PDA

View Full Version : TSL 30. Hafta | Ankaraspor - Fenerbahçe

goosfraba
09.Nisan.2007, 22:13
http://img526.imageshack.us/img526/2632/ankarabf9.jpg

a.arıcı-11
09.Nisan.2007, 23:59
Ankaraspor iyi takım ve Yenikent ASAŞ stadında iyi bir futbol sergiliyorlar.Şampiyonlar liginden elendik ve gelecek yılda bu başarıyı tekrar etmek isitoyruz.Bu başarıyı elde etmek için önce Şampiyonlar ligine gitmemiz gerektiğinide biliyoruz ağırlığımızı tamamen lige vericez ve umarım kazanıcaz.

Fernando Gago
10.Nisan.2007, 01:12
Avrupa serüveni bitti Oyuncularımız artık TSL'yi düşünüyor Bu maçı mutlaka Kazanmalıyız Chelsea mağlubiyetinden sonra bu maçta puan kaybedersek gereksiz kargaşa ve telaş yaratılmış olur Umarım kazasız belasız atlatırız

BeeTLeJuiCe
10.Nisan.2007, 01:23
Ankaraspor - Fenerbahçe maçına ne zaman gitsem yeniliyoruz:D Bu sefer gitmicem zaten istesemde gidemem Allah'ın dağında oynanıyor. Şehrin 40-50km dışında galiba stad.

Yeneceğimizi umduğum bir maç.

aysem
10.Nisan.2007, 01:31
ankarasporun kadrosu cok iyi ben süpriz bekliyorum:D

BlackEagle19o3
10.Nisan.2007, 01:32
Lige dönen Fener'e bi darbe de düşmemek için çırpınan Ankaraspor vurur.2-1'lik bir sonuç bekliyorum:)

yunusgs
10.Nisan.2007, 01:55
Ankaraspor kendi sahasında güzel mücadele ediyor.Fenerbahçe zorlanabilir.Ama bence kazanır Fenerbahçe maçı.

YusufT
10.Nisan.2007, 01:58
Ankarasporun kalecisi Snecky( adi artik neyse :D) macin kaderini belirler.. Iyi gününde manyak kurtarislar yapiyor, ama cokta hata yapiyor.

Mac sonucu: Fenerbahce zorlanarak maci 2-1 alir.

fmsmyrna
10.Nisan.2007, 02:31
Chelsea maçı bizim için darbe olmadı olmawsı muhtemel şey oldu.Düşme potasındaki Ankaraspor'a biz bir darbe vururuz.Her iki tarafında gol bulacağı bir maç olabilir Ankaraspor'un savunması kötü

Aykan19o3
10.Nisan.2007, 04:28
Ankaraspor iyi direnibilen bir takım ben beraberlik bekliyorum fakat bir yandanda Fenerbahçe tecrübesiyle alır gibi geliyor.. :)

DisCo
10.Nisan.2007, 08:05
Ankaraspor'un gerçekten iyi bir kadrosu var. Günlerinde olurlarsa Fenerbahçe'den daha etkili olacaklarını düşünüyorum.

Jesus_FB
10.Nisan.2007, 08:16
Futbol dışı olatlar olmazsa iki takımında birbirini yenme şansı var beraberlik olabilir bu maçta

PesimiSTyLa
10.Nisan.2007, 08:20
Ankaraspor - Fenerbahçe maçına ne zaman gitsem yeniliyoruz:D Bu sefer gitmicem zaten istesemde gidemem Allah'ın dağında oynanıyor. Şehrin 40-50km dışında galiba stad.

Yeneceğimizi umduğum bir maç.

Bence takımını yanlız bırakmamalısın :p :D

Şaka bi yana Ankarasporun iyi bi kadrosu var ama FB bu macın ne kadar önemli oldugunu biliyor. Ne yapar ne eder FB kazanır gibime gelsede bi sürpriz ihtimali benim içimden de geciyor. 1 yada 0 diyorum umarım tutar :p

shadowrefree
10.Nisan.2007, 08:37
Fener'in en büyük avantajı maçı rakiplerinden sonra oynuyor. Ankaraspor etkili ve şiddetle puana ihtiyaç duyan bir takım. 3 ihtimalede açık bir maç.

GeNç KaRTaL
10.Nisan.2007, 14:07
Fenerbahçe Avrupa'dan sonra puan kaybetme sendromundan kurtuldu.Yani bu maçı etkilemez diye düşünüyorum Chelsea maçının.

Ankaraspor'un iyi bir kadrosu var.Bu maçta gösterecekleri performans ile 1 puan alabilirler.

Fenerbahçe daha iyi kadrosuyla kazanır diye düşünüyorum..

Varonil
10.Nisan.2007, 15:49
Bu sezon Şampiyonlar Liginde çok güzel başarılar elde ettik.Aynı başarıları her sene elde etmek için önce ligde şampiyon olmamız gerekiyor.

O yüzden kalan 5 hafta oldukça önemli.Bu 5 haftalık sürecin ilk ayağında Ankaraspor karşında kazanacağımızı düşünüyorum.

Skor tahminim 2-1 kazanırız..
:)

EreN
12.Nisan.2007, 00:26
Bu konu açıkçası benim canımı sıktı.
http://www.resim-yukle.com/img01/18/927113au3cz3RMacBiletiParasi.jpg
maça gelirsek kazanacağımızı düşünüyorum. Lige sarılırız artık.

uAmurat91
12.Nisan.2007, 00:33
Fenerbahçe iyi futbol oynuyor, zorlanmaz Ankaraspor karşısında. 0-3 diyorum.

Fernando Gago
12.Nisan.2007, 00:38

Her deplasman maçında aynı şey yapılıyor İlhan Cavcav bunu rahatça dile getirdi zaten kezaa Manisaspor Başkanıda (geçen sene ) ... Aziz Başkan buna çözüm bulacaktır

BeeTLeJuiCe
12.Nisan.2007, 00:41
Ankarada maça giderken para veren varmı yahu :)
Ev sahbi takım bedavaya dağıtır maçtan önce. Alın onlardan sonra Takımınızın tribününe geçin. :)

anilton
12.Nisan.2007, 01:55

Eren bizim maçın 13 Ytl olduğu nerden çıktı yahu?:icon_eek:

Kale Arkası 33 Ytl
Maraton 44 Ytl
Kapalı 61 Ytl idi...

aykut_gencfb
12.Nisan.2007, 02:33
kalite farkı skora da aynen yansıcaktır kaç dakika direnebilirki ankara

a.arıcı-11
12.Nisan.2007, 02:39
geçen sene burdaki yani Antalya'daki maçtada bizim stadta rakip seyirci bölümü yaklaşık 500-750 kişi arasında Fener gelince koca açık tribünü vermişlerdi ve 5YTL'ye satılan açık tribün biletleri 60YTL'ye satılmıştı

El Comandante
12.Nisan.2007, 02:41
Herkese oluyor bu fiyatlar.Anadolu takimlari büyüklerle mac yaptilar mi fiyatlar10 katina cikiyor nedense.Bu soruna cözüm bulmak gerekiyor,yoksa bunlar sömürmeye devam edecek taraftarlari.

Nedvedmania
12.Nisan.2007, 04:05
Ankaram geçen hafta kazanmasaydı bu maça çok asılırdı ama şuanda biraz rahatladı. Umarım konsantreyi bozmaz bu maçıda alırız.

El Comandante
14.Nisan.2007, 01:54
Konya ve Rize kazandı. Ankara bugün puan almak zorunda.Kadrolari da kaliteli,ben onlardan puan bekliyorum acikcasi.

Başkent'te 11'ler belli oldu..

ANKARASPOR

Senecky
Tayfun
Erhan
Risp
Emre
Hamilton
Adem
Hürriyet
Tita
Mehmet Yılmaz
De Nigris

FENERBAHÇE

Serdar
Edu
Lugano
Vederson
Gökhan Gönül
Aurelio
Kazım
Maldonado
Deivid
Alex
Semih

Alicanfmfan
14.Nisan.2007, 02:27
Alex ,topu filere göndererek,takımını 1-0 öne geçirdi...

BlackEagle19o3
14.Nisan.2007, 02:27
Alex attı dk 7 Fb 1-0 önde...

Fenerbahçe maça iyi başladı fark gelebilir;)

Alicanfmfan
14.Nisan.2007, 02:31
Fenerbahçe golden sonra sanki daha aktif oynamaya başladı.Dedigin gibi fark olabilir...

Wesley Sneijder
14.Nisan.2007, 02:32
Maldonado nasıl oynuyor bu maç?

Alicanfmfan
14.Nisan.2007, 02:35
Valla Aurelio her zamanki gibi süper...Maldonado ilk 10 dk'de top gelmedi desek yeridir .

BeeTLeJuiCe
14.Nisan.2007, 02:35
Maldonado'yu bırak Kazım'a bak. Topu ayağına aldımı ondan alabilene helal olsun. Ayağına yapışıyor sanki top.

Alicanfmfan
14.Nisan.2007, 02:37
Kazım son haftalarda kendini buldu bence.Genelikle son dk'lerde oyuna giriyordu.Ama Deivid i sağdan sola itti helal olsun

a.arıcı-11
14.Nisan.2007, 02:49
1-1 oldu beyler ankara attı
son dakikalarda iyi bastırdılar ve attılar

Alicanfmfan
14.Nisan.2007, 02:49
Gökhan sakatlık geçiriyor.İnşallah bir şeyi yoktur...Bu arada Hamilton topu filelere gönderdi ve skora eşitligi getirdi...

IcedEarth
14.Nisan.2007, 02:50
Ankaraspor'un şiddetle puana ihtiyacı var ve bu maçta en azından bir puan çıkarabileceklerine inanıyorum.

BlackEagle19o3
14.Nisan.2007, 02:53
Ve Ankaraspor attı 1-1.Fenerbahçe kaybedeceği 1 puanla Galatasaray'lıları fazlasıyla umutlandırabilir ama ben yine de Fener'in kazanacağını düşünüyorum.Son dakikada bile olsa;)

BeeTLeJuiCe
14.Nisan.2007, 02:53
Deivid, Vederson ortak yapımı güzel bir gol attı Ankaraspor. Bizim sol kanattan etkili geliyor Ankaraspor. Önlem almak lazım.

Alicanfmfan
14.Nisan.2007, 02:54
Deivid in oynadıgı kanatta genelikle sorun oluyordu ama bunu gökhan gönül kapatıyordu(Sagda oynadıgı zaman)Vederson hatalarına yenisini ekledi..

yunusgs
14.Nisan.2007, 03:02
1-1 devam ediyor maç ilk yarı birazdan bitecek bakalım 2.yarı nasıl olacak?Golden sonra Fenerbahçe daha atak.

batuhanry
14.Nisan.2007, 03:06
İlk yarı bitti . Maçta böyle biter inşallah :)

EreN
14.Nisan.2007, 03:09
Hep gs'liler yakınırdı ben yakınacağım bu sefer.Hakem maçı kötü yönetiyor, bizim yaptığımız her harekete faul verirken ankaraya sessiz kalıyor bunu maçı izleyen herkes farketmiştir. Ayrıca kaleciyle karşı karşıya 2 net ofsayt olmayan pozisyona ofsayt çalındı.

