View Full Version : TSL 30. Hafta | Beşiktaş - GB Oftaş
goosfraba
09.Nisan.2007, 22:14
http://img526.imageshack.us/img526/7328/bjkrd1.jpg
eXcitinG
09.Nisan.2007, 22:16
Rahat oLucaz. Taraftarımız yok. Sessiz sedasız çaktırmadan bitiririz işi. Tabi hakemLer burunLarını sokmazLar ise !
Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 23:34
Tello ßelki oynamaz... Oftaş rahat süpriz olmaz büyük ihtimalle kazanırız...
a.arıcı-11
09.Nisan.2007, 23:56
seyircisiz maçta BJK taraftarın yarattığı baskıyı hissetmeden kazaır diyorum.Oftaş iyi takım ama BJK'ye güçleri yetmez.
LaigLeNoiR
10.Nisan.2007, 00:01
Cisse 'de cezalı galiba.
Holosko atar da kazanırız inşallah :D
RoNNiE91
10.Nisan.2007, 00:01
Artık kaybedecek çok şeyimiz yok.Şampiyonluk olmasa bile Şampiyonlar Ligi için oynamalıyız.Sivas'ı deplasmanda yenen takım kendi sahasında da Oftaş'ı hayli hayli yenebilir bence.Mutlaka kazanacağız tabi hakemler el atmazsa.
anilton
10.Nisan.2007, 00:55
Delgado iyileşti,S.Özkan'ın cezası bitti,S.Kurtuluş oynayacak düzeye geldi.Oftaş rahat,üç puanı alırız çok büyük bir aksilik olmazsa...
Fernando Gago
10.Nisan.2007, 01:09
Taraftarın olmaması Beşiktaşı etkileyebilir ama Bjk maçı bırakmaz Oftaş iddiasız zaten
BlackEagle19o3
10.Nisan.2007, 01:34
Goller Holosko'dan gelir.3 puanı rahat alırız.Hakemleri de yeneriz bu maçta;)
Fietra 10
10.Nisan.2007, 01:45
Seyircisiz maç..Beşiktaş için eksiklik bu olacaktır..OFTAŞ'da ligde rahat.. umarım maçta hırs yapıp güzel oyun sergiledikleri zaman geçen haftaki dedikodular ortaya atılmaz..Favori BJK ama iddaa'da süpriz deneyip OFTAŞ'a 02 deneyeceğim :p
Aykan19o3
10.Nisan.2007, 01:50
Holosko 3 tane atar 3-0 alırız..
YusufT
10.Nisan.2007, 01:55
Besiktas öne gecer, sonra OFtas bi tane atar.. 2.yaridada Holosko 2 tane atar ve mac 3-1 biter.
yunusgs
10.Nisan.2007, 01:56
Beşiktaş için kolay bir maç.Seyircisi yok ama Sivas'ı deplasmanda yendiler.Bence Oftaş'ı da yenerler.
El Barto
10.Nisan.2007, 04:32
Sivas Kayseri deplasmanında muhtemel bir puan kaybında Beşiktaş için çok önemli bir maç halini alacak kanısındayım. Oftaş karşısında kazanacağımızı ve haftayı Sivas'ın üstünde bitireceğimizi düşünüyorum.
GeNç KaRTaL
10.Nisan.2007, 06:50
Kalan 5 maçımızıda kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini beklemeliyiz.Bu yüzden bu maçı kayıpsız atlatmalıyız.Hedefimiz olduğu için biz kazanırız diye düşünüyorum..
PesimiSTyLa
10.Nisan.2007, 08:16
Tello sanırım oynayamayacak. hastaneye kaldırılmış.. Seyircinin olmaması bjk yi etkilese de 3 1 ya da 2 1 bjk alır bu macı...
shadowrefree
10.Nisan.2007, 08:40
Beşiktaş'ın zorlanacağını düşünmüyorum. Maçı alır. Ama arkadaşlar seyirci baskısı olmuyacak diyorlar. Çarşı grubu ses rekoru kırmış bir taraftar kitlesi. Etkisini stad dışından da hissettireceklerdir.
Varonil
10.Nisan.2007, 15:57
Maç seyircisiz bile olsa Beşiktaş OFTAŞa karşı bu maçı kazanır.Holosko en az 1 gol atar maçta..
anilton
12.Nisan.2007, 02:19
BEŞİKTAŞ
Hakan
Ali Tandoğan
Gordon
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
İbrahim Toraman
Mehmet Yozgatlı
Serdar Özkan
Aydın
Holosko
Nobre
G.BİRLİĞİ OFTAŞ
Recep
Orhan
İlhan
Giray
Petkoviç
Serkan
Olgay
Kadir
Murat Kalkan
Sandro
Ali
11.04.2008
Kaynak : Sporx.com
LaigLeNoiR
12.Nisan.2007, 02:20
Kadro fena değil.İnşallah kazanacağız...
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2007, 02:31
Değişik bir kadro çıkarmış Ertuğrul hoca.Delgado ve Rüştü neden yok acaba.Rüştü sakat herhalde,Delgado'da daha tam iyileşmemiş olabilir.
İnşallah bu maçı ve Mehmet Yozgatlı'yı kazanırız.
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 02:59
Aydın-M.Yozgatlı normalde çok çok iyi kanatlar bence tam kanat adamlar gidip orta açıcak adamlar... H.Arıkan yine yakar ßizi kanımca...
Holosko'dan gol ßekliyoruz...
Aykan19o3
12.Nisan.2007, 03:21
Mehmet Yozgatlı - Aydın ilk defa böyle çıkıyoruz sanırım :)
İzlemek isterdim bu maçı..
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2007, 03:22
Rüştü'nün hafif bir sakatlığı varmış.Bu yüzden 18 e bile alınmamış.Delgado ise herhalde koşan,pres yapan Oftaş takımına karşı etkili olamayacağı için tercih etmedi Ertuğrul hoca.Geçen haftaki sistemi bozmak istemiyor.Mantıklı bir hareket.
