Log in

View Full Version : 'Bize Vurmak Serbest Mi?'

yunusgs
21.Nisan.2008, 17:57
http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/510044aa.JPG ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/510044aa.JPG')

Başkan Polat'tan olay sözler: "Galatasaraylı futbolcuları saha içinde dövmek serbest bırakıldı herhalde!"
21.4.2008

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, 90 dakika sonunda zehir zemberek açıklamalar yaptı. Maçın hakemi Selçuk Dereli’ye tepki gösteren Polat, “Galatasaraylı futbolcuları saha içinde dövmek, yumruk atmak, tekme atmak, özellikle de Lincoln’e vurmak herhalde serbest bırakıldı. Artık MHK’ye ya da hakemlere bu konuda talepte bulunmuyorum. Rakipler de futbolcularımızı istedikleri gibi dövebilirler!” dedi. Başkan ayrıca şampiyonluk düğümünün Ali Sami Yen Stadı’ndaki Fenerbahçe derbisinde çözeleceğini söyledi.

KAYNAK:FANATİK

TürkuAz
21.Nisan.2008, 17:59
Dünkü maçı izleyince Başkan'a katılmadan edemiyorum. Bir insan kanlısına bu kadar sert hareketlerde bulunmaz..

anilton
21.Nisan.2008, 18:00
Bu işin cılkı çıkmaya başladı iyice.Sanki sadece G.Saray'a faul yapılıyor...

Fernando Gago
21.Nisan.2008, 18:00
İleriki maçlar için hakemler baskı altına almaya çalışıyorlar klasik türk yöneticileri

El Comandante
21.Nisan.2008, 18:02
Alakasi yok,maci izlediyseniz Baskana hak verirdiniz,resmen futbolcularimiza bilerek fauller yapildi,Lincolnü yeniden sakatlamaya yönelik fauller yapildi.Az bile demis Baskan.

DisCo
21.Nisan.2008, 18:04
Bu konuda hak vermemek elde değil. Gerçi buna sebeb olan birazda Galatasaray yönetimi ve futbolcularıdır..

Mesela Fenerbahçe'de bir Brezilya'lıya birşey yapınca herkes o oyuncunun üstüne çullanıyor. Bizim oyuncular ise birbirini kollamıyorlar. Tabi bunun yanında Volkan, Lincoln'e tekme atıp saldırması sonucu aldığı ceza üzerine artık Lincoln'e ufaktan tartaklama serbest hale geldi. Defalarca şunu belirttim. Lincoln çoğu pozisyonda fizik eksikliğinden yerde kalıyor. Ama öyle pozisyonlar oluyor ki adamı biçiyorlar resmen ve bunu görmemek mümkün değildir. Üstüne haklı itirazı üzerine birde futbolcular tarafından tartaklanıyor.

Neyse herşeyin bitimine az kaldı.

yunusgs
21.Nisan.2008, 18:05
Konya maçında Batista'nın yaptıklarını Tjikuzu yaptı.Ve Lincoln için yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 kez faul düdüğü çalındı.

Fernando Gago
Alakasi yok,maci izlediyseniz Baskana hak verirdiniz,resmen futbolcularimiza bilerek fauller yapildi,Lincolnü yeniden sakatlamaya yönelik fauller yapildi.Az bile demis Baskan.

Bizede alakasız ofsaytlar çalıyorlar son 3 maç bunun çok iyi göstergesi.Bir şeyi kabul etmemiz lazım hakemlerin çok çok kötü durumda bu konuda eleştiriler yapılması lazım olaya sadece "BİZE" olarak değil ...

TürkuAz
Başkan en azından derdini dile getiriyor, suskun kalıpta ezdirmiyor kulübünü..

BeeTLeJuiCe
21.Nisan.2008, 18:07
Yahu ben anlamıyorum. Bu tekme olayını Lincoln dışında dile getiren, dert yanan başka bir futbolcu varmı? Kasap olarak tabir ettiğimiz futbolcu her dönem vardır, her takımda birer tane vardır. Neden Lincoln dışında buna bu kadar tepki gösteren yok.

Tamam Lincoln'e tekme var, sert hareket var, başka oyuncularada var ve başkalarına bu pozisyonlarda faul çalınıyor. Lincoln'e neden çalınmıyor? Bunun nedeni bence Lincoln 10 defa düşüyorsa bunun 5'inde kendini yere atıyor. Bir ara Nobre içinde bunlar olmuştu Fenerbahçe'de oynarken ceza sahası içinde ona ne yapılsa pozisyon devamdı. Lincoln olayıda buna benzedi artık. Hakemler Lincoln'e karşı önyargı kazanmış durumda.

