PDA

View Full Version : TSL 31. Hafta | Fenerbahçe - Denizlispor

goosfraba
17.Nisan.2007, 20:54
http://img252.imageshack.us/img252/8005/fbab0.jpg

DisCo
17.Nisan.2007, 21:07
Denizlispor ya fark yiyecek yada maç berabere biter. Gönlüm berabere bitmesinden yana bakalım nasıl olacak.

PesimiSTyLa
17.Nisan.2007, 21:14
Denizlinin puan alabilmesi imkansız gibi birsey (: Takımları zaten zor durumda. 3-1 fb alır.

LaigLeNoiR
17.Nisan.2007, 21:27
Galatasaray maçına kadar F.Bahçe'nin puan kaybedeceğini sanmam.Zorlu maçı F.Bahçe kazanır.

a.arıcı-11
17.Nisan.2007, 22:27
Bu maçı almalıyız geçen hafta zaten Aziz Başkanın attığı fırçanın etkisini bu maçta göreceğiz Denizlispor zor günler yaşıyor 2-1 yada 3-1 kazanırız diyorum

fenerbahce_1907
17.Nisan.2007, 22:33
Denizliye karşı olan şansızlıgımızı bu maçta farklı bir skorla kırıcağımızı düşünüyorum.Skor tahminim 4-1

KaF KeF
17.Nisan.2007, 22:55
Bu maçı riske etmeden kazanırız..:)Skor tahminim 4-0..

Varonil
17.Nisan.2007, 23:10
Şampiyonluk yolunda önemli maçlardan birisi.Bu maçı mutlak suretle kazanıp,Sami Yen'deki maça kayıpsız gitmemiz gerekiyor.

Denizlispor kulüp olarak zor günler geçiren bir takım.Ligi de büyük ihtimalle ortasıralarda bitirecekler.

Zorlanmadan kazanırız diye düşünüyorum.Skor tahminim 4-1 ;)

Fernando Gago
17.Nisan.2007, 23:17
Denizlispor kötü günler geçiriyor Bu maçta tüm haftanın sıkınıtısını atıp fark atacağımızı düşünüyorum...Kezman oynayacakmış heralde umarım gol atarda son maçlarda sorun olmaz.. Ayrıca Carlos yok Vederson cezalı solda kim oynayacak acaba Uğur Boral büyük ihtimalle oynar

ShevAnil
17.Nisan.2007, 23:27
Denizli ne Şartlarda OLursa Olsun Hafife Alınacak Bir Takım Değil..
Fenerbahçe Zorlanır ama Kazanır 2-1 weyada 1-0 diye düşünüyorum

King_91
18.Nisan.2007, 00:12
Bence fark olur bu maç..Fb ankara'nın acısını çıkarır..

scar face
18.Nisan.2007, 08:23
Öyle ya da böyle almamız gerekn bir mac.

Jesus_FB
18.Nisan.2007, 08:31
ilk yarım saatte bitirirz işi

LaigLeNoiR
18.Nisan.2007, 09:05
Denizli'de oyuncular doğru dürüst antrenman yapmıyorlar,paralarını alamıyorlar sürekli bir kaos ortamı var.Çoğu oyuncu kadro dışı kalmış ve para cezası yemiş.

Buradan 2 şey çıkabilir.Ya oyuncular salacak kendilerini maç farka gidecek.Ya da oyuncular yönetime iyi bir ders verip Kadıköy'den puan veya puanlar alacak.

Rahat durumda olduğuna göre Denizlispor bence bu maç farka gider.

Tarık'ın da dediği gibi ilk yarım saatte 2-0 olur en az bu maç.

El Comandante
18.Nisan.2007, 09:07
Fenerbahce fark atar,5-0 bitebilir mac.Denizlisporlu oyuncular salmis kendilerini ...

EL-Hadji
18.Nisan.2007, 21:58
Bence kolay maç olmayacak. Ne olursa olsun Denizli Fenere ters gelen bir takım. Bir de bu dönemler transfer dönemi herkes kendi reklamını yapmaya çalışacaktır. Herşeye rağmen FB' den galibiyet bekliyorum ama fark olmayacaktır diye nacizane bir tahminde bulunayım.

yunusgs
19.Nisan.2007, 03:28
Denizlispor kötü paralarını alamıyorlar,antrenman yapıp yapmadıkları belli değil.Fenerbahçe kazanır.