Maç başladı Kartalıma başarılar..
shamur1
12.Nisan.2007, 03:54
Beşiktaş oyunu kurmakta zorlanıyor . Oftaş çok iyi mücadele ediyor .Maçta şuan 35.dakika ve skor 0-0.
anil luque
12.Nisan.2007, 04:03
oyun kuramıyoruz bı turlu delgadonun acıl olarak oyuna gırmesı lazım
shamur1
12.Nisan.2007, 04:06
Oftaş ilk yarının son dakikalarında oyuna biraz daha ağırlığını koydu . Özellikle Petkovic'i çok beğendim ayaklarına çok hakim bir oyuncu. Ve ilk yarı sona erdi .Ertuğrul Sağlam'ın oyuna müdahale etmesi gerekiyor.
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2007, 04:07
İlk yarı bitti.Seyircisiz oynanan maç açıkcası pek tat vermedi.2.yarıda Delgado girerse belki hücum anlamında hareketlenme olabilir.1-0 olsun bizim olsun ne diyim..
Emurafu
12.Nisan.2007, 04:36
Oftas 1-0 öne gecti..Golü Kadir attı:;)..Oftas etkili gelmeye basladı..
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2007, 04:39
Golüde yedik tam oldu.Belki bir gol atar kazanırdık diye düşünüyordum ama şimdi geriye düştük.Seyirci yok,eksik çok.Delgado girdi bakalım şansımız yanımızda olursa belki çeviririz maçı..
Bastırmaya başladık.Çok net bir pozisyon kaçtı.Şu dakikalarda bulabilirsek beraberlik golünü belki çeviririz..
batuhanry
12.Nisan.2007, 04:42
55.dakikada gelen golden beri BJK bastırıyor.Şuan 65.dakika BJK 0-1 GB.Oftaş
Seyircisiz maç berbat birşey!!
Hatırlıyorumda seyircisiz maçta diyarbakıra puan vermiştik o zamandan beri bu tür maçlara karşıyım.
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2007, 04:59
Geçmiş ola.Bitti bütün şampiyonluk rüyaları.Bari 3.olup UEFA'ya gidebilsek..
Beşiktaşın penaltısı güme gitti sanırım, fakat çokta net görülebilcek bir pozisyon değil gibi.
El Barto
12.Nisan.2007, 05:07
Boşver gitsin Eren alıştık artık biz takılmnıyoruz bile. :)
Tebrikler Oftaş'a.
Ama emre abi bence kasıt yoktu o pozisyonda. Tamamen tarafsız biri olarak söylüyorum bunu.
El Comandante
12.Nisan.2007, 05:10
Nobre bugün cok goller kacirdi,Nobre cok gol kacirdi,böyle bi macta bu pozisyonlari buldun mu atacaksin,baska yolu yok!
Ertugrul Saglam da taktiksel hatalar yapti,oyuncu degisikliklerinde hatalar yapti.
El Barto
12.Nisan.2007, 05:14
Yok yahu bende kasıt oldugunu söylemiyorum zaten olur yani hata yapılacak elbette. Bu saatten sonrada hakem bir hata yaptıda şampiyonluk gitti falan diye feryat figan etmek birşeyi değiştirmeyeceğinden...
Ama tabii şimdi saygıdeğer yönetimimiz hakem hakkında atıp tutarlar yine. Penaltımızı verselerdi şampiyon olurduk. ;) Yine kendi eksikliklerini orada burada arayışa girip feryat figan edip sezonu kapatacaklar işte...
Ne yapalım şampiyonluk başka bahara....
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2007, 05:16
Oftaş'ı tebrik ediyorum.Şampiyonluk şansımız tamamen bitti bu maçla birlikte.En azından UEFA'ya gidebiliriz inşallah..
yunusgs
12.Nisan.2007, 05:27
Beşiktaş şampiyonluk şansını kendi elleriyle bitirdi tebrikler Oftaş.
BlackEagle19o3
12.Nisan.2007, 05:30
Şaka gibi.Herşey bitti.Artık hedef 3.lük...
LaigLeNoiR
12.Nisan.2007, 05:32
Üstüste kaçan 2-3 %100 lük gol posizyonu.
Verilmeyen bana göre 1 penaltı ve kazanan Oftaş.
Sonuna kadar haketti GB Oftaş.Tebrikler...
Sizlerede yazıklar olsun 11 Ruhsuz Oyuncu !
YusufT
12.Nisan.2007, 05:33
Holosko resmi internet sitesinde "artik 3.lük icin savasalim yazmis.."
Oftas tebrikler..
LaigLeNoiR
12.Nisan.2007, 05:35
Yusuf o sitenin adresini verebilirmisin bakalım bir ?
Varonil
12.Nisan.2007, 05:36
Bu sözler çok konuşulur!
Beşiktaş'ın Slovak futbolcusu Filip Holosko, UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, bu sezon ilk 2 sırada yer alıp, Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde edeceklerini zannetmediğini, asıl konsantre olmaları gerekenin 3. sırayı alarak UEFA Kupası'na katılmak olduğunu söyledi.
11.04.2008
Kaynak : AA
Tebrikler OFTAŞ.Akıllı oynadılar,kazandılar.Beşiktaş için işler daha da zor artık.
anilton
12.Nisan.2007, 05:36
Çok kötü bir futbol oynadık.Yinede pozisyonlar bulduk ama değerlindiremedik.M.Yozgatlı'nın 11'de olması başlı başına bir hata zaten.İlhan ve Giray yine savunmada iyi top oynadılar.Geçen haftaki Saidi ve Murat Sözgelmez'in yaptığı hataları iyi izlemiş olacaklarki çok kontrollü top oynadılar.İkiside çok iyi stoper zaten.Bize gelince bir S.Özkan birde Aydın bir şeyler yapmaya çalıştı.Zaten bulduğumuz pozisyonlarda onların kişisel becerileri ile gelişen ataklardan doğdu.Holosko ve Nobre çok tutuktu.Bekler zaten Allah'a emanet.Böyle oluncada stoperler gülünç durumlara düşüyor.Bu sene çoğu maçta olduğu gibi.Umarım ligi artık bitirebildiğimiz en iyi yerde bitiririz...