Oyunda fenerbahçe üstün ama 11 kişi defansa kapanan ankarasporu açmak zor olacak.. bakalım ikinci yarı neler gösterecek.

El Comandante
14.Nisan.2007, 03:14
Ankara dayanir,iyi savunma yaparsa puan alabilir,güveniyoruz Ankaraya. (:

scar face
14.Nisan.2007, 03:14
İkinci yarı gol ya da goller bularak 3 puan alacağımıza inanıyorum.

PesimiSTyLa
14.Nisan.2007, 03:15
Hep gs'liler yakınırdı ben yakınacağım bu sefer

Tmm eren yakın herkesin düşünce özgürlüğü var ; fakat bu mesaj ortamı gerer. Bunu söylemenin hiç bir geregi yok;;)

Maca dönersek. Ankarasporun da Fb gibi puana ihtiyacı var, onlar da maca asılacaklardır; ki asılıyorlar. Umarım böyle devam eder ve Fb puan kaybeder...

EreN
14.Nisan.2007, 03:17
Germez germez birşey olmaz :)
Neyse ikinci yarı başlamak üzere. Ankara böyle kapanmaya devam ederse ilk yarıdaki gibi goller gelecektir FB'den.

Fernando Gago
14.Nisan.2007, 03:19
Çok ruhsuz oynuyoruz herkes kendini Pele sanıyor böyle giderse maç çok zora girer Semih bundan sonra forma forma diye ağlamaz umarım Chelsea maçında olduğu gibi ruh gibi dolaşıyor

RaSenGan
14.Nisan.2007, 03:20
Ankaraspor'un puan çıkartıcağını zannetmiyorum bu maçtan.Berabere bitmez bu maç.

batuhanry
14.Nisan.2007, 03:21
Fenerbahçe kötü mü oynuyor ? Yoksa Ankara mı oynatmıyor ? :s

yunusgs
14.Nisan.2007, 03:26
Ankaraspor iyi savunuyor ama Fenerbahçe zaman zaman etkili oluyor bence Semih ilk 11 oyuncusu değil 60dan sonra oyuna girip gol atabilecek bir futbolcu.

batuhanry
14.Nisan.2007, 03:35
Attı Vederson :o

Alicanfmfan
14.Nisan.2007, 03:35
Fenerbahçe 2-1 öne geçti vederson hatasını telafi etti...

DisCo
14.Nisan.2007, 03:40
Kaleci nasıl yedi o golü anlamadım yahu. Top kimseye çarpmıyor kalecinin soluna gidiyo kaleci sağa atlıyor :icon_biggrin:

PesimiSTyLa
14.Nisan.2007, 03:56
ankaraspor pozisyonları harcamaya devam ediyor. ademin vurusu direkten döndü, Neca da önemli bir pozisyonu harcadı .

scar face
14.Nisan.2007, 04:11
Tamam sağol bilmiyordum:p
Kezmana ne diyim ki ben yani bitsin de su mac:)Ondan sonra

Alicanfmfan
14.Nisan.2007, 04:12
Mehhmet Yılmaz 2-2 'lik eşitligi getiren golü attıı

RaSenGan
14.Nisan.2007, 04:14
Ve maç bitti.Helal olsun Ankara.Asıl liderlik yarışı şimdi başlıyor.

batuhanry
14.Nisan.2007, 04:15
Helal bee helal!! İşte böyle :):) Süper oldu süper !

shamur1
Bu golden sonra Mehmet Yılmaz seneye yine Trabzon'da ..

BeeTLeJuiCe
Sen penaltıyı kaçır daha sonra bu maçtan hayır bekle. Bide Doğum günüydü Kezman'ın insan artı bi motive çıkar sahaya yahu.

Neyse önemli değil. Ali Sami Yen de kazanıp Şampiyon oluruz. ;)

El Barto
14.Nisan.2007, 04:16
Bu golden sonra Mehmet Yılmaz seneye yine Trabzon'da ..

Müthiş bir tespit. :icon_razz:

Ne yalan söyleyeyim bu maçta fenerbahçenin puan kaybedeceğini düşünmüyordum süpriz oldu benim için.

batuhanry
14.Nisan.2007, 04:17
Neyse önemli değil. Ali Sami Yen de kazanıp Şampiyon oluruz. ;)

İşte bu çok zor ! ;)

Fernando Gago
Kayserispor maçının bir benzeri oldu +40 saniyede golü yedik Bu futbola 1 puan bile fazla Kezman yeter artık !

MeMo
Uzatma 4 dk gol 5.dk'da.Ve Ankaraspor'Lu oyuncuların sevinişi.Söyleyecek söz yok.

nerazzuri
14.Nisan.2007, 04:18
Tamam sakin beyler Ali sami yen'i karıştırmayalım...

Bu maçta böyle bitti hayırlısı diyelim.

gerrrard
14.Nisan.2007, 04:19
Valla Fenerliler pek üzülmesinler. Penaltı filan kaçırılırsa olacağı bu.

PesimiSTyLa
Bence takımını yanlız bırakmamalısın :p :D

Şaka bi yana Ankarasporun iyi bi kadrosu var ama FB bu macın ne kadar önemli oldugunu biliyor. Ne yapar ne eder FB kazanır gibime gelsede bi sürpriz ihtimali benim içimden de geciyor. 1 yada 0 diyorum umarım tutar :p

Ahh keske oynasaydımm :D İçimde vardı öyle bir his ankara beni yanıltmadı..

Pozisyonları vardı olmadı, son dakikaya kısmetmiş gol .

ShevAnil
Geçen Haftayı Unutan Arkadaşlar var Sanırım.. Tebrikler Ankaraspor..

EreN
14.Nisan.2007, 04:20
Başlayalım;
Tamam hadi 5 6 7 8 9 10 11 saniye neyse 15 saniye hadi tamam. +4 eklenen maçta gol 94.45'te geliyor.
İlk yarıdaki gibi ikinci yarıda da en ufak dokunuşlara bile faul çalan hakem oyunu süper soğuttu.
Devam edelim;
Son dakikaya kadar wederson'a dayanan zico'cum. Niçin yaptı ki? yediğimiz 2 golde bariz vederson hatası.
kaptan Alex hayatının hatasını bu maçta yapmıştır. Senin neyine penaltıyı Kezmana bırakmak!!! Takımın penaltıcısı sensin!, neyine? niçin böyle bir hareket ? böyle jest mi olur skor kritikken? Alex bugün bence maçın hatasına imza atmıştır.
Bahane aramaya gerek yok. Yukarıda ironi yaptım.

batuhanry
14.Nisan.2007, 04:20
Mutluluktan uçuyorum şuan :):)

RaSenGan
14.Nisan.2007, 04:21
Uzatma 4 dk gol 5.dk'da.Ve Ankaraspor'Lu oyuncuların sevinişi.Söyleyecek söz yok.

Geçen Kayseri maçının aynısı oldu Memocum.

El Comandante
Helal olsun Mehmet Yilmaza,Ankaraspora.
Puanlar esitlendi ve sampiyonluk yolunda avantajli taraf biz olduk !

MeMo
2-3 dk'lık Kezman'a kim penaltı attırıyor ? :confused: Ben sevinişlerine sinir oldum bir art niyet yok orda söylediklerimde.herkes alıntı yapınca iyice suçlu oluyorum.Son dakikada yenilen golden sonra çılgınca sevinç sinirlerimi bozdu o kadar.Ben teşvik primi falan mı dedim.Artık lütfen bu mesaja alıntı yapıp ortamı germeyin.

batuhanry
14.Nisan.2007, 04:23
2-3 dk'lık Kezman'a kim penaltı attırıyor ? :confused:

Doğum günü ya ondan kullandırmışlardır :)

Alicanfmfan
14.Nisan.2007, 04:23
Alex varken kezman a penaltı attıran kim acaba ?

goosfraba
14.Nisan.2007, 04:24
Puan durumuna bakın yahu...

----------------------O------G------B------M------P-------Avrj
1. Fenerbahçe--30----20-----7-------3------67-----+34
2. Galatasaray---30----20-----7-------3------67------+33

Fernando Gago
14.Nisan.2007, 04:24
Kezman'ın o penaltıyı kullanması çok normal bence Kezman sene başından söylemişti penaltıyı sra sıra kullanacaklarına dair hem oyuna yeni girmiş penaltı yaptırmış Kezman'a o penaltıyı kullanma denemezdi

shamur1
14.Nisan.2007, 04:25
Kuşkusuz bu skora en çok Beşiktaş'lılar üzülecektir. Dışarda oynayan Trabzonlu futbolcular takımlarına hayat verirken , Trabzonspor ise yokları oynuyor. Helal olsun Mehmet Yılmaz'a. Bu sene canla başla oynuyor . Kaptanda o heralde Ankara'da.

KaF KeF
14.Nisan.2007, 04:26
Yazıklar Olsun...!
Tebrikler Ankaraspor...!

EreN
14.Nisan.2007, 04:28
Cristiano Ronaldo(Pen.) ( 1 - 1 ) 53'
örneğin bu penaltıyı başkasıda atabilirdi. Ama atmadı. Alex ahh. ah..

Varonil
Futbol bu penaltı kaçacaktır elbette,ama böylesine kritik bir anda kaçması çok kötü oldu.
Haftaya Denizlispor maçını mutlak kazanmamız gerekiyor

Yazık oldu gerçekten,ama olsun önemli değil.Daha 4 hafta var.Ali Sami Yendeki Ligin finalinde belli olacak herşey !

aykut_gencfb
bu işler şakaya gelmes ya ne doğum günü ne motivesi takımın penaltıcısı kim????? nie kezman atıyorki hakem 4ü 5 oynatmış filan 10 oynatsın atacan penaltını sızlamıycan hakem diye.....helal olsun ankaraya oyundan düşmediler yılmadılar....sonuna kadar haketti ankara bu maçı...berabere biterebildiler ama olsun....başarılar ankara

gerrrard
Puan durumuna bakın yahu...

----------------------O------G------B------M------P-------Avrj
1. Fenerbahçe--30----20-----7-------3------67-----+34
2. Galatasaray---30----20-----7-------3------67------+33

Puan durumu harika. :)

nerazzuri
14.Nisan.2007, 04:29
Kesinlikle ve kesinlikle bu sezon şampiyonluğu istemiyorum. Yapılan yanlışlar görünsün bir an önce düzeltilsin. Eğer şampiyon olursak bu yanlışların üzeri kapanıcak. İstemiyorum...

