PDA

View Full Version : Turksportal İçin ÖNERİLER

Ali Apaydın
20.Nisan.2007, 00:44
siteye üye giriş işlemi flash olarak değil de standart olsa daha iyi olur. flash olunca her seferinde giriş yapmamız gerekiyor :D

KaF KeF
20.Nisan.2007, 00:47
Tarihler eskisi gibi olsa daha iyi olur..

Vieri
20.Nisan.2007, 00:51
Tarihlerden kastın nasıl yani?

Sitede üye girişi tamamen yenilendi, artık beni hatırla imkanıda var

KaF KeF
20.Nisan.2007, 00:55
19-04-2008, 17:38 yerine Bugün, 17:38 gibi olması...

ToRoSKaPLaNı
20.Nisan.2007, 00:56
yaw şu kulüp turksportal a üye olabilmek için para yerine kontör gönderme olsa süper olurdu :) havaleyle filan uğraşmazdık

Vieri
20.Nisan.2007, 01:00
Malesef kontörlü ödeme yaptıramıyoruz ama bunu araştıracağım,

tarih olayına bakacağım, Gerilim ve Korku bölümünüde bu akşam açayım doldurun içeriğini :)

Webmaster
20.Nisan.2007, 01:02
Turksportal belediyesi çalışıyor tarihler istenildiği gibi yapılmış :)

Fıratcan Alçınkaya
20.Nisan.2007, 01:03
Mustafa Abi grup kurmaya izin çıkarmı ?

Atıyorum GençFenerliler diye bir grup kurdu EreN v buraya baçvuru yapılsa grup lideri bunları değerlendirse v nick altınada bunu yazsa ya da bu uygulama sadece özel üyelerde olsa ???

Fernando Gago
20.Nisan.2007, 01:06
Mustafa Abi grup kurmaya izin çıkarmı ?

Atıyorum GençFenerliler diye bir grup kurdu EreN v buraya baçvuru yapılsa grup lideri bunları değerlendirse v nick altınada bunu yazsa ya da bu uygulama sadece özel üyelerde olsa ???

Dikkate alınması gereken çok güzel 2 öneri :) ama bunun için Klüp Turksportalda belli sayıya ulaşması gerekir

LaigLeNoiR
20.Nisan.2007, 01:08
Mustafa abi ben şunu istiyorum şimdilik :D

http://www.resim-yukle.com/img01/18/8054431.JPG

Şurada açılan ama göremediğimiz konuyu görmek istiyoruz :D

Vieri
20.Nisan.2007, 01:09
Grup kurma mevzusu site bazlı olacak örnek FACEBOOK,

Gruplara özel sayfa, üyelik imkanı olacak.

Tabi Grup kurmak için belli bir Level'e sahip olmanız gerekmekte ve Kulüp Üyesi olarak sitemizi desteklemelisiniz. Grup lideri bu şekilde, gruba üye olacaklar için normal Turksportal üyesi olması yeterli.

Vieri
20.Nisan.2007, 01:13
Çalışıyoruz tam gaz :D

Futbol Sitesinden :D

http://img522.imageshack.us/img522/2852/yeniturksportal2pt2.jpg

FM Sitesi :D

http://img504.imageshack.us/img504/9905/yeniturksportalsk6.jpg

Varonil
20.Nisan.2007, 01:19
Herşey çok güzel olacak gibi.Turksportal gün geçtikçe büyüyor .. :)

DisCo
20.Nisan.2007, 01:19
Böyle mi olacak yoksa oldu mu? Güzel bir tasarım.

Vieri
20.Nisan.2007, 01:27
tasarımlar görüldüğü gibi ama ufak tefek düzenleme olacak tabi.. bunlar beta hali.. ama site çok güzel olacak şirket bünyeme kattım artık Turksportal'ı, ayrıca hosting hizmetimizde kusursuz bizimhost deneyimiyle

DisCo
20.Nisan.2007, 01:29
Vallahi çok beğendim hele şu futbol kısmının dizaynı renkleri vs. çok hoş olmuş.

mgokalparslan
20.Nisan.2007, 01:30
www.dugout.net bu siteyi bbilen vardır.fm nin sitelerinden biri.burada regen oyuncuların paylaşımının yapıldığı bir başlık var.oyunda sonradan cıkan oyuncuların profil,istatistik vb. olduğu bir sayfa var.bunun gibi oyunla ilgili ilgi çekebilecek başlıklar olursa iyi olur

Webmaster
20.Nisan.2007, 01:33
güzel olmuş, daha büyük halini gördüm:D

RaSenGan
20.Nisan.2007, 01:50
23 Nisan'da kulüp üyelerine bi sürpriz diyor Vieri ama Türkçe yamamıdır bu bilemiyorum :)

Normal üyelere yok mu :D

King_91
20.Nisan.2007, 01:54
muhteşem oluyor özellikle grup kurma süper olacak

KaF KeF
20.Nisan.2007, 01:57
Tarih için Teşekkürler Abi..