Hakeme gelince;bu maçı hakem kaybettirdi diyemeyiz ama çok net penaltı güme gitti yine.Çekme var,itmr var,yerden ayağa müdahele var.On kusurlu hareketin hepsi var ama penaltı yok...
extensor
12.Nisan.2007, 05:40
iki kadroyu karşılaştırdığınızda kalite farkı pek bulamazsınız beşiktaş futbolcuları hep söylerdi taraftarımız bizi heyecanlandırıyor o yüzden korkumuzdan oynayamıyoruz falan filan yok böyle bişey hadi bugün oynasaydınız öyleyse
kimsenin sizi heyecanlandırdığı falan yok siz diğer rakiplerinize nazaran daha kalitesiz bir kadroya sahipsiniz işte bütün gerçeklik bu
beşiktaş- galatasaray maçı öncesinde bu siteye yazdım bu günkü maçın sonucu ne olur bilmem ama beşiktaşın şampiyon olması imkansızdır yazdım (evdeki arkadaşlarımdan birinede beşiktaş şampiyon olsun futbol yorumlamayı bırakırım demiştim)
böyle dememinde bir gerekçesi vardı elbet demiştimki beşiktaş yaklaşık 25 haftadır hangi maçı şöyle rahat rahat kalitesini ortaya koyarak almış hakikatten beşiktaş trabzonspor maçına kadar kazandığı hiç bir maçı kalitesini ortaya koyarak kazanmamış ve hiç bir maçta 2-3 farklı bir galibiyet almamıştı
bundan başka bu önliberosuz takımla bu savunma kurgusuyla şampiyon olunurmu demiştim bu amatör yönetimle 4 aydır parasını alamayan ve nezaman kimin geleceği ne zaman kimin gideceği belli olmayan oyuncularla şampiyon olabilirmiydi bir takım
olamazdı olamadıda...
fenerbahce_1907
12.Nisan.2007, 05:40
Bu sözler çok konuşulur!
Beşiktaş'ın Slovak futbolcusu Filip Holosko, UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, bu sezon ilk 2 sırada yer alıp, Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde edeceklerini zannetmediğini, asıl konsantre olmaları gerekenin 3. sırayı alarak UEFA Kupası'na katılmak olduğunu söyledi.
http://www.uefa.com/footballeurope/news/kind=2/newsid=682611.html
aykut_gencfb
12.Nisan.2007, 05:47
gelecek seneye artık yapcak bişe yoq uefa da başarılar
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2007, 05:47
@extensor
Taraftar bizde baskıya neden oluyor diyen futbolcular Del bosque,Rıza Çalımbay ve Tigana döneminde diyorlardı.Bu sezon hiç böyle bir muhabbet dönmedi.Hatta Porto ve Fenerbahçe maçları hariç takım taraftarın gazıyla kritik galibiyetler aldı..Bugünde yenilgimizin nedeni bence taraftarımızın olmaması ve kadro yetersizliğimiz..
anilton
12.Nisan.2007, 05:48
Artık ciddi ciddi Ertuğrul Hoca'nın yetersiz olduğunu düşünmeye başladım.Adamlığına,efendiliğine söz edemeyiz ama teknik adamlık konusunda yetersiz bence.Kurduğu kadrolar,oyuncu değişiklikleri,oyuna müdahelesi ve oyuncular üzerindeki hakimiyeti çok zayıf.Ama ısrar edilmedikten sonra hiç bir teknik adam başarılı olamaz.Bu sene umarım onun için bir tecrübe olmuşturda seneye bu hatalarını en aza indirger.Yinede seviyoruz seni adam gibi adam Ertuğrul Sağlam...
Aykan19o3
12.Nisan.2007, 05:50
Bu nasıl umursamazlık nasıl bir Beşiktaş.. Yazıklar olsun sizlere be. Artık gelecek sezon ne yapsınlar ne etsinler şu takımı adam etsinler ! Bıktım artık her sezon aynı Beşiktaş'ı izlemekten. Yeter Artık !
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2007, 06:03
Artık ciddi ciddi Ertuğrul Hoca'nın yetersiz olduğunu düşünmeye başladım.Adamlığına,efendiliğine söz edemeyiz ama teknik adamlık konusunda yetersiz bence.Kurduğu kadrolar,oyuncu değişiklikleri,oyuna müdahelesi ve oyuncular üzerindeki hakimiyeti çok zayıf.Ama ısrar edilmedikten sonra hiç bir teknik adam başarılı olamaz.Bu sene umarım onun için bir tecrübe olmuşturda seneye bu hatalarını en aza indirger.Yinede seviyoruz seni adam gibi adam Ertuğrul Sağlam...
Ertuğrul hoca açıkcası Beşiktaş'ı kaldıramadı ama olmadı postalayalım mantığı içinde olmamalıyız bence.Yeni hoca,yeni düzen felan bunlar senelerce takımın kimyasını bozdu.Ertuğrul hoca tecrübe kazandıkça başarılar gelecektir,istikrar sağlandıkça başarılar gelecektir.Buna inanıyorum..Seneye bir kaç mevkide yapılacak iyileştirmeler ile daha sağlam bir kadro oluşturabiliriz..
Sekopej
12.Nisan.2007, 06:14
Arkadaş uyarıldı, konuyu uzatmayalım.
Maçı izlemedim, son dakikaları dinledim, Holosko-Batuhan değişikliği olmuş, bence ne olursa olsun Holosko eğer sakatlığı yoksa oyundan çıkarılmamalı, bence hatalı değişiklik. Zaten geridesin, risk alacaksan bunu forvet çıkarıp forvet sokarak alamazsın.
Holosko'nun sakatlığı varsa tabi diyecek birşeyim yok.
Fernando Gago
12.Nisan.2007, 06:15
Cisse Tello Delgado kolay değil bu 3 futbolcunun yerini doldurmak üstelik seyircide yok Beşiktaş'ın tek umudu UEFA kaldı tabi Galatasaray ve Sivasspor'un maçlarınıda görmek lazım
DisCo
12.Nisan.2007, 06:33
Maçı izlemediğim için birşey diyemeyeceğim ama Beşiktaş için işler çok zora girdi. Belki bu hafta tüm rakipleride kaybedecek ama zaman iyice daralıyor. Diğer 3 takım galip gelirse Beşiktaş ancak 3. lük için emek harcayacaktır.
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 06:49
penaltı felan izlemedim maçı belki verilmesi lazımdı, belki de değildir..
