View Full Version : galatasaraya 2 ayda 90 trilyon :D
Arkadaşlar sizlere para kazanma yolu söylemek istiyorum. Takımın bütçesi 6 trilyon.Ben önce song bouzid sabri ayhan ve nondayı satıyorum. Böylelikle 14 trilyon bütçe oluyo. Sonra maxi lopez defour ve malkhaz asatiani ye bir maç oynarsa 14 trilyon vericem diyorum + geri alma 50kytl yapıyorum. Adamlar hemen yiyo . Adamları aldığım gibi satıyorum. Bu işlem yaklaşık 25 gün sürüyo.Yani 15 temmuzda elimizde 46 trilyon para geçiyo.Artık bundan sonra player search'den wnt yazan adamları (fiyatı iyi olanları tabi) yine bu şekilde alıp satabilirsiniz. 25 ağustos itibariyle transfer bütçem 90 trilyon :D sizinde böyle hemen alıp sattğınız oyuncular var mı. Aklınıza yatmayan bişey olursada tartışalım.
OMANA
09.Nisan.2007, 19:09
aklıma yatmayan bişey yok aklıma yatmayan bunun bir hile olması ve böyle bir hilenin tavsiye edildiği konunun açılmasına ve devam etmesine forum yöneticilerimizin neden izin verdiği....
Melekovic
09.Nisan.2007, 19:14
Yani zaten o kadar uğraşacağıma eğer öyle bi şey yapmak istesem kulup bütçesini editörden arttırırım.
Oyundaki bir açığı daha bulmak adına güzel bir buluş ama kullanılması etik mi derseniz değil çünkü o zaman oyunun bir anlamı kalmaz.
DisCo
09.Nisan.2007, 19:28
Daha öncede buna benzer oyun hatalarından gerçekleşen durumlar paylaşıldı.
Mesela tüm yabancıları kaydetme gibi. Oyunun bir açığı konusunda arkadaşımız birşeyler belirtmiş. Sanki büyük bir ayıp etmiş gibi yüklenmek bence hoş değil zira siteden indirebildiğimiz bazı programlarda var. Onlar sayesinde de oyuna dışardan müdahale edebiliyoruz. Neyse.
Fm'yi defalarca eleştiriyorum çünkü daha gerçekçi bir oyun istiyorum. Yapılan bu tarz şeyler oyunun gerçekçiliğine gölge düşürdüğü için pek ilgimi çekmiyor ve uygulamıyorumda. Ama belirttiğim gibi oyunun bir açığı daha gündeme gelmiş oldu.
Fm'nin açıkları diye bir başlık açsak içi iyice dolar diye düşünüyorum. :icon_lol:
OMANA
09.Nisan.2007, 19:43
Disco çocuğa yüklendiğim falan yok yanlış anlıyorsun zaten daha yeni 10. messajını atmış bilmeyebilir haklı olarak...ama bu konuların bize bi faydası olmayacağı kanaatindeyim..
disco bana göre hak edilmeden elde edilen her kazanç hile dir. bu şekilde bir kazanç yolu göstermekte hile li oyun oynama yöntemi göstermektir. bu açıdan faydalı bir konu olduğunu düşünmüyorum..
DisCo
09.Nisan.2007, 22:11
Ne demek istediğini çok rahat anladım. Zaten mesajımın devamında aynı fikirde olduğumuzu görebilirsin. Yani ikimizde bu olaya aynı pencereden bakıyoruz. Sadece bunu belirtme tarzını biraz sert buldum anlayışına güvenerekte belirttim. Sonuç olarak birbirimizi anladığımıza göre konudan sapmayalayım. (::)
SAİT71
09.Nisan.2007, 22:47
bence Hazırlık maçları düzenle lig felan bu bütçe kadar olmasada baya bi para kazanıyorsun. Mesela ben öyle yapıyorum. Bir lig düzenliyorum. 2-3 milyon dolar geliyor o maçlardan :)
MaTRaKaN
10.Nisan.2007, 00:56
İlginç bir yöntem ama oyuncuya büyük iltimalle alıcı çıkmaz yeni bi takıma geldiği için
yunusgs
10.Nisan.2007, 01:20
Çok uzun ve zahmetli bir işlem hileye girer zaten hile yapmak için editör,modifier gibi programlar mevcut.
wolfson
10.Nisan.2007, 02:02
Buna hile diyorsunuz ama bir derbi maçından önce rakibin iyi bir oyuncusuna teklif yapıp adamı etkilemeye bi şey demiyosunuz.Yanlış anlamayın o kadar sert olmak istemedim biraz açıklık getirmek istedim.Bence bu biraz saçma...Ben bunu yapabilirim ama oyunun gerçekci olmasını istiyosam bunu yapmam!!!Ben buna hile demiyorum bunu bir daha söyleyeyim.Eğer oyunu gerçekçi bulmayan arkadaşlarımız - DisCo gibi -
bunu yapmasınlar.Ancak oyuna yeni başlayanlar ve ya zevk almak isteyenler bunu yapabilir diye düşünüyorum.
bence bu olay hile filan değil. Sonuçta teklif yapıyorum tek maçta oynarsa 14 trilyon verceğimi söylüyorum.Gelir gelmezde satıyorum.Bu bana hile gibi gelmedi.Adamın değeri 7 trilyon. Ben 2 katını vaad ediyorum. Sonuçta olay benim uyanıklığım. Bazı arkadaşlarım bunu editörle bir tutmuş bence saçma. Yine savgı sevgi çerçevesinde tartışalım :0:
El Barto
10.Nisan.2007, 03:50
Abi şimdi neden izin veriliyor şöyle ki hileyi sen yapmayabilirsin ancak başkası hile ile oynamaktan zevk alır bu yüzden hile konu açmak için bir kısıtlama değil ancak gereksiz tartışmalara saptığından dolayı konuyu kilitliyorum. Zaten arkadaş paylaşmak istediğini paylaşmış.