Webmaster
19.Nisan.2007, 03:30
fenerbahçe'nin farklı kazanacağını düşünüyorum

fmsmyrna
20.Nisan.2007, 00:47
Denizli bize her zaman ters gelir ama bu sefer bunu farklı bir skorla kıracağız

Alicanfmfan
20.Nisan.2007, 01:28
Fener bu maçı alıcaktır.Fark olur mu orasını bilemem ama denizli fener'den daha rahat çıkacak maça...Fener kendi seyircisi önünde zorda olsa 3 puana ulasan taraf olacaktır...

fenerbahce_1907
20.Nisan.2007, 01:28
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Uğur
Colin Kazım
Selçuk
Deivid
Aurelio
Alex
Kezman

DENİZLİSPOR
Süleyman
Selahattin
Fatih
Carlos Alberto
Hasan
Tomas
Güray
Sezar
Serhat
Yusuf
Fatih Egedik

Fernando Gago
20.Nisan.2007, 01:31
Maldonado'nun olmaması iyi oldu umarım sezon sonu gönderilir

DisCo
20.Nisan.2007, 01:38
Maç erken kopmaz inşallah. İzleme zevkimiz kaçmasın. :)

aysem
19.Nisan.2008, 02:00
bakıyorumda herkes fenerin fark atacağından bahsediyor fener son maclarda iyi oynamıyor ki ayrıca denizli 2 hafta önce gene idmanlara cıkmıyorlardı o hafta 3-2 yendiler denizlide carlos alberto'dan frikik golü bekliyorum:)

NisRoc
19.Nisan.2008, 12:56
Fark bekliyorum.. :)

a.arıcı-11
19.Nisan.2008, 16:52
Takımımızın 18 kişili maç kadrosu
Turkcell Süper Lig'in 31. hatfsında bu akşam Denizlispor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek Fenerbahçemizde, 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır: Volkan Demirel, Lugano, Yasin, Kazım, Kezman, Aurelio, Ali Bilgin, Can Arat, Alex, Selçuk, Volkan Babacan, Semih, Uğur Boral, Kemal, Edu, İlhan, Gökhan Gönül, Deivid.
fenerbahce.org

BlackEagle19o3
19.Nisan.2008, 17:23
Ben de Fenerbahçe'nin bu maçta fark atacağını düşünüyorum;)3-0 tahimini skorum...

Sekopej
19.Nisan.2008, 18:25
Şu konuda tam bilgili olan birisi beni aydınlatabilir mi? Kadroda alt yapıdan yetişmiş kaç oyuncu bulundurma zorunluluğu var? Ve bu oyuncuların alt yapıdan sayılması için UEFA'nın uyguladığı sistem mi geçerli? Can alt yapıdan ama Semih alt yapıdan sayılmıyor mu? Neden Volkan'ı da kadroya alma ihtiyacı doğuyor? Bazı soruların cevaplarını biliyorum ama yne de tam bilen birisi varsa da bizleri de bilgilendirse iyi olur.

Maça gelirsek;

Volkan, Gökhan, Lugano, Edu, Uğur, Kazım, Aurelio, Selçuk, Deivid, Alex, Kezman olacak. Deivid ve Kazım oynadığı için Selçuk'un oynaması daha iyi, orta sahanın direnci artacaktır. Şu şöyle olursa, bu böyle olursa demeye gerek yok, sahaya çıkıp kazanacaksın. Taraftar maça çok ilgi gösteriyormuş, sanki derbi maçı var gibi yoğunluk varmış. Farklı kazanıp derbi öncesi moralleri üst seviyeye çıkarmak gerekiyor.

a.arıcı-11
19.Nisan.2008, 19:49
Stadyum full çekecekmiş bu güzel oldu.
Dipnot:Alex,Kezman,Yasin,Kazım kart sınırnda bakalım ne olucak 1-0 olsun bizim olsun;)

DisCo
19.Nisan.2008, 19:58
Kart sınırı varsa kesin görürler.

El Comandante
19.Nisan.2008, 20:21
Kezman klasiklesmis bir sekilde bos kaleye kacirdi ...

batuhanry
19.Nisan.2008, 20:22
16'Kezman boş kaleye topu yollayamadı. İnanılmaz bir pozisyon.

Denizli savunmayı çok önde kuruyormuş.

KaF KeF
19.Nisan.2008, 20:23
Bu golü ancak Kezman Kaçırırdı...

El Comandante
19.Nisan.2008, 20:23
Fena degil aslinda,böyle golleri cok kacirdigindan aliskanlik oldu bizde,sasirmiyorum ben fazla :D

PesimiSTyLa
19.Nisan.2008, 20:25
Of o pozisyonda aha gol dedim kacırdı. altıpas da da az önce kacırdı 2 oldu.

