PDA

View Full Version : Demirören'e istifa videosu

DisCo
14.Nisan.2007, 20:48
Daha önce 'demirorenistifa.com' adlı internet sitesi açan siyah-beyazlı taraftarlar, şimdi de Demirören için video klip hazırladı.

İşte TFF, hakemler, Menajer Sinan Engin, futbolcularda Rüştü, Yozgatlı ve Nobre ile ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eleştirildiği video

yI3pz-bhZH4

Sayın Başkan Demirören istifa!
Kaybolan bu yılların tek sorumlusu,
Uçup giden değerlerimizin de suçlusu.
Dön bak arkaya, ne kaldı zarar görmeyen.
Sözünü yiyen başkan istemem

"Rıza'yı yollamam, paf takımla çıkıyoruz"
Başkan Bey, senin yüzünden rezil oluyoruz.
Beceremiyorsun, topla artık bavulunu.
Sorun paraysa bizler ödeyeceğiz borcunu.

93 yılından unuttuğun olaylar var.
Kankin Adnan orada Malatya'yla Zalad'larla
Ortak bildiriyle cevap vermekmiş neden?
Bizim için Cimbom eşittir fener.

Durup dururken giden Gültiken'ler de oldu.
Sinan geldi Beşiktaşım şampiyon oldu!
3-5 ş....... hakem emeklerden çalarken.
Şampiyonluk gider, siz yumruk atarken.

Sen zarar verdikçe biz daha çok seveceğiz,
Karakartalı, Sayın başkan.
Başarı gelsin diye yaptığın tek hareket,
Yer değiştirmek, Sayın Başkan.
Şerefinle git, gelen hakkıyla gelsin.
Sen kim oluyosun da takımın adını .........
3 hece 8 harf onun adı sadece Beşiktaş.

Bütün amatör branşlar bitti gitti seninle.
Sporcular maaşlar deplasmanda belki de.
20 saatlik yolları otobüslerle giderler.
Fenerden aldığın topçuların yatarlarken.

İkinci ligden selam eder voleybolcular.
Del Bosque yüzünden uğrattığın zararlar.
Yaptığınız gafların da haddi hesabı yok ya.
Haydi bana da verin 6 ay ceza.

Sen hiç şampiyon olmasan da Beşiktaşım,
Ne istersen iste benden.
Bak donattık işte dört bir yanı bayraklarla.
Ama sayın başkan, 4 yılda 4 hoca 60 tane futbolcu
Bunların hepsi görevini kötü yapıyordu da ,
Bir tek sen iyi yapıyorsun değil mi?
İstila etme, istifa et.

anilton
14.Nisan.2007, 21:00
İki gündür izliyorum ve dinliyorum bunu...

Beşiktaş'lıların %90'ı bu videodaki gibi düşünüyor.Artık istifa etme vakti geldi...

Yeter Yıldırım Demirören...

YusufT
14.Nisan.2007, 21:00
süper video, Demirören adi üstünde, Besiktasin önüne demir örüyor..

eXcitinG
14.Nisan.2007, 21:03
Bizim taraftar her zaman günah keçisi arar zaten. Bu seferde Demiröreni çıkardıLar. ErtuğruL sağLam biraz daha farkLı oLduğu için taraftarın gönLünde yırttı. Kabak Demirören e patLadı. HaLbuki en az suçLu bu adam. Neyse. Artık gitmesinin vakti geLdi. Bunca yaşananLardan sonra zaten dursa da bir yararı oLmaz Beşiktaş a.

