View Full Version : Semih'e Müthiş Teklif!
yunusgs
21.Nisan.2008, 17:56
http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/936311aa.JPG ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/936311aa.JPG')
Fenerbahçe ile sözlemesi sezon sonu biten Önder Turacı ile anlaşan, kaleci Serdarı isteyen FK Moskova, şimdi de Semih'e göz dikti.
21.4.2008
Caner'in CSKA Moskova'ya, Fatih Tekke'nin Zenit'e, Hasan Kabze ve Tomas'ın Rubin Kazan'a transfer olmasının ardından Rusya'ya giden Gökdeniz'in de gösterdiği başarılı performans üzerine Rus kulüplerinin Türk futbolculara olan ilgisi olağanüstü boyutlara ulaştı. Rusya, Türk futbolcular için astronomik paralar kazanabilecekleri büyük bir pazar haline geldi. FC Moskova yöneticileri, Semih'e yıllık iki milyon euro teklif etti. Semih'i ısrarla kadrolarına katmak isteyen Moskovalılar, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisine de gelip, golcü futbolcuyu bir kez daha seyredecek. Ruslar, Semih'le birlikte kaleci Serdar Kulbilge'yi de alıp götürmek istiyor.
KAYNAK:FANATİK
TürkuAz
21.Nisan.2008, 17:58
Ancak Ruslar bizim futbolculara para verir zaten. Ayrıca Semih Türkiye'den daha kaliteli bir ligde zaten oynayamaz. Ben olsam bu durumda takımda kalırım. Yedek olarak değeri biliniyor en azından..
Bordo61Mavi
21.Nisan.2008, 17:59
Kaynaga bak, haber yalan. Semih ulke disinda oyniyacak kadar kalitesi var , baska takimlar GERCEKTEN talip olur insallah
TürkuAz
21.Nisan.2008, 18:04
Kaynaga bak, haber yalan. Semih ulke disinda oyniyacak kadar kalitesi var , baska takimlar GERCEKTEN talip olur insallah
Semih'in 90 dk boyunca oynayıpta ayağına doğru düzgün top almadan bitirdiği maçlar var. Semih'in santrafor olarak bir özelliği yok, düz futbolcu. Gol açısı varsa vuruyor ve gol oluyor. Kimse bana cevap vermek zorunda değil ama şunu söyleyeyim ; Semih sıradan bir oyuncu bana göre. Avrupa'ya gitmesi söz konusu bile olmaz..
Mr.CordiaL
21.Nisan.2008, 18:20
TürkuAz'a karılıyorum, Semih Avrupayı kaldırabilecek bir futbolcu değiL ...
Universal
21.Nisan.2008, 18:29
Semih onbeş sezona yakın Fenerbahçe'de oynuyor. Bundan sonrada devam edecektir. Semih, FK Moskova yerine Fenerbahçe'de oynayacak bir oyuncudur.
Semih'in 90 dk boyunca oynayıpta ayağına doğru düzgün top almadan bitirdiği maçlar var. Semih'in santrafor olarak bir özelliği yok, düz futbolcu. Gol açısı varsa vuruyor ve gol oluyor. Kimse bana cevap vermek zorunda değil ama şunu söyleyeyim ; Semih sıradan bir oyuncu bana göre. Avrupa'ya gitmesi söz konusu bile olmaz..
Şöyle bir gerçek var, Semih bu kadar düz futbolcu ve ligde gol krallığında lider isim... Bu Semih'in şuan Türkiye'de ki en golcü futbolcu olduğunu gösteren bir tablodur. Sonuçta şuan Türkiye'de ki en golcü isimdir.
Düz futbolcu tanımı nedir? Eğer Semih Düz Futbolcu ise, ben Semih'i seviyorum ve gelecekte Türkiye'nin en iyi forveti olacaktır.
Hakan Şükür'ün altın çağında ki zamanından tek eksiği kafa vuruşunda ki eksikliktir.
King_91
21.Nisan.2008, 19:11
sabah aynı haber GMA'ya gitmişti sanırım..
TürkuAz
21.Nisan.2008, 19:29
Semih onbeş sezona yakın Fenerbahçe'de oynuyor. Bundan sonrada devam edecektir. Semih, FK Moskova yerine Fenerbahçe'de oynayacak bir oyuncudur.
Şöyle bir gerçek var, Semih bu kadar düz futbolcu ve ligde gol krallığında lider isim... Bu Semih'in şuan Türkiye'de ki en golcü futbolcu olduğunu gösteren bir tablodur. Sonuçta şuan Türkiye'de ki en golcü isimdir.
Düz futbolcu tanımı nedir? Eğer Semih Düz Futbolcu ise, ben Semih'i seviyorum ve gelecekte Türkiye'nin en iyi forveti olacaktır.
Hakan Şükür'ün altın çağında ki zamanından tek eksiği kafa vuruşunda ki eksikliktir.
Semih'in gol krallığında ki başarısına laf etmedim ve etmem de, tebrik ederim. Ancak Semih hiçbir zaman Hakan Şükür ile kıyaslanamaz, ölçüştürülemez..
Kral, zamanında Dünya'nın en iyi forveti olmuş ve 1998'te Gümüş Ayakkabı ödülü almıştır. FIFA tarafından Dünya Gol Kralı seçilmiştir. Bunun gibi sayısız başarıları vardır. Ve yedekten gelerek gol krallığına oynayan bir futbolcuyla karşılaştırılamaz bile.. :)
Universal
21.Nisan.2008, 19:38
Semih'in gol krallığında ki başarısına laf etmedim ve etmem de, tebrik ederim. Ancak Semih hiçbir zaman Hakan Şükür ile kıyaslanamaz, ölçüştürülemez..
Kral, zamanında Dünya'nın en iyi forveti olmuş ve 1998'te Gümüş Ayakkabı ödülü almıştır. FIFA tarafından Dünya Gol Kralı seçilmiştir. Bunun gibi sayısız başarıları vardır. Ve yedekten gelerek gol krallığına oynayan bir futbolcuyla karşılaştırılamaz bile.. :)
Zaten olayda bu, yedekten gelip bunları yapabiliyor. Bana göre Türkiye şuan oynayan en iyi strafordur.
Zaten olayda bu, yedekten gelip bunları yapabiliyor. Bana göre Türkiye şuan oynayan en iyi strafordur.
Altına imzamı atarım ve artı olarak çift forvet oynasa o zaman daha çok gol atar bence. Hem de attırır.
TürkuAz
21.Nisan.2008, 20:47
Stratfor diyerek santraforu kastettin herhalde.. :)
Semih Türkiye'nin en iyi forvetiyse ve siz halen daha çift forvette iş yapabileceğine inanıyorsanız ben söyleyecek birşey bulamıyorum.
El Comandante
21.Nisan.2008, 20:54
Semihten önce Ümit Karan,Nonda,Bobo,De Nigris,Mehmet Yildiz vardir ...
DeNiZ_1903
21.Nisan.2008, 21:33
Ruslar çılgın gibi bizim adamları teker teker alıyor valla :)
bySilver
21.Nisan.2008, 21:36
Gma ya gider sanki. :)
goosfraba
21.Nisan.2008, 21:36
Sabah aynı konuyu gma gönderdim. Transferi transfer döneminde konuşalım arkadaşlar. Konu gma gider.