ShevAnil
Ne Ağız var Baran Sendede.. :p

PesimiSTyLa
derken 3. de attı (=

El Comandante
Aahahaha,atti bu sefer.
Bu Süleyman kaleci falan degil ya(gerci Suleymanou da degil ya),resmen rezil oynuyor.Hentboldan bir tane kaleci getirsinler Denizliye,daha iyi oynamazsa bisey bilmiyom.

KaF KeF
19.Nisan.2008, 20:26
Kezman Kezman Dedik Adam Gol Attı..:zuhaha:

MeMo
19.Nisan.2008, 20:28
Keszman kolay olanları yapmıyor :D

Fernando Gago
19.Nisan.2008, 20:32
Mükemmel oynuyoruz Kezman maça çok kötü başlamasına rağmen süper bir gol attı. Bu şov devam etsin

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 20:32
Kezman hiçbirini yapamıyor ki :n:.Hakikaten neler kaçırdı...bu maçta

MeMo
19.Nisan.2008, 20:33
Sonuçta gol attı mı?Attı.Bişey yapamıyor ki biraz saçma olmuş :)

Kaçırdıklarını ben de atardım ama işte :D

anil luque
19.Nisan.2008, 20:36
batman ıs basında :D fener ıcın kolay olacak galıba..

Sekopej
19.Nisan.2008, 20:56
Gole kadar çok iyi oynadık, bu şekilde 50-60 dakika oynasak ligde karşımızda duracak takım olmaz ama işte her zaman olduğu gibi golü attık ve sonra kontrollü oyuna döndüler. Umarım Zico devre arasında fırçeyı atar da 2. yarıya da atak başlarız.:p

Kezman'ın üzerinde çok fazla stres vardı, bu açıkça belli oluyor. Kaçırdığı gole diyecek birşey yok, vurmadan topu sürse bile kaleye girerdi. Ama attığı gol de bir o kadar güzeldi, gelen topu kontrol etmeden vurdu ve köşeye gönderdi.

2. yarı umarım maçın başındaki gibi oynarız ve son dakikalarda sıkıntı yaşamayız.

BlackEagle19o3
19.Nisan.2008, 21:06
Kezman kolayları kaçırıp zor olanı attı gerçekten de:)Fb rahat alcak gibi götürüyor maçı;)

EreN
19.Nisan.2008, 21:27
2-0 ve o kadar çok gol kaçırdık ki hepsi gol olsa şu an 7-0 olmuştu. Yani bu kaçanlar öyle böyle değil hepsi kaleciyle karşı karşıya :)
Semih giriyor. Dakika 65 ve oyunun tek hakimi fenerbahçe..

Wesley Sneijder
19.Nisan.2008, 21:28
Deivid attı 2-0.
Kazım çıktı Semih oyunda.

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 21:29
Fener iyi oynuyor.Denizli inanılmaz kötü oynuyor 3.gol heran gelebilir...

Wesley Sneijder
19.Nisan.2008, 21:32
Rahat bir galibiyet olacak.

EreN
19.Nisan.2008, 21:35
Yine boş kaleye kaçırdık. Süper... tam net olarak 10 tane boş kaleye kaçırdık.. şimdide semih..
hemen akabinde ters bir vuruş ve 3-0

MeMo
19.Nisan.2008, 21:37
3-0 oldu kendi kalelerine Denizli attı.

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 21:38
Zico ilk defa bir forvet i çıkarıp bir forvet koymadı.Ayrıca çift forvet oynuyor :n:

Wesley Sneijder
75' Gol! Gol! Murat Karakoç (kendi kalesine) :D
Aurelio'nun ceza sahası içinde Semih'e göndermek istediği topta Murat Karakoç kendi ağlarına topu gönderdi.

PesimiSTyLa
Bari denizli 1 gol atsın skor tahminim tutsun :zuhaha

Wesley Sneijder
19.Nisan.2008, 21:39
Alex çıktı Ali Bilgin girdi.

KaF KeF
19.Nisan.2008, 21:39
Alex çıktı Ali Bilgin girdi..

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 21:41
Bari denizli 1 gol atsın skor tahminim tutsun :zuhaha

Emre attı ama tersten :zuhaha:zuhaha

Wesley Sneijder
19.Nisan.2008, 21:45
Bu arada Fener'de yedek kaleci Serdar değil Volkan Babacan...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gökhan çıktı Can Arat girdi.

EreN
19.Nisan.2008, 21:47
Yusuf hayatının maçını çıkarıyor :)

EreN
19.Nisan.2008, 21:50
boş kaleye kaçan 12. şut. gerçekten boş mübalağa yapmıyorum..

KaF KeF
19.Nisan.2008, 21:51
Bu gol kötü oldu...

EreN
19.Nisan.2008, 21:53
Sonunda attık 4 oldu.. semih artık gol kralı gözümde. Hemen arkasında Alex var. Güzel oldu bu..