RaSenGan
14.Nisan.2007, 21:03
Güzel olmuş video.:)

Demirören'in Beşiktaşlılara çektirdiği yeter.O taraftarların yerinde olmak istemezdim..

anilton
14.Nisan.2007, 21:09
Başkanımızın Beşiktaş'lılığına kimse laf edemez,zaten tribünden gelen bir Başkan.Yani Yıldırım Demirören çok iyi bir Beşiktaş'lı ama kötü bir yönetici.Beşiktaş'ı biraz olsun seviyorsan bırak.Olmuyor işte olmuyor.Dört senedir futbolcular değişiyor yok,teknik adamlar değişiyor yok,birde yönetim değişsin bakalım...

travis1903
14.Nisan.2007, 21:18
halen gunah keçisi diyenler var .pes yahu. 5 senede bu başkanla ne yaptıkta. suçlu yine taraftar oldu.

sonuna kadar bu video'a katılıyorum. iligimizi kuruttun y.d. . yeter artık.

:0:

Aşk-ı Şehir
14.Nisan.2007, 21:19
Ama sayın başkan, 4 yılda 4 hoca 60 tane futbolcu
Bunların hepsi görevini kötü yapıyordu da ,
Bir tek sen iyi yapıyorsun değil mi?
İstila etme, istifa et.

Belki en önemli nokta bu. Beşiktaş'ta artık başkan değişikliğinin sırası geldi. Yıldırım Demirören başkanlıkta durdukça hem kendine hem de Beşiktaş'a zarar vermekte. Hem Beşiktaş hem de kendisi için başkanlığı bırakmalı.

eXcitinG
14.Nisan.2007, 21:24
Demirören bundan önce ki 3 yıLın katiLidir. Bu sezon yaşanan başarısızLıkLarda en az pay onda var. Hoca dediLer, getirdi. Adama sabır etti. İstediği bütün oyuncuLarı aLdı. Yani napsın daha. Ben suçsuz demiyorum ki. SuçLu. Ama bu zamana kadar kaLmayacaktı. Çoktan gitmesi gerekiyordu. Ama bu sezona bakınca bence en az suç Demirörende var. Ona kadar, ErtuğruL sağLamda, Sinan Enginde, FutboLcuLar arasında bazı isimLer var onLarı herkes biLiyor onLarda ki suç daha büyük. Bu isimLeri temizLemeden Demiröreni temizLesen ne değişecek ? Aynı tas aynı hamam oLur.

Fıratcan Alçınkaya
14.Nisan.2007, 21:24
çok güzel video artık sonu geliyor demirören..

anilton
14.Nisan.2007, 21:26
Demirören bundan önce ki 3 yıLın katiLidir. Bu sezon yaşanan başarısızLıkLarda en az pay onda var. Hoca dediLer, getirdi. Adama sabır etti. İstediği bütün oyuncuLarı aLdı. Yani napsın daha. Ben suçsuz demiyorum ki. SuçLu. Ama bu zamana kadar kaLmayacaktı. Çoktan gitmesi gerekiyordu. Ama bu sezona bakınca bence en az suç Demirörende var. Ona kadar, ErtuğruL sağLamda, Sinan Enginde, FutboLcuLar arasında bazı isimLer var onLarı herkes biLiyor onLarda ki suç daha büyük. Bu isimLeri temizLemeden Demiröreni temizLesen ne değişecek ? Aynı tas aynı hamam oLur.

Hayrettin Abi Ertuğrul Sağlam'ı,S.Engin'i yönetime danışmadan tamamen kendi insiyatifini kullanarak getiren kim...