Kezman'ın artık bu takımda yeri yok. Bundan sonra olacağınada inanmıyorum.
Alex, Kezman'ı kazanmaya çalıştı,Ama Kezman kendini yaktı. Seneye bu takımda yoksun Kezman. Takımda en sevdiğim oyuncu Deivid ama onuda istemiyorum. Kötü futbolcu değil. Ama sağ kanat oyuncusuda değil. Fenerbahçe'de yapamaz. Zico'yu yıllardır istemiyorum. Halada istemiyorum. Bu takıma bir forvet bir ön libero bir sağ açık ve birde adam ! gibi Teknik direktör lazım. Mustafa denizli gelsin razıyım. Çokta güzel yönetir kardeşim bu takımı.

Kayseri maçında 90+6 da attık. Bugünde 90+5 de yedik. Hiç hakeme yüklenmicem.

Alma maznumun ahını çıkar aheste aheste !!!

Tebrikler ANKARASPOR !

GeNç KaRTaL
14.Nisan.2007, 04:29
Kuşkusuz bu skora en çok Beşiktaş'lılar üzülecektir. Dışarda oynayan Trabzonlu futbolcular takımlarına hayat verirken , Trabzonspor ise yokları oynuyor. Helal olsun Mehmet Yılmaz'a. Bu sene canla başla oynuyor . Kaptanda o heralde Ankara'da.

Valla dediğin gibi şahsen ben çok üzüldüm Emrah abi.Bu arada bildiğim kadarıyla kaptan Hürriyet Ankaraspor'da.Ama 2.kaptan olabilir..

BeeTLeJuiCe
14.Nisan.2007, 04:31
Bu uzatma bitikten sonra atılan golden sonra, Etme Bulma Dünyası diye bir söz söylenebilir bizim için :D

Valla yazık oldu yaa. Sen baskılı oyna, goller kaçır, bide penaltı kaçır. Sora basit bir hata ile golü ye.

Yan hakemlere çok sinir oldum Alakasız ofsayt bayrakları kaldırdılar.

Neyse yaa sağlık olsun. Olur böyle arada takılmalar.

Denizlispor
Galatasaray
Gençlerbirliği
Trabzonspor

Bu maçlardan Galatasaray ve diğer 3 maçın 2sinden 3 puan alsak şampiyon oluruz diye düşünüyorum.

MeMo
14.Nisan.2007, 04:31
Kesinlikle ve kesinlikle bu sezon şampiyonluğu istemiyorum. Yapılan yanlışlar görünsün bir an önce düzeltilsin. Eğer şampiyon olursak bu yanlışların üzeri kapanıcak. İstemiyorum...

Alex, Kezman'ı kazanmaya çalıştı,Ama Kezman kendini yaktı. Seneye bu takımda yoksun Kezman. Takımda en sevdiğim oyuncu Deivid ama onuda istemiyorum. Kötü futbolcu değil. Ama sağ kanat oyuncusuda değil. Fenerbahçe'de yapamaz. Zico'yu yıllardır istemiyorum. Halada istemiyorum. Bu takıma bir forvet bir ön libero bir sağ açık ve birde adam ! gibi Teknik direktör lazım. Mustafa denizli gelsin razıyım. Çokta güzel yönetir kardeşim bu takımı.

Yav Zico ne yapmış.Çeyrek Final oynarken de T.D. o değil miydi?Bu kadar çok T.D. değişince kim kazanıcak.Beşiktaş'ın hali ortada.(Beşiktaş'lı arkadaşlar yanlış anlamasın)

GeNç KaRTaL
14.Nisan.2007, 04:33

Tebrikler ANKARASPOR !

Serkan noluyoruz yahu.1 maçta berabere kalma ile teknik direktör dahil herkese yolladın.Bence sen son dakikada yenilen golün verdiği sinirle böyle düşünüyorsun.

Ayrıca "Alma maznumun ahını çıkar aheste aheste !!!" demişsin ama maalesef dediğine gelmiyor olay.Biz hala 4.cüyüz..

DisCo
14.Nisan.2007, 04:34
Fenerbahçe maça iyi başladı. Belki çok pozisyona girmedi ama oyununda bir rahatlık vardı. 1-1'den sonra Fenerbahçe yine pozisyon üretmekte zorlandı. Tam konsantre olamamışlardı gibi geldi çünkü Fenerbahçe yüklenseydi bence bol bol pozisyon bulabilirdi.

Maçın hakemine gelince bana göre Deivid'in şutunu elle kesen bir oyuncu vardı. Penaltı yerine korner verdi. Semih'in karşı karşıya pozisyonunda ofsayt yokken ofsayt verildi Allahtan Semih atamadı. Risp'in pozisyonuna gelince yine bana göre elle oynamadı ve penaltı değildi. Zaten Kezman kaçırdı. Maçın süresi bitmişken hala devam ettirilmesi Fener - Kayseri maçında da hatalıydı burada da hatalıydı.

Bu skor elbette bize yaradı ama ben şuna değineceğim.

Takımımızın maçında bir pozisyon oluyor, hakem bir karar verdikten sonra o pozisyonun tekrarı benim için kabir azabı oluyor. Acaba bir hata var mı? Acaba rakibin pozisyonunu mu yedi. Bıktım vallahi.

nerazzuri
Yav Zico ne yapmış.Çeyrek Final oynarken de T.D. o değil miydi?Bu kadar çok T.D. değişince kim kazanıcak.Beşiktaş'ın hali ortada.(Beşiktaş'lı arkadaşlar yanlış anlamasın)
Bak güzel kardeşim.Çeyrek finale gelmeler falan gözünüzü boyamış hepinizin. Zico hiç birşey bunu herzaman söylerim şimdide söylüyorum.

BU TAKIM DAUM'un ESERİDİR KARDEŞİM AKSİNİ SÖYLEYEN VARSA GELSİN SÖYLESİN.

4-4-1-1 Daum'un Fener'e monte ettiği sistemdir. Zico'nun sistemi ise ilk geldiğinde gördüğümüz gibi 4-1-2-1-2'dir. Aziz başkanın ve taraftar baskısıyla tek forvete dönmüştür. Ve yaptığı tek iş oyuncuları yerlerine yerleştirmektir. Bugüne kadar sustum artık bende konuşacağım.

goosfraba

Tebrikler ANKARASPOR !

Serkan bu kadar yüklenmenin ne anlamı var ki? Allah'tan senin gibi düşünen bir başkanımız yok :)

aykut_gencfb
aziz başkan hadlerini bildirmek için şuan soyunma odasındaymış kafanızı yormayın sert bir dille motive eder onları

Professeur
14.Nisan.2007, 04:35
Fenerbahçeli renkdaşlarım kusura bakmayın ama size Mourinho'yu da getirsen yaranılmaz.Zico ne yapsın çeyrek final oynattı mı oynattı.Yeter o.Ona bakarsak Daum neden gönderildi.Ligde şampiyon oluyorduk ama avrupada başarı yoktu.Zico avrupada başarıyı getirdi.Adam daha ne yapsın?Tüm maçlarını kazandıracak hali yok ya adamın.Tabi ki ara sıra takılmalar olur, futbol bu.Maç kaybetmeden kim şampiyon olmuş ki?

EreN
14.Nisan.2007, 04:36
Kayseri maçı ile bu maç arasında biraz fark var arkadaşlar, 8 saniye nerde 45 saniye nerde :) Hakem ufaktanda olsa geçen haftaki diyeti ödedi.
Ayrıca burak iyi değinmiş verilmeyen net bir penaltımız var malesef.
Burak risp'in pozisyonunda arka kameradan yok gibi dursa da diğer kameradan açıkça görülüyor el. Yani el yoksa hav akımıyla mı 85 derecelik bir açı yaptı o top :D

MeMo
14.Nisan.2007, 04:37
Bu kadar laubali olunmaz.Ben ŞL'ye razı olmaya başladım hafiften.Denizli'de şamiyonluğu kaybettiğimiz senede böyleydi.Çok mu karamsar oldu bilmiyorum ama :)

aykut_gencfb
14.Nisan.2007, 04:37
zico ya laf yoq hücümcuların ciddiyetsizliği tamamen.....zico kalsın 10 yıl daha

Fernando Gago
14.Nisan.2007, 04:38
Aziz Yıldırım sahayı terkederken baya korkutucu görünüyordu Şuan Fenerbahçeli bir futbolcu olmak istemezdim :p

Lugano kesinlikle psikolejik yardım almalı sinirlenince baya psikoyaya bağlıyor maç içinde Mehmet Yıldıza sinirlendi Gökhan'a vurdu ... Gökhan'ın yerinde başka biri olsa o hareketi kaldırabileceğini sanmıyorum

El Barto
5 katından 5 fazla Eren. ;;)

yani 5x+5 :D

KaF KeF
Bi Denizlispor Maçında Üzülmüştüm,Birde bu maçta..Çok yazık oldu...

nerazzuri
zico ya laf yoq hücümcuların ciddiyetsizliği tamamen.....zico kalsın 10 yıl daha
10 yıl daha bu takımda kalacağını düşünemiyorum. 10 yıl sonra aynı kadro oynar ;;) Çünkü 2.bi b planı bile yok.

EreN
14.Nisan.2007, 04:41
Aziz Başkan soyunma odasındaymış. Belki siz farketmiyorsunuz ama umut sen bilirsin oyun bu kadar çok boş yere durursa ki bol bol ankara bedavadan faul aldı belli bir süre sonra ritmi düşüyor rakip takımın-fenerbahçenin- normaldir bu.

KaF KeF
10 yıl daha bu takımda kalacağını düşünemiyorum. 10 yıl sonra aynı kadro oynar ;;) Çünkü 2.bi b planı bile yok.
Katılıyorum...Zico'nun zor durumlara karşı B Planı yok..

LaigLeNoiR
Murat Tosun sakatlandı uzatmalarda galiba onun için uzattı hakem 45 saniye falan.

Her 2 takıma da tebrikler.

Kezman ukâlâlık yapmayıp Alex'e bıraksaydı penaltıyı böyle bir sonuç da ortaya çıkmazdı.

BeeTLeJuiCe
14.Nisan.2007, 04:43
B Planı nı devreye sokabileceği oyuncularıda yok ama Serkan.
Ligin en pahalı ama yedek kulübesi en yetersiz takım bizizdir heralde. 7 yedek var devamlı aynı 3'lü giriyor.

EreN
Murat Tosunun çıkması taş çatlasa 20 saniye aldı murat :)

Fernando Gago
Katılıyorum...Zico'nun zor durumlara karşı B Planı yok..