KaF KeF
19.Nisan.2008, 21:54
Semih attı 4-1..Gol kralıda olsa süper olur..:)

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 21:55
Semih yine attı bu son dk'lerde attıgı gol onu gol kralı yapıcak...

EreN
19.Nisan.2008, 21:56
kezman tribünleri geziyor.. O kadar kaçırdıktan sonra..
zaten özeti izleyenler demek istediklerimi anlayacaktır.

canavar20
19.Nisan.2008, 21:56
Maç bitti , maçı sonuna kadar kazandık. Hele Denizli'yi böyle farklı yenmek gs maçını kazanmakla eşdeğer benim için.

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 21:57
Yahu anladık çok kacırdınız.Bizde kaçırıyoruz ama önemli olan atmak kezman olursa tabi ki de kaçırırsınız :zuhaha neyse tebrik ederim Fener'lileri ...

El Comandante
19.Nisan.2008, 22:02
Zerre kadar üzülmedim maglubiyete,zaten Fenerin kazanacagini biliyordum.
Biz 4 macimizi kazanalim,gerisi bizi ilgilendirmez...

RaSenGan
19.Nisan.2008, 22:42
Fenerbahçe hakettiği maçı farkla kazandı.Bakalım ilerleyen haftalarda neler olucak.

a.arıcı-11
19.Nisan.2008, 22:43
Maç için söylenecek pek birşey yok.4-1 güzel skor ve 3 puan.

Benim en sinir olduğum fedarasyon değişti herşey değişti ama şu lig tv'nin yanlı yayını değişmedi 3. ve 4. golde ama özellikle 3.golde maç sanki seyircisiz stadta oynanıyor.Gol gelincede sanki 5-10 bin kişi bağırmışçasına bir ses bile gelmiyor

Sekopej
19.Nisan.2008, 22:45
Bugün istek arzu ve hırs vardı takımda. Ve laubalilik de tabi ki.:p Kezman ve Semih'in boş kaleye kaçırdıkları goller ise inanılmazdı.

Golü bulduktan sonra ilk yarı bitene kadar oynadığımız oyun beni hiç mutlu etmedi, neysee ki 2. devre yine atak oynayarak rahat kazanmamızı sağladılar. Denizli maçı için bu istek arzu oluşuyorsa derbi maçı için neden oluşmasın.

Bugün Uğur'un Sevilla'dan dönmesine sevindim. 10'a yakın bindirme yaptı soldan ve hepsi de tehlikeliydi.

Şimdi futbolcular rahat, yarın ayaklarını uzatıp 2 maçı izleyecekler. O maçların skoru moral bozmayacaktır çünkü kendiişlerini sorunsuz yaptılar. Olası puan kaybı da bizi avantajlı duruma getirecektir, ipler bizim elimizde.

Fıratcan Alçınkaya
19.Nisan.2008, 22:49
bu maça üst oynicaktık ne güzel yapmadık :zuhaha

Tebrikler Fß...

anilton
19.Nisan.2008, 22:49
Tebrikler F.Bahçe...

Şampiyonluk yolunda önemli bir üç puan.Hemde çok güzel ve rahat oyunla...

DisCo
19.Nisan.2008, 22:56
Bugün istek arzu ve hırs vardı takımda.

Denizli maçı için bu istek arzu oluşuyorsa derbi maçı için neden oluşmasın.

Bugün kazanmak için hiçbirşey yapmadı Fenerbahçe. Denizlispor herşeyi o kadar güzel hale getirdi ki zaten ligdeki durumu ve yaşadıkları sebebiyle beklenende buydu. Sonucunda Fenerbahçe isteyen onlarca gol pozisyonuna giren boş kalelere kaçıran, sağdan soldan koridor haline getiren, maçı farklı kazanan bir takım oldu.

Derbi maçında Fenerbahçe gerçek anlamda maçı isteyecektir. Galatasaray'da yener veya yenilir. Ama asla Fenerbahçe'nin karşısında maça böyle başlamaz, maçın sonuna kadar da böyle götürmez.