DisCo
21.Nisan.2008, 18:09
Bizede alakasız ofsaytlar çalıyorlar son 3 maç bunun çok iyi göstergesi.Bir şeyi kabul etmemiz lazım hakemlerin çok çok kötü durumda bu konuda eleştiriler yapılması lazım olaya sadece "BİZE" olarak değil ...

Hakemler her maçta Kezman'a ama sürekli Kezman'a ofsayt çalsalardı sende bizle aynı durumda olurdun. Her maç ama oynadığı her maç bu adama sert girip, tartaklıyorlar. Hakemlerde buna müsade ediyor. İşte hakemlerin kötü olmasıyla, bizim eleştirimiz arasındaki fark bu.

Fernando Gago
21.Nisan.2008, 18:10
Hakemler her maçta Kezman'a ama sürekli Kezman'a ofsayt çalsalardı sende bizle aynı durumda olurdun. Her maç ama oynadığı her maç bu adama sert girip, tartaklıyorlar. Hakemlerde buna müsade ediyor. İşte hakemlerin kötü olmasıyla, bizim eleştirimiz arasındaki fark bu.

Her maç Kezman'a ofsayt çalıyorlar zaten :D

DisCo
21.Nisan.2008, 18:14
Ciddi bir yorum yapıyoruz. Ofsayt olmadığı halde Kezman'a veya bir Fenerbahçeliye kasıtlıymış gibi çalınan kaç tane maç var.

anilton
21.Nisan.2008, 18:15
Tjikuzu ve Batista Lincoln'le ne alıp veremedikleri olacak yahu.Tjikuzu Lincoln'ü sakatlayınca eline ne geçecek.Niye art niyet arıyorsunuz.Aynı haraketleri ayaklarında çok top tuttukları için Alex'e,Delgado'ya ve Yattara'ya da yapıyorlar sürekli.Ama Lincoln'den başka ayağı kırılmış gibi düşen yok.Futbolcunun ilk amacı ayakta kalmak olmalı,ama Lincoln daha kolayını seçiyor,ya da fizik kapasitesi buna izin vermiyor...

Bu konuyu tartışma konusu haline getirmek bile komik.Bize çok faul yapıyorlar...:D:D

Fernando Gago
21.Nisan.2008, 18:16
Ciddi bir yorum yapıyoruz. Ofsayt olmadığı halde Kezman'a veya bir Fenerbahçeliye kasıtlıymış gibi çalınan kaç tane maç var.

Ankaraspor maçında 3e1 yakaladığımızda çalınan ofsayt ?

Uğur Boral'ın pasından golü atan Kezman'a çalınan ofsayt ? Bunlar son haftalarda hatırladıklarımdan Bariz olanlar :)

Bordo61Mavi
21.Nisan.2008, 18:17
Bizim Yattara da cok tekme aliyo ama bizim baskan boyle aciklamalar yapmiyor

Universal
21.Nisan.2008, 18:17
Tek bunu Lincoln için değil, bütün Türkiye'de oynayan futbolcular için deseydi. Çünkü bu durumda olan başka isimlerde mevcut.

Belediye takımında dün Tjizsku diye bir siyahi futbolcu Lincoln'e uçan tekme attı, eğer isabet etseydi Lincoln sahalardan en az altı ay uzak kalabilirdi. Bunun yanı sıra bu oyuncu sadece üç-dört maç ceza alırdı ve seneye aynı hareketleri yapardı. Bu pozisyonlarda faul olmasa bile oyunculara sarı veya kırmızı kart göstermek gerekiyor. Bunun futbolla alakası olmayan bir fauldur. Tamemen kastidir.

DisCo
21.Nisan.2008, 18:19
Uğur Boral'ın pasından golü atan Kezman'a çalınan ofsayt ? Bunlar son haftalarda hatırladıklarımdan Bariz olanlar :)

Konu aslında amacından saptı ama ben ofsayt örneğinle, sürekli atılan tekmeler arasındaki farkı anlatmaya çalıştım.