Vieri
19.Nisan.2008, 17:37
Arkadaşlar sitemizi yeniliyoruz ve sizlerden özel istekler var ise bunları değerlendirmek isteriz. Düşündüklerimizin dışında ki fikirleri, sitemizi nasıl görmek istersiniz üye gözüyle bakışınız nedir olumlu/olumsuz tüm görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Not: Dosya sunucumuzda sorun var düzelecek parasını ödeyince :)

canavar20
19.Nisan.2008, 17:44
Öncelikle uzun süredir site yavaştı , ben bu yüzden siteden soğumuştum. Bir sayfaya girmek en az 1dk sürüyordu. Son 2 gündür site yavaş değil , acaba birşey mi yaptınız böyle oldu yoksa bende mi sorun var. Öğrenmek isterim.

Öneri olarak , sitede anket bölümü açılsa güzel olurdu. Bir aralar açacaktınız ama öyle kalmıştı. Şimdi açarsanız faydalı olacağına eminim.

TheTrooper
19.Nisan.2008, 17:50
Öncelikle bi tr yama lazım:)

Webmaster
19.Nisan.2008, 17:52
23 Nisan'da kulüp üyelerine bi sürpriz diyor Vieri ama Türkçe yamamıdır bu bilemiyorum :)

Vieri
19.Nisan.2008, 17:52
Anketleri tekrar devreye sokacağım,

Sunucu Türkiye'de o yüzden hızlı

canavar20
19.Nisan.2008, 17:56
Anketleri tekrar devreye sokacağım,

Sunucu Türkiye'de o yüzden hızlı

Önerimi dikkate aldığınız için teşekkürler...

nerazzuri
19.Nisan.2008, 18:05
Bir ara korku gerilim alanı vardı. Çok tutmuştu yeniden açılırsa çok iyi olur heralde. Onun dışında siteden memnunum. :)

ToRoSKaPLaNı
19.Nisan.2008, 18:11
evet serkana katılıyorum korku gerilim her foruma şart :)

Vieri
19.Nisan.2008, 18:11
Tamam onuda tekrar açarız Ekledim Listeye

ToRoSKaPLaNı
19.Nisan.2008, 18:15

teşekkürler epey bir paylaşım yapacağım:icon_twisted:

nerazzuri
19.Nisan.2008, 18:16
Teşekkürler :)

a.arıcı-11
19.Nisan.2008, 20:01
Kulüp üyeleri avatar kullanabiliyorlar bizimde canımız çekiyo yok bi yerimiz şişcek valla:zuhaha

bu arada kulüp üyelerinin girebildiği bölümde Türkçe 2008 Beta faln yazıyo biz kullanamıyacakmıyız yamayı?

Wesley Sneijder
19.Nisan.2008, 20:53
Sanırım kullanamayacağız. Ben de tam sevinmiştim beta çıktı diye...

Coupet
19.Nisan.2008, 20:57
Sanırım kullanamayacağız. Ben de tam sevinmiştim beta çıktı diye...

"Tüm yayınlanan dosyalar, rapidshare'e eklenerek üyelerimize sunulacak. Fakat Kulüp üyeleri isterlerse dosyaları özel sunucumuzdan hızlı bir şekilde indirebilecekler."

yazıyor turksportal kulüp üyeliği konusunda ama bilinmez tabi.

RoNNiE91
19.Nisan.2008, 21:11
"Tüm yayınlanan dosyalar, rapidshare'e eklenerek üyelerimize sunulacak. Fakat Kulüp üyeleri isterlerse dosyaları özel sunucumuzdan hızlı bir şekilde indirebilecekler."

yazıyor turksportal kulüp üyeliği konusunda ama bilinmez tabi.

İyi bari Türkçe'yi kullanabileceğiz demek.