Çok şansız takımız iki yakamız hiç bir araya gelmiyor tam hadi bu sefer oldu dedimizde ya cezalı ya sakat oyuncularımız olşuyor... Tam şimdi oldu yeniden potadayız derken veryansın federasyon 1hafta boyunca üzerine atılan suçlamaların sinirini BJK den çıkardı ßastı cezayı. Oftaş boş tribünlere alışmış stadda taraftar olsa kazanırdık bence...
Her neyse L'Pool 8yediğimizde, Fß yenildimizde,Rize'ye elendiğimizde hiç şevkim kırılmamıştı hep umudum vardı ama bu akşamki maç umutlarımı tüketti yine ßize hüsran...
eXcitinG
12.Nisan.2007, 07:13
Bir hafta önce...
Herşey değişecek merak etmeyin. Bütün haksızLıkLar ortaya çıkarıLacak...
Bir hafta sonra..
Yine aynı tas aynı hamam. Ben daha ne diyim. Kime kızayım. Takımın sucu ne ? Ya taraftarın. Ya Fenerbahçe karşısında 4 goL yiyen. Bir tane top tutamayan Recep e mi kızayım. Kime kızayım ? Kime isyan edeyim.
Ne için uğraşıyoruz ki. BırakaLım hiç uğraşmayaLım boşuna. Atı aLan üsküdarı geçmiş..
ShevAnil
12.Nisan.2007, 07:34
Bu Oftaş'a bizimde Şansımız Tutmadı Nedense...
Maçı İzlemedğim İçin Birşey Söylüyemiyeceğim Ama Artık Bjk İçin İşler Zorlaştı Diyenleri Anlıyamıyorum Neden Bukadar Kolay Umutlar Tükeniyor BJk'nin halaa 2. Lik şansı war bence, ki önümüzde Galatasaray - Trabzon / Galatasaray - Fenerbahçe Maçları varken..
DisCo
12.Nisan.2007, 08:59
Nobre'de ne kaçırmış öyle yahu. Şimdi Lig Tv sitesinden baktım. Bazen olmayınca olmuyor işte.
extensor
12.Nisan.2007, 09:18
,.Geçen haftaki Saidi ve Murat Akyüz'ün yaptığı hataları iyi izlemiş olacaklarki çok kontrollü top oynadılar...
murat akyüz değil murat sözgelmez olacak
murat akyüz ankarasporun sağ bekidir ;)
saygılar
TR.CaPTaiN
12.Nisan.2007, 16:21
Bir grup Beşiktaş taraftarı, OFTAŞ yenilgisinden sonra taşkınlık çıkardı. Futbolculara taşlı sopalı saldırıldı.
Bir grup Beşiktaş taraftarı, Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a yenilerek şampiyonluk yarışından uzaklaşan Beşiktaşlı futbolculara tepki gösterdi.
BJK İnönü Stadı'nda seyircisiz oynanan maçın ardından takım otobüsüne binerek BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne doğru hareket eden siyah-beyazlı futbolcular, tesislerin önünde yaklaşık 20 kişilik bir taraftar grubunun sözlü ve taşlı saldırısına uğradı.
Taraftarlar önce aleyhte tezahüratlar yaparak futbolcuları protesto ederken, gruptan bir kişinin attığı taş, otobüsün bir camının kırılmasına neden oldu.
Taraftarlar, "Bu forma kutsaldır. Nasip olmaz herkese", "Futbolcular sahtekar, yeter artık Demirören" diye tezahürat yaptı.
Tesislerin önünde önlem alan jandarma ve takıma eşlik eden polisler hemen olaylara müdahale ederek grubu tesislerin yanından uzaklaştırırken, taş atan taraftar gözaltına alındı.
KAYNAK (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=136609)
a.arıcı-11
12.Nisan.2007, 17:22
Maçı seyretmedim herhangi bir kritik yapamayacağım.Beşiktaş bu yenilgi ile artık 3.lük 4.lük için oynayacak (tabi bugün GS kaybederse ayrı) ve bu olay şampiyon olma gibi bir hedefi kalmayan Beşiktaş fubolcusunda moralsizlik ve konsantrasyon eksikliği olacak.
Ertuğrul Sağlam aslında iyi bir hoca ama ilk senede bu ağırlığı kaldıramadı ama taraftar arkasında olduğu sürece yine aynı taraftarla arası kötü olan Demirören onu gönderemez.Umarım ister TOTO olsun ister UEFA olsun BJK ülkemizi başarıyla temsil eder
eXcitinG
12.Nisan.2007, 17:31
ErtuğruL sağLam bu takımda kaLmaLı. Daha genç ve her geçen gün kendisini geLiştiriyor. Artık uzun vadede düşünmeLiyiz. Bu yıL hiçte fena değiLdi. GeneLde hakem hataLarından canımız yandığını için bunLarı konuşuyoruz. Eğer o hataLar oLmasa şimdi Yaşa ErtuğruL hoca, oLey be diyecektik. Değişen bişey yok ki. Yine aynı ErtuğruL sağLam. FazLa üstüne gitmemek gerek. Tek suçLu bu sezon MHK ve bu oyuncuLardır. Ne başkanın ne Hocanın bir suçu yok.
shamur1
12.Nisan.2007, 17:48
Yıldırım Demirören ve Ertuğrul Sağlam ile şampiyonluk hayal. Tek suçlu Mhk ve bu oyunculardır diyorsun abi ama bu oyuncuları Beşiktaş'a getiren kim ? Her sene bir sürü transfer yapıp kadroda istikrarı yakalıyamamanın suçlusu kim ? Mhk mi ? Son 4-5 senedir Beşiktaş'ta sadece İbrahim Üzülmez'i görüyorum ben kadroda kalan. Koskoca bir sezonu kupasız kapatıyor Beşiktaş , ligin bitmesine 4 hafta kaldı hala hakemlerden dert yanmak demek ve Yıldırım Demirören'in yine Başkanlık koltuğunda oturması demek seneyede şampiyonluk hayal demektir. Acı ama gerçek ..Bakalım bu sene kim transfer edilecek Fenerbahçe'den..
eXcitinG
12.Nisan.2007, 18:26
ŞampiyonLuk hayaL diyorsunuz. Bakın haLa anLatamıyorum. Eğer bu yıL yapıLan bariz hataLar oLmasaydı. Beşiktaş şu anda hangi konumda oLuyordu ? ŞampiyonLuğa koşuyor oLacaktı. Bu durumda bunLardan söz edicekmiydik ? Hayır. O zaman en büyük suç kimde oLuyor. Herkeste biraz suç var. Ama bu suç dağıLımını şöyLe yaparsak;
%65 Fedarasyon
%20 FutboLcuLar
%10 ErtuğruL sağLamdır
%5 Demirören.
