Log in

View Full Version : Bursaspor maçı Adana'da

GeNç KaRTaL
16.Nisan.2007, 04:24
Bursaspor maçı Adana'da

Beşiktaş, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 maç saha kapama cezası nedeniyle, Turkcell Süper Lig'deki Bursaspor maçını Adana'da yapacak.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Beşiktaş ile Bursaspor takımları arasında gelecek hafta sonunda yapılacak Turkcell Süper Lig'deki 32. hafta maçının, Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanacağı bildirildi.

Açıklamada, maçın gün ve saatinin daha sonra duyurulacağı ifade edildi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ile yaptığı karşılaşmada, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK'dan 1 maç saha kapama cezası almıştı. Siyah-beyazlılar, aynı maçta taraftarının kötü ve çirkin tezahüratı nedeniyle aldığı 1 maç seyircisiz oynama cezasını ise geçen haftaki Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında çekmişti.

Kaynak: AA

Keşke Antalya'da olsaydı..:(

Fıratcan Alçınkaya
16.Nisan.2007, 04:37
tam yerine vermişler büyük kavga çıkar yine bize yıkarlar ihaleyi manisa maçını kapalı oynarız...

GeNç KaRTaL
16.Nisan.2007, 04:41
tam yerine vermişler büyük kavga çıkar yine bize yıkarlar ihaleyi manisa maçını kapalı oynarız...

Belki de yönetim bunu düşünerek seçti Adana'yı.Manisa maçında tepki görmekten korkmuş olabilirler.:icon_biggrin:

Fernando Gago
16.Nisan.2007, 04:42
İzmir Antalya Eskişehir gibi yerler de olabilirdi ama Adana da iyi tercih

BlackEagle19o3
16.Nisan.2007, 05:00
Adana iyi tercih falan değil çok uzak!Hakkari, Iğdır,Ardahan gibi Türkiye'nin diğer uçlarına neden vermediler acaba?!Şaşırdım:S

Fernando Gago
16.Nisan.2007, 05:02
Adana iyi tercih falan değil çok uzak!Hakkari, Iğdır,Ardahan gibi Türkiye'nin diğer uçlarına neden vermediler acaba?!Şaşırdım:S

Uzak muzak değil olsa orada Türkiye'nin bir ili değil mi ? Nasıl olsa tüm şehirlerde 3 Büyük taraftarına rastlamak mümkün Adana da Türkiye'nin en gelişmiş 5 şehrinden biri İklimide güzel daha ne olsun :p

Oghuse
16.Nisan.2007, 05:04

Hadi ordan.. :p
Adana'da olursam kesinlikle giderim..Adana süper lig izlemeyeli uzun süre oldu..

GeNç KaRTaL
16.Nisan.2007, 05:15
Ha Adana ha Antalya.Yönetim yıktın bütün hayallerimi..Neyse Allah'tan Antalyaspor ligde iyi gidiyorda seneye Beşiktaş'ımı canlı seyretme şansına sahip olabileceğim.Tabii Allah izin verirse..

RoNNiE91
16.Nisan.2007, 05:16
İzmir bence daha uygun olurdu.Hem Süper Lig'de hiç İzmir takımı yok.Oradakiler için güzel bir değişiklik olurdu.Stadyumda hem büyük hemde güzel.

anilton
16.Nisan.2007, 06:09
Bize "ceza" verilir,o ceza uygulanır ve maç Adana'ya verilir.Fb'ye "ceza" verilir sözde ama ödül gibi maç İzmir'e verilir.Tamam ceza uygulanmasın demiyorum ama adalet olsun...

Her neyse isterlerse Hakkari'ye verselerdi.Her türlü ordayım...

Nedvedmania
16.Nisan.2007, 06:14
Ha Adana ha Antalya.Yönetim yıktın bütün hayallerimi..Neyse Allah'tan Antalyaspor ligde iyi gidiyorda seneye Beşiktaş'ımı canlı seyretme şansına sahip olabileceğim.Tabii Allah izin verirse..ha adana ha antalyaysa gitsene adanaya maçı izle :D

eXcitinG
16.Nisan.2007, 06:51
Marsta yapsaydık daha güzeL oLurdu.