RaSenGan
19.Nisan.2008, 21:13
Yok yok indirir normal üyelerde.Hiçbir kısıtlama olmuycaktı haklarda.Kulüp üyeleri 2-3 hafta daha erken indirir heralde.Yoksa Kulüp Üyesi birisi indirir dosyayı Kulüp Üyesi olmayan bir arkadaşına yollar.Bir anlamı kalmaz o zaman.

uAmurat91
19.Nisan.2008, 21:18
Grup kurma olayını beğendim ve kesinlikle kulübe üye olacağım. Teşekkürler TURKSPORTAL !

BlackEagle19o3
19.Nisan.2008, 21:22
Grup kurma olayı süper olacak.Bir de siyaset bölümü açılsa iyi olur diyeceğim ama bu konuya pek sıcak bakmıyorsunuz sanırım?;)

Vieri
19.Nisan.2008, 21:22
Türkçe FM 2008'i herkes indirebilecek

Vieri
19.Nisan.2008, 21:23
Grup kurma olayı süper olacak.Bir de siyaset bölümü açılsa iyi olur diyeceğim ama bu konuya pek sıcak bakmıyorsunuz sanırım?;)

evet siyaset bölümünü açmayı düşünmüyoruz

Coupet
19.Nisan.2008, 21:25
kulüp özellikleri parça parça halinde ücretli kullanıma sunulsa nasıl olur? yani örneğin turksportal mail kullanımı 5 ytl veya işte hareketli avatar 3 ytl gibi. 20 ytl ücret çok değil ama böyle isteyen istediği özelliği alsa mesela.

Vieri
19.Nisan.2008, 21:33
bahsettiğin şekilde her özelliği ücretlendirmek mümkün değil. O yüzden yıllık veya 6 aylık nasıl almak isterlerse kullanıcılar üyelik tipine göre özelliklerden yararlanabilirler.

ToRoSKaPLaNı
19.Nisan.2008, 22:53
korku gerilimi sabırsızlıkla bekliyorum akşam oldu sabah 5.30 gibi gireceğim inşallah ozamana kadar açarsınız ozaman epey bir şey eklerim:)

deniz.91
19.Nisan.2008, 22:57
Bir Fan bölümü olsa mesela gs fan kulüp pes fan kulüp gibi konular açabilsek ora fanların buluşma yeri olsa:)

El Comandante
19.Nisan.2008, 22:57
Korku diye igrenc seyler ekleme de migdemiz kaldirsin o bölümü :D

nerazzuri
19.Nisan.2008, 23:06
Korku diye igrenc seyler ekleme de migdemiz kaldirsin o bölümü :D
Kanka o bölümün zevki o ya :D

El Comandante
19.Nisan.2008, 23:10
Kanka o bölümün zevki o ya :D

Alakasi yok,mesela o bölümde böyle ilginc hikayeler ekleniyordu falan daha cok ilgi cekiyordu bölüm.Ama yani yilan sunu yutmus,timsah söyle parcalamis falan bizene bunlardan ya :D

RaSenGan
19.Nisan.2008, 23:20
Alakasi yok,mesela o bölümde böyle ilginc hikayeler ekleniyordu falan daha cok ilgi cekiyordu bölüm.Ama yani yilan sunu yutmus,timsah söyle parcalamis falan bizene bunlardan ya :D

O hayvanların özel hayatı :p

Anket Alanı'nın açılması iyi.

Kulüp Üyeleri arasında Ayın EN'leri seçilirse de güzel olur..

GeNç KaRTaL
20.Nisan.2008, 00:08
Bu arada sitenin altındaki istatistikler bölümü güzeldi.Kaldırılmış..

KaF KeF
20.Nisan.2008, 00:09
Bende Duruyor..

Aykan19o3
20.Nisan.2008, 00:15
yaw şu kulüp turksportal a üye olabilmek için para yerine kontör gönderme olsa süper olurdu :) havaleyle filan uğraşmazdık

Hakkatten böyle olursa süper olur. Kulüp üyesi olmak daha kolaylaşır.

El Comandante
20.Nisan.2008, 00:18
Bu arada sitenin altındaki istatistikler bölümü güzeldi.Kaldırılmış..

http://img237.imageshack.us/img237/2977/unbenanntcx0.jpg

Bende de duruyor ...

ThersoN
20.Nisan.2008, 00:25
Sağdan soldan topladığımız, futbol ile ilgili makale, vb düşünce yazılarını yazacak bir bölüm olsa iyi olur, aslında köşe yazıları bölümü var ama, orda sadece bu sitede burdaki köşe yazarlarımız tarafından yazılan yazılar var.. oraya alıntı yazı yazmak saygısızlık olur, onun için bir girişimde bulunursak, bir çok okunası faydalı hoş yazılar yazabileceğimizi, toplayabileceğimizi sanıyorum, ben de bir kaç kitap ve bir çok eski dergi var ordan kesitler yazmak istiyorum

GeNç KaRTaL
20.Nisan.2008, 00:30
Allah Allah orası neden bende kapalı ki.:confused:

Vieri
20.Nisan.2008, 00:35
yanındaki ok işareti mi kapandı acaba ?