Demirören ne yapsın. Adam istediLer aLdı. O kadar oyuncu sunduLar, gitti ErtuğruL hoca kendi istediği adamLarı getirdi. İstemediği kimse aLınmadı. Buna rağmen bence iyi iş çıkardı. İLk defa yerLi bir hoca iLe sezon sonuna kadar gidiyoruz yahu. Varmı böyLe bişi tarihimizde.
Yani diyecek şu. Bu yıL bazı şeyLer farkLı oLsaydı. Şu anda herkesin yazıLarı da farkLı oLurdu. FiguranLar aynı, oyuncuLar aynı, değişen birşey yok. Sadece ortada ciddi şekiLde konuma etki etmiş durumLar söz konusu.
anilton
12.Nisan.2007, 18:48
murat akyüz değil murat sözgelmez olacak
murat akyüz ankarasporun sağ bekidir ;)
saygılar
Doğru yaaa,yanlış yazmışım...:)
shamur1
12.Nisan.2007, 19:24
Benim demek istediğim şu. Beşiktaş'a karşı gözle görülür hatalar yapılmıştır. Buna kimse hayır canım yapılmadı diyemez.Ama sadece bunlarla avunmakta asıl gerçekleri görmenizi engelliyor.Örneğin Oftaş maçı .Beşiktaş şu dönemde %100 kazanması gerektiği bir maçı kazanamıyor , Oftaş karşısında pozisyon bulmakta zorlanıyor , Şampiyonluğa oynayan bir takım gibi saldıramıyorsa hakemleri,hataları konuşmak ne kadar doğru ?
Hep aynı şeyi diyorsun abi o hatalar olmasaydı şuan liderdik. Peki neden bu hataların önündeki kötü futbolada birşey demiyorsun. Beşiktaş gibi bir takım penaltım verilmedi diye isyan ediyor ve kaçan şampiyonluğu buna bağlıyorsa şu an ki tablo gayet normal geliyor bana.
Penaltınımı verilmedi ? Olabilir dünyanın her yerinde oluyor. Ama sen maç içinde rakibini ezip,bolca pozisyona girersen , rakibine ağırlığını hissettirirsen o maçıda kazanırsın ve verilmeyen penaltıda konuşulmaz. Ama Beşiktaş iyi top oynamıyor ki bunda hemfikir değilmiyiz ?
Bugun Fanatik gazetesinde ORHAN YILDIRIM dün geceki maçı çok iyi analiz etmiş.
AYNI ÖZELLİKTEKİ 3 ADAM BİRDEN SAHADA..
Ertuğrul Sağlam takımı resmen 3 oyuncu eksik oynattı. Zira sağ tarafta Ali,M.Yozgatlı,Serdar Özkan gibi aynı özellikleri taşıyan isimlere forma verdi. Delgado ve Serdar Kurtuluş'u yedek oturttu.
Okumanızı tavsiye ederim..
Bu teknik adam yanlışlıkları ilk kez olmuyor ki . Belediye maçına ortasahasız çıktı Beşiktaş. Hep aynı özellikteki bir takım sahadaydı. Beşiktaş'ın en büyük eksikliği koşan,basan,top çalan ve oyunu kuran bir oyuncunun olmayışıydı. Ama sen devre arasında Gordon'u getirtiyorsun. Delgado-Rico-Serdar Özkan-Tello bunlar hep aynı özellikteki oyuncular.
Yani bu kadar yanlışlıkları , hataları , yanlış oyuncu transferlerini dile getirmeyip te verilmeyen 3-4 penaltıyı sürekli öne çıkartmak ne kazandıracak ? Ha o penaltılar verilseydi , Beşiktaş şuan lider olsaydı, bu kötü oyunla memnun olacakmıydınız o liderlikten ?
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 19:39
Takıma DM lazım Cisse oynamadımı tekerleksiz bisklete dönüyor takım... Maçı izlemedim ama yediğimiz golü H.Arıkan inş. yine hata yapmamıştır...
shamur1
12.Nisan.2007, 19:47
H.Arıkan'ın bir hatası yok. Beşiktaş defansının adam paylaşımından kaynaklanan bir hatadan dolayı gol oldu. Özellikle Gordon
RaSenGan
12.Nisan.2007, 19:50
Beşiktaş şampiyonluk umarken 4.olabilir.Şampiyonluk umutları bitti bence.Gençlerbirliği Oftaşspor'u tebrik ederim.
BlackEagle19o3
12.Nisan.2007, 20:33
En büyük suç yönetimde!Yeter artık çekin ellerinizi Beşiktaş'ımın üstünden:mad:
eXcitinG
12.Nisan.2007, 20:37
Benim demek istediğim şu. Beşiktaş'a karşı gözle görülür hatalar yapılmıştır. Buna kimse hayır canım yapılmadı diyemez.Ama sadece bunlarla avunmakta asıl gerçekleri görmenizi engelliyor.Örneğin Oftaş maçı .Beşiktaş şu dönemde %100 kazanması gerektiği bir maçı kazanamıyor , Oftaş karşısında pozisyon bulmakta zorlanıyor , Şampiyonluğa oynayan bir takım gibi saldıramıyorsa hakemleri,hataları konuşmak ne kadar doğru ?
Hep aynı şeyi diyorsun abi o hatalar olmasaydı şuan liderdik. Peki neden bu hataların önündeki kötü futbolada birşey demiyorsun. Beşiktaş gibi bir takım penaltım verilmedi diye isyan ediyor ve kaçan şampiyonluğu buna bağlıyorsa şu an ki tablo gayet normal geliyor bana.