Atılan her top tehlikeli atak olur mu yahu :)

Son olarak Semih attığı gol ile golcülüğünü bir kez daha ispatladı. O nasıl şut öyle.

eXcitinG
19.Nisan.2008, 23:13
Fenerbahçe Eze eze tabiri iLe yendi bu akşam. Bence Şampiyon oLacakLar.

scar face
19.Nisan.2008, 23:14
Kezman ve Semihin gollerini cok beğendim.Bu Batman kolayları atamıyor yahu:)Neyse artık Ali Sami Yende düğümü çözmeye gidiyoruz:)

Varonil
19.Nisan.2008, 23:34
Tebrikler Fenerbahçe'm.Güzel futbol,bol gol daha ne isterim ki yahu .. :)

Maç için söylenebilecek pek birşey yok.Denizlispor erken yediği golle maçtan koptu ve maç farka gitti.Maçın kırılma anı Kezman'ın boş kaleye kaçırdığı pozisyondu.Ah Kezman ahh,sen git öyle kolay golü atma 1-2 dakika sonra daha zor bir pozisyonda gol at. :) Nöbetçi Semih yine iş başındaydı,girdi 2 tane attı :)

3 tane final maçı kaldı,bakalım bu 3 haftada neler olacak..

TR.CaPTaiN
20.Nisan.2008, 00:07
Teşekkürler Batman. Volkan kalesinden gelip Batman'e sarılıyor. Müthiş bir görüntü.

http://img262.imageshack.us/img262/8138/66147326ia4.jpg (http://imageshack.us)

http://img262.imageshack.us/img262/8315/45969305gr2.jpg (http://imageshack.us)

anilton
20.Nisan.2008, 00:11
Takım arkadaşlarının Kezman'a verdiği destekte çok güzel gerçekten...

nerazzuri
20.Nisan.2008, 00:37
Ama o desteğin karşılı alınamıyor. Ben şahsen Kezman'dan artık umudumu kestim.

O boş kaleye kaçırdığında ben bu adamdan ciddi ciddi şüphe duymaya başladım bu eski senelerdeki benim hayranlıkla izlediğim , hatta bir maçta psv formasıyla manu defansını darmadağın edip 90 a bıraktığı top. Seneler önce Dünya'nın ilk 10 golcüsü arasına giriyordu. Şimdi boş kalelere gol atamıyor.

Bunlar futbolun duygusal yanları. İşte duygusallık olmaz diye bi laf var. Cidden olmaz.

EreN
20.Nisan.2008, 01:12
Kezmanın sorunu konsantrasyon ve güç eksikliği.

extensor
20.Nisan.2008, 02:51
o kadar eleştiriyorsunuz bide attığı gole bakın tam bir kezman vuruşu
türkiye liginde kaç kişi gerilmeden adrese öyle top bırakabilmiş
buna finishing diyorlar ve kezman bunu çok iyi biliyordu
goller boş kaleye kaçar özellikle baskı altındayken
semihte çok kötü kaçırdı ama çok ta güzel attı bu adamlar
gol tekniklerini geliştiriyorlar
fenerbahçe savunmada santrafora kadar teknik bir takım

El Comandante
20.Nisan.2008, 10:30
Denizlinin kalecisi Süleyman kalecilik falan nedir bilmiyor,Türkiyenin en berbat kalecisidir bu.Fenerbahcenin kaleyi bulan her sutu gol oldu,iddia ediyorum eger Fenerbahcenin öbür sutlari kaleyi bulsaydi onlar da gol olurdu mac 9-1,10-1 biterdi.Resmen rezillik.Denizlisporlu futbolcular kilini kipirdatmadilar,bize karsi ortaya koyduklari mücadeleden eser yoktu sahada.Futbolcular ligdeki rahat pozisyonlarindan dolayi salmislar kendilerini.Ayrica Kadiköyde ofsayt taktigi uygulamak ne kadar akillica ?

Fenerbahceliler ayni oyunu ASY de oynayacaklarini düsünüyorlarsa hayal kuruyorlar demektir,HELL´e bir gelin.(:

goosfraba
20.Nisan.2008, 12:46
Fenerbahceliler ayni oyunu ASY de oynayacaklarini düsünüyorlarsa hayal kuruyorlar demektir,HELL´e bir gelin.(:

Neden ki ? Aynı oyun değil de daha bir güzelini ortaya koyamaz mı Fenerbahçe haftaya ?

MeMo
20.Nisan.2008, 12:49
Denizlinin kalecisi Süleyman kalecilik falan nedir bilmiyor,Türkiyenin en berbat kalecisidir bu.Fenerbahcenin kaleyi bulan her sutu gol oldu,iddia ediyorum eger Fenerbahcenin öbür sutlari kaleyi bulsaydi onlar da gol olurdu mac 9-1,10-1 biterdi.Resmen rezillik.Denizlisporlu futbolcular kilini kipirdatmadilar,bize karsi ortaya koyduklari mücadeleden eser yoktu sahada.Futbolcular ligdeki rahat pozisyonlarindan dolayi salmislar kendilerini.Ayrica Kadiköyde ofsayt taktigi uygulamak ne kadar akillica ?