DeNiZ_1903
20.Nisan.2008, 00:42
Avatar tekrar olursa güzel olabilir ama galiba forumu yavaşlattığı için kaldırıldı..

Ziya38
20.Nisan.2008, 00:43
Kulup Uyeler icin acik :) Mesela ben yapdim:)

RaSenGan
20.Nisan.2008, 00:44
Hayırlı olsun Ziya abi.:) Canım çekti benimde :D

GeNç KaRTaL
20.Nisan.2008, 00:48
yanındaki ok işareti mi kapandı acaba ?

Evet abi o ok işareti yok.

Vieri
20.Nisan.2008, 00:55
genç kartal, tuhaf bir durum oradaki ok işaretine tıkladığında açılması lazım normalde,

ersinkoc
20.Nisan.2008, 00:56
Desteğimiz sizinle Turksportal. Paramızla aldık :) vicdanımız rahat.

anilton
20.Nisan.2008, 00:59
Şemsi;

"Yararlı Linkler" bölümünde "Enable Top Statistics" seçeneği olması lazım.Bunu seç birde...

GeNç KaRTaL
20.Nisan.2008, 01:01
Mustafa abi düzelttim orayı Ziya abinin yardımıyla.Yararlı linkler bölümünde enable top istatistice basınca düzeldi.

YusufT
20.Nisan.2008, 11:41
Yazar bölümü olsa..herkes istedigi zaman "köse" yazisi yazsa..Her takimin kendi köse yazari olacak:Mesela GS'nin 5 tane kose yazari olabilir..Ispanyol,Italyan ve Ingiliz takimlarininda izleyen ve en son haberleri veren birileri olabilir: Mesela ben Valencia ile ilgilene bilirim eger böyle birsey olursa..

Birde "Scoutlarda" olsa süper olurdu :D mesela her hafta/ay yeni bir oyuncuyuyla ilgili yazi yazacak..bizlere yeni yildizlari tanitacak..

Sonra simdiki arastirmacilari eger isterlerse gönüllü yardimcilar bulunabilir..

ToRoSKaPLaNı
20.Nisan.2008, 12:37
korku gerilimi hala bekliyoruz dün akşam açılacaktı....

noescape85
20.Nisan.2008, 13:35
Bu ücretli üyelik sisteminin öncelikle hayırlı olmasını dilerim.

Fakat haddime olmadan birkaç şeyide olumlu tenkit babında iletmek isterim sizlere.

7-8 yıldır sanal alemde bulunan biriyim, ücretli üyelik sistemi çoğu sitenin belli bir noktadan sonra, sırf server masraflarını ayakta tutabilmesi için ciddi bir şekilde gerekmektedir. Bu noktada sıkıntı yok, ve uygun bir dönemde bende olmak yardımda bulunmak isterim sizlere. Bütün emekleriniz içinde teşekkür ederim.

Fakat yönettiğim mod yönetici vs olduğum veya gözlemlediğim sitelerde her zaman şu noktanın kaçmadığına dikkat etmişimdir.
Ücretli üyelik sistemi bazı ayrıcalıkları kasteder ( avatar,imza,reklamsız forum,daha çok mesaj,invisible vs vs ) taki bu sistem ne zaman yapılan paylaşımlarda ayrıcalığa dönüşürse, elit kullanıcıları kaybetme riskinizin olduğunu iletmek isterim. Çünkü bu tür durumları az çok yaşatan sitelerde, siteye küsme olayı sıkça yaşanmıştır. Mesela onlar için açılmış özel bölümler türkçe fm 08 beta başlığı açıkçası hiç hoş olmamış, unutmayınızki paylaşımı yapan, mesaj yazan, siteyi bi nevi ayakta tutan, sitenin var olma sebebi gizli kahramanı; siteye takılan, yazan, paylaşan üyelerdir.

Umarım bu ücretli üyelik yapılan paylaşımlarda adaletsizliğe dönüşmeden, daha farklı cezbedici özellikle ayakta kalır, kısa zamanda bende olur, siteyede desteğimizi esirgemeyiz.

