Log in

View Full Version : Gökhan Güleç Denizli'den ayrıldı

Fıratcan Alçınkaya
11.Nisan.2007, 18:11
Gökhan Güleç Denizli'den ayrıldı

Turkcell Süper Lig takımlarından Denizlispor'da Gökhan Güleç, kulüp yönetimince verilen para ve kadro dışı bırakılma cezalarının ardından takımdan ayrıldı.

Denizlispor'un sezon başında Beşiktaş'tan 1 yıllığına kiraladığı Gökhan Güleç, kulüp yönetimi tarafından verilen 60 bin YTL para ile süresiz kadro dışı bırakılma cezasının ardından takımla yollarını ayırdığını açıkladı.

Takım arkadaşı Zafer Demir'in de süresiz kadro dışı kalarak mağdur edildiğini ifade eden Güleç, ''Denizlispor'a kiralık geldim, şimdi de gidiyorum. Kaleci Souleymanou ile Bülent Ertuğrul'un da sezon sonunda sözleşmeleri sona eriyor. Burada sadece Zafer Demir kadro dışı kalmıştır. Zafer'in devam eden bir yıllık sözleşmesi daha var. Takımın Zafer Demir'e sahip çıkması gerekiyor'' dedi.

Kamerunlu file bekçisi Souleymanou ise kulüp yönetiminin verdiği 120 bin YTL'lik para cezası ile kadro dışı bırakılması konusunda açıklama yapmazken, Denizli'den ayrılmayacağını ve çalışmalarını da Atatürk Stadı'nda sürdüreceğini söyledi.

Fernando Gago
11.Nisan.2007, 18:26
Gökhan Güleç'te İbrahim Akın gibi büyük bir takımı hak etmiyor bunun nedeni oynadığı futbol deil tabi

Melekovic
11.Nisan.2007, 19:02
Gökhan Güleç kendisini ve kankası Zafer'i oynatmıyorum diye amma tantana yapmış yahu.D:D:D

GeNç KaRTaL
12.Nisan.2007, 00:38
Bobo ile beraber gelmişlerdi.İlk geldiklerinde ikiside çok iyi performans gösterdiler.Bobo performansını devam ettirdi ve bugün buralara geldi ama Gökhan Güleç aynı çizgide devam edemedi.Bunun sebebinin ne olduğunu kestiremiyorum.2 seçenek var;Ya Beşiktaş'ın ağırlığını kaldıramadı ya da Nobre geldiği için gelişimini devam ettiremedi..

anilton
12.Nisan.2007, 00:51
Gökhan Güleç bana göre çok iyi bir futbolcu değil.Geldiği dönemde Beşiktaş ligden kopmuş ve rahattı.Gökhan'da bu rahatlıkla baskısız,stressiz attı gollerini.Ama devamını getiremedi.Bir an önce satılması gerektiğini düşünüyorum.Kiralık olarak ondan çok daha yetenekli forvetlerimiz var(Adem Büyük,Kenan Özer,Can Erdem gibi)

YusufT
12.Nisan.2007, 01:12
Denizlisporda kacirdigi golleri amatörler bile kacirmaz, begenmiyorum oyun tarzinida..

uAmurat91
12.Nisan.2007, 01:15
Gökhan Güleç bana göre çok iyi bir futbolcu değil.Geldiği dönemde Beşiktaş ligden kopmuş ve rahattı.Gökhan'da bu rahatlıkla baskısız,stressiz attı gollerini.Ama devamını getiremedi.

Katılıyorum..

yunusgs
12.Nisan.2007, 01:19
Bencede iyi bir futbolcu değil Denizli de de iyi bir performans sergileyemedi.Bakalım şimdi nereye gidecek.

Mr.CordiaL
12.Nisan.2007, 01:24
ßüyük takımın ağırlığını kaldırabilecek bir kapesiteye sahip değil. BJk'ta kalamsı çok büyük bir hata olur. Anadolu kulüplerinden birine gider büyük ihtimal ...

deniz.91
12.Nisan.2007, 02:17
Bnmde sevmediğim bir oyuncu

Bordo61Mavi
12.Nisan.2007, 12:05
Denizlide sasirdi heralde. Iyi bi sezon geciriyolar nerden cikti bu disiplincilik.

bjk_melo_151
12.Nisan.2007, 15:49
Bence iyi bir oyuncu ancak duygusal bir oyuncu kafası karışık olunca ister istemez oyunda olamıyorsun.Bu çok doğal.Umarım biranönce düzelir bu durum.