Penaltınımı verilmedi ? Olabilir dünyanın her yerinde oluyor. Ama sen maç içinde rakibini ezip,bolca pozisyona girersen , rakibine ağırlığını hissettirirsen o maçıda kazanırsın ve verilmeyen penaltıda konuşulmaz. Ama Beşiktaş iyi top oynamıyor ki bunda hemfikir değilmiyiz ?
Bugun Fanatik gazetesinde ORHAN YILDIRIM dün geceki maçı çok iyi analiz etmiş.
AYNI ÖZELLİKTEKİ 3 ADAM BİRDEN SAHADA..
Ertuğrul Sağlam takımı resmen 3 oyuncu eksik oynattı. Zira sağ tarafta Ali,M.Yozgatlı,Serdar Özkan gibi aynı özellikleri taşıyan isimlere forma verdi. Delgado ve Serdar Kurtuluş'u yedek oturttu.
Okumanızı tavsiye ederim..
Bu teknik adam yanlışlıkları ilk kez olmuyor ki . Belediye maçına ortasahasız çıktı Beşiktaş. Hep aynı özellikteki bir takım sahadaydı. Beşiktaş'ın en büyük eksikliği koşan,basan,top çalan ve oyunu kuran bir oyuncunun olmayışıydı. Ama sen devre arasında Gordon'u getirtiyorsun. Delgado-Rico-Serdar Özkan-Tello bunlar hep aynı özellikteki oyuncular.
Yani bu kadar yanlışlıkları , hataları , yanlış oyuncu transferlerini dile getirmeyip te verilmeyen 3-4 penaltıyı sürekli öne çıkartmak ne kazandıracak ? Ha o penaltılar verilseydi , Beşiktaş şuan lider olsaydı, bu kötü oyunla memnun olacakmıydınız o liderlikten ?
FazLa uzatmak istemiyorum. Yani bu yıL o kadar canım yandı ki artık böyLe şeyLer beni kandıramaz. Orta da ki gerçekten kimse beni aLamaz.
Bu saydığın oLasıLıkLara rağmen biLe bu hataLar oLmasa nerede oLacaktık. Demek ki eğer oLmasaymış gerçekten muhteşem bir iş başarmış oLacaktı ErtuğruL sağLam. Yani ben oLaya farkLı bakıyorum, sen daha farkLı bakıyorsun. Ben tüm bu oLumsuzLukLara rağmen bu hataLar oLmasaydı nereLerde oLacağımızı da gözönüne aLarak düşünüyorum ki o zaman anLıyorum ki iyi işLer çıkarmışız. Demek ki potansiyeL var, Hocamıza güvenmemiz gerek. Dediğim gibi genç bir hoca ve kendisini sürekLi geLiştiriyor. Artık devamLıLık ve istikrar sağLamak gerek. Başarının bir parçasıda bu dur. Biz teknik heyet anLamında bunu sağLadığımız zaman zaten bir iş başarmış oLacağız.
O yüzden Bu dedikLerin beni kesmiyor. Kesmezde.
Melekovic
12.Nisan.2007, 20:57
Bir GS taraftarı olarak Beşiktaş'a yapılanlara artık yeter diyorum.Bunun sebebinin sistem olduğunu kuluplerin suçu olmadığını zaten açıklamıştım.Populerlik olayına göre bir nevi güçler çıkar sağlamak için bir sene şu takımı bir sene bu takımı kayıralım ses çıkarsada aradan bir takımada bir senelik şans verelim olayındalar.Tabiki bunda kuluplerden kimsenin parmagı yok.Tamamen federasyonu ve baglantılarını bir kukla gibi yoneten bir duzenin icindeyiz.
Artık futbol adaleti istiyoruz.kim yapacak nasıl yapacak onemli degil ama yapılmalı.Kimse tutupda MHK'yı ve Federasyonu savunmasın.
Ayrı bir konu daha var.Gelecegin hakemi olabilecek genç hakemleri cesitli forumlarda kendi takımıyla ilgili yazı yazarken gozlemledigimde oluyor arada.İleride başa geçtiklerinde nasıl objektif yonetim gosterirler bilinmez.
yani boyle bir ortamda en ust duzeyde hakemlerimize egitim verilmesi ve objektif olma ozelliginin bu egitimle saglanması sart.Federasyondaki güç odakları temizlenir.Collina tarzında hakemler hakemlerimize profesyonellik nedir diye ogretmek icin getirilir.Gerekirse senelerce kalırlr.Bir sekilde ust duzeye cıkarılır.
Bu harekatı yerine getirecek adamlar suan MHK'nın basında olanlarla olmaz zaten.Hakem kısmı için konusuyorum.Gecenlerde atıp tutmuşlarda.Hakem eskilerimizlede olmaz.Erman Toroglu ben olsam şöyle yapardım diye atıp tutuyor örnegin.Ben onun hakemliğinide iyi bilirim.Bir Bursa-BJK kupa macında 3 Bursalı çizginin bir metre gerisinden çıkıp ataga koşarken diplerinde ofsaytı çalmıştı o zamanın yan hakemi bayrak kaldırmamasına ragmen.O yüzden hakem eskilerin olusturacagı denetim kurulu ise hic bir ise yaramaz.
Penaltı pozisyonunda adamı cekiyo vuruyo indiriyor devam diyo hakem BJK macında.Penaltı vermesi için Oftaslının adamı oldurmesimi lazımdı onu merak ediyorum.:D:D:D Hadi bazı pozisyonlar gozden kacabilecek pozisyonlardır ama buna insaf derim.
eXcitinG
12.Nisan.2007, 21:39
Abi bu yazdığın yazıya ayak serçe parmağımı bastım. Hatta bütün vücudumda ki parmakLarı da basıyorum. Hatta isyan edip burnumuda mürekkepe batırıp onuda basıyorum. Yeter yahu budur işte.
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 21:50
Bir GS taraftarı olarak Beşiktaş'a yapılanlara artık yeter diyorum.Bunun sebebinin sistem olduğunu kuluplerin suçu olmadığını zaten açıklamıştım.Populerlik olayına göre bir nevi güçler çıkar sağlamak için bir sene şu takımı bir sene bu takımı kayıralım ses çıkarsada aradan bir takımada bir senelik şans verelim olayındalar.Tabiki bunda kuluplerden kimsenin parmagı yok.Tamamen federasyonu ve baglantılarını bir kukla gibi yoneten bir duzenin icindeyiz.