Umarım yazdıklarımı kuru eleştiri değilde, karşılıklı sohbet eşliğinde olumlu noktalarına bakarak kendinizde özümleyebilirsiniz.

Saygılar..

Unutmada İş Bankası hesap nonuzu almak için, iletişim yerindenmi yazalım, size pm'mi atalım ? İnternetten havale yapılacaktır.

Vieri
20.Nisan.2008, 13:58
noescape85 (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=115293) öncelikle yorumların için teşekkür ederiz,

Öncelikle şunu herkes bilsin, Turksportal'da yer alan, alacak tüm dosyalar KESİNLİKE tüm üyelere açık olacaktır. Eskiden nasılsa yine aynı, sadece Kulüp Turksportal'ın avatantajlarını açıklamıştım. Fakat dosya indirmeleri konusunda bir kez daha yenileyim, bir dosya çıktı örneğin Türkçe FM 2008 (henüz çıkmadı) bu dosya sunucumuza yüklendikten sonra ilk etapta Kulüp Üyelerimize açılacaktır ve belli bir saat sonra tüm üyelerimizin indirilebileceği şekilde yayına konulacaktır. Normal üyelerimiz dosya indirme sayfasında reklamlarla karşılaşacaktır ve dosyaları hiç bir zaman silinmeyecek Rapid üyeliğimizden indirebileceklerdir, kulüp üyeleri reklamla karşılaşmayacak direk sunucumuzdan indirebilecektir veya onlarda isterlerse rapid üyeliğimizden indirebileceklerdir. Kulüp Turksportal'da ki hizmet sunucumuzu kullanmalarıdır.

Gerilim ve Korku / Anket bölümlerinide açıyorum birazdan

noescape85
20.Nisan.2008, 19:21
Bende ilginiz ve cevabınız için teşekkür ettim.

BeeTLeJuiCe
20.Nisan.2008, 22:43
Futbol Bölümündeki Yorum bölümü açılacak mı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Futbol bölümündeki değil, futbol sitesindeki olacak.

Vieri
20.Nisan.2008, 22:51
Evet açılacak üstelik forumla entegre edilecek, yani siteye eklenen haberler forumdada otomatik açılacak, foruma yazılan bir yorum sitede, siteden yazılan bir yorum forumdan takip edilebilecek, üye yorumları ister siteden isterse forumdan takip edebilecek, buda sitenin forum sitesi olmadığını gösterecek . )

tabi kurallarda forumda neyse sitedede aynı şekilde kurallara uymak zorunda sevgili üyelerimiz

mgungor
20.Nisan.2008, 22:53
Evet açılacak üstelik forumla entegre edilecek, yani siteye eklenen haberler forumdada otomatik açılacak, foruma yazılan bir yorum sitede, siteden yazılan bir yorum forumdan takip edilebilecek, üye yorumları ister siteden isterse forumdan takip edebilecek, buda sitenin forum sitesi olmadığını gösterecek . )

tabi kurallarda forumda neyse sitedede aynı şekilde kurallara uymak zorunda sevgili üyelerimiz

Bu gerçekleşirse gerçekten güzel bir sistem olur.En azından futbol konusunda foruma bağlı kalınmaz.Bu da portala olan ilgiyi artırır.Gerçekten güzel..:)

Vieri
20.Nisan.2008, 22:56
evet ayrıca ajanslara kayıt olmayı planlıyoruz yakın bir zamanda, böylece son dk haberler siteye aktarılabilecek, ayrıca ingilizcesi kuvvetli yabancı ajanslarda geçen haberleri çevirip siteye düzgün bir Türkçe ile aktarabilecek haber editörlerine ekledikleri haber başına ücret ödemeyi planlıyoruz.

BeeTLeJuiCe
20.Nisan.2008, 22:59
evet ayrıca ajanslara kayıt olmayı planlıyoruz yakın bir zamanda, böylece son dk haberler siteye aktarılabilecek, ayrıca ingilizcesi kuvvetli yabancı ajanslarda geçen haberleri çevirip siteye düzgün bir Türkçe ile aktarabilecek haber editörlerine ekledikleri haber başına ücret ödemeyi planlıyoruz.

Son dakika haberleri siteye eklenecek diyorsunuzda. Galiba bu Teknoloji, kültür sanat haberleri gibi olacak. Peki haber editörü olan ben, artık haber açmayacakmıyım? yoksa aynı şekilde devam edecekmiyim.

Vieri
20.Nisan.2008, 23:01
Hayır o şekilde olmayacak yani RSS ile olmayacak o iş..

