View Full Version : Aghahowa ve Olembe transferleri tamam
Burak Duran
19.Nisan.2008, 15:54
Wigan Athletic'li Olembe ve fm severlerin cok iyi tanidigi Aghahowa yeni sezonda Kayserispor formasini giyecek. Suleyman Hurma Turkiye Kupasi maci sonrasi on sozlesme imzalanacagini acikladi...
kaynak:Kayserispor.org
Sheriff
19.Nisan.2008, 15:57
Tek kelimeyle harika diyorum başka birşey demiyorum..
YusufT
19.Nisan.2008, 15:58
büyük is gercekten..
DisCo
19.Nisan.2008, 16:00
Resmi siteden açıklama gelmesi artık tartışmalara mahal vermeyecektir.
Kayserispor adına hayırlı olması dileğiyle.
GeNç KaRTaL
19.Nisan.2008, 16:13
Hayırlı olsun transferler.Kayseri kadrosunu dahada güçlendiriyor.Gelecek sezon tehlikeli olabilirler..
ShevAnil
19.Nisan.2008, 16:30
Süper Transferler Gökhan'ın Gideceğini Farzedersek İglesias'da Gitmeli ve Bitirici Bir Forvet Alınmalı.
Cangele
19.Nisan.2008, 16:56
Hayırlı olsun:) arkadaşlar resmi sitemiz www.kayserispor.org.tr (http://www.kayserispor.org.tr) diğeri taraftar sitesi:)
Redrum
19.Nisan.2008, 17:03
Arkadaşlar gelecek sezon kayserispor'u zevkle izleyeceğiz..
deniz.91
19.Nisan.2008, 19:49
Bu konuyu önceki açtığımda zaten kesindi transferler ama kendi adımıza yine hayırlı olsun diyeyim seneye bomba kayseri olacak:)
bursa_mc
19.Nisan.2008, 20:19
Kupayı Kayseri alırsa Uefa'da iyi işler çıkartır bu oyuncularla..
uAmurat91
19.Nisan.2008, 21:21
Kayseri harika iş yaptı. İki kaliteli transfer kesinlikle. Tebrikler..
Cangele
21.Nisan.2008, 12:18
"Aklımız, fikrimiz kupada"
Kayserispor'da üç maçlık cezası biten teknik direktör Tolunay Kafkas, akıllarının fikirlerinin 7 Mayıs'ta Bursa'da oynanacak Türkiye Kupası finalinde olduğunu söyledi. Kafkas, "Süper ligde prestij mücadelesi veriyoruz ama aklımız fikrimiz kupada. Oyuncularım kafa olarak, kupaya endekslendi. Kayserispor tarihinde bir ilki gerçekleştirip, kupayı müzemize getireceğiz" dedi.
Türkiye Kupası'nın Anadolu'da kalacağını söyleyen Tolunay Kafkas, ligde Ç.Rizespor, Bursaspor ve Ankaragücü maçlarında prestij mücadelesi yapacaklarını belirterek, "Bursaspor maçı sonrası oradan dönmeyip, Türkiye Kupası finalini oynayacağız. Kayseri'ye inşallah kupayı alıp, döneceğiz. Sezon başında lig için ilk 5, Türkiye Kupası için de final hedefi koymuştuk. Şu ana kadar hedeflerimizi tuturduk. Bunun son aşaması da Türkiye Kupası olacak" şeklinde konuştu. Kafkas, Cangele'nin sakatlığının geçtiğini ve Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına katıldığını sözlerine ekledi.
İNGİLTERE'DEKİ TRANSFER İŞİ TAMAM, SIRA İVANKOV'DA
İngiltere'deki transfer çalışmalarını bitirip, yurda dönen Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile genel menajer Süleyman Hurma, Ankara'da Oftaş-Kayserispor maçını izlediler. Genel Menajer Hurma, "İngiltere liginde top koşturan iki Afrikalı oyuncunun transferi tamamlandı. Kupa finalinden sonra imza töreni düzenleyeceğiz. Transferde şu anda kaleci İvankov'un menajerini bekliyoruz. Onunla da masaya oturup, mukavelesini uzatacağız" şeklinde konuştu.
Daha önce DHA'nın duyurduğu gibi Kayserispor'un anlaştığı Afrikalı oyuncular Wigan'da top koşturan Nijeryalı Agahowa ve Kamerunlu Olembe.
21.04.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bizimkiler bi forvet daha alacakmış galiba oda İtalyadan
tahminim Di Vaio veya Vincenzo Montello birde Diego Tristan sözleşmeleri sezon sonu bitiyormuş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4 FUTBOLCU TAMAM SIRA İTALYAN GOLCÜ’DE
http://www.haber34.net/images/stories/kayserispor_logo_001.jpg
ITALYAN INADI
Sezon bitimine az bir süre kala transfer çalışmalarına hız veren Kayserispor 4 futbolcu ile ön sözleşme imzalarken, uzun süredir dillendirilen bir İtalyan golcü ile anlaşmak istiyor. Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmek isteyen Kayserispor, önce anlaşıp sonra pürüz yaşadığı İtalyan golcünün peşini bırakmıyor.