Uğur Boral'ın pozisyonuna gelince bir kez daha izlemeni tavsiye ederim. Şayet ofsayt olduğunu gözlerimle gördüğüm gibi ofsayt olmasaydı Alex, Uğur'a kızmazdı. (::)

TürkuAz
21.Nisan.2008, 18:20
Tjikuzu ve Batista Lincoln'le ne alıp veremedikleri olacak yahu.Tjikuzu Lincoln'ü sakatlayınca eline ne geçecek.Niye art niyet arıyorsunuz.Aynı haraketleri ayaklarında çok top tuttukları için Alex'e,Delgado'ya ve Yattara'ya da yapıyorlar sürekli.Ama Lincoln'den başka ayağı kırılmış gibi düşen yok.Futbolcunun ilk amacı ayakta kalmak olmalı,ama Lincoln daha kolayını seçiyor,ya da fizik kapasitesi buna izin vermiyor...

Bu konuyu tartışma konusu haline getirmek bile komik.Bize çok faul yapıyorlar...:D:D

Yahu ben anlamıyorum. Bu tekme olayını Lincoln dışında dile getiren, dert yanan başka bir futbolcu varmı? Kasap olarak tabir ettiğimiz futbolcu her dönem vardır, her takımda birer tane vardır. Neden Lincoln dışında buna bu kadar tepki gösteren yok.

Tamam Lincoln'e tekme var, sert hareket var, başka oyuncularada var ve başkalarına bu pozisyonlarda faul çalınıyor. Lincoln'e neden çalınmıyor? Bunun nedeni bence Lincoln 10 defa düşüyorsa bunun 5'inde kendini yere atıyor. Bir ara Nobre içinde bunlar olmuştu Fenerbahçe'de oynarken ceza sahası içinde ona ne yapılsa pozisyon devamdı. Lincoln olayıda buna benzedi artık. Hakemler Lincoln'e karşı önyargı kazanmış durumda.

Beyler izlemeden yorum yapıyorsunuz. Maçlarımızı 90 dk izleyen birisi neden yakındığımızı anlar. Sallamak kolaydır tabi. Böyle devam edin artık ne diyelim..

Boşuna ötmüyoruz burada aylarca, bir bildiğimiz var değil mi ? Alex, Delgado, Yattara hiçbir zaman böyle müdahalelere maruz kalmadılar. Veya bu kadar ağır hareketler görülmedi onlara karşı. Herşey ortada değil mi ? Görünen köy kılavuz istemez..

Mr.CordiaL
21.Nisan.2008, 18:21
Kritik viraja girilda ya artık susmaz kimse ... ;)

anilton
21.Nisan.2008, 18:23
Beyler izlemeden yorum yapıyorsunuz. Maçlarımızı 90 dk izleyen birisi neden yakındığımızı anlar. Sallamak kolaydır tabi. Böyle devam edin artık ne diyelim..

Boşuna ötmüyoruz burada aylarca, bir bildiğimiz var değil mi ? Alex, Delgado, Yattara hiçbir zaman böyle müdahalelere maruz kalmadılar. Veya bu kadar ağır hareketler görülmedi onlara karşı. Herşey ortada değil mi ? Görünen köy kılavuz istemez..

Bana Lincoln'e yapılan sert müdahalelerin art niyetli olduğuna dair mantıklı bir açıklama yapabilirmisin?

Bunlar futbolda her zaman olan şeyler,ne alıp vermedikleri olacak Lincoln'le?

Fıratcan Alçınkaya
21.Nisan.2008, 18:24
GS liler isyan ediyorsa bizim katliam yapmamız lazım...

DisCo
21.Nisan.2008, 18:25
Bana Lincoln'e yapılan sert müdahalelerin art niyetli olduğuna dair mantıklı bir açıklama yapabilirmisin?

Bunlar futbolda her zaman olan şeyler,ne alıp vermedikleri olacak Lincoln'le?

Sen savunduğun şeyi açıklayabilirmisin. Atılan tekmelerin topla alakası olmadığı aşikardır. Peki bu sallanan bacaklar topa değilde nereye isabet etsin diye yapılıyor. Topla işleri yok Lincoln ile işleri yok. Peki bu tekmeler nereye geliyor.

eXcitinG
21.Nisan.2008, 18:29
Sert tartışmaLar yapmadan, sakin yorum yazın. KırıLmayın, kırmayaLım, Kırmayın.

BeeTLeJuiCe
21.Nisan.2008, 18:30

Lincoln ile kan davalarımı var bu adamlarında sadece Lincoln'e yapıyorlar. LigTV'de yayınlanan maçları evde isem takip ediyorum. İzlemeden yorum yapma diye birşey yok.