Yine haberleri biz gireceğiz yani sen :D

mgungor
20.Nisan.2008, 23:03

Bu sayede Türkiye'nin en iyi futbol sitelerinden biri olabiliriz.Bir çok üyemiz siteye sırf FM için giriyor.Bu sayede siteye girmek için başka sebepleri de olacaktır..

Ama gerçekten bunun için ciddi bir mali gider olacaktır.İmkanı olan herkes siteye desktek olmalı.Kulüp üyeliğin de bu yola ulaşmada gerçekten çok yararlı olacağını düşünüyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sanırım ajans üyeliklerinden kasıt içerik izinlerinden vs.Çünkü bir çok kaliteli haber sitesinin (yerli-yabancı) önemli haber ajanslarında üyeliği bulunuyor..

Vieri
20.Nisan.2008, 23:22
evet bende o ajanslardan bahsediyorum ayrıca futbolik.com ve sporfan.com domainlerimiz içinde güzel projeler düşünüyoruz

the_imam912
20.Nisan.2008, 23:43
Oyun bölümü fps tps rpg vs gibi bölümlere ayrılsın..

DisCo
21.Nisan.2008, 00:58
FOOTBALL MANAGER 2008 DOSYA bölümünde mesajları düzenleme butonu kaldırılmış. Bu kısımda düzenle butonunun olması iyi olurdu.

ToRoSKaPLaNı
21.Nisan.2008, 08:49
kardeş bizim şu korku gerilim ne oldu ya

batuhanry
21.Nisan.2008, 13:41
Korku Gerilim bölümü ne olyor tam olarak ? :) Ben o zamanlar yoktum sanırım sitede :)

BeeTLeJuiCe
21.Nisan.2008, 17:59
Kontrol Panelindeki Ayarlar bölümünden Bir sayfada 5,10 yada 40 sayfa gösterilsin diyebiliyoruz.

Buna benzer bir şekilde ayarlar kısmından yapacağımız ayar sayesinde yazdığımız şeyin, yazı tipini kalıcı şekilde değiştirmek, kalıcı bir yazı rengi vermek mümkün olabilir mi?

Universal
21.Nisan.2008, 18:08
Öneri 1: Turksportal Radyo kurulsun. Burada site yönetminin seçeceği djler ile müzik yayını yapılsın.

Öneri 2: www.turksportal.net (http://www.turksportal.net) sayfasına turnuvada oynanan maç sonuçlar, grupların puan durumları ve bu maçların görüntüleri hatta video görüntüleri eklensin.

Öneri 3: Birden fazla tema imkanı sağlansın. İsteyen istediği temayı kullanabilsin.

ToRoSKaPLaNı
21.Nisan.2008, 18:22
Korku Gerilim bölümü ne olyor tam olarak ? :) Ben o zamanlar yoktum sanırım sitede :)

korktuğun bölüm trafik kazaları cesetler veya korku hikayeleri vs vs açılırsa görürsün ama iki gündür açılmasını bekliyoruz

Universal
21.Nisan.2008, 18:31

İyi ki yoktun ilk zamanlar güzeldi, korkutucu yazılar yazıyor bir kaç gece uyuyamıyordum; ama sonra saçma sapan konular açıldı.

ersinkoc
21.Nisan.2008, 18:34
Öneri 1: Turksportal Radyo kurulsun. Burada site yönetminin seçeceği djler ile müzik yayını yapılsın.

Biz maliyetleri dengelemeye çalıştıkça sadece maddi yönden bir sorun yapacak uygulama beklentisine girmeyelim arkadaşlar. :)

Universal
21.Nisan.2008, 18:37
Biz maliyetleri dengelemeye çalıştıkça sadece maddi yönden bir sorun yapacak uygulama beklentisine girmeyelim arkadaşlar. :)

Bedava radyolarda var. Flatcast gibi. Bu pek sorun olacağını sanmıyorum.

ersinkoc
21.Nisan.2008, 18:39
Biz hizmetleri kendi bünyemizde yapmak taraftarıyız :) Şu an yazmayım ama olunca artık bana bir tek turksportal yeter dedirtecek kadar içeriğe kavuşacaksınız.

Coupet
21.Nisan.2008, 22:47
sanal bir dergi çıkarılsa. futbol üzerine ya da her türlü konudan bir şeyler bulunan. isteyenler kendi hazırladıkları yazı ve makaleleri yollasa, gönüllüler oluşan bir grup da bunları derleyip toparlasa ve sanal bir dergi oluşturulsa güzel olmaz mı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dergide örneğin oyun incelemeleri, teknoloji incelemeleri, spor bölümü, iddaa bülteni gibi bir bölüm vs olabilir.

