PDA

View Full Version : Arsenal talip!

Fıratcan Alçınkaya
19.Nisan.2008, 12:30
Arsenal talip!

Beşiktaş'ta bir yıl daha anlaşması olmasına rağmen İngiliz Arsenal'in yanısıra İspanya ve Fransız takımlarından transfer teklifleri alan Delgado'nun kafası iyice karıştı. Ülker'in Basel'e 5 milyon euro ödeyerek Beşiktaş'a hediye ettiği Arjantinli futbolcu, iki yıldır istikrarsız futbolu ile çok faydalı olamadı.

Fakat Basel'deki kariyeri ve yaşının 25 olması nedeniyle Avrupa'da popüler bir isim olan Delgado'ya Arsenal kanca attı. İngiliz takımının yanı sıra Valencia ve Villareal de Delgado'nun peşindeki diğer kulüpler. maraton.com'tr'deki habere göre de Delgado, Arjantin'in TELEFE televizyonuna şu açıklamayı yaptı: "Emirates Stadı'nda oynamayı her futbolcu ister. Bunu düşünmek beni çok heyecanlandırıyor. Arsenal'in beni istediğini menajerimden öğrendim. İngiltere'de Premier Lig'de Arsenal formasıyla oynamak rüya gibi bir şey. Her şey önümüzdeki günlerde netleşir."

ORHAN GÜLLE WEST HAM'A
Bu arada Beşiktaş'ın genç takımında oynayan Orhan Gülle'ye İngiliz ekibi West Ham teklifte bulundu. İngiliz kulübü izleyip beğendiği futbolcuyu kulübün futbol okuluna davet etti.

uAmurat91
19.Nisan.2008, 12:31
Kolpa haber, ben inanmıyorum zaten. Arsenal Delgado'ya kalmış bir kulüp değil..

Lucas Neill
19.Nisan.2008, 13:17
Arsenal'de o kadar orta saha varken gereksiz bi transfer olur...

KaF KeF
19.Nisan.2008, 13:18
Kolpa haber olduğu belli.Arsenal'e gelecek kaliteli bir çok isim varken Delgado'yu tercih etmezler...

PesimiSTyLa
19.Nisan.2008, 13:28
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Matias Delgado'ya Arsenal'in talip olduğu iddia edildi

Arsenal'in, Matias Delgado'yla ilgilendiği iddia edildi. İngiltere'de yayın yapan BBC televizyon kanalı, bonservisi Ülker'in elinde olan Arjantinli oyuncu için Arsene Wenger'in 5 milyon pound önereceğini iddia etti.

BBC'de yeralan haberde, oyuncuya Middlesbrough ve Everton'ın da talip olduğu belirtilirken, daha önce hiçbir takımdan teklif almadığını söyleyen Delgado da, Arjantin televizyon kanalı Telefe'ye açıklamalarda bulundu.

Delgado, "Emirates Stadı'nda oynama ihtimalim olduğu için çok heyecanlıyım. Arsenal'den teklif olduğunu bu sabah menajerim söyledi. Arsene Wenger gibi bir teknik direktörle çalışmayı çok isterim. Bu rüya gibi bir olay" diye konuştu.

Haber BBC Kaynaklı ...

a.arıcı-11
19.Nisan.2008, 13:33
Valla böyle birşey varsa ben Delgadonun yerinde olsam bir dakika durmam giderim ama kolpa gibi galiba.

anilton
19.Nisan.2008, 13:33
http://worldofarsenal.co.uk/2008/03/31/arsenal-strongly-linked-with-matias-emilio-delgado/

DisCo
19.Nisan.2008, 13:39
The Guardian gazeteside bu haberi yapmıştı. Beşiktaş iyi bir paraya satarsa güzel olur. Yeri doldurulmayacak bir oyuncu değil.