Zico maç içinde elinden geleni yapıyor kadro bu maalesef klübede Semih'ten başka kim maçı çevirebiliyor Ali Bilgin Uğur Boral İlhan hepsinin durumu ortada Zico ne yapsın ?

nerazzuri
14.Nisan.2007, 04:44
B Planı nı devreye sokabileceği oyuncularıda yok ama Serkan.
Ligin en pahalı ama yedek kulübesi en yetersiz takım bizizdir heralde. 7 yedek var devamlı aynı 3'lü giriyor.
Sorun orda Mustafa. Bu adam neden kadrom yeterli diyor o zaman. Transfere ihtiyacım var desin. Transfer yapabilecek gücümüz olduğunu hepimizden iyi biliyor heralde. ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Zico maç içinde elinden geleni yapıyor kadro bu maalesef klübede Semih'ten başka kim maçı çevirebiliyor Ali Bilgin Uğur Boral İlhan hepsinin durumu ortada Zico ne yapsın ?
Kadrom yeterli demesin Deniz. Transfer istesin :)

Fernando Gago
14.Nisan.2007, 04:45
Sorun orda Mustafa. Bu adam neden kadrom yeterli diyor o zaman. Transfere ihtiyacım var desin. Transfer yapabilecek gücümüz olduğunu hepimizden iyi biliyor heralde. ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

diyor zaten Forvet ve ortasaha istiyorum diyor

fenerbahce_1907
14.Nisan.2007, 04:45
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Kadrom yeterli demiyorki.Orta saha,forvete adam lazım diyor.

KaF KeF
14.Nisan.2007, 04:46
''Kadro yeterli'' diyor ya..

nerazzuri
14.Nisan.2007, 04:46
diyor zaten Forvet ve ortasaha istiyorum diyor

Zaten transfere ihtiyaç var diyor.Orta sahaya,forvete adam almalıyız diyor.

Nisanda transfer sezonunun kapalı olduğunu biliyor heralde. Ocak ayı boyunca papağan gibi KADROM YETERLİ deyip durdu. Nisan'ın ortasında transfer yapılmaz heralde.

Fernando Gago
14.Nisan.2007, 04:47
''Kadro yeterli'' diyor ya..

Bu lafı sezon başında söyledi söylemek zorunda da kaldı. Takımdan oyuncu gönderemiyoruz ki oyuncu alalım Appiah'a sözleşme bile donduramadık bırak başka oyuncu almayı

EreN
14.Nisan.2007, 04:47
Devre arasında genelş toplantı sonrası açıklamalarda, zico bizden oyuncu istemedi dendi :) Sadece maldonadoyu istemiş.

Fernando Gago
14.Nisan.2007, 04:49
Zico oyuncu istese Fenerbahçe ne yapabilir ? Kezmanı gönderebilir mi HAYIR Appiah'ı gönderebilir mi HAYIR .... eee teklif yoksa ne yapacak klüp

KaF KeF
14.Nisan.2007, 04:49
Maldonado yerine Kaliteli bi forvet alınsa böyle olacağını sanmıyorum..

Fernando Gago
14.Nisan.2007, 04:50
Maldonado yerine Kaliteli bi forvet alınsa böyle olacağını sanmıyorum..

Ocak ayında kaliteli forveti nereden bulacaksın ? Sistem zaten 4-5-1 Semih mi Kezman mı oynasın diye millet aylardır biribini yiyior birde araya "kaliteli forvet" mi sokacaksın ?

Unutmayın ki bu takım Avrupanın en iyi 8 takımından biri oldu

Sekopej
14.Nisan.2007, 04:51
Geçen hafta 12 saniyenin burada sayfalarca tartışmasını yapan arkadaşlar 1 dakika için ne diyecekler acaba? Hani uzatmanın uzatması olmazdı?

Neyse hakem çok kötüydü, Kezman'a verilen biir ofsayt var ki Kezman kendi sahasında bu nasıl ofsayt oluyor, üstelik de 4'e 1 pozisyonda.

Geçen hafta nasıl hakem Fenerbahçe'ye maçı kazandırmışsa bu hafta da puan kaybında etikilidir.

Ama hakeme söz söyleyebilmek için sahada herşeyi yapman gerekiyor. Bu şekilde oynarsan hakemi bahane etmeye gerek yok.

Kezman'ın dediği doğru, boşu boşuna Zico'nun kafasını karıştırdılar ve Semih 11 başlamaya başladı. Görüyoruz ki Semih 11 oyuncusu değil, ne olursa olsun maça Kezman ile başlamalıydı. Kezman'ın sonradan oyuna girip faydalı olabileceğini düşünmek ne kadar doğru?

Maça iyi konsantre olamamış oyuncular, Maldonado'yu istemiyorum bu takımda, ilk maçlarında faydalı gibi geldi ama yana pas yapmaktan başka yaptığı birşey yok.

Oyunun genelinde galibiyeti hakedecek bir oyun oynamadık, o nedenle son dakika golüne de yakınmamak gerekir.

Herşeyi ASY'de oynanacak maç belirleyecek, o nedenle bu tür kayıpların önemi yok. Fenerbahçe'nin Galatasaray ve Trabzonspor gibi 2 zorlu maçı, Galatasaray'ın da Fenerbahçe ve Sivasspor gibi 2 zorlu maçı var. Bu 3 maçın sonucu şampiyonu belirleyecek.

Kalan 4 maç için takıma bir uyarı olabilir bu, o nedenle olumlu düşünelim.:)

Sekopej
14.Nisan.2007, 04:54
Serkan Mustafa Denizli demişsin de "0" çektiğimiz günler ne çabuk unuttunuz? Zico avrupada Fenerbahçe'yi en üst seviyeye ulaştırdı.

Transfer istediğini Zico hep söylüyor. Suçlanacak son kişidir Zico. Kenardan müdahale etmeliydimbelki ama Kezman'ı da kaybetmek istemedim dedi. Ve öğreniyoruz diye de ekledi. Zico ile uzun yıllar devam edilmeli bence.

EreN
14.Nisan.2007, 04:55
Gerçekten yazık oldu ama yine de türkiye süper ligi şampiyonluğu fenerbahçe'nin elinde.

LaigLeNoiR
14.Nisan.2007, 04:56
Murat Tosunun çıkması taş çatlasa 20 saniye aldı murat :)

Bana kalırsa haklısın Eren,penaltı olmadığı müddetce +4'mü dedin. 94:00'da bitireceksin.Yok kornerdi,taçtı,fauldu dinlemem ben kardeşim.

Penaltı varsa sadece attırılır o kadar.Geçen maçta FB bu şekilde kazanmıştı şimdide bu şekilde kaybetti.

Zirve yarışı daha da kızıştı galiba :)

Aykan19o3
14.Nisan.2007, 04:59
Valla maçın özetini izledim Ankaraspor'u takdir etmek gerek.. Yılmayıp son dakikada golü bulmuşlar..

EreN
14.Nisan.2007, 05:00
Yok yok bundan yakınmak istemiyorumda benim belirtmek istediğim nokta hadi top 95. dakikada kayseri savunmasına yığıldı 2 pas verildi hepsi ceza sahası yakınında ve 10 saniye içinde gol geldi. Ama burda top bizde atak yapıyoruz dakikalar 94 ü geçmiş bile.. adamlar vuruyorlar 91.20 falan top geri dönüyor tekrar orta sahaya, yine vuruyorlar yine dönüyor 91.30 falan.. hatta orta sahanın gerisine düşüyor. Eh be hakem bitirsene maçı. Hadi anladım atak kesilmesin psikolojisi ama..

Fernando Gago
14.Nisan.2007, 05:00
Fenerbahçe bu maçta 2 puan kaybettiği gibi bir çok şey kazandı bana göre futbolcularımız kalan 4 maçın önemini iyi kavrar öncelikle , 2 puan önde olmanın verdiği rehavet bitti artık 4 tane final maçı var ...

Normal şartlarda Samiyen'e 2 puan önde gidip berabere kalsak büyük avantaj elde ediyorduk ee şimdide en az beraberlik alsak büyük avantaj elde ediyoruz yani parola yenilmemek olacak zaten. yoksa 2 puan önde gidip maçı kaybettikten sonra bu tür puan kayıplarının hiçbir önemi yok o yüzden bu maça çok üzülmedim

Hem Kayserispor maçındaki iftiralar şüpheler son bulur umarım futbolun "hatalar oyunu" olduğunu unutulmamalı bugün bana yarın sana

BeeTLeJuiCe
14.Nisan.2007, 05:02
Serkan kesinlikle dediğine katılıyorum. Zico'nun kafasını çeldiler ve bunun sorumlusuda medya'dır. Bizden başka Dünya'nın başka bir yerinde acaba medya sayesinde ilk 11 başlatan yada teknik direktör gönderen, oyuncu gönderen medya varmıdır?

Şu şartlarda her maça Kezman ile başlamalıyız. Herkes Semih derken Serkan gibi bende Kezman ile başlanmalı diyordum. Chelsea maçının kaybedilmesininde, bu maçta puan kaybedilmesininde en büyük nedeni budur bana göre.

yunusgs
14.Nisan.2007, 05:06
Ankarasporu kutlamak lazım golden sonra son dakikaya kadar yüklendiler ve golü attılar.Fenerbahçe penaltıyı kaçırmasaydı kazanırdı ama futbol ilginç.Ligimiz gerçekten çok kaliteli puan durumu süper.

Sekopej
14.Nisan.2007, 05:10
Kezman ideal forvet mi, tabi ki hayır ama maça başlarken Semih mi Kezman mı dersen Kezman derim.

Bugünkü kaçırdığı penaltıdan sonra artık sene sonu gitmesi kesinleşti. Selçuk kritik hatalar yapıyor ama en azından rakibe basıyor, top kapıyor. Maldonado'da bu hiç yok. Eğer Appiah seneye takıma kazandırılmayacaksa sağlam bir orta saha alınmalı alınmazsa sa Deniz'in oynamasını isterim. Kalan maçlarda da Selçuk oynamalı.

RoNNiE91
14.Nisan.2007, 05:11
Gelde şimdi Oftaş mağlubiyetine üzülme.Yukarı sıralara yaklaşma fırsatı varken.

Tebrikler Ankaraspor.

ThersoN
14.Nisan.2007, 05:12
dilediğim, istediğim, düşündüğüm, tahmin ettiğim gibi oldu... Derbi Şampiyonluk düğümünü çözer artık

EreN
14.Nisan.2007, 05:19
Burakla uzun uzun tartıştık. Eğer fenerbahçe bu maçta puan kaybederse GS'yi yener demişti kendisi bende ona katılmıştım. Şimdi bu fikrimin daha da bir arkasındayım. Aziz Baba iyi fırça çekmiş futbolculara.

shamur1
14.Nisan.2007, 05:27
Ben buna katılmıyorum. Bir başkanın futbolcular ile bu kadar içli dışlı olmasına karşıyım.Aziz Yıldırım soyunma odasına kadar bile iniyor. Avrupa'daki takımların çoğunun başkanlarını tanımıyormuş futbolseverler. Ama bizde en önde Kulüp başkanları geliyor. Ayrıca bu oyuncular Fenerbahçe'de oynadığına göre demekki belirli bir seviyeye gelmiş oyunculardır.Akılları başları yerinde hepsinin . 15 yaşındaki çocuklardan oluşmuyor ki bu takım illa ki sözlü uyarılarda bulunulsun . Yani fırça atmakla işler yoluna girecekse eğer her maç Aziz Yıldırım soyunma odasında konuşma yapsın maçın önemini belirtsin. Belki de şu an Kezman'ın kulağından çekiyordur kim bilir :)

EreN
14.Nisan.2007, 05:37
Q0Lh-DIZblw

GeNç KaRTaL
14.Nisan.2007, 05:39
Fenerbahçe bugün şok bir puan kayıbı yaşadı.Maçın başında gelen gol ile ben Fenerbahçe'nin işinin kolaylaşacağını düşünüyordum.Ama golden sonra Ankara'ya oyunun hakimiyetini bırakarak Ankara'nın tehlikeli olmasına izin verdiler ve Ankara'da nihayetinde golü bularak beraberliği yakaladı.