ThersoN
21.Nisan.2008, 23:29
Sağdan soldan topladığımız, futbol ile ilgili makale, vb düşünce yazılarını yazacak bir bölüm olsa iyi olur, aslında köşe yazıları bölümü var ama, orda sadece bu sitede burdaki köşe yazarlarımız tarafından yazılan yazılar var.. oraya alıntı yazı yazmak saygısızlık olur, onun için bir girişimde bulunursak, bir çok okunası faydalı hoş yazılar yazabileceğimizi, toplayabileceğimizi sanıyorum, ben de bir kaç kitap ve bir çok eski dergi var ordan kesitler yazmak istiyorum

bir önceki sayfada ilgilenen olmadı kaynadı gitti :)

extensor
21.Nisan.2008, 23:39
turksportal foruma konu dışı diye bir bölüm açılsın insanlar istediği konuda istediği başlığıta konuşsunlar illi futbol konusuda konuşmasınlar

mesela x kişisi kız arkadaşından ayrılmıştır yazsın arkadaşlarıyla paylaşsın
y kişisi atıyorum youtubeden ajdarın bir klibini koysun bu adam neden bu kadar aptal desin
z kişisi sarışınlar kızlar neden aptal oluyor abi desin
a kişisi babam beni maça götürmüyor desin
b kişisi şu akp neden kapatılmıyor abi desin (siyasette konuşulsun )

ve bu bölümde yöneticiler daha müsamma göstersinler insanlara
çok aktif bir bölüm olur ve üyeler arasında inanılmaz kaynaşma olur

konu dışı bölümünün kuralı isteyenin istediğini yazarak istediği kadar saçmalaması olsun

Fıratcan Alçınkaya
21.Nisan.2008, 23:45
site fm oyun sitesi olduğu için öle pek geyik site moduna girmemeye çalışıyor siyasette dahil ama extensor'un dediği gibi fena olmaz msela Geyik Köşesi olabilir...

RaSenGan
21.Nisan.2008, 23:47
Biz Sohbet alanında'da geyik yapıyoruz.Mizah bölümüde var.Onlar yetiyo bana.Kafe,guşluk falan :)

Coupet
21.Nisan.2008, 23:50
bir önceki sayfada ilgilenen olmadı kaynadı gitti :)

başka yerden alıntılar yazacak yer denmiş ama orada. ben kendi yazdıklarımız diyorum. yani turksportal üyelerinin yazdığı yazılar olsun. denilecek ki forumda zaten yazabiliyoruz istediklerimizi ama bir dergi şeklinde toplanmış olması ve aylık olarak isteyenlere gönderilmesi güzel olurdu. yazmak isteyenler bilgi sahibi oldukları ve tercih ettikleri konularda 1-2 sayfa bir şeyler yazarsa gündemdeki olayları yazarlarımızın yorumlarıyla düzenli olarak okuyabiliriz. çok profesyonel bir şey olmasına gerek de yok maksat paylaşmak ve eğlenmek.

ThersoN
22.Nisan.2008, 00:16
turksportal foruma konu dışı diye bir bölüm açılsın insanlar istediği konuda istediği başlığıta konuşsunlar illi futbol konusuda konuşmasınlar

y kişisi atıyorum youtubeden ajdarın bir klibini koysun bu adam neden bu kadar aptal desin

konu dışı bölümünün kuralı isteyenin istediğini yazarak istediği kadar saçmalaması olsun

Geyik iyi de, siyaset konuşulmasın! çok insan güme gidebilir, ciddi tartışmalar oluşur, çok büyük kalabalık bir forumdayız, kimin hangi siyasi görüşte oldugu belli değil onun için siyaset ve din yasağı kalkmasın kanımca..

başka yerden alıntılar yazacak yer denmiş ama orada. ben kendi yazdıklarımız diyorum. yani turksportal üyelerinin yazdığı yazılar olsun. denilecek ki forumda zaten yazabiliyoruz istediklerimizi ama bir dergi şeklinde toplanmış olması ve aylık olarak isteyenlere gönderilmesi güzel olurdu. yazmak isteyenler bilgi sahibi oldukları ve tercih ettikleri konularda 1-2 sayfa bir şeyler yazarsa gündemdeki olayları yazarlarımızın yorumlarıyla düzenli olarak okuyabiliriz. çok profesyonel bir şey olmasına gerek de yok maksat paylaşmak ve eğlenmek.

