Log in

View Full Version : Beşiktaş`a Sabancı TaLip

eXcitinG
14.Nisan.2007, 20:54
Beşiktaş'ın Avrupa, Türkiye Kupası ve son olarak lige de havlu atması muhalefeti ayağa kaldırdı. Sabancı ailesinden bir isim başkanlık için kolları sıvadı ve müjdeyi verdi.

Beşiktaş'ın önce Şampiyonlar Ligi, sonra Türkiye Kupası ve en son olarak da lige havlu atmasının ardından Yıldırım Demirören'in kotluğu sallanmaya başladı.
Sabancı ailesinin geride duran ismi Yalçın Sabancı, iddialara göre Beşiktaş'a başkan olmak için kolları sıvadı. Camianın önde gelen isimleri de Sabancı ile beraber.
Camia içinde çatlak sesler yükselirken, başkan adaylığı için Sabancı ailesinden biri isim ortaya çıktı.

Yalçın Sabancı'nın Beşiktaş başkanlığına aday olacağı iddiası dün akşam FOXTV'de bir spor progamında ortaya atıldı.

İsminin kesin olduğu ve ilk kongrede adaylığını koyacağı konuşulan Yalçın Sabancı'nın cebinden 25 milyon dolar harcamaya hazır olduğu da söyleniyor.. / haber7

YaLçın Sabancının Serdar BiLgiLi istifa ettiği dönemde bir açıkLmasını duyduğumdan beri bu anı bekLiyorum. O zamanLarda bu kongrede değiL ama bundan sonra ki kongrede mutLaka Beşiktaş ın başına geLeceğiz ve hakettiği yerLere getireceğiz demişti. Şimdi artık işLerin kötüye gittiğini gördü ve artık sadece kongre zamanını bekLiyor. Eğer başa geLirse inanıLmaz işLer yapacak bir isim. Bizi diriLtecek tek adam bu dur Türkiye de. Artık Demirörenin gitmesini bekLeyeceğiz.

anilton
14.Nisan.2007, 21:05
Fanatik Beşiktaş'lı olan oğlu öldüğünde Beşiktaş bayrağına sarılı tabutuna eğilerek "bir gün Beşiktaş Başkan'ı olacağım" dediği ve oğlunun en büyük hayali olan Beşiktaş'ın Avrupa'da kupa alması için bütün servetini koyacağını söylediği iddia edilen kişi...

YusufT
14.Nisan.2007, 21:08
vay anam vay.. Güzel olur gelirse..

travis1903
14.Nisan.2007, 21:21
y.d' den kötü olmayacagı aşikar. en azından muhalefetten böyle seslerin çıkması sevindirici.

:0:

Fıratcan Alçınkaya
14.Nisan.2007, 21:22
demirören gitsinde kim gelirse gelsin...

Fernando Gago
14.Nisan.2007, 23:38
Kim gelirse gelsin Demirören'den başarısız olacağını sanmıyorum :)

yunusgs
14.Nisan.2007, 23:47
Eğer gelirse her yönden Beşiktaşa büyük katkılar sağlar.

BlackEagle19o3
14.Nisan.2007, 23:57
y.d' den kötü olmayacagı aşikar. en azından muhalefetten böyle seslerin çıkması sevindirici.

:0:

Aynen katılıyorum.Herkes Demirören'den iyidir.Haberi okuyunca heyecanlandım bir an.Zengin bir iş adamının,cebinden kulübe para harcayabilcek birisinin başkan olması hiç de fena olmaz;).Nevzat Demir, İhsan Kalkavan gibi taraftar tarafından sevilen kişilerden de böyle muhalet yapmalarını bekliyoruz.

King_91
15.Nisan.2007, 00:02
başlığı okuyunca sanki abramovic gibi satın alcak falan sanmıştım ama içeriği okuyunca yararlı olabileceğini düşündüm.zaten demirörenin hiçbir icraatı yok geldiğinden beri.yeni başkan sabancı olursa maddi gücü ve yaptırım gücüyle bjk yi iyi yerlere getirebilir.

ThersoN
15.Nisan.2007, 00:07
aha! haber diye buna derim

RoNNiE91
15.Nisan.2007, 00:15
Müthiş olur Beşiktaş için.Hem maddi hemde manevi bakımdan.Umarım satın alırlar.

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 05:07
Umarım bu haber gerçekleşir.Demirören kulübümüzü her geçen gün geriye götürmektedir.

Keşke Serdar Bilgili'den sonra o değilde Fikret Orman kazansaydı.En azından bu günlerde olmazdık.Tabii adam Demirören kadar popülist davranmadı.Gerçeklerden bahsetti ve kaybetti.O dönemde bende Demirören'in başkan olması gerektiğini düşünenlerdendim maalesef..

El Barto
15.Nisan.2007, 05:59
BeşiktaşSA mı olacağız yani :p

Mr.CordiaL
16.Nisan.2007, 00:18
BeşiktaşSA mı olacağız yani :p

Güzel bi yaklaşım. :D

Aykan19o3
16.Nisan.2007, 01:38
Hem maddi hemde manevi açıdan süper olur..

NisRoc
16.Nisan.2007, 06:20
Bakalım Demirören bırakacakmı :)

Del Piero_10
16.Nisan.2007, 07:27
Yazık, adamın cebinden vereceği 25 milyon dolar kulübe değil yine Yıldırım Demirören'e gidecek.Çünkü Demirören'in başkan seçilmediği takdirde kulübe borç verdiği tüm paraları geri alacağı söyleniyor.

El Comandante
18.Nisan.2007, 23:28
Yalçın Sabancı aday olmuyor

Beşiktaşlılığıyla tanınan işadamı Yalçın Sabancı, bazı medya organlarında, kulüp başkanlığına aday olacağı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Yalçın Sabancı, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş Kulübü ile köklü bir taraftarlık dışında hiçbir ilişkisinin olmadığını vurgulayarak, ''Ayrıca işlerimin yoğunluğu nedeniyle yönetiminde görev alma talep ve isteğim de yoktur. Bu hususla ilgili basın mensupları veya herhangi biriyle hiçbir görüşmem de vaki değildir'' dedi. Yalçın Sabancı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Yurt dışında bulunduğum sırada, yazılı ve görsel basında yayınlanan, şahsımın Beşiktaş Kulübü Başkanlığı'na talip olmasıyla alakalı asılsız haberleri üzüntüyle yeni öğrenmiş bulunuyorum.

Beşiktaş Kulübü ile köklü bir taraftarlık dışında hiçbir ilişkim olmamıştır. Ayrıca işlerimin yoğunluğu nedeniyle yönetiminde görev alma talep ve isteğim de yoktur. Bu hususla ilgili basın mensupları veya herhangi biriyle hiçbir görüşmem de vaki değildir.

Kaldı ki, Sayın Yıldırım Demirören ve ekibi yönetime seçimle gelmiş olup, her gerçek Beşiktaşlı'nın görev süresince yönetimi ve her zaman takımını desteklemesi gerekir.

Bu tür gerçeği yansıtmayan haberlerin büyük Beşiktaş camiasına zarar vereceği herkesin malumlarıdır.''

Kaynak : AA