View Full Version : Beşiktaş Yanıyor..!
anilton
14.Nisan.2007, 22:04
MARATON.COM.TR'nin gündem yaratan anketleri devam ediyor!..
Son anketimiz "Hakem hataları en çok hangi takım lehine tecelli ediyor?" sona erdi. Maraton.com.tr okurlarından yaklaşık 5500 kişinin katılım gösterdiği anket sonucunda hakem hatalarının en çok Galatasaray ve Fenerbahçe lehine tecelli ettiği, Beşiktaş'ın ise hakem hatalarından yandığı ortaya çıktı.
Galatasaray ve Fenerbahçe ilginç bir şekilde aynı yüzdeyle berabere kalırken, Beşiktaş açık bir farkla geride kaldı.
İşte sonuçlar:
GALATASARAY %44 (2370)
FENERBAHÇE %44 (2361)
BEŞİKTAŞ %13 (608)
eXcitinG
14.Nisan.2007, 22:06
Hiç bir şeye şaşırmadım da o yüzde 13 Lük oLan kısım beni güLdürdü resmen :D
O oranı aLacak ne karar veriLdi acaba bize bu sezon
DisCo
14.Nisan.2007, 22:48
Ben kendi takımım adına hakem hataları yüzünden kazanılan puanların farkındayım. Bununla ilgili tartışmam aynı kulvarda yer alırım.
Ancak şunada karşıyım. Örneklersem daha rahat anlaşılır. Servet'in Antep'e attığı golü bilirsiniz. Tartışması var mı o pozisyonun, birisi çıkıp ofsayt değildi diyebilir mi? Yada Fenerbahçe'nin Deivid ile kazandığı penaltıya birisi penaltı değildi diyebilir mi?
Bunun yanında ise yorum açık olan ve kesinliği olmayan pozisyonlarıda ekleyerek bize hatalar yapıldı başka takıma haketmediği verildi demek yanlıştır.
Bir pozisyon olur adamın bileğine basılır. Kırmızı kart çıktığında siz ona tv başında sarı verebilirsiniz. Sizin sarı vermeniz kırmızı kartın yanlış olduğu anlamına gelmez. Yada bir pozisyona siz tv başında penaltı çalarsınız, ama hakem öyle yorumlamaz. Buda penaltı verilmemesinin yanlış olduğunu ispatlamaz. Ben maçları izlediğimde oyuncu resmen ötekini düşürüyor yahu ben ne yaptım diyor. Bizlerde kendi takımımıza böyle yaklaşıyoruz.
Gerçek anlamda tartışmasız hakem hataları 10 ise biz kendi yorumumuzla olan pozisyonlarıda ekleyip bu hata sayısını 25 çıkarıyoruz. Sonucunda da pire deve oluyor.
yunusgs
14.Nisan.2007, 23:55
Bu sene zaten çok fazla hakem hataları oldu Beşiktaş'ta bu hatalardan etkilenen takımların başında geliyor.Keşke hakem hatalarının olmadığı futbolun daha önplanda olduğu bir lig izlesek.