KUS, NALBANTOGLU, OLEMBE, AGHAHOWA
Bu sezon ilk kez Hollanda 1. ligi takımlarından NEC Nijegemen’de forma giyen milli sağbek oyuncu Muslu Nalbantoğlu ardından Samsunspor’un genç milli takım oyuncusu Armağan Kuş ile sözleşme imzalayan Kayserispor geçen hafta ise İngiltere Premier Liginde oynayan 26 yaşındaki Nijeryalı golcü oyuncu Julies Aghahowa ve 27 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu Salomon Olembe ile ön sözleşme imzalamıştı.
SIRA ITALYANDA
Sezon sonu yaklaşılırken gidecek ve gelecek oyuncularının yerine alternatifleri bulan ve kadroyu güçlendirmek için transfer yapan Kayserispor şimdide uzun süredir konuşulan İtalyan golcüyü yakın takibe aldı.
Sezon başında görüşülen ve ismi açıklanmayan İtalyan golcü oyuncudan sezon ortasına söz alan ancak bu dönemde de imza attıramayan Kayserispor şimdi sezon sonunu bekliyor.
SAGLAM DA ISTIYORDU
İtalya’dan bir oyuncu almayı çok isteyen Kayserispor’un bir iki hafta içerisinde bu oyuncuyla ilgili görüşmelerde anlaşması bekleniyor. Ertuğrul Sağlam’ında Kayserispor’dayken çok istediği belirtilen golcü oyuncunun ismi sır gibi saklanıyor.
www.erciyestv.com.tr (http://www.erciyestv.com.tr/)
Knightmare
23.Nisan.2008, 13:58
Kayserispor çok iyi işler yapıyor çoook. Umarım Türkiye Kupası'nı alıp UEFA vizesini de lde ederler. Aghahowa'ya hayranım :D zewkle seyredicez inşallah taklalarını :D
TürkuAz
23.Nisan.2008, 14:00
Kayseri çıtayı yükseltti transferde, sırada Montella var sanırım.. :p
Fietra 10
23.Nisan.2008, 14:03
Olembe konusunda şüphelerim var ama Aghaowa gerçekten çok kaliteli ..Kayseri gerçekten büyük adımlar atmaya devam ediyor..
King_91
23.Nisan.2008, 14:06
Eger bu transferler gerçekleşirse kayseri için muhteşem olur.Artık çıta yükseltmenin zamanı gelmişti.Sivas da aynı şeyleri yaparsa 2-3 sene sonra gerçekten Süper Lig izlemiş oluruz
El Comandante
23.Nisan.2008, 14:11
Aghahowa iyi transfer de adam son 6 sezonda 11 gol atabilmis,Wigan gibi takimda hic oynayamamis.Yani elinde patlayabilir Kayserinin.
ardafb
23.Nisan.2008, 15:01
Hayırlı olsun ..
anil luque
23.Nisan.2008, 20:03
çok iyi transferler..
barahir
23.Nisan.2008, 20:13
Kayeri coştu, tutabilene aşkolsun.. Seneye Kayseriyi de mi yazsam napsam:) Harika bi stad, harika bi takım:)
Mr.CordiaL
23.Nisan.2008, 23:22
Süper Lig daha da zevkli olacak :)
Universal
23.Nisan.2008, 23:24
Kayserispor UEFA Kupasına katılırsa şubat veya mart ayındada Avrupa'da olabilecek bir kadro yapıyor. Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u garanti tutacaklardır. Ligde'de bu yıl Sivasspor'un yaşadığı başarıyı yaşacaklarını düşünüyorum.
EL-Hadji
23.Nisan.2008, 23:35
Gerçekten akıllı işler yapıyorlar. İtyalyan golcü acaba Lucarelli mi belki Corradi de olabilir.
bjk_melo_151
24.Nisan.2008, 10:51
Lucarelli dışındakiler bnce iyi değil kariyerleri bitmiş adamlar özellikle Montella ve Corradi.
Wesley Sneijder
24.Nisan.2008, 11:15
Corradi gelirse çok iyi olur, Gökhan Ünal gidecek sonuçta...
deniz.91
24.Nisan.2008, 21:58
Transfer italyadan kşim olursa trde iş yapar özellikle anadolu takımında:)
Cangele
25.Nisan.2008, 08:05
Aggy and Olembe Off - We told you last week
We told you last week that Wigan Athletic pair Julius Aghahowa and Salomon Olembe are heading off to Turkey this summer and not for a holiday.
Turkish Premier Super League side Kayserispor have negotiated to take the Africans off Latics hands once the season finishes.
Neither Aghahowa nor Olembe have exactly set the club on fire since joining the Latics and indeed in the case of Aghahowa with his reputation he has been a major disappointment.
Confirming the deal that Vital Wigan exclusively told the sporting world Latics boss Steve Bruce said:
'It hasn't worked out for these two here - it's a shame but that's football. We hope they have a better time in Turkey.