travis1903
14.Nisan.2007, 21:40
ben ve bir çok beşiktaşlının demiroreni istememesinin sebebi alınan başarısızlık değildir. bu sezon taraftar olarak kendisine son sansı verdik yine olmadı
ayrıca demirören'in istifa edilmesinin istenmesini futbola indirgemek yanlış olur.
bugun hentbol takımı parasını alamıyor. taraftarına karsı mahcup oyuncular. çünkü formalarını isteyen taraftarlara magrur bi şekilde "abi başka formamız yok" diyebiliyolar
bu sene bizleri en çok sevindiren baskebol takımının hakkını futbol takımına ödeyecek kadar yüzsüz bir herifdir bu demiroren. anit-fbliligi beşiktalılıgının önune koyn biridir. gs ile kardeslik tohumları atmaya başlayandır demiroren.
bugun erkek voleybol takımı ikinci ligde haberin var mı senin.amator branslar aç açıkta. beşiktasın yuz akı engelli basketbol takımı bile başarısız. sebeb ne . parasılzık. ama yok tum suc ertugrul saglamın ve futbolcuların di mi ama. geçiniz efendim geçiniz. bu takımın eseride demiorendir. halen onun artıkları takımda. siz sanıyormusunuz ki yozgatlıyı ertugrul hoca istedi. sırf fb almasın diye toromanıda bu adam getirmedi mi. del bosque mi istedi yoksa. daha nice nice isimler. sahi birde del bosque olayı vardı dimi ama. ne oldu. 8 milyon euro.

dip not: ertugrul hocada benim gözümde bitmiştir ayrıca. sanmasınki onu destekliyorum. onada "istifa" derim. sinan engin konusunda ise görüşümü ilk geldigi gunde belirtmiştim yine söylüyorum. beşiktasın adına yakısmayacak bir isimdir. futbolcular konusuna ise hiç girmiyeyim. nerden baksam elimde kalıyor

eXcitinG
14.Nisan.2007, 21:42
Adam iş yapsınLar diye getiriyor. Bu getirdiği isimLer başarıLı oLamıyorsa adam ne yapsın daha. Kayseri de ki ErtuğruL sağLamın oynadığı sistem iLe Beşiktaş ta ki sistem arasında dağLar kadar fark var. Taraftar iLk geLdiğinde ErtuğruL sağLama destek oLmadı mı. SürekLi arkasında oLmadı mı. ErtuğruL sağLam ın takımın başına geLmesi bu zamana kadar kime sorun oLdu ? Onun tarafından yapıLan bir yaLnış mı ki ? hayır. Tamamen ErtuğruL sağLamın kişiseL hataLarından, takıma bir türLü sistemi otutturamaması vs.

Sinan Engin oLayı da apyrı bir oLay. Kim oLsa o şartLar aLtında mecbur kabuL ederdi Sinan Engin i.

Yani Demirören tamam suçLu, tekrar söyLüyorum suçLu değiL demiyorum ama bu zamana kadar sabırediLmemesi gerekiyordu. Daha ikinci sezon sonunda başLamaLıydı bu tepkiLer ki bu noktaya geLmemiş oLaLım. Ama bu sezon başarısızLıkta o kadar payı yok bunuda kabuL etmek gerek.

eXcitinG
14.Nisan.2007, 21:46
ben ve bir çok beşiktaşlının demiroreni istememesinin sebebi alınan başarısızlık değildir. bu sezon taraftar olarak kendisine son sansı verdik yine olmadı
ayrıca demirören'in istifa edilmesinin istenmesini futbola indirgemek yanlış olur.
bugun hentbol takımı parasını alamıyor. taraftarına karsı mahcup oyuncular. çünkü formalarını isteyen taraftarlara magrur bi şekilde "abi başka formamız yok" diyebiliyolar
bu sene bizleri en çok sevindiren baskebol takımının hakkını futbol takımına ödeyecek kadar yüzsüz bir herifdir bu demiroren. anit-fbliligi beşiktalılıgının önune koyn biridir. gs ile kardeslik tohumları atmaya başlayandır demiroren.
bugun erkek voleybol takımı ikinci ligde haberin var mı senin.amator branslar aç açıkta. beşiktasın yuz akı engelli basketbol takımı bile başarısız. sebeb ne . parasılzık. ama yok tum suc ertugrul saglamın ve futbolcuların di mi ama. geçiniz efendim geçiniz. bu takımın eseride demiorendir. halen onun artıkları takımda. siz sanıyormusunuz ki yozgatlıyı ertugrul hoca istedi. sırf fb almasın diye toromanıda bu adam getirmedi mi. del bosque mi istedi yoksa. daha nice nice isimler. sahi birde del bosque olayı vardı dimi ama. ne oldu. 8 milyon euro.