O zaman Sevilla maçları,PSV maçları.Kadıköy de ki İnter maçı,ilk Chelsea maçı veya diğer derbilerde ki oyunu oynarız ;;)

El Comandante
20.Nisan.2008, 12:49
Neden ki ? Aynı oyun değil de daha bir güzelini ortaya koyamaz mı Fenerbahçe haftaya ?

Yahu dün karsinizda takim yoktu ki,Denizlispor ile Galatasarayi bir mi tutuyorsun sen.Bizimkiler en az sizinkiler kadar sampiyonluga inanmis,kenetlenmis durumda.Böyle futbol ortaya koymaniz icin bizim de Denizlispor gibi berbat oynamamiz gerekiyor ki buna ihtimal vermiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

O zaman Sevilla maçları,PSV maçları.Kadıköy de ki İnter maçı,ilk Chelsea maçı.Veya diğer derbilerde ki oyunu oynayalım istersen ;;)

Bunlari yapabiliyordunuz madem,kupada neden elendiniz ? (:

MeMo
20.Nisan.2008, 12:52
Yahu dün karsinizda takim yoktu ki,Denizlispor ile Galatasarayi bir mi tutuyorsun sen.Bizimkiler en az sizinkiler kadar sampiyonluga inanmis,kenetlenmis durumda.Böyle futbol ortaya koymaniz icin bizim de Denizlispor gibi berbat oynamamiz gerekiyor ki buna ihtimal vermiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

2 maç atıveririz.Zaten derbiler derken o maçları kastetmemiştim :D

Ayrıca olayı çok yanlış bir noktaya çektin.Fenerbahçe her rakibe aynı oynamaz.Bunu bil.Ayrıca kadro farkıda var.Fenerbahçe GS'yi yenecek oyunu oynamaya çalışacakdır.

Alicanfmfan
20.Nisan.2008, 12:54
Denizli defansına bakıyorum inanki orta saha gibi oynadılar.Atılan her top tehlike oldu.Kezman dünyaları kaçırdı .Denizli'nin kalecisi de anormal derecede kötü'ydü...Aynı oyunu A.S.Y'de oynayabilir misiniz ? Bence çok zor....

goosfraba
20.Nisan.2008, 12:56
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Her takım aynı oyununu her hafta sahaya yansıtamaz Baran. Mesela Man. Utd ve Ronaldo'dan bahsedelim. Geçen haftalarda ki Ronaldo bu hafta ne yapabildi? ya da Man Utd.. Dikkatini çekerim onlarda şampiyonluğa oynuyorlar, inançları da fazla haliyle.

Bizimki de buna benzer bir durum. Mesela Arda bugün, hayatının en iyi futbolunu oynadı. O da Ronaldo gibi istikrarlı bir genç ama haftaya ne yapacağı konusunda birşeyleri kestirebilir misin? Kestirebilir miyiz yada? Dediğim gibi her takım her hafta aynı futbolunu oynayamaz. Denizli, son 6 haftada düşmemeyi garantilemenin rahatlığı ile oynadı dün. O yüzden ortaya böyle bir futbol ve skor çıktı şaşırmamak gerek.

goosfraba
20.Nisan.2008, 12:59
Denizli defansına bakıyorum inanki orta saha gibi oynadılar.Atılan her top tehlike oldu.Kezman dünyaları kaçırdı .Denizli'nin kalecisi de anormal derecede kötü'ydü...Aynı oyunu A.S.Y'de oynayabilir misiniz ? Bence çok zor....

Defansın göbeğinde ki oyuncuların hepsi genç ve 3. ligden gelmiş oyuncular. Bunu bizzat Güvenç Kurtar söyledi. Normal karşılamak gerek, bu hatayı her maçta indirgemeleri lazım tabi.

Bu arada Denizli'nin de sakatlıkları vardı. 10 numara santrfor Selahattin bile sağ bek oynadı dün :)

nerazzuri
20.Nisan.2008, 13:00
Yanlız atladığınız bir nokta var. Fenerbahçeli oyuncular büyük maçlara çok farklı konsantre olurlar. Dünde gördüğünüz gibi oynanan futbol ne Denizlispor'luların umrundaydı Ne Fenerbahçe'lillerin.

