Log in

View Full Version : Henry, Fener'e güldü !

M.Scofield
21.Nisan.2008, 17:49
Adı F.Bahçe ile anılan yıldız futbolcu Thierry Henry transferle ilgili ilk kez konuştu

Henry, Sabah Pazar’dan Burcu Aldinç’in yaptığı röportajda şunları söyledi:

Şu sıralar Türkiye’de spor gazetelerinde sık sık adınız geçiyor...

“Gerçekten mi? Bundan haberim yoktu. Neden adım geçiyor ki!”

Sizin ve takım arkadaşınız Eto’o’nun F.Bahçe’ye transfer olacağı söyleniyor. Size F.Bahçe’den böyle bir teklif geldi mi?

“(Kahkaha atarak) Gerçekten ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Benim böyle bir transfer teklifinden haberim yok. Neden bahsettiğinizi bile bilmiyorum.”

Peki Türkiye’de oynamayı düşünür müsünüz?

“Şu anda Türkiye’de futbol oynamak gibi bir planım yok.”

TürkuAz
21.Nisan.2008, 17:51
Bu haberi daha önce de okumuştum. Adam da haklı biryerde..

Bordo61Mavi
21.Nisan.2008, 17:56
Yani bizim gazetelerin ne derece dogru haber yaptigini soylemis adam :D

Fernando Gago
21.Nisan.2008, 17:59
Henry Fenerbahçe'ye değil TÜRK BASINIna gülmüş bence ... Fenerbahçe Henry'i veya Eto'o yu alıcaz demedi ki ...

eXcitinG
21.Nisan.2008, 18:09
Son vermezsseniz Henry ve basına ne oLacak biLmem ama size birşeyLer oLacağı kesin. Saptırmayın konuyu.

BeeTLeJuiCe
21.Nisan.2008, 18:09
QTM işte. :D QTM'nin farkı bir kez daha ortaya çıktı.

mgungor
21.Nisan.2008, 18:13
İşte basın ; kendi kafalarından transfer yaparlar ,sonra da transferi bitirirler..

Mr.CordiaL
21.Nisan.2008, 18:18
Henry'i FB değilki, basın trasnfer etmek istiyor... ;)

Jesus_FB
21.Nisan.2008, 18:18
başlığın haberle alakası yok

TürkuAz
21.Nisan.2008, 18:24
Henry'nin gülmesi aslında Türk futbolunu sallamadığının göstergesidir ancak konunun Fenerbahçe ile ilgili olması ortamı geriyor boş yere..

King_91
21.Nisan.2008, 19:14
Henry'nin buna gülmesinin FB ile bir alakası yoktur,Türk liginin onların gözünde ne olduğunun göstergesidir.Kone de daha iyi para vermemize rağmen sevilla'ya gitmişti.Haber doğru mu bilemem ama gerçekten sorulduysa da buna yakın bir cevap verecektir.

jarosik_61
21.Nisan.2008, 20:19
bende türk basınına gülüyorum kahkaha atarak:icon_lol:

Varonil
21.Nisan.2008, 20:30
Öyle bir başlık kullanılmışki konuya Henry sanki Fenerbahçe'yi aşağılamış,alay etmiş.Haberin ortamı germek amaçlı olduğu belli..

QTM kendini gösteriyor...

anil luque
21.Nisan.2008, 20:47
TÜRK futbolunu o arkadasın dedıgı seyden kımse edemez futbolumuzu gectım boylesıne sanlı bır memlekete geldıklerıne dua etmelerı lazım! habere gelınce basının ısı oldugu apacık sen burada yaz mılletı heyecanlandır ıs cıddıye bınıp de adam gıbı roportaj yapınca kal ortada..