Artık futbol adaleti istiyoruz.kim yapacak nasıl yapacak onemli degil ama yapılmalı.Kimse tutupda MHK'yı ve Federasyonu savunmasın.
Ayrı bir konu daha var.Gelecegin hakemi olabilecek genç hakemleri cesitli forumlarda kendi takımıyla ilgili yazı yazarken gozlemledigimde oluyor arada.İleride başa geçtiklerinde nasıl objektif yonetim gosterirler bilinmez.
yani boyle bir ortamda en ust duzeyde hakemlerimize egitim verilmesi ve objektif olma ozelliginin bu egitimle saglanması sart.Federasyondaki güç odakları temizlenir.Collina tarzında hakemler hakemlerimize profesyonellik nedir diye ogretmek icin getirilir.Gerekirse senelerce kalırlr.Bir sekilde ust duzeye cıkarılır.
Bu harekatı yerine getirecek adamlar suan MHK'nın basında olanlarla olmaz zaten.Hakem kısmı için konusuyorum.Gecenlerde atıp tutmuşlarda.Hakem eskilerimizlede olmaz.Erman Toroglu ben olsam şöyle yapardım diye atıp tutuyor örnegin.Ben onun hakemliğinide iyi bilirim.Bir Bursa-BJK kupa macında 3 Bursalı çizginin bir metre gerisinden çıkıp ataga koşarken diplerinde ofsaytı çalmıştı o zamanın yan hakemi bayrak kaldırmamasına ragmen.O yüzden hakem eskilerin olusturacagı denetim kurulu ise hic bir ise yaramaz.
Penaltı pozisyonunda adamı cekiyo vuruyo indiriyor devam diyo hakem BJK macında.Penaltı vermesi için Oftaslının adamı oldurmesimi lazımdı onu merak ediyorum.:D:D:D Hadi bazı pozisyonlar gozden kacabilecek pozisyonlardır ama buna insaf derim.
biz alıştık be abi tek sinirlendiğimiz kendilerine kıyak geçiyorlar diye bazı arkdaşaların MHK v TFF yi savunmaları.. Zaten amaç BJK yi yıkmak dün yine hakkımızı çaldılar bu kadar mı zor penaltı vermek neden siyah-beyaz formaya penaltı verilmiyor ??
Çok güzel yazmışsın Kaan Aßi tebrikler...Sistem takımı değiliz... Türk Futbolunun üvey evladı ßeşiktaş... Yine önümüzü kestiler dün gece...
El Comandante
12.Nisan.2007, 21:59
Simdi bu konuyla ilgili yukarida cok güzel yazilar yazilmis ama sabit fikirli oldugunuz icin bu zihniyetten vazgecmiyorsunuz,hakemler önümüzü kesiyor,üvey evladiz diyorsunuz,biz ne söylesek bos.Onun icin bu konuda ne yazsak bos,sabit fikirlilerle tartismaya girmek sacmadir,zaman kaybidir.
eXcitinG
12.Nisan.2007, 22:11
Bunun neresi sabit fikir onu anLamadım sadece. Bu kadar hata varken göz göre göre neden inkar edeLim. Takımı neden suçLayayım. Takımı da suçLarız, ama dış etkenLerde daha fazLa ise neden bunu yapaLım. Ortada bir durum söz konusu var bunu diLe getirmek de en doğaL hakkımız. Bunun sabit fikirLiLik iLe bir aLakası yok.
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 23:06
GB maçında penaltı vermezler bizim penaltımızı vermezler tabi sabit fikirki oluruz...
anilton
12.Nisan.2007, 23:11
Simdi bu konuyla ilgili yukarida cok güzel yazilar yazilmis ama sabit fikirli oldugunuz icin bu zihniyetten vazgecmiyorsunuz,hakemler önümüzü kesiyor,üvey evladiz diyorsunuz,biz ne söylesek bos.Onun icin bu konuda ne yazsak bos,sabit fikirlilerle tartismaya girmek sacmadir,zaman kaybidir.
Tam tersi Baran,hakemler Beşiktaş'a karşı sabit fikirli...
fmsmyrna
12.Nisan.2007, 23:24
Katılıyorum bu sene en çok Beşiktaş'a karşı haksızlık yapıldı.Ama bu şimdi isyan edilerek önlenmez,bence her takım ister kendine karşı ister rakip takıma karşı bir takım kayırmalara göz yummasın medya karşısında gerekli tepkiyi göstersin.Bir sezon hakem hatalarıyla kazanıp sevinirsen diğer sezonda tersi olunca bir şey demeye hakkın yok bence.
Golde başta Gordon olmak üzere tüm defans ve orta sahasının hatası vardı golden önce Gordon topu kaptırdı.Oftaş'lı sanırım Serkan yada Sandro,Ali Bayraktar'a pası hızlı attı top açıldı.Ali Tandoğan taç çizgisinin yanında topu yeteri kadar uzaklaştıramadı Oftaş yeniden hızlı bir atak gerçekleştirdi ve golü buldu burada savunma ve geriye gelen orta saha oyuncuları çok kötü paylaştılar Oftaş'lı oyuncuları
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2007, 23:29
Sabit fikirlilik ile alakası yok.Deivid'e yapılınca,Arda'ya yapılınca penaltı,Serdar'a yapılınca devam.Tamam tüm suç hakemlerde değil.Yönetim,teknik heyet,futbolcular,taraftar herkeste suç var.İyi oynamıyoruz.Ama adalet istiyoruz,standart istiyoruz.
