View Full Version : Romario noktayı koydu
crazzy
15.Nisan.2007, 22:47
Brezilya'nın efsanevi golcülerinden 42 yaşındaki Romario futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.Brezilya Milli Takımı ile 1990 ve 1994 Dünya Kupası'nda boy gösteren Romario, attığı 5 gol ile Sambacılar'ın 94 Dünya Kupası'nı kazanmasında başroldeydi. 1987-2005 yılları arasında milli formayı 73 kez giyen eski yıldız, 56 gole imzasını atmıştı. Kariyerine Vasco da Gama'da başlayan, Brezilya'da Flamengo ve Fluminense formaları giyen Romario, Barcelona, PSV ve Valencia'da da oynadı. Katar takımı Al Sadd, Amerika Ligi takımlarından Miami FC ve Avustralya ekibi Adelaide United da Romario'nun uğradığı duraklar oldu. Dünya futbolunun en önemli golcülerinden biri olarak gösterilen Romario, "Son 20 yıl benim için oldukça iyiydi. Dürüst olmak gerekirse, kendimi oynamak için yeterli görmüyorum. Kasım'dan beri oynamadım. Bu zamandan beri de 3 kilo daha aldım. Bu yaşta, eski halinize dönmek çok zor" diye konuştu. Ajansspor
Bordo61Mavi
15.Nisan.2007, 23:09
Hele sukur, darisi diger yaslilarin basina :D
Fıratcan Alçınkaya
16.Nisan.2007, 00:24
Sırada ßallotta v Milan Takımı var he bide unutmadan H.Şükür var :zuhaha
Bugün resmi tatil olması lazım ßrezilya'da...
El Comandante
16.Nisan.2007, 00:29
Dünya futbol tarihinin gelmis gecmis en iyi golcülerinden birisidir Romario.Futbolu birakti diye sevinecek mi Brezilyalilar ? Bizim kadar nankör olduklarini sanmiyorum,ellerindeki degerleri bizim gibi kolayca harcayacaklarini sanmiyorum...
eXcitinG
16.Nisan.2007, 00:47
Müthiş bir goLcü daha kayıyor. Gerçekten unutuLmayacak bir futboLcuydu.
uAmurat91
16.Nisan.2007, 01:30
Müthiş bir goLcü daha kayıyor. Gerçekten unutuLmayacak bir futboLcuydu.
İlahi abi.. :D
Şaka bir yana süper futbolcuymuş harbiden, Allah yeni hayatında mutluluklar versin..:)
King_91
16.Nisan.2007, 23:41
tamam iyiydi güzeldi de yeter artık :D
Lionel Andres Messi
17.Nisan.2007, 06:03
futbolu bırakması bile 2 yıl sürdü.heralde jubile için bir lig yaparlar.9-10 takımlı falan.
milanda oynamamış olmasıda çok ilginç.
ThersoN
17.Nisan.2007, 06:23
ne çok dalgaya alıyorsunuz milan'ı bravo yani, keramet yaşta, böyle giderse 42 yaşında çıkıp yürücek kadr sağlıklı olacagımı sanmıyorum, azim örneğidir, nedense brezilyalılar her zaman garip olmuştur, tebrik eder, ellerinden öperiz, uzun soluklu antrenörlük kariyeri olması dileğiyle
ShevAnil
18.Nisan.2007, 00:02
futbolu bırakması bile 2 yıl sürdü.heralde jubile için bir lig yaparlar.9-10 takımlı falan.
milanda oynamamış olmasıda çok ilginç.
Geçen Gün'de Milan'la Alay Etmeye Çabalıyordun ve Bunu Dile Getirdim, Çoğunluğu +30 Oyunculardan Olması Neden Bukadar Zoruna Gidiyor. anlıyamıyorum Sizleri Romario ve Milan Aradaki Alaka Nedir??
Bırakması Gerekiyordu Zaten Artık Formunu Koruyamıyordu..