View Full Version : Aykut,Kaleyi Kapadı!
yunusgs
21.Nisan.2008, 17:59
http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/665487aa.JPG ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/665487aa.JPG')
Kaleyi Orkun'dan devraldıktan sonra müthiş bir performans ortaya koyan Aykut Erçetin, 3 direk arasına duvar ördü!
21.4.2008
Kaleyi Orkun’dan devraldıktan sonra müthiş bir performans ortaya koyan Aykut Erçetin, 3 direk arasına duvar ördü! Ligde son olarak Cim Bom’un Denizlispor’u 2-1 yendiği maçta gol yiyen Aykut, bu karşılaşmanın ardından tam 425 dakikadır kalesinde gole izin vermiyor. Yükselen grafiğini daha da yukarılara çekmek istediğini belirten 26 yaşındaki eldiven, “Tam anlamıyla bir takım olduk. Harika bir uyum içindeyiz. Herkes birbirinin açığını kapatıyor. Yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu ve en önemlisi taraftarıyla bir bütünüz. Şampiyonluk ışığını görüyorum” dedi.
KAYNAK:FANATİK
TürkuAz
21.Nisan.2008, 18:00
Aykut'un yeri Galatasaray'dır. Krtarışları güven verici, şahsen bu şekilde devam etmesini ve takımda tutulmasını umut ediyorum..
Bordo61Mavi
21.Nisan.2008, 18:02
Orkunu zaten Kayserideykende hic sevmiyordum. Aykut yillardir bekliyor o kalede olmayi hakediyor
M.Scofield
21.Nisan.2008, 18:02
gol yemememiz nedeni sadece aykut değil defansımızda çok iyi oynuyor son lig maçında sadece 3 gol yedik
Fernando Gago
21.Nisan.2008, 18:03
Aykut Fenerbahçe maçındada güven verirse Seneye kalenin gerçek sahibi olur
El Comandante
21.Nisan.2008, 18:03
Aykut gercekten inanilmaz formda,defansimiz cok saglam dogru ama Aykut yinede cok kritik toplar kurtariyor gerektiginde.InsAllah hep böyle devam eder.
Ziya38
21.Nisan.2008, 18:04
Aykut gercekten kalede olmayi hakediyor ..son zamanlar cok iyi performans gosterdi..ayrica kendisini Göppingen den tanirim :)
DisCo
21.Nisan.2008, 18:10
Kaleciliğinin yanında kişiliğide çok oturaklı bence.
Son İBB maçı röportajında takım kenetlenmesi vs. bu tarz konuşmaların üzerine şunu söyledi. Sonda bir ışık görüyorum ve ben onun ne olduğunu biliyorum dedi. Futbol bu ne olacağı belli olmaz ancak bu güvenle Aykut lig sonuna kadar gol yemez diye düşünüyorum.
PesimiSTyLa
21.Nisan.2008, 18:36
Her zaman Aykut un orkun dan cok daha iyi bir kaleci oldugu görüşünü belirttim, bunda da yanılmadığıım ortada. Aykut Mondragon gibi usta kalecinin arkasında cok seyler ögrendi. bkz Emre nin Hagi den ögrendigi gibi. Bunun meyvelerini de şimdi topluyor Aykut. Dünkü Aydın ın topunu cok az kleci cıkarabilirdi. Bunun gibi cok top cıkardı Aykut. Kişiliği de cok saglam bir oyuncu. Böyle devam Aykut ...
anilton
21.Nisan.2008, 18:40
Milli takım içinde sevindirici Aykut'un performansı.Yakın gelecekte Euro 2008'in olmasıda etkili bu performansında.Umarım kalan haftalarda da iyi oynar ve milli takımda yer bulur kendine...
Rüştü,Volkan ve Aykut üçlüsüyle gitmeliyiz finallere...
Universal
21.Nisan.2008, 18:43
Bu hafta kaleyi açmasını temenni ediyorum. :)
Aykut sezon başında eğer kaleye geçebilseydi, G.Saray hem Avrupa'da hemde Türkiye'de farklı bir yerde olabilirdi.
Fıratcan Alçınkaya
21.Nisan.2008, 18:58
Gerçektende çok formda Aykut... Adam bunca sene yedekti hırs yaptı:D
King_91
21.Nisan.2008, 19:10
Aslında Aykut'a hiçbir zaman güvenmemişimdir ama bu sezon formayı aldıktan sonra inanılmaz şeyler yaptı artık ona güvenim tam inşallah daha da iyi olacak
BeeTLeJuiCe
21.Nisan.2008, 19:20
Bi Aykut bide Semih, bu kadar yedek beklemeye tahammül edip bu kadar başarılı olmuştur heralde.
GeNç KaRTaL
21.Nisan.2008, 22:45
Sabreden derviş muradına ermiş.
Aykut'un gol yememesinde sağlam Gs savunmasınında katkısı var.
yunusgs
21.Nisan.2008, 22:50
Evet Servet ve Emre gayet başarılı.
Alicanfmfan
21.Nisan.2008, 22:58
Ama aykut'ta bu biçim gerçekten kabiliyetli bir kaleci.Milli takım'a gidecegine inanıyorum
RaSenGan
21.Nisan.2008, 23:01
Aykut zaten iyi bir kaleciydi.Yazın yapılan kupalarda hep Dortmund'la eşleşirdik hep penaltılara gider Aykut neredeyse tüm penaltıları kurtararak maçı kazanmamızı sağlardı.Penaltılarda çok başarılı.Maçlarda da çok iyi performans sergiliyor.İlerleyen yıllarda milli takımda görürüz inş.
YusufT
21.Nisan.2008, 23:02
Galatasarayin son maclarda gol yememesinin sebedi: Emre Güngör'dür..gercekten her mac ile performansi ÿukseliyor..
Ama Aykut'ta tabi süper kurtarislar yapiyor..Euro 2008'yi hak ediyor..
ThersoN
21.Nisan.2008, 23:08
En başından beri Orkun'un yanlış ve gereksiz bir transfer olduğunu düşünüyordum. Fakat Aykut'a da pek güvenim yoktu açıkçası, ama sen kaleyi Orkun ayarında bir kaleciye vereceksen, Aykut'a ver daha iyi derdim her zaman.., sanırım Aykut biraz daha adapte olduktan sonra Orkun'a gerek kalmayacak
Nedvedmania
22.Nisan.2008, 00:46
savunmada emre servet kalede aykut oldukça gol yemeyiz :)
Mondi zamanından beri aykutu beğeniyordum ama çok az oynatılıyordu şimdi gerçek gücünü gösterdi :) Bi arada sarı eldivenleri vardı çok yakışıyordu :D
Maç sonundaki yorumlarıda süper.