Fernando Gago
12.Nisan.2007, 23:37
Deivid olayını çok abartıyorsunuz sanki adama her maç penaltı çalınıyor gibi yazıyorsunuz.Fenerbahçe olarak 2 3 senedir sezon başına 1 penaltı kullanıyoruz o da olay oluyor.Bizim alehimize de birçok penaltı çalınmadı mesela Manisa maçını hatırlıyorumda 2 el pozisyonu var ikiside çalınmadı olaya böyle de bakmak lazım tamam Beşiktaş'ın hakkı yeniyor ama Fenerbahçe her maçı "hakemle" kazanıyor gibi yazmanız şık olmuyor
RoNNiE91
12.Nisan.2007, 23:38
Ertuğrul Sağlam'ın sene sonunda yönetimle birlikte istifa etmesi gerek bence.Ve birçok oyuncu yollanmalı.Yerine çok yaşlı da olsa isim yapmış kişiler alınmalı bence.Ayrıca Lucescu gibi iyi bir yabancı hocada şart.Bence Türk Teknik Direktörler 3 büyükleri yönetebilecek standartlara sahip değil.Önümüzdeki sene yeniden çıkış senemiz olmalı ve yeni stadımızla 2009/2010 sezonuna başladığımızda bomba gibi olmalıyız.
GeNç KaRTaL
13.Nisan.2007, 00:00
Ertuğrul Sağlam'ın sene sonunda yönetimle birlikte istifa etmesi gerek bence.Ve birçok oyuncu yollanmalı.Yerine çok yaşlı da olsa isim yapmış kişiler alınmalı bence.Ayrıca Lucescu gibi iyi bir yabancı hocada şart.Bence Türk Teknik Direktörler 3 büyükleri yönetebilecek standartlara sahip değil.Önümüzdeki sene yeniden çıkış senemiz olmalı ve yeni stadımızla 2009/2010 sezonuna başladığımızda bomba gibi olmalıyız.
Senin dediklerin kaç senedir yapılıyor hiç bir şey olmuyor Burak.İstikar şart..
anilton
13.Nisan.2007, 00:14
İyide nereye kadar?Del Bosque geldi,olmadı git! Rıza Çalımbay geldi,olmadı git! Jean Tigana geldi,olmadı git! Hepsinin ardından söylenen ortak söz aynı "keşke sabredilseydi"...
İstikrarın olmadığı yerde başarı olmaz.Kimse Ertuğrul Sağlam'dan olağanüstü şeyler beklemiyordu bu sene.Bu genç kadroyla şampiyonluğu-yapılan hakem hatalarına rağmen- son 5 haftaya kadar zorladık ve 4 yıl sonra ilk defa lider olduk.Şampiyonlar Liginde turun eşiğinden döndük.Porto maçını hatırladıkça hepimiz ah diyoruz...
Ben sadece sabır sabır sabır diyorum...
El Comandante
13.Nisan.2007, 00:23
Ertugrul Saglam bazen basit hatalar yapsa da gerek kisiligiyle gerek potansiyeliyle ileride Besiktasi cok iyi yerlere getirebilecek kapasiteye sahip.Bence de üzerinde durulmasi gerekiyor,istikrar sart.
Besiktastan asil gitmesi gereken kisiler yönetimdekilerdir,yönetim giderse Bjk huzura kavusur.
RoNNiE91
13.Nisan.2007, 00:34
Doğru istikrar diyorsunuzda bende takımı zaten komple değiştirsinler demiyorum.Baki,İbrahim Üzülmez,Ali Tandoğan,Gordon gibi 4-5 kişi yollanması doğru olur bence.100. yılda Zago yaşlıyken gelmişti ve çok iyi işler yapmıştı ve üstelik isim yapmış biriydi.Fenerbahçe'nin ismi Eto'o ile geçerken ne yazık ki bizde gidip Sparta Prag'ın adı sanı duyulmamış bir sol bekiyle ilgileniyormuşuz.
Sinan Engin Cafu'yu getirtebileceğini söylemişti ama Ertuğrul hoca istemedi.Şimdi ise orada Ali Tandoğan oynuyor.Zaten Cafu gelsede ondan büyük şeyler beklemeyeceğiz.Takımda çok tecrübeli birinin olması,diğerlerine abilik etmesi çok olumlu olurdu.
Birde dün niye bu kadar kötü oynadığımızı anlamış değilim.Bir iyi bir kötü oynuyorduk.100. yılda böyle miydi?Ligi sadece 1 mağlubiyetle bitirmiştik.Malatya'ya 3 tane,Adana'ya 3 tane,Göztepe'ye 7 tane gelene geçene sallıyorduk.Nerden nereye geldik...
anilton
13.Nisan.2007, 00:43
Beşiktaş bu pozisyonu konuşuyor!
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_vi_oftaspenalti001.jpg
Buda videosu;
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=36878
GeNç KaRTaL
13.Nisan.2007, 00:56
Deniz ben Fenerbahçe'yi suçlamıyorum.Suçladığım kişiler hakemler.Yani Allah aşkına Deivid'e yapılan penaltı ile bu pozisyonun arasında dağlar kadar fark var ama bize penaltı yok.Standart istiyoruz,adalet istiyoruz.Yine söylüyorum.İyi oynamıyor olabiliriz ama bu bizim hakem yüzünden kaybetmediğimiz puanları hak etmiyoruz anlamına gelmez.Allah'ın hakkımı bu..
Burak'cım o zamanki kadro mükemmel ötesi bir kadroydu ve başında Luce vardı..Nedeni budur..
RoNNiE91
13.Nisan.2007, 01:01
Haklısın Şemsi keşke öyle bir kadromuz olabilse ama şuanki kadroda bence iyi işler yapmak için oldukça yeterli.Önümüzdeki seneyede ben pek sıcak bakmıyorum.Kasımpaşa stadında falan oynayacağız.Yıldız gelme ihtimali az.Luce bence geri dönmeli.
NisRoc
13.Nisan.2007, 01:06
AnkaraGücü maçında çok kötü oynamıştık. Önder'ide formasından çekmişlerdi 2 kere bizede penaltı verilmedi ve berabere kaldık. "Işte hakem" diyerek başarısızlığınızı hakeme yükleyemezsiniz. Beşiktaş'ın hedefi "Şampiyonluk" sa eğer böyle şeylere sığınmaması lazım..
RoNNiE91
13.Nisan.2007, 01:12
Sırf bir maç değil bir sürü maç gitti hakem hatalarından.Eğer onlar yerinde olsaydı şuan liderdik.
GeNç KaRTaL
14.Nisan.2007, 04:21
Gelde şu maçın kaybedilmesine yanma.:(