BlackEagle19o3
19.Nisan.2008, 13:48
Adamlar forumların Delgado'dan bahsediyorlar.Bir kesim iyi bir transfer olabilir derken diğerleri Arsenal kalitesinde değil,bu kadar orta saha oyuncusu varken gereksiz diyor.Ben de bu transferin gerçekleşme olasılığına düşük buluyorum açıkcası;)

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 13:48
Bjk ve Delgado için hayırlısı olması dilegi ile..

anilton
19.Nisan.2008, 13:55
Satılsa bile fazla bir para alamıyoruz.Sponsorluk anlaşması gereği 5 milyon euronun üstündeki miktarın %50'si bizim olacak...

Yani 10 milyon euroya satılırsa 2,5 milyon euro alabileceğiz...

King_91
19.Nisan.2008, 13:57
bence yalandır tamam delgado güzel oyuncu da sonuçta bunlar da arsenal,valencia vs.

DisCo
19.Nisan.2008, 13:57
Hiç para ödemeden alınmış bir oyuncu için ne kazanılsa kar oluyor. Ayrıca arkadaşlar Delgado veya bir başkası olsun. Bu oyuncuları bizim takımlardan almak istediklerinde neden inanmıyoruz. Belki Delgado'da bizim gördüğümüzden daha fazla cevher olduğuna inanıyorlar. Geremi, Türkiye'de oynarken kaç kişi büyük takıma gideceğine inanırdı.

RoNNiE91
19.Nisan.2008, 14:01
Giderse hem kariyeri için hemde Beşiktaş için güzel olur.İyi para kazanırız.Umarım en hayırlısı olur.

Trabzonspor
19.Nisan.2008, 14:04
haklısın katılıyorum bıraz futbolcularımıza guvenmelıyız hem vıllerealde ve valencıada oynayabılecek tekniğe sahip bir sm bence delgado

Fernando Gago
19.Nisan.2008, 15:09
Saçma sapan bir haber :) Delgado - Arsenal

YusufT
19.Nisan.2008, 15:36
BBC kaynakli oldugu icin inaniyorum diyorum..

Tuğrul, on April 18th, 2008 at 1:13 pm (http://worldofarsenal.co.uk/2008/03/31/arsenal-strongly-linked-with-matias-emilio-delgado/#comment-615) Said:
Delgado is the best.. he’s very very good footballer.. my favourite team is besiktas.. delgado is the best footballer in besiktas and Turkey… ı hate liverpool http://devday.wordpress.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Allahin ****** yazdigina bak.. Delgado daha bu yil birkac olumlu hareket gösterdi.. Bide eger 5M pound'a giderse =yaklasik 10M euro yapiyor yaani.. 5 Ülkere ve 5 Besiktasa..

Redrum
19.Nisan.2008, 15:56
delgado'yu niye istesinler ki anlamıyorum? yaşının da 25 olduğunu söylüyorlar yahu 25 yaş genç mi? Yada şöyle söyliyim arsenal 3 tane delgado edecek 18lik yıldız bulamıyo mu? Delgado ya mı kalmışlar? He ama kadroda yedek sıkıntısı falan varsa olabilir. astronomik rakamlar beklemeyin bence atar 6-7 M euro. Maksat takımımda bulunsun fena oyuncu deil.

GeNç KaRTaL
19.Nisan.2008, 16:16
Delgado Arsenal kadrosunda ancak alternatif olsun diye alınabilir bence.Gösterdiği performans bunu göseriyor ama potansiyeli olan bir oyuncu.Arsenal'e giderse bizde oynadığından daha iyi oynayabilir.

Delgado bence gidebilir ama yerine iyi bir oyuncu almak kaydıyla.Buda beni korkutuyor işte.Geçen sezon transferde yapılan aptallıklar Delgado'nun yerine alınacak oyuncudada yapılabilir.Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olabilliriz.Zaten transferinden çokta iyi para alamayacağız..

goosfraba
19.Nisan.2008, 16:38
Boşa canım parmaklarınızı yordunuz. Hiçbir transfer haberi gerçeklemeden, takımların resmi sitelerinden resmi bir duyuru yapmadan konu açmayınız. Sabit başlık olarak bir konu açtık zaten. Hiç mi biriniz bakmadınız?

Örnek Aghahowa ve Olembe gibi transferler resmiyet kazanırsa açabilirsiniz. Yoksa transfer dönemi zaten konular açılacak. Konu gma gider.