2.yarıda Vederson'un attığı gol ile tekrardan avantaj elde etti Fenerbahçe.Sonrasında Ankara yine etkili olmaya çalıştı.Bulduğu pozisiyonlar vardı ama değerlendiremediler.Fenerbahçe bu aralarda maçı koparacak pozisyonlar elde etti ama değerlendiremedi.Üstüne Kezman'ın penaltıyı kaçırması üstüne tuz biber ekledi.Maçın son saniyelerinde gelen gol gerçekten çok ilginçti.Fenerbahçe atak yaptı,top kaleci Senecky'e geldi.O degajını yaptı,ceza sahasında karambolde M.Yılmaz golü attı.Bilmiyorum hakemin kronometresi nasıldı ama tv nin kronometresine göre Senecky degaj yaparken maçı bitirmesi gerekiyordu.

Semih'in ofsayt olmayan bir pozisyonu vardı gerçi Semih zaten onu değerlendirememişti.Geçen haftaki Gb-Gs maçında İsaac'in pozisyonuna benzer,hatta daha net pozisyonda Kezman'a ofsayt çalınması hatalı karardı.Penaltı pozisyonu hakkında fazla bir fikrim yok.Lafın özü hakemlerimiz yeterli değiller..Umarım buna çare bulunur seneye..

Maçın geneline bakarsak Fenerbahçe eline geçen bir çok fırsatı teperek puan kaybetti.2-2 lik sonuç bence oynanan oyunun karşışığıdır.Ankara bugün hiç fena değildi.

Fenerbahçe'ye uyarı niteliğinde olacaktır bu maç.Kalan maçlara daha sıkı hazırlanacaklardır.Belkide hayırlı oldu bu puan kaybı.Kadrosuyla bence hala favori Fenerbahçe.Ama yinede düğümü Gs-Fb maçı çözecek..

Şunuda belirtmek istiyorum bir kez daha.Bugünkü sonuçtan sonra bir kez daha içim yandı Oftaş yenilgisine..

Birde şunu eklemek istiyorum.Kezman'a penaltıyı kullandırttığı için Alex'e ve penaltıyı kullanmak isteyen Kezman'a kızılıyor.O penaltı gol olsa hiç bunlar konuşulmayacaktı.O yüzden bu kadarda yüklenmemek lazım.Futbolun içinde olan şeyler bunlar..

Fıratcan Alçınkaya
14.Nisan.2007, 05:52
lig iyice karıştı... Sivas GS yi yenerse şampiyon olur...:p

erdemzorer10
14.Nisan.2007, 06:03
Ankaraspor oyunun belli bölümlerinde çok üstün oynadı..genel istatistiklere ve oyuna baktıgımızda futbolun hakkı beraberlikti..iki takımı da gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum..

eXcitinG
14.Nisan.2007, 06:23
ALma mazLumun ahını, çıkar aheste aheste demiş ataLarmızı. İyi de demiş.

Ankaraspor biraz daha cesur oLabiLseydi kazanabiLirdi ama bir puanda onLAr için iyidir.

scar face
14.Nisan.2007, 06:57
Golü yedikten sonra Edu,Lugano ve G.Gönülün yüzleri nasıldı gördünüz mü işte biz bu hatayı yaptık şampiyonluğu da biz getircez der gibiydiler

Jesus_FB
14.Nisan.2007, 07:36
ALma mazLumun ahını, çıkar aheste aheste demiş ataLarmızı. İyi de demiş.

Ankaraspor biraz daha cesur oLabiLseydi kazanabiLirdi ama bir puanda onLAr için iyidir.

Bizim ahımızı alanlardan hiç bi türlü çıkmıyo nedense

Han12
14.Nisan.2007, 08:07
Bizim ahımızı alanlardan hiç bi türlü çıkmıyo nedense

İki hafta sabredecez :icon_biggrin:

a.arıcı-11
14.Nisan.2007, 15:57
Normal şartlarda Samiyen'e 2 puan önde gidip berabere kalsak büyük avantaj elde ediyorduk ee şimdide en az beraberlik alsak büyük avantaj elde ediyoruz yani parola yenilmemek olacak zaten. yoksa 2 puan önde gidip maçı kaybettikten sonra bu tür puan kayıplarının hiçbir önemi yok o yüzden bu maça çok üzülmedim

Bir Fenerbahçe'Li olarak Galatasaray karşısında beraberlik için oynayan bir takım görmek istemiyorum,zaten kimseninide isteyeceğini sanmıyorum.

Maçın sadece özetini izledim ve tempolu bir maça benziyor gibi ama kesin konuşamam.Penaltı konusunda ben Alex'di Kezman'dı dan çok Kezman topa doğru gelirken vurmadan önce kaleci kendi sağına yatmış tamam köşeyi iyi belirledi ama o kadar sert vurmaya gerenk yok ki!!

Eren'in koyduğu videoda Aziz Başkanın takımı nasıl motive ettiği görülüyor.Hangi maç bilmiyorum ama büyük bir maç olsa gerek.

Kaybettiğimiz bu 2 puan bize bir kazanç olur diye tahmin ediyorum aynı 2-2 biten İBB maçı gibi şimdi önümüzde ligde kalmayı garantileyen ve büyük sorunları olan Denizli maçı var onu kazanıp derbiye hazırlanacağız ve aynen İnönüde nasıl son iki lig maçındaki galibiyet serisini 3'e çıkardıysak orada da bu istatistiği yakalyacağız.

Cangele
14.Nisan.2007, 16:15
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste:)

boşa dememiş atalarımız tebrikler Ankaraspor...

Trabzonspor
14.Nisan.2007, 16:38
1 hafta önce 90+5 de maç al,tam 1 hafta sonra 90+5 de 3 puan bırak ılahı adelet :D

BeeTLeJuiCe
14.Nisan.2007, 17:15
Bir hafta önce Fenerbahçe son saniyede golü atınca bas bas bağıranlara bak, şimdi son saniyede gol yiyince susanlara bak ;)

Ayrıca dün akşam Santra'yı izledim Selçuk Yula'ya ilk defa sonuna kadar hak verdim. Birde Deivid'in çaprazdan şut çektiği pozisyonda Hamilton'un elle oynama pozisyonu var buda es geçilmiş hakem tarafından.

YusufT
14.Nisan.2007, 17:15
2 puan :)

Ankaraspor daha cesur oynasaydi maci alirdi, Fenerbahcede öyle..

Kezman'in galiba dogum günü vardi birkac gün önce.. onu kutlamak icin tabiki gol atmak istemistir..

Emre Asik macta cok iyi oynadi..Bu arada Tita'ya ne olmus öyle bee? Adam birden canlanmis..

Fıratcan Alçınkaya
14.Nisan.2007, 19:52
"Utanmaz herifler"

Fenerbahçe’nin Ankaraspor deplasmanında sergilediği futbol ve aldığı skor Başkan Aziz Yıldırım’ı çileden çıkardı. Milliyet gazetesinin 14 Nisan 2008 tarihli sayısında Necmi Kepçetutan imzalı habere göre Aziz Yıldırım karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir hışımla soyunma odasına giderek tepkisi ortaya koydu.

Yıldırım’ın, kaçan penaltı sonrasında son saniye golüyle gelen beraberlik nedeniyle çok sinirlendiği ve soyunma odasında futbolcuları eleştirerek bir hayli sert çıktığı bildirildi.

Yıldırım’ın gazabından, soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakem Halis Özkahya da nasibini aldı. Yıldırım’ın, Özkahya’ya “Utanmaz herifler. Maçı nasıl 35 saniye fazla oynatırsınız” diye bağırdığı öğrenildi. Hakem Özkahya’nın da yanıt vermeye niyetlendiği ancak daha sonra bundan vazgeçtiği, araya giren güvenlik güçlerinin de Yıldırım’ı sakinleştirdiği ifade edildi. Bu arada federasyon temsilcilerinin Yıldırım’ın sözlerini raporlara yazdığı ve Fenerbahçe başkanına ceza geleceği ifade edildi.

LaigLeNoiR
14.Nisan.2007, 19:57
İlahi adalet!..
14.04.2008
Turkcell Süper Lig'in 30. haftasını da geride bıraktık. Beşiktaş cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta İnönü Stadı'nda G.Birliği Oftaş'a 1-0 yenildi. Galatasaray, Feldkamp'ın gidişinin ardından 2'de 2 yaparak güzel bir oyun sonucunda Trabzonspor'u 1-0 yenmeyi başardı. Fenerbahçe ise son saniyelere 2-1 önde girdiği maçta Ankaraspor ile 2-2 berabere kalarak, şampiyonluk yarışında avantajını kaybetti. Böylece ilahi adalet gerçekleşti ve geçen hafta haksız kazanan Fenerbahçe, bu hafta 90+5. dakikada yediği golle yıkıldı.

Sekopej
14.Nisan.2007, 20:03
Mazlum edebiyatı yapmayın burada, o zaman geçen hafta kaybeden Kayserispor'un hiç konuşmaya hakkı yok. İlk maçta mazlum olan taraf Fenerbahçe'ydi, o zaman Fenerbahçe'nin ahını aldılar, geçen hafta da onlardan çıktı.

Ben dün Galatasaray Kulübü'nde beyaz sayfa diye bir başlık daha atmalarını beklerdim, maçı gereğinden fazla uzatıp Fenerbahçe'nin puan kaybetmesine neden oldu hakem. Bunun için tepki göstermeliydiler.;)

Daha ligin bitimine 4 hafta var, geçen hafta burada hakemler, federasyon şampiyonu belirlemiş diye dolaşanlar nerede? Kalan 4 haftada hata olmayacağını kimse söyleyebilir mi? Geçen hafta Fenerbahçe maçından sonra ortalığı velveleye verenler umarım oturup düşünürler yaptıkları yorumları.

Bizim şampiyonluk için tüm maçları kazanmamız gerekmiyor, eğer bu hafta Denizli maçını geçersek derbide stresli olan taraf Galatasaray olacak, çünkü onlara galibiyet lazım.

Fikstürümüz Galatasaray'dan daha kolay, 2 puanlık fark sezon sonunda oluşacak puan farkında etkili olacaktı sadece yoksa Galatasaray maçını kaybettikten sonra 2 puan önde olsak da geriye düşmüş olacaktık.

