico'ya yapılan baskı yüzünden Kezman ile başlanmadı, Kezman da bundan şikayetçi ve Maça Kezman ile başlamadığımız için İlk yarıda adam akıllı oynayamadık. Tamam diyeceksiniz Kezman ne yapıyor diye ama ben ekranda gözükmesede çok faydalı olduğuna inanıyorum. Serkan demişti Kezman maç başına 8-9km koşuyor ama ekranda göremiyoruz diye, işte bu şekilde koşuyor defansı yoruyor, Semih girince bu şekilde daha etkili oynuyor.
Deivid zaten Zico'nun manevi evladı sahanın en kötüsüde olsa çıkmıyor. Geldiğinden beri sevmiyorum bu adamı, bir iki gol aıyor göze giriyor o kadar. Seneye ŞL'de 5 gol attı diye bi takıma kakalasak bari. :)
Uğur'un oyuna sonra'dan girmesi bence çok doğruydu ama girdiği dakika çok geçti.
Amaaan olan oldu saçma sapan adam paylaşımından frikikten gelen bir gol ve bastırdığımız sırada kontra ile yediğimiz gol ile elendik. Sağlık olsun. Umarım bu başarı sürekli hale gelir. İnanıyoruz!! seneyede aynı Başarıyı tekrarlayacağız!!!
Seneyede Road To Rome Allah'ın izniyle :)
uAsamet91
10.Nisan.2007, 02:41
beklenen oldu Chelsea turu geçti...
GeNç KaRTaL
10.Nisan.2007, 06:45
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.Buraya kadar gelene kadar bir çok zorlu rakibi ekarte ederek geldiler.Açıkcası sezon başında böyle bir başarı beklemiyordum ama bunu başardılar.Chelsea'yi eleyemediler sağlık olsun.Bu istikrarlı çıkışlarını devam ettirirlerse kupa gelebilir ilerleyen sezonlarda..
Seneye Deivid'in yerine R10aldinho,forvetede Eto'o alınırsa kupa kesin Fenerbahçe'nin olur.:icon_biggrin:
BeeTLeJuiCe
10.Nisan.2007, 06:56
Şemsi transferler değilde :D, söylediğin mevkilere sağlam adam alınırsa Bu başarı geliştirilebilir. ;)
GeNç KaRTaL
10.Nisan.2007, 07:02
Şemsi transferler değilde :D, söylediğin mevkilere sağlam adam alınırsa Bu başarı geliştirilebilir. ;)
Abi zaten sezon sonu forvete yıldız bir oyuncu alınacak herhalde.Deivid'in yerine adam alınır mı sanmıyorum.Hele ki bu performanstan sonra zor.
Birde transfer sezonunda Fenerbahçe'li oyuncular mutlaka rağbet görecektir.Kadroyu korumak önemli.Eğer ciddi teklifler olursa gitmek isteyenler olacaktır bence..
BeeTLeJuiCe
10.Nisan.2007, 07:08
Deivid bu performansı yakalamışken satılmalı asıl:D
Bi daha talibi çıkmaz yoksa onun:D
ŞL'de 5 gol atan oyuncu diye kakalaıkmı birine tamamdır:D
Teknik, hızlı iki ayağınıda kullanabilen forvet arkasıda oynayabilecek bi adam süper olur:D Çok şey istedim bu özelliklerde bi adam sağlam baraya gelir ama ihtiyacımız olan bu:D
Jesus_FB
10.Nisan.2007, 07:16
Birde transfer sezonunda Fenerbahçe'li oyuncular mutlaka rağbet görecektir.Kadroyu korumak önemli.Eğer ciddi teklifler olursa gitmek isteyenler olacaktır bence..
Lugano ve Aurelio'u tutmak zor olucak. Umarım bu oyuncular Appiah ve Anelka'nın gösterdikleri tavırları sergilemezler.
GeNç KaRTaL
10.Nisan.2007, 07:19
Tarık abi türklerdende G.Gönül,Semih ve Volkan ile ilgilenilebilinir.Çok İyi performans gösterdiler.
TR.CaPTaiN
10.Nisan.2007, 07:23
Star'da maçtan sonra Volkan'ın İngiltere'ye gidebileceği söylendi. Hatta Premier Lig maçlarının kasetlerini izliyormuş. Bu bir işaret olabilir denildi.