Örn'de verebilirim. Chelsea kadıköyde sezonun en iyi futbolunu oynayıpta Fener'e kaybediyor. Ama o Fener Ankara deplasmanından 1 puan ile dönüyor. İşte konsantre olayı. ;;)

Eminimki Galatasaray maçına çok farklı bi' şekilde hazırlanıyorlar. Fortis'ten kalan intikam. Denizlide kaçan şampiyonluk. Çok iyi konsantre olucaklar. Şu an Galatasaray'ın durumu hiçde iç açıcı değil. Üzerinde çok baskı var. Dua edinde inşallah fark atmaz Fenerbahçe. Bu hırsla bu intikam duygusuyla

El Comandante
20.Nisan.2008, 13:00
Her takım aynı oyununu her hafta sahaya yansıtamaz Baran. Mesela Man. Utd ve Ronaldo'dan bahsedelim. Geçen haftalarda ki Ronaldo bu hafta ne yapabildi? ya da Man Utd.. Dikkatini çekerim onlarda şampiyonluğa oynuyorlar, inançları da fazla haliyle.

Bizimki de buna benzer bir durum. Mesela Arda bugün, hayatının en iyi futbolunu oynadı. O da Ronaldo gibi istikrarlı bir genç ama haftaya ne yapacağı konusunda birşeyleri kestirebilir misin? Kestirebilir miyiz yada? Dediğim gibi her takım her hafta aynı futbolunu oynayamaz. Denizli, son 6 haftada düşmemeyi garantilemenin rahatlığı ile oynadı dün. O yüzden ortaya böyle bir futbol ve skor çıktı şaşırmamak gerek.

Peki bu üstün futbolu bize karsi oynayabilirmisiniz diyorum ben.Bizimkilerin sampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerine karsi bu kadar laubali oynamayacaklari kesin.Özellikle Samiyeni taraftarlarimiz yine cehenneme cevireceklerdir(iyi anlamda,gecen seneki gibi degil).

Bana sorarsan avantajli taraf biziz,sana sorarsak sizsiniz.Ama ortada kesin birsey var ki bu mac hic kolay olmayacak,kazanmak icin cok büyük mücadele gerekecek.

goosfraba
20.Nisan.2008, 13:01

Baran olaya yanlış yerden bakıyorsun. Fortis Türkiye kupası ve Şampiyonlar Ligi aynı platform gibi birşey demeye getirmişsin :)

El Comandante
20.Nisan.2008, 13:02
Eminimki Galatasaray maçına çok farklı bi' şekilde hazırlanıyorlar. Fortis'ten kalan intikam. Denizlide kaçan şampiyonluk. Çok iyi konsantre olucaklar. Şu an Galatasaray'ın durumu hiçde iç açıcı değil. Üzerinde çok baskı var. Dua edinde inşallah fark atmaz Fenerbahçe. Bu hırsla bu intikam duygusuyla

Nerede ic acici degil yahu,ne baskisindan bahsediyorsunuz ? Kolpa basindan duydugunuz laflarla,gelip burada bizle tartismayin lütfen,abes kaciyor bu laflar...

Fenerbahce intikam duygusuyla fark atarmis,gören Galatasarayin lige havlu attigini,sampiyonluk iddiasi olmadigini sanar ha...

goosfraba
20.Nisan.2008, 13:06
Peki bu üstün futbolu bize karsi oynayabilirmisiniz diyorum ben

Neden oynayamasınlar? Sonuçta İstanbul Fenerbahçe için bir deplasman değil :)

Bizimkilerin sampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerine karsi bu kadar laubali oynamayacaklari kesin

Fenerbahçe'nin laubali olmayacağını da biliyor musun?

El Comandante
20.Nisan.2008, 13:17
Yahu istanbulla olmasiyla ne alakasi var ? Sonucta 1500 taraftar girebilecek stada,ayrica karsinizdaki takim Galatasaray,ligde sampiyonun belirlenecegi haftalar bunlar,kolay mac olmaz.

Fenerbahce zaten kazanmasi icin laubali olmamasi gerekiyor,bizimkiler de ölümüne mücadele edecekler,yukarida dedigim gibi kazanmak isteyen takim son saniyeye kadar mücadele etmeli.

goosfraba
20.Nisan.2008, 13:19
Yahu istanbulla olmasiyla ne alakasi var ? Sonucta 1500 taraftar girebilecek stada,ayrica karsinizdaki takim Galatasaray,ligde sampiyonun belirlenecegi haftalar bunlar,kolay mac olmaz.

Fenerbahce zaten kazanmasi icin laubali olmamasi gerekiyor,bizimkiler de ölümüne mücadele edecekler,yukarida dedigim gibi kazanmak isteyen takim son saniyeye kadar mücadele etmeli.

O zaman bu maçın çok çetin geçeceğine, kazananın belli olmayacağına, tahmin bile edilemiyeceğinden mutabık mıyız kardeşim? :)

El Comandante
20.Nisan.2008, 13:21
Ben de bunu söyledim zaten,ama gecmis sayfalarda Fb böyle oynarsa Gs karsisinda farkli kazanir denilmisti,ona itafeten yorum yapmistim.