Zaten Siteye bağlı bir kaç arkadaşın yazıları köşe yazısı şeklinde site ana sayfasında yayınlanıyor, senin konun oraya giriyor sanırım :) eğer bir e-dergi oluşturulmak istenirse herkes orda yazmak ister bir çok karışıklık olur ya da yine bi ekip belirlenir o zaman da sitede yazılan köşe yazıları uygulamasından farksız bir şey olmaz.. Fakat sohbet başlıgı içerisine Futbol ile ilgili gerek kendimizin yazacagı gerekse dışardan alıntı yapıp uzerine tartışıp konuşabileceğimiz bir alan olsun istiyorum ben, sen de orda yazdıklarını programlı bir şekilde yayınlarsın.. ilgi görecegini sanıyorum

Coupet
22.Nisan.2008, 00:26
Geyik iyi de, siyaset konuşulmasın! çok insan güme gidebilir, ciddi tartışmalar oluşur, çok büyük kalabalık bir forumdayız, kimin hangi siyasi görüşte oldugu belli değil onun için siyaset ve din yasağı kalkmasın kanımca..

Zaten Siteye bağlı bir kaç arkadaşın yazıları köşe yazısı şeklinde site ana sayfasında yayınlanıyor, senin konun oraya giriyor sanırım :) eğer bir e-dergi oluşturulmak istenirse herkes orda yazmak ister bir çok karışıklık olur ya da yine bi ekip belirlenir o zaman da sitede yazılan köşe yazıları uygulamasından farksız bir şey olmaz.. Fakat sohbet başlıgı içerisine Futbol ile ilgili gerek kendimizin yazacagı gerekse dışardan alıntı yapıp uzerine tartışıp konuşabileceğimiz bir alan olsun istiyorum ben, sen de orda yazdıklarını programlı bir şekilde yayınlarsın.. ilgi görecegini sanıyorum

forumda yazılabilir ama ozaman da şöyle bir şey var foruma yazılan yazılar kaynayabiliyor veya altına olumlu olumsuz yorumlar yazılıp konu başka yerlere kayabiliyor ama e-dergide böyle bir şey yok. zaten forumda pek çok konu var hangi birini okusam diyor insan ama bir e-dergide bunlar daha derli toplu bir şekilde olabilir. çok kişi yazmak ister çok karışıklık olur deniyorsa da ona da bir çözüm bulunabilir elbet. bir dergi komitesi oluşturulur gelen yazılar incelenir ve elenerek dergiye eklenebilir.

Aydin
22.Nisan.2008, 00:29

iyide benim anlamadım neden y kişisi millete hakaret etmek için bu forumu kullanıyor. gaza gelme bu kadar.

b kişisi için de biz çok gördük düzeysiz tartışmaları o yüzden siyasi forum açmayı düşünmüyoruz.

biz kaliteyi korumaya çalışırken sen kaliteyi aşağı çekiyorsun. böyle laubali, bel altı kaynaşacaksa millet hiç kaynaşmasın daha iyi.

Jesus_FB
22.Nisan.2008, 01:41
sanal bir dergi çıkarılsa. futbol üzerine ya da her türlü konudan bir şeyler bulunan. isteyenler kendi hazırladıkları yazı ve makaleleri yollasa, gönüllüler oluşan bir grup da bunları derleyip toparlasa ve sanal bir dergi oluşturulsa güzel olmaz mı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dergide örneğin oyun incelemeleri, teknoloji incelemeleri, spor bölümü, iddaa bülteni gibi bir bölüm vs olabilir.

Bu fikir benim hoşuma gitti yapılabilir.

DisCo
22.Nisan.2008, 01:48
Dergide bende köşe istiyorum. :D

Coupet
22.Nisan.2008, 01:51
ben pc oyun incelemeleri yapabilirim mesela.

Jesus_FB
22.Nisan.2008, 01:55
bende derginin tasarımını yaparım mesela :D

PesimiSTyLa
22.Nisan.2008, 02:03
Gercekten güzel olur. Her sayıda anket acılıp bir uye yada yönetici ile röportaj fln yapılır (=

Jesus_FB
22.Nisan.2008, 03:42
çok güzel fikirler çıkıyor arkadaşlar hepinize kendi adıma teşekkür ediyorum böyle fikir türetmeye devam edelim

Fıratcan Alçınkaya
22.Nisan.2008, 12:42
Modlarda olan mesaj birleşmeme özelliği özel üyelerdede olabilir mesela...
Güzel bir yenilik olur...