PDA

View Full Version : Zico el sıkıştı!

Fıratcan Alçınkaya
10.Nisan.2007, 18:36
Zico el sıkıştı!

Fenerbahçe’yi iki yıldır çalıştıran Zico, yeni sözleşme için Başkan Aziz Yıldırım ile el sıkıştı.

Brezilyalı hoca, avukatların yapacağı ayrıntılı görüşmelerden sonra, yeni sezonda da sarı-lacivertli takımın başında kalmak için resmi imzayı atacak.

Chelsea maçı sonrası Milliyet’e konuşan Arthur Zico, “Benim sözleşmemim uzatılmasında hiçbir sorun yaşanmaz. Yakında anlaşma duyurulur. Benim açımdan zaten bir başka takıma gitmek gibi düşünce olmadı. Kalmak istiyordum. Avukatlarımın yapacağı görüşmelerde sorun çıkacağını da sanmıyorum” dedi.

Yönetim de kararlı

Zico, Chelsea maçından sonra önümüzdeki sezonun planlamasını ve yönetimden beklentilerini anlattığı toplantıda, hep geleceğe ilişkin mesajlar verirken, sözleşmesi sezon sonunda biteceği için merak uyandırdı.

Brezilyalı teknik adam, forvet ve orta alana yeni oyuncu transferleri ve Futbol Federasyonu’ndan yabancı oyuncu serbestisi isteyerek, kulübü ile yaptığı yeni anlaşmanın işaretini verdi.

Fenerbahçe’nin 100. yılında şampiyonluk yaşayarak tarihe adını yazdıran, bu sezon da ligde şampiyonluğa giderken, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde yine tarihe geçecek bir ilke imza atarak, takımı çeyrek finale kadar taşıyan Zico, güvenoyu sağladı.

Fenerbahçe Yönetimi, özellikle takımdaki Güney Amerikalı oyuncuların çokluğu ve başarısı nedeniyle, kadroyu ve teknik heyeti bozmama kararı alıp, öncelikle Zico’nun sözleşmesini uzatmaya karar verdi. Brezilyalı çalıştırıcı da bu isteğe olumlu yanıt verince anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü, bu sezon ligde şampiyonluğu hedeflerken, yeni sezonda da özellikle Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe adına yukarılara taşıdığı çıtayı, daha da ileri götürme sözü verip, orta alana ve forvete yeni yabancı oyuncular transfer etmek konusunda da sarı-lacivertli yönetimle aynı görüşü paylaştı.

Kaynak : Milliyet

shadowrefree
10.Nisan.2007, 19:08
Hayırlı uğurlu olsun.

DisCo
10.Nisan.2007, 19:13
Fener'den iyi takımamı gidecek. Anlaşmaları iyi olmuş, sadece teknik direktörlük açısından demiyorum tabiki gerçekten düzgün bir adam.

ShevAnil
10.Nisan.2007, 21:17
İyi bir Seçim Zico ve FB için Ama Önümüzdeki Sene Sonu Takımdan Ayrılır Diye Düşünüyorum.

aykut_gencfb
10.Nisan.2007, 22:32
ii olmuş şöle wnger gibi filan yada sir alex gibi kalsın takımın başında 15-20 sene

Fernando Gago
10.Nisan.2007, 23:29
Uzun süreler takımda kalmasını istiyoruz ama TSL maçlarından taktik deiştirse takım için çok iyi olur özellikle Saraçolğlu maçlarında ...

fmsmyrna
10.Nisan.2007, 23:48
Kesin bir şey yok diye açıklama yapmıştı Zico önümüzdeki hafta bir toplantı yapılacakmış ama büyük bir ihtimalle anlaşılır.Zico'yu bende eleştiriyorum Tsl'deki maçlara tek forvet çıkmasından dolayı ama genele baktığımızda geçen sezon şampiyon olduk bu senede 5 hafta kala lideriz.Yani sonuçta bu taktikte gidiyor.Ama çift forvetle oynayacağımız bazı maçlarla puan kayıplarımız azalabilir.Ligin üst sıralarındaki takımlarda puan kaybı yaşamıyoruz zaten kapanan takımlara karşı yaşayabiliyoruz

NisRoc
11.Nisan.2007, 00:07
2+1 yıllığına olacak sözleşme :)

GeNç KaRTaL
11.Nisan.2007, 04:05
Geçen sezon sonunda istenmeyen adam ilan edilen Zico'nun şu duruma geleceği söylenseydi o vakitler neler olacağını tahmin edebiliyorum.

Aziz Yıldırım ve yönetimi baskılara boyun eğmeyerek Zico ile devam diyince takımın geldiği nokta ortada.Bence Zico üst düzey bir takımdan teklif gelene kadar Fenerbahçe'nin başında kalır,kalmalı.

Sonrasında ise gider bence.Çünkü Zico'nun Fenerbahçe'yi kariyerinde sıçrama yapmak için seçtiğini düşünüyorum..

Selman Ozturk
11.Nisan.2007, 08:24
Aziz Yildirim'in istikrar politikasini hayranlikla izliyorum. Fenerbahce icin en dogru karar Zico ile devam edilmesidir. Hayirli olmasini diliyorum.