Sekopej
14.Nisan.2007, 20:07
İlahi adalet!..
14.04.2008
Turkcell Süper Lig'in 30. haftasını da geride bıraktık. Beşiktaş cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta İnönü Stadı'nda G.Birliği Oftaş'a 1-0 yenildi. Galatasaray, Feldkamp'ın gidişinin ardından 2'de 2 yaparak güzel bir oyun sonucunda Trabzonspor'u 1-0 yenmeyi başardı. Fenerbahçe ise son saniyelere 2-1 önde girdiği maçta Ankaraspor ile 2-2 berabere kalarak, şampiyonluk yarışında avantajını kaybetti. Böylece ilahi adalet gerçekleşti ve geçen hafta haksız kazanan Fenerbahçe, bu hafta 90+5. dakikada yediği golle yıkıldı.

Bu haberde neden 90+5'de yediği golle haksız kaybetti denilmiyor da yıkıldı deniliyor?

O nedenle kimse adalet demesin, önceki mesajımda da yazdım. Bize verilmeyen penaltılar yerine sayın geçen haftaki penaltıyı ve son saniye atılan golü de ilk maçı Kayseri'nin haksız kazanmasına sayın. O zaman geçen haftaki maçı hakem verdi diye hiç tartışmayalım.:)

anilton
14.Nisan.2007, 20:11
Maçın gereğinden fazla uzaması söz konusu falan değil.Hakem +4 uzatma gösteriyor ve o +4 içinde bir sakatlık oluyor oyun 39 saniye duruyor.Yani +4 e ilave olarak ekstra 39 saniye eklenmesi gerekiyor.Ve Ankaraspr golü +4:35'de atıyor...

Zaten F.Bahçe Kayseri maçında zamandan çok ofsayt ve penaltı pozisyonu için tepki gösterilmişti...

Sekopej
14.Nisan.2007, 20:18
Bu maçtada var ofsayt pozisyonu verilmeyen 1 penaltı pozisyonu. Üstelik ofsayt öyle santimlerle değil olmadığı apaçık ortada. 5 mertenin yanında 20 cm ofsaytı görmeyen hakemi, üstelik maçın son 20 dakikasını sakat sakat oynayan hakemi suçlayalım, 5 metre açık ofsaytı görmeyene laf yok ya da dün akşam kendi sahasından çıkan oyuncuya ofsayt verene laf yok.

Neyse uzatmak niyetinde değilim geçen hafta da hakem çok kötüydü, dün de kötüydü. Fenerbahçe maçında oyunun 12 saniye durmuş olabileceğini kimse düşünmedi ama ya da hakemin saatiyle 12 saniye fark olabileceğini?

Ama dün hakeme gelene kadar hatalı çok kişi vardı, o nedenle hakem yerine bu hataları, takımın Zico'nun hataları gündemde olur ve o konuşulursa kalan 4 maç için daha avantajlı olur.

Benim tek derdim Fenerbahçe'yi federasyon hakemler şampiyon yapacak diyenler. Görüyoruz işte hem lehte hem alehte hatalar olabiliyormuş.:)

PesimiSTyLa
14.Nisan.2007, 20:21
Benim gecen hafta sizin tabirinizle bas bas bagırdıgım konu ne 90 + bilmemkacta gelen gol ne o golun az farkla ofsayt olması. Bu hatayı anlarım demiştim ; ama deivid in kendini yere atıp o penaltının verilmesi bir cok kişinin tepkisini aldı.

ASY de avantajlı taraf kesinlikle biziz 2 hafta biz sabredecegiz ...

Maca dönersek Tebrikler Ankaraspor...

Ilhan
14.Nisan.2007, 20:23
Hep hakem konuşmaktan sıkıldım artık yeter. Tamam hatalı veya değil. Kezman o penaltıyı atsaydı Fener kazanmıştı. Bitti bu kadar:)

Sekopej
14.Nisan.2007, 20:27
Son 1 soru soracağım daha da uzatmayacağım, artık hakem konuşmayalım. Hakan Şükür'ün rakip sırtına dokundu diye kendini yere atıp kazandırdığı bir penaltı vardı, o zaman da aynı tepkiyi gösterdin mi Hakan Şükür'e ya da o penaltıyı veren hakeme?

Tekrar söylüyorum bu hatalar hep yapılıyor, bu sezon en çok Beşiktaş'a karşı yapıldı bunu da kabul ediyorum tek kabul etmediğim eğer şampiyon olursak alyhimize yapılan hataların görülmeyip lehimize yapılan hataların gündeme gelmesi olacak ve mutlaka da gündeme gelecek diğer yapılanlar unutulup.

Sekopej
14.Nisan.2007, 20:30
Hep hakem konuşmaktan sıkıldım artık yeter. Tamam hatalı veya değil. Kezman o penaltıyı atsaydı Fener kazanmıştı. Bitti bu kadar:)

Onu yazdım zaten İlhancım, hakeme gelene kadar hatalı çok. Zico da Kezman'ı kaybetmemek için vuruş esnasında değiştirmedim atıcıyı dedi. Ama hata yaptığını da ekledi ve yaşaıp öğreniyoruz diyerek bitirdi. Deivid'in solda oynaması, Maldonado tercihi, oyuncuların iyi konsantre olamaması gibi hatalar var sürüsüyle.

Bu hatalar umarım gelecek 4 maç için düzeltilir ve bu maç onun işareti olur. Bu şekilde olumlu düşünmekten başka yapacağımız birşey yok şu anda.:)

LaigLeNoiR
14.Nisan.2007, 20:31
Serkan sakin ol :D

sporx'deki bir yazarın yazısı o :D

Sekopej
14.Nisan.2007, 20:35
Olamıyorum, pek kafaya takan biri değilimdir ama geçen hafta yapılan yorumlar çoğu Fenerbahçeli gibi benim de çok ağırıma gitti. Öyle ki koca sezonun emeği hiçe sayılıp o maç gösterilecek kazanılan şampiyonluğun ardından. Geçmişte ve ondan sonra oynanan maçlar da ortada ama onlar unutulacak.

Yoksa bu puan kaybında ben hakemi suçlamıyorum, hatta hakeme hiç girmeyelim maçı konuşalım.:D

Nedvedmania
14.Nisan.2007, 22:29
Ankara'm yaptı yapıcağını :D Puan toplama serisini devam ettiriyoruz bu futbolla küme düşmeyiz.

Penaltıyı alex atmalıydı iyiki atmamış :D

El Comandante
14.Nisan.2007, 22:45
Ankaraspor daha iyi oynayan tarafti haketti puani.Hakemler 2 takim aleyhine de kritik düdükler caldilar,hatalar yaptilar.

Fenerbahcenin penaltisi kesinlikle hatali bir karardir,uzaktan yakindan alaka yok penalti ile.Ama son dakikadaki Kezmanin pozisyonu da ofsayt degildi,orta saha cizgisinin gerisindeydi Kezman,kritik bir pozisyondu,golle sonuclanabilirdi.

Bu puan kaybiyla lig iyice kizisti,son 4 hafta nefesleri kesecek.Sampiyon Galatasaray-Fenerbahce macinda belli olacak.

NisRoc
14.Nisan.2007, 22:45
Yoldan geçen herhangi bir adama " abi bu maçı yönetirmisin? " deseler, daha iyi yönetirdi :)

shamur1
14.Nisan.2007, 22:58
Yoldan geçen herhangi bir adama " abi bu maçı yönetirmisin? " deseler, daha iyi yönetirdi :)

Nisroc Pazar günü 14:19 da şunu yazmış. Galatasaray-Trabzonspor maçı için

Maçı Galatasaray hak etti ve kazandı! Bıkmadınızmı şu hakemlere saldırma olayından ? Her takım yenilince hakemlere yüklenip BAŞARISIZLIKLARINI ört-bas etmeye çalışıyor..

Noldu canım ? Hakemden memnun deilmisin ? Ama Pazar günü hakemleri korumuyormuydun :)

Neyse...

Ya gören de sanacak ki Ankaraspor'un golünde faul var yada ofsayt . Hala o golü tartışıyorsunuz bilmem kaç saniye uzamış falan. Skor 2-1 iken penaltı kazanıyorsun ama penaltıyı dağa taşa gönderiyorsun. Sonrada hakem eleştiriliyor yine..

Geçen hafta Fenerbahçe hakemin 2 kritik hatasıyla 3 puanı kazandı. Bu hafta ise Ankaraspor'un gollerinde ne ofsayt ne de başka birşey vardı. Kayseri maçı 5 Ankara maçıda 4 dakika uzadı işte. Bir kerede memnun olun yahu şu hakemlerden. Artık gerçekten Beşiktaş'lı arkadaşların feryatlarını az bile buluyorum. Baksanıza Lig liderinin taraftarları ortada birşey yokken bu kadar feryat ediyorlarsa Beşiktaşlı arkadaşlar daha ne yapsın ..

scar face
14.Nisan.2007, 23:06
Kendi yarı alanından cıkan bir oyuncuya offsayt veren bir zihniyete lanet ettim dün.Resmen gecen haftanın intikamı alındı resmen...

shamur1
14.Nisan.2007, 23:17
Haklısın geçen haftanın intikamı alındı Fenerbahçe'den. Ankaraspor'da Hamilton'un attığı ilk golde faulu es geçti hakem , 2.golde de Mehmet Yılmaz %100 ofsayttı. Fenerbahçe'nin de 2 golü 3 penaltısı verilmedi.. Yahu şu maçada hakem diyorsunuz ya pes :)

anilton
14.Nisan.2007, 23:34
Kendi yarı alanından cıkan bir oyuncuya offsayt veren bir zihniyete lanet ettim dün.Resmen gecen haftanın intikamı alındı resmen...

Geçen haftanın intikamı alındı diyebilmen için,elin topa değil,topun ele gittiği bir pozsiyonda F.Bahçe'ye değil Ankaraspor'a penaltı verilmesi lazımdı...

Fernando Gago
14.Nisan.2007, 23:44
Bir Fenerbahçe'Li olarak Galatasaray karşısında beraberlik için oynayan bir takım görmek istemiyorum,zaten kimseninide isteyeceğini sanmıyorum.

Zaten sahaya kazanmak için çıkıcaz ama ilk hedef yenilmemek kim ne derse desin orada en az beraberlikle dönsek bile çok büyük avantaj elde ediyoruz

uAmurat91
14.Nisan.2007, 23:46
Etme bulma dünyası : bkz. Ankaraspor - Fenerbahçe.

Tebrikler Ankaraspor, hakettiğini aldın... :)

Maçı Galatasaray hak etti ve kazandı! Bıkmadınızmı şu hakemlere saldırma olayından ? Her takım yenilince hakemlere yüklenip BAŞARISIZLIKLARINI ört-bas etmeye çalışıyor..