Eto'o'yu istiyorum başkanım haberiniz olsun :)
Jesus_FB
10.Nisan.2007, 07:26
Tarık abi türklerdende G.Gönül,Semih ve Volkan ile ilgilenilebilinir.Çok İyi performans gösterdiler.
Bence Semih cl'de diğerleri kadar göze batmadı iyi bir performansı vardı ama cl için çok dikkat çekici değildi. Volkan ve Gökhan konusunda ise kesinlikle haklısın özellikle Volkan neredeyse hiç hatalı gol yemeyip bir çok önemli kurtarışlara imza attı.
Transfer sezonu açıldığında hem Fenerbahçe'nin dünya klubü olma isteğinin ne kadar az veya çok olduğunu ve futbolcularında bu isteğe ne kadar inandıklarını daha iyi anlayacaz.
NisRoc
10.Nisan.2007, 08:50
Aurelio, Lugano gidici gibi, Semihte hala pürüzler dewam ediyor..
SamueL Eto'o yu bekLiyorum gözLerim kapalı :cool:
Fıratcan Alçınkaya
10.Nisan.2007, 18:27
Bu arada İtalyan Medyası hep bizim tarafımızı tuttu... 06 da olduğu gibi 08 Avrupa şampiyonasında yine hep berabrer İtalya'yı destekliyelim tabi Türkiye'den sonra...
Alicanfmfan
10.Nisan.2007, 18:38
Gökhan Gönül bencede avrupada sayılı takımların listesine girmiştir.Deivid de keza öyle volkanda olabilir ;)
a.arıcı-11
10.Nisan.2007, 21:06
Kesinlikle bu yıl Deivid'i kakalayalım birilerine:D ama sadece o kadar diğer takımın tamamını elimizde tutmamız lazım özellikle Volkan,Lugano,Aurelio
Gökhan henüz çook genç gitsede bişey yapamayacağını bilir o yüzden 2 yılddaha beklemeli
asatilla
10.Nisan.2007, 22:02
Buraya kadar gelmemiz bile hem bizim hemde türk futbolu için büyük başarıdır.
Eğer Fenerbahçe ilk maçın ikinci yarısında ki performansını sahaya yansıtsaydı,net bir şekilde söylüyorum turu geçen biz olurduk.Ama olmadı.
Zico'nun uğur boralı oyuna çok geç dahil etmesi de elenmemizim needenlerindendi.Eğer bir 10-15 dk önceden oyuna girseydi.Sonucun yine bizim lehimize olacağına inanıyorum.
Neyse buraya kadarmış.Ben bütün camia'yı kutluyorum.
Sekopej
10.Nisan.2007, 23:13
Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi'nde rakipleri ile oynadığı müsabakalarda kulüp ayrımı yapmaksızın takımımıza gönülden destek veren, duaları ile pozitif enerji yaratan tüm sporseverlere teşekkür ederiz. Avrupa arenasında mücadele eden futbol takımımızın aynı zamanda ülkemizi temsil ettiğinin bilincine varmış olarak desteklerini maçlarımıza gelerek, bizlere telefon, faks ve internet yoluyla ulaşarak gösteren herkese gönülden şükranlarımızı sunarız. Bu bağlamda Şampiyonlar Ligi mücadelemiz sırasında yakın ilgileri daima bizimle olan başta Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere tüm kamu görevlilerine de ayrıca şükranlarımızı sunarız. Umuyoruz ki önümüzdeki yıl uluslararası kupalarda ülkemizi temsil edecek olan tüm kulüplerimiz bu sezon Fenerbahçe'nin ulaştığı çeyrek final başarısının ötesinde bir başarıya koşar ve bizleri gururlandırırlar. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bizlere destek veren herkese şimdiden bu sezon ulaşmış olduğumuz çeyrek final başarısının ötesinde hedeflere ulaşmak için kendi üzerimize düşenin en iyisini yapacağımıza söz veririz. Arkamızda Türk insanının eşsiz desteği varken daha nice başarılara imza atacağımızdan eminiz. Bir kez daha herkese çok teşekkür ederiz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
scar face
10.Nisan.2007, 23:26
Deivid'e ''İngiliz ajanı'' diyen Matematik hocama inat Forza 99Deivid99