I watch Julius every day on the training ground and that reminds me what a very good finisher he is, but in the games it hasn't quite worked out.
http://www.wigan.vitalfootball.co.uk...e.asp?a=107263 (http://www.wigan.vitalfootball.co.uk...e.asp?a=107263)
Geçen hafta size Julius Aghahowa ve Salomon Olembe’nin önümüzdeki yaz Türkiyeye gideceklerini ama tatile gitmeyeceklerini söylemistik.
Süper lig takimi sezon sonu için 2 oyuncu ile anlasmis bulunmakta.
Aghahowa olsun Olembe olsun Wigan’da bekleneni maalesef vermediler. Özellikle Aghahowa gibi taninmis bir oyuncu hayal kirikligi yaratti.
Wigan teknik direktörü Steve Bruce bu transferler hakkinda sunlari söyledi:
Her 2 oyuncu için deyim yerindeyse burada olmadi demek olazim. Yazik oldu ama futbol bu. Türkiyede basarili olmalarini diliyoruz.
Aghahowa'yi her antremanda dikkatlice izliyorum ve ne kadar iyi bir bitirici oldugunu goruyorum ama bu bitiricilik maçlara yansimadi simdiye kadar.
bjk_melo_151
25.Nisan.2008, 09:52
Yazmıştım daha önce Aghahowa iyi bir bitirici değil Shakhtar'da oynarkende böyleydi milli takımda da Hızlı bir oyuncu boş alana kaçan,topu iyi kullanan bir oyuncu,kafa vuruşları orta seviye ayrıca gol sevincinde sıçradığı kadar oyunda iyi sıçramıyor.Umarım, Kayserispor'da iyi oynar.
deniz.91
25.Nisan.2008, 17:11
Aghahowanın taklaları yeter takla kralıymış adam:)
Sheriff
25.Nisan.2008, 17:29
Artık Montellamı olur Vierimi olur, Delvechiomu olur, Lucarellimi olur, Bir İtalyan yıldız kim merak ettim:p
batuhanry
25.Nisan.2008, 17:38
Lucarelli gelsin ya :p Onun gibi bir futbolcuyu izlemeyi çok isterim :)
El Comandante
25.Nisan.2008, 17:44
Lucarelli gelsin ya :p Onun gibi bir futbolcuyu izlemeyi çok isterim :)
Lucarellinin Galatasaraya gelmesini cooook isterim,Türkiyede hic olmadigi kadar forma satisi yapilmazsa ben hicbirsey bilmiyorum demektir. (:
deniz.91
25.Nisan.2008, 18:34
Lucarelli gelsin ben kayseriyi ayağa kaldırırım:D
NisRoc
25.Nisan.2008, 18:54
Aghahowa'yı izleyen varmı hiç ? :) Ankaragücü'nden Bebbe = Aghahowa.. Yanlış anlamayın küçümsemek amaçlı söylemiyorum, gerçekten çok teknik, süratli bi futbolcu ama maalesef son vuruşları iyi değil. Çok saç baş yolduracak yani Kayserilelere :) Hayırlı olsun bu arada..
deniz.91
25.Nisan.2008, 19:22
Aghahowa'yı izleyen varmı hiç ? :) Ankaragücü'nden Bebbe = Aghahowa.. Yanlış anlamayın küçümsemek amaçlı söylemiyorum, gerçekten çok teknik, süratli bi futbolcu ama maalesef son vuruşları iyi değil. Çok saç baş yolduracak yani Kayserilelere :) Hayırlı olsun bu arada..
İngilterede saç baş yolduran adam burda takır takır gol atar kanımca
Professeur
25.Nisan.2008, 19:32
Abi Lucarelli'nin bir tane gol sevinci var,burada yapsa direk kırmızı:D.Olembe'yi seyretmedim ama Aghahowa çok teknik ve hızlı bir oyuncu.Hızlı ve teknik bir oyuncu olduğu için kendi kendini pozisyona sokabilir.İngiltere futbolu Türkiye futbolundan daha üstün olduğu için orada oynayamaması normal bence.
Videonun başında:
http://www.youtube.com/watch?v=H9i4U4MBo-I
KaPaLı
25.Nisan.2008, 19:50
Cristiano Lucarelliyi Kayseri Alırsa Seyirci ortalaması yükselecektir..
TatanGa-Lar
25.Nisan.2008, 19:55
Kayserispor gerçekten çok iyi transferler yaptı.
Sağ bek muslu, aghahowa ve olembe'de müthiş transferler..
Gerçekten büyük bir iş başardı kayseri..
Başarılar..
.
Cangele
25.Nisan.2008, 20:10
Artık Montellamı olur Vierimi olur, Delvechiomu olur, Lucarellimi olur, Bir İtalyan yıldız kim merak ettim:p
Kardes tahminim gelirse Tristan yada Di Vaio diyorum bi ara çıkmıştı fanatikte haberi
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&catid=88&articleID=100301