Log in

View Full Version : Başarı İşte Böyle Geliyor !

PesimiSTyLa
21.Nisan.2008, 14:05
Kısa bir süre önce Kalli'nin istifa etmesiyle teknik direktörsüz kalan ve o andan itibaren kenetlenen Galatasaraylı futbolcular, Fenerbahçe derbisi öncesi yine çok farklı bir "Kenetlenme" gösterisine imza attılar...

Büyükşehir Belediyespor maçını kazanınca soyunma odasında marşlar söyleyen Sarı-Kırmızılı futbolcular maçtan sonra yaptıkları toplantıda geceyi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde geçirme konusunda anlaştılar. Normalde maçtan sonra evlerine gitmeleri gereken futbolcuların, yönetim ve teknik kadrodan hiç bir talep gelmemesine rağmen, kendi aralarında böyle bir karar alması futbolcuların şampiyonluk yolunda tek yumruk haline geldiklerinin en büyük göstergesi olarak kabul ediliyor. Bu birliktelik, Galatasaray'ın başarısını direkt etkileyen en önemli faktörlerden biri olduğu da tartışma götürmez bir gerçek olarak görülüyor.

Öte yandan tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için il güvenlik kurulu toplantısının yarın yapılacağı öğrenildi...

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BORA EĞRİÇAYIR

King_91
21.Nisan.2008, 14:10
İşte Galatasarayım'ın en sevdiğim yönlerinden biri.Hiçbir takımda olmadığı kadar müthiş kenetlenme yeteneği..Böyle tek yumruk olduğumuzda karşımızda kimse duramaz..

DisCo
21.Nisan.2008, 14:43
Galatasaraylılık ruhu deniyor. Öylesine söylenmiş bir laf değil gerçekten.

yunusgs
21.Nisan.2008, 17:48
Başarı için gerekli olan en büyük şey bu işte rakım ruhu,dayanışma.Bunlar olmazsa başarının gelmesi zorlaşır.Helal olsun Aslanlara.

Bordo61Mavi
21.Nisan.2008, 18:04
Galatasaray icin sevinmistim Kalli gittikten sonra ama cok gec gitti adam, ben halen Sampiyonlugun en buyuk adayi Fenerbahce olarak goruyorum

GeNç KaRTaL
21.Nisan.2008, 22:28
İşte bu kenetlenme hoca olmamasına rağmen takımın şampiyonluktan kopmasını engelliyor.Galatasaray'ın en beğendim ve takdir ettiğim yönü budur..

El Comandante
21.Nisan.2008, 22:42
Galatasaraylilik ruhudur bunun adi.

erdemzorer10
21.Nisan.2008, 23:24
Galatasaray lılık işte böyle günlerde gösteriyor kendisini..taraftar ve futbolcuların ruhani kenetlenmesi !!