Lincoln'e yapılan müdahaleler herkese yapılıyor. Ama Lincoln neredeyse hepsinde yere düşüyor. Bunları gördükten sonra ya Lincoln'ün fiziği yetersiz derim yada Lincoln kendini yere atıyor derim.

Lincoln Galatasaray'a geldiğinden beri yapmıyorki bunu Schalke'de ikende yapıyordu. Topla çok oynamasının avantajlarını kendine müdahale yapıldığında yere atarak kullanmaya çalışıyor. Hepsinde kendimi yeremi atıyor tabiki hayır. Ne diyorum 10 müdahale varsa 5'inde kesinlikle haklıdır ama geri kalan 5'inde ufak itiş kakış müdahaleleri lehine kullanmaya çalışıyor.

anilton
21.Nisan.2008, 18:30
Sen savunduğun şeyi açıklayabilirmisin. Atılan tekmelerin topla alakası olmadığı aşikardır. Peki bu sallanan bacaklar topa değilde nereye isabet etsin diye yapılıyor. Topla işleri yok Lincoln ile işleri yok. Peki bu tekmeler nereye geliyor.

Bunlar maç içinde olağan şeyler diyorum.Ben Lincoln'e yapılan müdahaleler doğrudur,sakatlansın falan demiyorum.Ayağında çok top tutarsan rakibi sinirlendirirsin,oda sinirden sallar bacağı.Bu doğru mu?Tabi ki değil.Ama bu Alex'e,Yattara'ya,Delgado'ya da oluyor.Özellikle Lincoln'e yapılan bir şey olamaz.Ne yani Lincoln'ün sakatlanmasını mı istiyor rakip futbolcular?Uyuz mu oluyorlar ona?Öyle bir konuşuyorsunuz ki Türkiye'de Lincoln'e futbol oynatmamak için plan yapılmış gibi bir şey çıkıyor ortaya...

Ben açıklamamı yaptım,soruma cevap bekliyorum...

ShevAnil
21.Nisan.2008, 18:32
Lincoln'ün Hareketlerini Yediremiyorlar Sanırım. Bu Fauller Kadar Şiddetli Faul Kimseye Yapılmıyor Ligimizde, ne yazıkki Tjikuzu'nun yaptıklarının Video'sunu bulamadım 2-3 Güne Düşer Nasıl Olsa..

PesimiSTyLa
21.Nisan.2008, 18:39
Dün Tjikuzu ve Efe nin Lincoln e savurdugu tekmeler normalse bende daha birsey demiyorum.

DisCo
21.Nisan.2008, 18:39
Futbolda belirli oyun kuralları vardır.

Ama ben bu maddelerin yer aldığını düşünmüyorum.

1- Topu ayağınızda çok tutarsanız her türlü tekmeyi yersiniz.

2- Fiziğiniz yok ikili mücadelelerde yerde kalıyorsanız her türlü tekme yine sizi bulur. Hakemde bu faulleri vermez.

Ayağa gelen tekmenin fizikle, çok yere düşmeyle, hakemi aldatmayla veya başka şeyle alakası yoktur.

Neyi bastırarak belirtiyorum. Lincoln çoğu pozisyonda düşüyor. Ama kendi ayağını sakatlayacak şekilde tekmelemiyor. İşte bütün meselede bu.

anilton
21.Nisan.2008, 18:43
Allah aşkına bana Lincoln'e yapılan müdahalelerin neden art niyetli olduğunu düşünüyorsunuz,biri açıklayabilir mi?

TürkuAz
21.Nisan.2008, 18:46
Allah aşkına bana Lincoln'e yapılan müdahalelerin neden art niyetli olduğunu düşünüyorsunuz,biri açıklayabilir mi?
Yedikleri çalımlar, kapamadıkları toplar, aşağılandıklarını düşünüyorlar sanırım. Sen açıklar mısın bu hareketlerin topla ve Lincoln ile neden ilgili olmadığını ?

Universal
21.Nisan.2008, 18:48

Türk Halkında, ne kadar inkar ederseniz edin kıskançlık vardır. Bu nedenle Lincoln, Alex vs gibi isimler her zaman bu tip sakatlama girişimlerinde bulunacaklar. Bunun en basit örneği;

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra her oynadığı maçta sakatlanıyordu. İki ayda bir forma giyiyordu. Hatta ameliyatı her seferde aynı doktor yapıyor ve doktorun en sonunda gözüm kapalı olsun seni ameliyat ederim çünkü bütün vücudunu ezberledim. Ne nerede biliyorum gibi açıklamarı var.

