View Full Version : İnegölspor:1 BJK:0
Burak Duran
14.Şubat.2006, 17:28
türkiye kupası altına giren bir olay ama biraz değişik bir durum beşiktaş toparlanıyor mu derken çok acı bir darbe yedi ben bir gs li olarak hala sonuca inanamıyorum allah bjklilere bu sonuca inanmakta kolaylık versin umarım cabuk toparlanırlar
Neron_FB
14.Şubat.2006, 17:30
Bu gerçek mi yaa...:confused: :confused: :confused: :eek: Yazık olmuş walla..Umarım en kısa zamanda kendilerine gelirler..Kupa onların 1. hedefi, ben final oynamalarını isterim....
Burak Duran
14.Şubat.2006, 17:31
valla gerçek bende şok oldum hala inanamıyorum ibrahim toraman galiba sezonu kapamış veya çok kötü sakatlanmış bide golden 10dk sonra koray avcı atılmış
Burak Duran
14.Şubat.2006, 17:33
Fortis Türkiye Kupası grup 4. maçında Beşiktaş ile İnegölspor, İnegöl Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sona erdi.
İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, stada 'Gönüllerde ebedileştirmek üzere hemşehrimiz Yıldırım Demirören'den ilçemize okul yapmasını istiyoruz' pankartı astı.
İnegölspor taraftarları, maç öncesi Beşiktaşlı futbolculara tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu. Beşiktaşlı futbolcular da, İnegölsporlu taraftarlara karanfil attılar.
8. dakikada Aydın'ın uzak mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.
12. dakikada İbrahim Akın'ın pasıyla ceza sahası sol çarprasında topla buluşan Jun'un sert şutunda kaleci Bora, topu kornere çeldi.
16. dakikada Jun'un pasıyla ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan İbrahim Akın'ın vuruşunda top farklı bir şekilde üstten auta gitti.
23. dakikada Tümer'in soldan ceza sahasına ortasında Ali Tandoğan'ın
kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
27. dakikada ceza sahasına havalanan topu arka direkte Ferdi içeriye
çevirdi. Altıpas içerisinde Metin, topu üstten auta attı.
31. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Tümer'in sert şutunda
meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
39. dakikada ceza sahasında topla buluşan Bobo, kalecinin üzerinden
aşırtma bir vuruş yapmak istedi. Top kaleci Bora'da kaldı.
44. dakikada defansın uzaklaştıramadığı topu önünde b**** Bobo'nun
ceza sahası sol çarprazından vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda Tümer yerini İbrahim Üzülmez'e bıraktı.
51. dakikada İnegölsporlu Ferdi takımını Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçirdi.
59. dakikada Sergen Yalçın, Tayfur'un yerine oyuna girdi.
63. dakikada Beşiktaş'tan Koray ikinci sarı kartı görerek, takımını 10 kişi bıraktı.
Maçta 74. dakika Beşiktaş'ın 1-0 yenik götürdüğü maçta zemin iyice ağırlaştı ve oyun oynanamaz duruma geldi.
İnegölspor'da oyuncu değişikliği Beşiktaş ağlarına golünü yollayan Ferdi oyundan çıktı Yücel oyuna girdi.
Maçta 77 dakika Kleberson ile Beşiktaş atağı başladı Ali araya girdi ve topu aldı. Kaptırılan top tekrar Kleberson ondan orta Murat topu karşıladı ve arkadaşı Yücel'e attı. Aydın'a kadar gelen top tekrar Yücel aldı ve tac. İnegölspor tac atışını kullanıyor.
İnegölspor ikinci gol için Beşiktaş yarı alanına kadar geldi. Yücel topu aldı cezasahasına kadar girdi ve topu ortaladı ancak İnelgölspor futbolcusundan önce Mustafa Doğan araya girdi ve topu kornere gönderdi.
Kullanılan korner atışı sonuç vermeyince Beşktaş atak başlattı. İlerdeki oyuncu Sergen topla buluştu ancak maçın hakemi ofsayt diye oyunu durdurdu.
Maçta son iki dakika normal sürenin sona ermesi. İnegölspor korner atışı kullandı. Murat çıktı ve topu aldı. Beşiktaş beraberlik için tüm hatlarıyla fırsat ararken, İnegöl oyuncuları ikinci gol için atak üstüne atak düzenliyor. Maçın hakemi ek süre olarak maça 4 dakika ekledi.
Uzatma dakikalardın da başka gol gelmeyince karşılaşma sona erdi.
Neron_FB
14.Şubat.2006, 17:33
Hadi yaa :( İbrahim adına çok üzüldüm..
Kerim Kerimov
14.Şubat.2006, 17:36
Rıdvan Dilmen bir programında Beşiktaş'la ilgili şöyle bir yorum yapmıştı:
"Beşiktaş bundan sonra 2-3 maç kazanacak, sonra 1 maç kaybedecek, sonra tekrar 2-3 maç kazanacak ve bu böyle gidecek".
Burak Duran
14.Şubat.2006, 17:39
toramanın sakatlığı doğru deil arkadaş sallamış...
Neron_FB
14.Şubat.2006, 17:47
toramanın sakatlığı doğru deil arkadaş sallamış...
:D Walla sevindim..Severim Toramanı..