Derbi maclarin favorisi olmaz,kazanmak isteyen takim son saniyeye kadar mücadele etmeli.

Sekopej
20.Nisan.2008, 13:31
Bu konuyu gereksiz yere germeyin, haftaya Fenerbahçe bu hafta oynadığından daha hırslı, daha mücadeleci oynayacaktır. Evet bu hafta oynadığı gibi oynamayacaktır. 2 senedir hatta Daum zamanından beri derbilerdi aşırı üstünlüğümüz var bunun rahatı da olacaktır takımda. Neyse derbi ile ilgili yorumları konusu açılınca yaparız.

Takımdan gönderilen oyuncular, bu hocayla bir daha çalışmam diyen Yusuf ve bir sürü sorunlar. Daha iyi dayandı Denizlispor. Denizlispor'un gücü zaten ortada ama ben Fenerbahçe'nin isteğini arzusunu denem istemiştim.

Normalde Fenerbahçe o şekilde oynamazdı ki bunu golü attıktan sonra geçen 20 dakikada gördük, etkili değildik vee Denizlispor oyunu dengelemiş sayılırdı. Devre arasında kendilerine geldiler ve maçın başında oynadıkları gibi oynadılar, sonrasında da tarihi fark kaçtı zaten. Bildiğimiz Fenerbahçe gibi oynasalar dün 1-0 ya da 2-1 biterdi maç Denizlispor'un bu haline rağmen.:p

Kezman'a sallıyoruz ama Semih'in kaçırdığı bence onun kadar net bir pozisyondu. Alex de 1 gol atsaydı keşke de krallık yarışında Semih ile arasındaki fark açılmasaydı.:p

a.arıcı-11
20.Nisan.2008, 14:18
Arkadaşlar Kezman'ın attığı gol zaten onu Kezman yapan gollerin benzerlerinden.PSV'de oynarken Hasselink indirirdi oda tek vuruşla topu en güzel noktaya gönderiridi,ama şartlar ne oluırsa olsun Kezman bu sezon gitmeli.Semih ise gol kralı olacak gibi duruyo:)

uAmurat91
20.Nisan.2008, 14:27
Fenerbahçe'nin her sene Galatasaray'a karşı egemenlik kurma olayı bu sene sona ermiştir, boş hayaller kurup fark beklemeyin..

Maç çok çetin geçecek süphesiz, akıllı oynayan ve tahriklere aldırmayan maçı ve ŞAMPİYONLUĞU kazanacaktır. Takımımıza güveniyoruz.

NisRoc
20.Nisan.2008, 16:06
Eh bu takım boşuna "en iyi oynayan takım" seçilmedi :) Haftaya bu iş biter artık :)

scar face
20.Nisan.2008, 18:43
Haftaya oradayız Baran ama anlamadığım sey su hangimiz senin gibi yüksekten uctuk:)Derbi maclarını önceden su kazanır bu kazanır,HELL'e gelin demek en büyük hayalcilik olur...

TürkuAz
20.Nisan.2008, 18:44
Haftaya oradayız Baran ama anlamadığım sey su hangimiz senin gibi yüksekten uctuk:)Derbi maclarını önceden su kazanır bu kazanır,HELL'e gelin demek en büyük hayalcilik olur...
ASY bu tip maçlarda CEHENNEM oluyor, bunu Avrupa'lılarda biliyorlar. Bunu vurgulamak istemiş sanırım Baran kardeşim.. :)

scar face
20.Nisan.2008, 18:45
ASY bu tip maçlarda CEHENNEM oluyor, bunu Avrupa'lılarda biliyorlar. Bunu vurgulamak istemiş sanırım Baran kardeşim.. :)msj bana ait deil arkadasım:)alıntı yapmıstım:)

TürkuAz
20.Nisan.2008, 18:48
msj bana ait deil arkadasım:)alıntı yapmıstım:)
Şimdi karışıklık halloldu sanırım. Ben zaten sana hitaben yazdım o mesajı.. :)

scar face
20.Nisan.2008, 18:50
Yok yok ben alıntı yapmaya calıstm olmadı neyse düzeldi imzamdan anlasılırdı aslında rengim:)

Varonil
21.Nisan.2008, 09:53
Kezman'ın ilk golünden sonra takım olarak herkes Kezman'a koştu,sarıldılar,kenetlendiler.Şahsen çok duygulandım ben orada.. İnşallah bu kenetlenme kalan 3 haftada da devam eder,şampiyonluğa ulaşırız ...

Haftaya olurda Kezman derbide gol atarsa Fenerbahçe'de bir 2 sene daha kalır ..