Ne kadar yetenekli oyuncu isen Türkiye'de o kadar faulle hatta kasti faullere uğrarsın. Ne yazıkki bu böyle ve böyle olmaya devam edecektir. Çünkü can çıkmadıkça huy çıkmaz.

EreN
21.Nisan.2008, 18:49
Kavramları karıştırmayın, sadece lincolne yapılmıyor bu hareketler...
Ayrıca unutmayın ve dikkat edin, delgadoya sert giriliyor ama bir dahakine girilmiyor. Lincoln ise dert alıyor her maç hemde. Bu bir tesadüf mü? sizce? :)
dilini tutmalı biraz.

anilton
21.Nisan.2008, 18:52
Yedikleri çalımlar, kapamadıkları toplar, aşağılandıklarını düşünüyorlar sanırım. Sen açıklar mısın bu hareketlerin topla ve Lincoln ile neden ilgili olmadığını ?

Tamam işte bende bunu söylüyorum.Bu art niyet değil ki?Öyle mesajlar varki sanki Türkiye'de ki bütün futbolcular Lincoln'e cephe almış izlenimi veriliyor...

İşte bu yüzden Yattara'ya da oluyor bu olay,herhangi bir futbolcuyada.Topu alamayınca,yediremiyorlar kendilerine vuruyorlar demek ki.Yani oradaki ismin "Lincoln" olması ile alakalı bir şey değil bu.Başka bir isimde olsa yapacaklar,bunu anlatmaya çalışıyorum...

PesimiSTyLa
21.Nisan.2008, 18:57
Tmm işte Galatasaray baskanı heralde kendi oyuncusunu söyleyecek. Yattara tekme yiyor mu diyecek ? Bunu TR de kimse yapmaz...

ki zaten TR de kuşkusuz en fazla tekme yiyen Lincoln...

anilton
21.Nisan.2008, 19:02
Tmm işte Galatasaray baskanı heralde kendi oyuncusunu söyleyecek. Yattara tekme yiyor mu diyecek ? Bunu TR de kimse yapmaz...

ki zaten TR de kuşkusuz en fazla tekme yiyen Lincoln...

Bende zaten A.Polat'la yazışmıyorum...:)

Burada ki mesajlara cevap veriyorum...

King_91
21.Nisan.2008, 19:09

Tjikuzu'nun tekmesini görmedin herhalde..o hareketle ne top kapılır ne adam geçilir ne gol atılır..O hareketle adamın ayağı anca 3 yerinden kırılır..Hepsi tabi ki öyle değil ama Tjikuzu'nunki kesinlikle art niyet..
Ayrıca Alex'in yere düşmesine izin bile verilmiyor

anilton
21.Nisan.2008, 19:14
Tjikuzu'nun tekmesini görmedin herhalde..o hareketle ne top kapılır ne adam geçilir ne gol atılır..O hareketle adamın ayağı anca 3 yerinden kırılır..Hepsi tabi ki öyle değil ama Tjikuzu'nunki kesinlikle art niyet..
Ayrıca Alex'in yere düşmesine izin bile verilmiyor

Diğer mesajlarımı okusaydın bu yazımı alıntı yapma gereği hissetmezdin...

Neyse daha fazla uzamasın,ben düşündüklerimi yazdım.Kimse alıntı yapmazsa artık sevinirim...:)

DisCo
21.Nisan.2008, 20:46
Yorumlarda herkes birbirini anlamamakta ısrar ediyor.

Galatasaray'ın bir oyuncusuna faul yapılırsa ve hakemlerde buna ses etmezlerse Fenerbahçe,Beşiktaş, Antalyaspor, Artvinspor veya herhangi bir takım başkanı çıkıp yahu Lincoln'e ne sert giriyorlar bu adamın faulleri verilmiyor demez. Kendi camiasından birisi bunu dile getirir. Öncelikle bunu Adnan Polat ne diye söylüyor gibi yorumların açıklaması budur.

Galatasaray bu tarz açıklamaları, yorumları, Lincoln tekme yediği ilk günden bugüne kadar dile getiriyordu. Yensekte, fark yesekte, şampiyonluk virajına girsekte, şampiyon olamasakta bunlar dile getirildi getirilecektir. Bu olayın daha öncelerde de söylenmesi göz önüne alındığında son virajlara girilirken oyunlar başladı gibi bir mantığın geçersiz oluşunun farkındasınızdır.