Nedvedmania
14.Şubat.2006, 17:54
inanmıyorum bjk inegölede mi yenilmiş allah allah ne güzel ardı ardına maçlar kazanıyodu yazık oldu valla
semih5
14.Şubat.2006, 17:59
ibrahim toraman haberi doru superspor.comdan okudum 1 ay filan uzak kalcakmis sonuca hala inanamiyom
Burak Duran
14.Şubat.2006, 18:11
hadi ya bende aradım bulamadım arkadaş attı sandım tüh ya yazık oldu toramana ve bjkye
mustang
14.Şubat.2006, 18:15
ben maçın 70 dakkasından sonra izledim beşiktaş tel tel döküldü
ridvanu
14.Şubat.2006, 18:23
hayırlısı olsun bakalım...
senderson
14.Şubat.2006, 18:30
böyle olacağı belliydi..Garanti küçümsemişlerdir İnegölü onlarda bjk nin ifadesini almışlar
Nedvedmania
14.Şubat.2006, 18:31
offf 1 ay sakat nasıl sakatlanmı ş öyle yaa
batuhan673
14.Şubat.2006, 18:34
Şok oldum yaa :O
emirduman
14.Şubat.2006, 18:45
Ben de şok olan arkadaşlar arasındayım ama bu tür sonuçlar bu tür ülke kupalarında zaman zaman büyük takımların başlarına hep gelmiştir..
Ancak kötü olan şu ki; Beşiktaş'ın artık Lig'de pek bir iddiası kalmadıktan sonra asılması gereken yerden çok büyük bir darbe aldı ayrıca takım tam bir hava yakalıyorum derken çok kötü bir mağlubiyet aldı..
Toraman'ın sakatlığı da cabası...
comandante
14.Şubat.2006, 18:59
inanılacak gibi değil ya...toramana geçmiş olsun.tek hedefi olan beşikteşın kupadan da elenmesi bazı şeylerin sonu olabilir.
hezzo
14.Şubat.2006, 19:11
utanıyorum....ben tigana nın yerinde olsam takımı dogu ya ceza antremanında gotururum gorsunler nası top oynayanlar var sonra adam olurlar belki bence tek nedeni agır sahada hepsinin yorulmaları ve alıskın olmamaları ornek misal: gs nin bu sene elendigi takımın sahası
Berkaiser
14.Şubat.2006, 19:14
İnegöl tarih yazdı.
francesco10
14.Şubat.2006, 22:27
yönetim gitçekse elenelim anasını sataym :)
ben maçı izlemedm ama hiçte şok olmadm bu takımdan her şey beklenir gider 2 hafta sonra fener i deplasmanda yener yine herkesi dumur eder
TüMeR_yAğıZ
15.Şubat.2006, 00:12
yönetim gitçekse elenelim anasını sataym :)
ben maçı izlemedm ama hiçte şok olmadm bu takımdan her şey beklenir gider 2 hafta sonra fener i deplasmanda yener yine herkesi dumur eder
sana katılıyorum serseri mayın gibi olduk kime ne yapacağımız belli değil.
Neron_FB
15.Şubat.2006, 00:59
bize denk gelmeyin de :D
Laz_Asker_61
15.Şubat.2006, 14:26
sağlık olsun bea alıştık artık(f)
TüMeR_yAğıZ
15.Şubat.2006, 16:36
bize denk gelmeyin de :D
valla bizde hep size patlıyoz gene size denk gelecek herhalde :D
ertyq
15.Şubat.2006, 21:20
valla bizde hep size patlıyoz gene size denk gelecek herhalde :D
pek öyle bir olayınızı hatırlayamadım. eğe şu avatarındaki maçı diyorsan o maçta çok şanslıydınız. herkes sizden daha iyi oynadığımızı kabul etti.
Laz_Asker_61
16.Şubat.2006, 14:18
o maç olmasa da bjk ne zaman kötü gitse fenere patlar bu seferde böyle olabilir
Bednarx
18.Şubat.2006, 10:39
Arkadaşlar Merhaba!İnegölspor takımının da hakkını yemeyelim.O gün öyle bir sahaya rağmen kazanmalaro istekli olduklarının en önemli kanıtıdır;;) Fakat Beşiktaş'ta o gün bir durgunluk vardı:confused: Yine de Beşiktaşlı futbolcuların düzeleceğine inanıyorum:o Herkese İyi Günler!!!
gezenti
18.Şubat.2006, 14:33
ya bu beşiktaş sanki ırak'a gitti.200 polis kendi güvenlik görevlileri ondan sonra daha bitmedi açılışı yapılmamış çevre yolunu k****maları vede inegölsporun maçı bursada oynayalım dediği halde yok inegöl iyi demesi saha sorununu da bahane edemedi o yüzden hiç bir mazereti yok
Laz_Asker_61
18.Şubat.2006, 14:47
mazeret aramıyoruz zaten
trapper
18.Şubat.2006, 14:50
bence beşiktaş inegölspor macından sonra düzelecek diyordum fakat belalısı olan rizespor'ada yenilince durumu cok vahim diyorum
francesco10
18.Şubat.2006, 15:11
pek öyle bir olayınızı hatırlayamadım. eğe şu avatarındaki maçı diyorsan o maçta çok şanslıydınız. herkes sizden daha iyi oynadığımızı kabul etti.
yaa olay ztn futbol deil ki nezman fener in bi rekor kırma maçı olsa bjk denk geldi ve son verdi o serinize :)
ayrıca bjk nin naapçağı belli olmaz demiştm ama o lafımı geri laıorm rize karşısındaki bjk fenerden 5 yer ne yazıkki :(
lord_of_terror
22.Şubat.2006, 16:45
Walla beşiktaş dün Sarıyere karşı ii oynadı ama sonu hiç ii gözükmüyor.