:rolleyes:

King_91
14.Nisan.2007, 23:59
Aslında bu maçtan hiç umudum yoktu hatta fenerden şov bekliyordum ama ankara beni yanılttı.tebrikler ankara

fmsmyrna
15.Nisan.2007, 00:15
Şu kadar kötü oynadığımız maçta bile rahat 3 puan alabilirdik Kezman penaltıyı atsa ama her işte bir hayır vardır düşüncesiyle futbolcularımızın silkileneceği ve artık daha hırslı performanslar sergileyeceklerini düşünüyorum.
Hakem hataları her maçta olur ve olmayada devam edicektir.Yalnız biraz daha dikkatli olsalar daha iyi olur.Geçen hafta hakemin büyük katkısı ile 3 puan almıştık.Belkide onu almasak bu maçtan 3 puanla dönecektik.Çünkü artık şampiyonun ve küme düşenlerin belirlendiği haftalar bunlar.2Haftadırda farklı takım oyuncuları orta sahanın gerisinden çıktıkları halde ofsayt çalınıyor.Orta hakemler genelde daha iyide yardımcı hakemler gerçekten yardım etmemeliler.
Maldonado yine beni şaşırtamayan bir oyun oynadı sanki pas antrenmanındayız Lugano yada Edu'dan al Alex yada Aurelio'ya at maç boyuncu sırf bu işi yapıyor.Selçuk'a yazık olur sene sonu gitmezse

NisRoc
15.Nisan.2007, 01:08
shamur1 kardeş :) sen maçı izledinmi ? ben o lafı 2 takım için de söyledim :) Yane hakemin sadece gollerdeki düdükleri doğruydu desek yeridir :) Vederson'un pozisyonuna faul vermedi diye aynı hareket Tita'yada yapıldı gene devam ettirdi ki Tita sakatlandı yani yazık oldu. Yan hakem de Yılmaz Vural'ın akrabası heralde, pek showenist gördüm kendisini, hele ki Tita'ya bağırması :D Hava topunda Edu ile Mehmet Yılmaz zıpladı ki ikisininde birbirine teması yok! Hakem Ankaraspor lehine faul verdi Mehmet Yılmaz bile şaşkınlıktan güldü :) Hakeme neden yükleniyim ki ? Kezman penaltıyı atsaydı 3-1 olucaktı ve maç kopacaktı yani.. Dakka 94 oldu herkes dışarı çıktık maç bitti diye gol yedik :D Hakeme kızmıyorum sadece eleştiriyorum. Tamammı kardeş ? :)

Neyse, artık Deivid'i uzatmamaları lazım, bu kadar laubali bi insan görmedim.. Ilk golde Vederson'un hatası golle sonuclandı, Kezman'a da diyecek bi şey bulamıyorum.. Sanki beraberliğe oynadık gibi bi şey oldu :)

Sekopej
15.Nisan.2007, 01:12
Burada zaten puan kaybını hakeme bağlayan yok. Hakemin kötü maç yönettiğini söylemek doğru oluyor, tıpkı geçen hafta olduğu gibi.

Hakemlerimiz yetersiz ve kötü maç yönetiyorlar ama sen herşeye rağmen çıkıp kazanacaksın. Hem kazanmayı hakedecek oyun oynama, penaltıyı kaçır, sonra hakem yüzünden demek hoş olmaz. Ama hakem kötüydü, bunu da göz ardı etmeyelim, hakemin kötü olduğunu söylüyoruz burada.

Bazı mesajlara sinirlenip cevap verdiğimde hakem suçludur demiş olabilirim, o sadece sinirle yazılmıştır. Yine sinirlenirsem yine yazarım.:D

NisRoc
15.Nisan.2007, 01:21
Bu arada hakemin penaltı vermesini es geçmeyelim.. Mucizedir yani :D Zor bir pozisyondu çünkü..

TR.CaPTaiN
15.Nisan.2007, 01:22
Bana göre penaltının tartışılabilecek bir yanı bile yoktur. Keşke penaltı olmasaydı top krAlex'e geliyordu büyük ihtimal gol olacaktı. Batman penaltıyı attığı için çok eleştiriliyor ama hırsının kurbanı. Yaptığı hareket bize 2 puan kaybına neden olsa da destek bitmez.

Dün Ziya Şengül çok güzel birşey söyledi; Maçın bitmesine saniyeler kalmış, Serdar topu ileriye şişiriyor neden ? yanına 2 adam çağır 2 pas yapsınlar hakem maçı bitirir zaten dedi. Buna ek olarak Uğur Meleke de Manchester-Arsenal maçında hakem 4 dakika uzatma verdi bu 4 dakika boyunca Manchester Arsenal'e top bile göstermedi dedi.

Fenerbahçe son saniye gol attığında 10 saniye hesabı yapanlar bu maçında saniye hesabını yapmıştır umarım.

http://img385.imageshack.us/img385/1655/120080414071515zc5.jpg (http://imageshack.us)

Son söz Ankaraspor'a; normal maçlar için belediyenin işçilerine mesai yazarak zorla götürür, kıraathaneleri gezerek adam toplarlar maç için, sırf millet maça gelsin diye maçtan önce forma atkı dağıtırlar Fenerbahçe'yi görünce 45 milyon yaparlar biletleri.. Bunun adı resmen adam yolmaktır.

YusufT
15.Nisan.2007, 01:48
Haklısın geçen haftanın intikamı alındı Fenerbahçe'den. Ankaraspor'da Hamilton'un attığı ilk golde faulu es geçti hakem , 2.golde de Mehmet Yılmaz %100 ofsayttı. Fenerbahçe'nin de 2 golü 3 penaltısı verilmedi.. Yahu şu maçada hakem diyorsunuz ya pes :)

Amma attin desem?

:u::u::u:

DisCo
15.Nisan.2007, 02:03
B

Fenerbahçe son saniye gol attığında 10 saniye hesabı yapanlar bu maçında saniye hesabını yapmıştır umarım.

http://img385.imageshack.us/img385/1655/120080414071515zc5.jpg (http://imageshack.us)

Mevzu saniye mevzusu değil. Mevzu şudur. Kayseri maçında bizler saniyenin uzamasına olur mu yahu dedik. Ben kendi adıma bu maçtada diyorum. Saniyesi geldi mi bitireceksin maçı. Şayet çok önemli pozisyon olur oynatırsın.

Kayseri maçında Fenerbahçeli herkes bu saniye olayını savundu. Lig tv saati ile hakemin saati birmidir dendi.

Peki;

Gidip tek tek mesaj araştırması yapamayacağım. Ancak bu maç olmadan önce Kayseri maçında saniyenin uzamasını savunanlar burda da saniyeler geçmesine rağmen oynatan hakemi haklı buluyor mu? Madem birbirimizi yargılamaca oynuyoruz o halde asıl cevap verilmesi gereken soru budur.

TR.CaPTaiN
15.Nisan.2007, 02:08
Uzatmadan çalındıysa uzatmaya da uzatma konulabilir, çalınmadıysa gerek yoktur. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübü savunurken zaten saniyelerle savunmayız. Ziya Şengül'ün dediği gibi yapmalıydı Serdar veya Batman o penaltıyı atmalıydı.

O resimdeki amaç futbolun içinde bu tarz şeylerin olabileceğidir. Eminim Fenerbahçe dün 2-1 yenik durumda olsaydı ve Ankaraspor'un attığı dakikada golü atsaydı kıyamet koparılırdı.

Sekopej
15.Nisan.2007, 02:11
Geçen hafta maç saniye dolduğu anda biter diyenler bu maç için de aynı görüştelerse zaten sorun yok. Ama 1 hafta öyle 1 hafta böyle olursa sorun çıkıyor.

Yoksa Muhammed'in dediği gibi, dakika 100 de olsa gole engel olacak olan takımdır. Sen bunun için gerekli şeyleri yapmıyorsan, elindeki fırsatı tepiyorsan, hakeme de laf diyemezsin.

a.arıcı-11
15.Nisan.2007, 02:39
Benim anlamakta en çok zorlandığım olay golden sonra takım şampiyon olmuş gibi aşırı sevinç gösterisi yok tribinle tezahüratlaşma yok yedek kulübesini yıkma girişimleri çeber yapıp zıplamalar hadi yenersin anlarımda kendi sahanda berabere kaldığın maç alt tarafı.Neyse heralde iyi prim ödendi puan için.

erdemzorer10
15.Nisan.2007, 02:43
bence o sevincin nedeni Ankaraspor un hırslı ve istekli futbolunun hakkını 90+ lar da da olsa almış olmasıydı..ve konum itibariyle de 1 puan kötü sayılmaz..;)

DisCo
15.Nisan.2007, 02:50
Benim anlamakta en çok zorlandığım olay golden sonra takım şampiyon olmuş gibi aşırı sevinç gösterisi yok tribinle tezahüratlaşma yok yedek kulübesini yıkma girişimleri çeber yapıp zıplamalar hadi yenersin anlarımda kendi sahanda berabere kaldığın maç alt tarafı.Neyse heralde iyi prim ödendi puan için.

Olaya şöyle bakarsan rahatlıkla anlayabilirsin. Gökhan Gönül aşırı üzüldü. Edu ile De Nigris birbirlerine çıkışta görüşeceğiz gibi haraketler yapıyordu.

Fenerbahçe'de yenilmedi ama aşırı üzüldü. Sebebi şampiyonluk yarışında önemli bir puan kaybetmesiydi. Ankara'da giden maçta 1 puanı kurtardı ve bu puan onlar için önemliydi. Belkide 0 olarak hesapladıkları bir maçta bu puanı aldılar.

canavar20
15.Nisan.2007, 03:15
Sitedeki gs taraftarları gerçekten inanılmaz. Daha bir hafta öncesinde 10 saniye uzadı diye yırtınıyorlardı şimdi ise sesleri çıkmıyor , kıs kıs gülüyorlar. Ben buna yuh derim. Ayrıca adnan polat maçın hakemini aldı. Desem şimdi birsürü laf atar.
( bu arada gsli arkadaşlar derken çok azda olsa BJK'li arkadaşta var , lafı uzatmamak için )

Hakem bizi yaktı resmen. Ama boşver , gs maçını beklesin herkes , kimse sizi kurtaramayacak bu sefer.

Bu arada lütfen mesajımı silmeyin , onlarca mesaj gördüm böyle.

DisCo
15.Nisan.2007, 03:33
Aslında muhalefet olur gibi görünsemde birşeye dikkat çekmek istemiştim. Açık açık söyliyim.

Saniyelerin Kayseri maçında uzatılmasını, bir art niyet olarak görmeyen, bir hata olarak değerlendirmeyen her Fenerbahçeli arkadaşımız bu maçta hakemin bu yaptığına yorum olarak bizi yaktı diyorlar.

Galatasaraylı veya X takımlı herhangi biride Kayseri maçında isyan etti bu maçta sesini etmiyor.