Bu ülkede her oyuncuya sert faul yapılıyor. Kasıtlı veya kasıtlı olmasın bu fauller var. Ancak takdir edersiniz ki Lincoln'e yapılan bir faul Alex'e 2 kez yapılmıyor. Yada Alex'e hiç vuran tartaklayan oyuncu gördünüz mü? Bunun sebebi nedir. Alex mafyamıdır ki kimse ona yapamıyorda Lincoln'e yapıyorlar. Bunun sebebi işte bu hakemlerdir. Çünkü yapanın yanına kar kaldıkça bu hareketler devam edecektir.

Lincoln'ün gerek fizik eskikliği gerekse kendi atmaları sonucu düştüğü pozisyonlarda vardır. Burada hakemlere karşı ön yargı oluşabilir. Nasıl Nobre'ye dediysek Lincoln'de diyorum. Ama arada şöyle bir fark var. Lincoln ikili mücadelede yere gerçekten düşürülür. Hakemde kendini attı diye vermez anlarım. Ama sallanan bir tekmenin bu kadar net şekilde görünmesine rağmen verilmemesi ön yargı sebebinide ortadan kaldırıyor.

Buradaki herkes kasıtlı faullerden bahsediyor. Lincoln'e özel yapılıyor ve bu ligde sadece Lincoln'e faul yapılır demiyor. Galatasaray maçlarında Lincoln'ü biçiyorlar. Alex'i biçiyorlar dememiz beklenemez çünkü bizim takımda oynamıyor.

Top maçta Lincoln'e geliyor ve abartmıyorum bende tedirginlik başlıyor. Demek ki bu işte gerçekten bir anormallik var.

NisRoc
22.Nisan.2008, 01:26
Valla haftaya Trabzon başkanı da çıksın desin "Yattara'yı dövmek serbest mi? " diye :)
Rakiple iç içe oynıyan bir futbolcu bunu çok yaşar. Kaldı ki çoğu pozisyonda LincoLn kendini yere atıyor, sanki ayağı kırılmışçasına darbe yemiş gibi :)

extensor
22.Nisan.2008, 01:51
Yahu sayın Adnan Bol-at sanane
SEN BAŞKANSIN
sen niye çocuklar gibi fanatik bir şekilde bir hafta hakemi eleştiriyorsun bir hafta kimse merak etmesin biz şampiyonuz diyorsun sen trübün liderimisin

sen GALATASARAYIN başkanısın
Sen GALATASARAY KÜLTÜRÜNÜ simgeliyorsun
bu şekildemi temsil ediyorsun GALATASARAYLILIĞI
insanı GALATASARAYLILIKTAN soğutuyorsun
bunu bir fenerbahçe başkanı bir beşiktaş başkanı der ama sen diyemezsin senin kaliten vardır senin kültürün vardır sen bu kültürü ayaklar altına alıyorsun herdefasında
sanki trübün lideri gibi konuşuyorsun
yok efendim galatasarayımızın haklarını savunuyormuş sanki devlet yönetiyorsun sanki dış işleri bakanısın savaş çıkmışta olağaüstü hal ilan edeceksin

GALATASARAY KÜLTÜRÜNE yakış çocuk gibi beyanlarda bulunma
senden utanıyoruz (Biz gerçek GALATASARAYLIYIZ)

LİSENE YAKIŞ ADNAN BOL-AT

PesimiSTyLa
22.Nisan.2008, 01:55
Yahu sayın Adnan Bol-at sanane
SEN BAŞKANSIN
sen niye çocuklar gibi fanatik bir şekilde bir hafta hakemi eleştiriyorsun bir hafta kimse merak etmesin biz şampiyonuz diyorsun sen trübün liderimisin

sen GALATASARAYIN başkanısın
Sen GALATASARAY KÜLTÜRÜNÜ simgeliyorsun
bu şekildemi temsil ediyorsun GALATASARAYLILIĞI
insanı GALATASARAYLILIKTAN soğutuyorsun
bunu bir fenerbahçe başkanı bir beşiktaş başkanı der ama sen diyemezsin senin kaliten vardır senin kültürün vardır sen bu kültürü ayaklar altına alıyorsun herdefasında
sanki trübün lideri gibi konuşuyorsun
yok efendim galatasarayımızın haklarını savunuyormuş sanki devlet yönetiyorsun sanki dış işleri bakanısın savaş çıkmışta olağaüstü hal ilan edeceksin

GALATASARAY KÜLTÜRÜNE yakış çocuk gibi beyanlarda bulunma
senden utanıyoruz (Biz gerçek GALATASARAYLIYIZ)

LİSENE YAKIŞ ADNAN BOL-AT

Kim olursan ol Galatasaray'ın baskanına bu tür hitap edemezsin ! Eleştirinin de bir uslubu var !