dip not: ertugrul hocada benim gözümde bitmiştir ayrıca. sanmasınki onu destekliyorum. onada "istifa" derim. sinan engin konusunda ise görüşümü ilk geldigi gunde belirtmiştim yine söylüyorum. beşiktasın adına yakısmayacak bir isimdir. futbolcular konusuna ise hiç girmiyeyim. nerden baksam elimde kalıyor

Bu gün Beşiktaş 3 puan iLe Ligin zirvesinde oLsaydı bu yazdıkLarını yazma gereği duyacakmıydın ?

Benim kızdığım bu zamana kadar taraftarın sabır etmiş oLmasıdır. En tepki koyması gereken yerde koymayıp şans vereceğine bu zamana kadar başLasaydı bu poLitikaLarına. Ben daha ikinci yıLının sonunda dedim bu adamdan hayır geLmez. ErtuğruL sağLamı da harcayacakLar vs diye. Ne oLdu hepsi toptan harcandı. OLan kime oLdu. Bize taraftara. Ama önemLi oLan zamanında, doğru yerde tepki koyabiLmektir.

Adam oLan adam zaten 8-0 dan sonra aLır çantasını giderdi. Ama ne oLdu kimse ses çıkarmadı, kimse tepki koymadı. Bu zamana kadar bekLemenin ne gereği vardı.

GaLatasaray ve Fenerbahçenin hiçmi borcu yok sanki. OnLarın bizden aşağıya kaLır haLi de yok bence. Ama ne var takımLarı iyi gidiyor diye bazı şeyLer gün ışığına çıkmıyor. Daha düne kadar GaLatasaray kötü giderken her konuda yerden yere vuruLuyordu, herşey ortaya çıkıyordu ? Şimdi ne oLdu değişen ne var ki ? Sadece Ligde ŞampiyonLuğa koşuyorLar diye kimseden ses çıkmıyor. Fenerbahçe ve GaLatasaray da geLecek yıL bizim gibi kötü bir sezon geçirsinLer görürüm ben o zaman onLarı da neLeri çıkıyor ortaya.

Yani bu finansaL oLayLarı kıyasLamak yersiz.

travis1903
14.Nisan.2007, 21:55
bardak diyorum hacı. taştı artık. anlıyormusun beni. ayrıca bugun besiktas üç puan önde olsaydı yazmazdım bunları. çünkü böyle bir videoda olmazdı. daha bir önceki mesajımın basında belirttim. bu sezon son sanstı, demiroenin yaptıgı tum sacmalıklara ragmen,adama son bir sans verdik. daha ne olsun.(gerçi benim için gs ile kardeslik tohumları atmaya basladıgı an bitmişti kendisi. sampiyon olsaydıkta pek bir şey değişmezdi yani)

8-0 demişken o maçın sebebide paf takım zırvalıgını ortaya atan demirorenin ta kendisidir. ondan sonraki sivas maçında tepkinin allahı konuldu ayrıca. ondan sonra susuldu. beşiktas'ın menfatleri her seyden önce gelirdi. öyle veya böyle sampiyonluk sansımız vardı o zamanlar

BlackEagle19o3
15.Nisan.2007, 00:13
Yeeeteeer yıldırım demirören.....

Beşiktaş'lılığna laf edemem ama yapamayorsun işte başkanlık işini!

İstila Etme İstifa Et!...

El Comandante
15.Nisan.2007, 00:35
93 yılından unuttuğun olaylar var.
Kankin Adnan orada Malatya'yla Zalad'larla
Ortak bildiriyle cevap vermekmiş neden?
Bizim için Cimbom eşittir fener.

Bu ne simdi ?
Zihniyetin uydurdugu o yalana cok inanmis bu taraftarlar,bir türlü etkisinden kalkamiyorlar ki,sarkida bile geciyorlar bu durumu ...