İki örnekte de bir tutarsızlık var mı bence var. O halde;

ayıpladığımız şeyi kendimiz yaparken nasıl başkasına yargılama yapabiliyoruz. Hadi yargılayın birşey demiyorum. Ama kendiside yaptığı halde hayretler içine düşenler yok mu daha da ilginç. Bunun mantığını açıklayabilecek var mı?

scar face
15.Nisan.2007, 05:45
Haklısın geçen haftanın intikamı alındı Fenerbahçe'den. Ankaraspor'da Hamilton'un attığı ilk golde faulu es geçti hakem , 2.golde de Mehmet Yılmaz %100 ofsayttı. Fenerbahçe'nin de 2 golü 3 penaltısı verilmedi.. Yahu şu maçada hakem diyorsunuz ya pes :)Bizim gecen haftaki yorumlarımızı okusaydın galibiyetten yana olan rahatsızlığımızı dile getirmiştik ama bu hafta ise kıyıma uğrayan biziz ben ne dedim ki bu kadar hiddetlendin demek ki tansiyonu yuksek maclarda burada olsan yanmıstın :)
Gelelim asıl konuya ben ne söylesem sana fikrini değiştiremem sen de yaptığın alaycı tavırla benim düşündüklerimi değiştiremezsin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Geçen haftanın intikamı alındı diyebilmen için,elin topa değil,topun ele gittiği bir pozsiyonda F.Bahçe'ye değil Ankaraspor'a penaltı verilmesi lazımdı...Tamam seninle de hakem hatalarını irdeleyelim.Kezmana 90+bilmem kacta verile offsyata ne diyeceksin yani cevabın ne merakla bekliyorum ben hayatımda öyle bir rezillik görmedim,göremem.90+4 verılmıs neyse onu geçtim golü yediğimiz dakika 90+5e geliyoruz.Gecen hafta 90+5te gol attık diye ortalık yıkıldı savas basladı sandım ama Fenerbahceye olunca bişey yok biz hakkımızı savunmak isteyince hemen tepki alıyoruz.Biz alıskınız bunlara...

Fernando Gago
15.Nisan.2007, 05:49
İlahi adalet o bu şu x y z Sonuç olarak Kayserispor maçından sonra söylenenlerin asılsız , bilinçli ve ne kadar art niyetli olunduğu anlaşılsın yeter anlaşıldıda İstanbul'un 2 güzide Klübünün maçtan sonra ortak bir metin yayınlamasını beklerdim ama olmadı kısmet başka bahara ...

scar face
15.Nisan.2007, 05:53
Ben bize karsı yapılanları Haclı seferlerine benzetiyorum herkes üstümüze cullanıyor yahu xlisi,ylisi,zlisi.Bir Allahun kulu yok mu surda cıkıp desin Fenerbahceye karsı yapılanlar yıllardan beri yanlıs.Yok kımse demez,diyemez.Yemınleri var cunku onların nefret yeminleri...

TR.CaPTaiN
15.Nisan.2007, 05:54
Tamam seninle de hakem hatalarını irdeleyelim.Kezmana 90+bilmem kacta verile ofsayt

Sadece Fenerbahçe maçı için değil,hangi maç için olursa olsun önünde çok belirgin bir ortasaha çizgisi var daha bunu çözemiyorsa çizgisiz pozisyonlarda ofsaytı nasıl süzecek bu yan hakem anlamış değilim.

scar face
15.Nisan.2007, 05:58
Yahu çizgiye gerek yok ki adam kendi yarı alanından cıkmıs görünce cinnet geçirdim
Tvde de Maldonado nun pası veriş seklı hakemi yanılttı diyorlardı bu kadar komik bir hakem savunması olabilir mi???

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 05:59
İlahi adalet o bu şu x y z Sonuç olarak Kayserispor maçından sonra söylenenlerin asılsız , bilinçli ve ne kadar art niyetli olunduğu anlaşılsın yeter anlaşıldıda İstanbul'un 2 güzide Klübünün maçtan sonra ortak bir metin yayınlamasını beklerdim ama olmadı kısmet başka bahara ...

Bizim başımıza gelenlerden sonra Fenerbahçe yönetimi hiç ağzını açmışmı ki sende bekliyorsun.Ha biz beyaz sayfa diye açıklama yapmadık diyebilirsin ama geçen sezonda ortalığı yıkmıştınız.Bu sezon ilk haftalarda Fb yönetiminden bir açıklama beklerdim bende..

Herkes kendi dalgasında.Geçecen sen bu lafları..

Fernando Gago
15.Nisan.2007, 06:00
Bizim başımıza gelenlerden sonra Fenerbahçe yönetimi hiç ağzını açmışmı ki sende bekliyorsun.Ha biz beyaz sayfa diye açıklama yapmadık diyebilirsin ama geçen sezonda ortalığı yıkmıştınız.Bu sezon ilk haftalarda Fb yönetiminden bir açıklama beklerdim bende..

Şemsi Fenerbahçe Yönetimi kendi maçlarından olan haksızlığı çatır çatır söylemiştir ama BJK ile x bir takımın yaptığı maçta olan hataları "ortak bir metin" ile kamuoyuna sunmadı... Sunmazda etik değil (::)

Ayrıca BJK yönetimi GS maçlarında olan haksızlıklardan sonra neden açılama yapmıyor ?

NisRoc
15.Nisan.2007, 06:00
Arkadaşlar yok saniyeymiş yok ofsaytmış vs..vs.. böyle şeylerle bi yere varamazsınız. Hakem çok hatalı yönetti maçı ama unutmayın ki penaltımızı gördü ve verdi! Diğer klup taraftarlarının yaptığı yorumlara kulak asmya gerek varmı ? Size göre siyah onlara göre beyaz, onlara göre beyaz size göre siyah. Boş yere uzatıp tartışmaya gerek yok! Kezman o golü atsaydı maç kopmuştu dimi ?
Kendi göbeğimizi kendimiz kesicez, Samiyende Galatasaray'ı yenip işi bitircez işte :)

scar face
15.Nisan.2007, 06:02
Hayır cok sakındım burdakı arkadaslar işi bozdu.İnsan yorum yapamaz mı yahu ne var Fenerbahceliyiz diye hakemden şikayetçi olamaz mıyız?

Fernando Gago
15.Nisan.2007, 06:02
Arkadaşlar yok saniyeymiş yok ofsaytmış vs..vs.. böyle şeylerle bi yere varamazsınız. Hakem çok hatalı yönetti maçı ama unutmayın ki penaltımızı gördü ve verdi! Diğer klup taraftarlarının yaptığı yorumlara kulak asmya gerek varmı ? Size göre siyah onlara göre beyaz, onlara göre beyaz size göre siyah. Boş yere uzatıp tartışmaya gerek yok! Kezman o golü atsaydı maç kopmuştu dimi ?
Kendi göbeğimizi kendimiz kesicez, Samiyende Galatasaray'ı yenip işi bitircez işte :)

Hakemi bahane olarak görmedim ama Kayseri maçında ne olduysa bu maçta da oldu ...

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 06:04
Şemsi Fenerbahçe Yönetimi kendi maçlarından olan haksızlığı çatır çatır söylemiştir ama BJK ile x bir takımın yaptığı maçta olan hataları "ortak bir metin" ile kamuoyuna sunmadı... Sunmazda etik değil (::)

Ayrıca BJK yönetimi GS maçlarında olan haksızlıklardan sonra neden açılama yapmıyor ?

Deniz nerede söyledi Allah aşkına.Misal Kayseri maçından sonra hangi yönetici çıkıpta biz bugün hakem hataları sayesinde kazandık diye bir açıklama yaptı.:confused: Böyle bir açıklama varda ben mi bilmiyorum.

Bizim yönetimin işlerine akıl sır ermiyor zaten.Adam olan Gs maçından sonrada açıklama yapardı ama merak etme herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor..

Fernando Gago
15.Nisan.2007, 06:08
Deniz nerede söyledi Allah aşkına.Misal Kayseri maçından sonra hangi yönetici çıkıpta biz bugün hakem hataları sayesinde kazandık diye bir açıklama yaptı.:confused: Böyle bir açıklama varda ben mi bilmiyorum.

Bizim yönetimin işlerine akıl sır ermiyor ama merak etme herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor..

Fenerbahçe yönetimi lehine olan hatalarda açıklama yapıyor demedim.Alehine olan hatalarda çıkıyıor çatır çatır konuşuyor Hakkıda Ha X bir takımın BJK veya GS ile oynadığı maçalrda olan hatalarda konuşmuyor . Klüpler arasındaki fark bu ... Beşiktaş yönetimi hatalar Fenerbahçe lehine olduğu zaman açıklama yapıyor maksat ne ?

Fıratcan Alçınkaya
15.Nisan.2007, 06:12
Hakemi felan tartışmicam izlemedim maçı ama maçı koparcak zamanda gidip Kezman gibi adama penaltı attırırsan ödersin bedelini her zamanki gibi Alex atsa şimdi konuşulmayacaktı bunlar ...

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 06:12
Tamam kusura bakma yanlış anlamışım.

Bildiğin üzere sezon başından beri hakem hatalarından bir çok puanımız gasp edildi resmen.O hafta Fenerbahçe Kayseri karşısında puan kaybetse fark 3 e inecek kalan haftalarda daha umutlu olacaktık.Kendi takımlarına yapılan hataların üstüne hakemlerin kritik bir maçta rakibin lehine hata yapması sonucu tepki vermese gayet normal bence.Ama daha öncede dediğim gibi adam olan Gb-Gs maçından sonrada açıklama yapardı..

Sekopej
15.Nisan.2007, 06:13
Geçen hafta Fenerbahçe'yi asanlar bu hafta ortalıkta yok. Anelka'nın el faul karışımı attığı 1 gol vardı hala konuşuluyor ama o sezon Burak'ın elle daha da belirgin şekilde attığı golü çoğu kişi unutmuştur bile.

fenerbahçe lehine olunca unutulmuyor, başka yerde olursa unut gitsin. Galatasaray deplasmanda küfür oldu diye sahaları kapandığı için feryad etti, dönelim geçmişe, Manisa'da polis tarafından cop yiyen Fenerbahçe taraftarıydı, ezilen Fenerbahçe taraftarıydı ama maçtan sonra ne oldu? Hem dayak yemiş olduk hem de 1 maç seyircisiz oynadık. Ama o unutuldu gitti.

Dün hakem art niyetliydi demiyorum, tıpkı geçen haftaki hakem gibi. Ama hatalı yönettikleri ortada. Daha neyi tartışıyoruz ki?

Açıkça bunu herkes biliyor ki Fenerbahçe'ye karşı bir birliktelik var, daha önce örneklerini de gördük bunun. Ha bu bizi rahatsız ediyor mu tabi ki hayır, daha ne kadar büyük olduğumuzu gösteriyor.

Tekrarlıyorum dün hakem bilerek hata yapmadı tıpkı geçen haftaki hakemler gibi, o nedenle daha da boşa tartışıp gerilmeye gerek yok, konuyu kapatıyorum.