El Barto
22.Nisan.2008, 02:01
- Herhangi bir kişi, toplum veya kuruluşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.

Kuralları okumaya ihtiyaç duyan arkadaşlar mevcut sanırım burada.

ayrıca extensor imzanıda değiştirirsen iyi olur biraz tehditvari olmuş...

extensor
22.Nisan.2008, 02:10
Eleştirinin de bir uslubu var !

eleştirinin sınırı olursa eleştiri olmaz.

bakın hıncal uluç adnan polatla yemek yer içer muhabbet eder arkadaşlık kurar ama o benden daha sert dillede eleştirir kimse susturamaz veya hıncal uluça birşey yapamaz
demokrasi dediğimiz şey herkesin düşündüğünü konuşabilmesidir.

imzayı değiştiririm sorun değil

El Barto
22.Nisan.2008, 02:13
Şimdi doğrusun güzel damardan girdin demokrasi falan iyi hoş ama

bunu bir fenerbahçe başkanı bir beşiktaş başkanı der ama sen diyemezsin senin kaliten vardır

bu ne demektir şimdi? Demokrasinin bir getirisi mi yoksa verdiği bir hak mı?

DisCo
22.Nisan.2008, 02:14
Kahvede, arkadaş arasında, kendi başımıza istediğimizi yapabiliriz. Demokrasi kendi özgürlüğümüz uğruna başkalarının hakkını gasp değildir. Yani yaptığın şey rahatsız edici olduğu sürece demokrasiden bahsedemeyiz. Hıncal Uluç istediğini yazabilir. Ancak buraya geldiğinde oda istediği gibi yazamaz. Forumun kuralları vardır. Bundan bahsediliyor.

Son olarak eleştirinin sınırı yoktur elbette. Ama bizlerin bir sınırı olmalıdır.

PesimiSTyLa
22.Nisan.2008, 02:19
Kahvede, arkadaş arasında, kendi başımıza istediğimizi yapabiliriz. Demokrasi kendi özgürlüğümüz uğruna başkalarının hakkını gasp değildir. Yani yaptığın şey rahatsız edici olduğu sürece demokrasiden bahsedemeyiz. Hıncal Uluç istediğini yazabilir. Ancak buraya geldiğinde oda istediği gibi yazamaz. Forumun kuralları vardır. Bundan bahsediliyor.

Son olarak eleştirinin sınırı yoktur elbette. Ama bizlerin bir sınırı olmalıdır.

Herseyi aynen yazmış Burak.

Elestirinin de bir dozu, uslubu olurr .

extensor
22.Nisan.2008, 02:22
Şimdi doğrusun güzel damardan girdin demokrasi falan iyi hoş ama

bu ne demektir şimdi? Demokrasinin bir getirisi mi yoksa verdiği bir hak mı?

Yok bu karalama değildi anlatım kısırlığından oluşmuş bir durum var benim hatamdır ben yeterince üzerinde durmadım anlatmak istediğim

mesela her derbi öncesi biz şu hakemi istemeyiz vermeyin diyne fenerbahçe başkanı görsem şaşırmam
paf takımla çıkacağız diyen beşiktaş başkanı görsem şaşırmam

ama şunu diyen bir galatasaray başkanı görürsem şaşırırım

ki görmüş bulunuyorum ve bundan bir galatasaraylı olarak rahatsızlık duyuyorum

ben 6-0 yenildiğimde el sıkabilen bir başkanın varlığıyla övürüm benim galatasaray üzerinde ne hakkım varmışta haklarımızı koruyorsun başkan yaşaa diyeyim
benim efendimmidir kralımmıdır başkanda hakkımı korusun diyorum
o benim izlemekten zevk aldığım bir sporun bir takımının MADDİ işlerini yapmakla görevli bir kişisidir

maddi işleriyle ilgilenmesini GALATASARAYLILIK ETİĞİNE aykırı hareket etmemesini istiyorum

PesimiSTyLa
22.Nisan.2008, 02:27
extensor o dedigini TR de sadece Özhan Canaydın yaptı ve yapar. Onun döneminde geldigimiz yer ortada.

extensor
22.Nisan.2008, 02:35
nereye geldik arkadaşım senin tuttuğun takımdan kastın sadece futbol başarısımıdır
tuttuğun takımın genel karakteri seni ilgilendirmezmi
senin ülken şimdi israille birlik olsa filistindeki halkı sebebsizce katletse ama bu katliam sonucu bizler zengin olsak sen gururuna yedirebilirmisin bu tabloyu

bende tıpkı böyle bu tabloyu gururuma yediremiyorum

benim başkanım böyle açıklamalar yapmasın ben gururumla küme düşmeye bile razıyım bende görüyorum tijikuzunun lincolne attığı tekmeyi ama bunu konuşacak en son kişi adnan polattır

PesimiSTyLa
22.Nisan.2008, 02:39
nereye geldik arkadaşım senin tuttuğun takımdan kastın sadece futbol başarısımıdır
tuttuğun takımın genel karakteri seni ilgilendirmezmi
senin ülken şimdi israille birlik olsa filistindeki halkı sebebsizce katletse ama bu katliam sonucu bizler zengin olsak sen gururuna yedirebilirmisin bu tabloyu

bende tıpkı böyle bu tabloyu gururuma yediremiyorum

benim başkanım böyle açıklamalar yapmasın ben gururumla küme düşmeye bile razıyım bende görüyorum tijikuzunun lincolne attığı tekmeyi ama bunu konuşacak en son kişi adnan polattır

Var ya acaip demogoji yaptın yahu. Ne alaka filistin israil fln futbolda bunlar var mı ?

Hem neden en son kişi Adnan Polat olacak yahu ? Adam kulübün baskanı. Kulübüne yapılanlar hakkında acıklama yapmayacak mı ?

extensor
22.Nisan.2008, 02:44
örnek verdim ben konuyu oraya taşımadım neyse boşver sizin futbol alışmışlığınız olmuş bu artık başkanların konuşmalarını dinlemek sizi rahatsız etmiyor

alışkanlıkları değiştirmek çok zordur. Herkes istediğini düşünsün istediğini yazsın benim doğrum Özhan Canaydın ve GALATASARAY LİSESİDİR.

PesimiSTyLa
22.Nisan.2008, 02:46
Senin doğrun odur . Benim ki Allah bir daha özhan canaydın ın döneminde yasadıklarımızı yasatmamasıdır.

extensor
22.Nisan.2008, 06:45
ne güzel farkı düşüncelerimiz olmasa bu forumada gerek kalmazdı zaten
elbette farkı yorumladığımız konular olacak ama sen beni babana şikayet et ben seni anama şikayet edeyim bunlar fikirlere zenginlik katmaz aksine düşüncelerimizi kısırlaştırır

DisCo
22.Nisan.2008, 13:06
Konu nerden nereye gelmiş. Ayrı fikirlerin olmasından çok birbirimizi anlayabilmek önemlidir. Burada şahısa göre değil gördüğüm konu üzerine konuşuyorum. Yani birini savunmak diğerini haksız etmek için değil.

extensor senin fikirlerine kimse birşey diyemez. Beğenirim yada beğenmem bu kişiden kişiye göre değişir. Bizim ilk olarak belirttiğimiz konu sen nasıl olurda Adnan Polat'a laf söylersin değildir. Şunu yapabilirdin. Senin fikirlerine uyuşan şekilde yazıyorum.

Ben, Galatasay kültürüne yakışan bir başkan istiyorum. Adnan Polat'ın bu açıklamasına gerek yoktu. Çoğu konuda da bence gereksiz konuşuyor. vs. vs. vs. diye giden birşeyler yazabilirdin.

ama sen öyle bir yazı yazdın ki burada düşüncelerin değil üslubun tartışılır hale geldi. Tekrar belirtiyorum konu senin düşüncelerin değil düşüncelerini aktarış biçimindir. Dobra yazıyorsun ve işin ucu biraz kaçınca forum kuralları + bize ters gelen bir üslup ortaya çıkıyor.

Konu buydu ve ordan Adnan Polat'mı? Özhan Canaydın mı? İsrail - Filistin, Hıncal Uluç vs. diye farklı yönlere kaydı.