PDA

View Full Version : "Taraftarın Başını Dik Tutacağız"

yunusgs
21.Nisan.2008, 18:08
http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/701806ZaragozaEverton.JPG ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/701806ZaragozaEverton.JPG')

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, tüm çabalarının gelecek sezon zirveye oynayacak, taraftarların ülkenin her köşesinde başının dik gezmesini sağlayacak bir ekip oluşturmak yönünde olduğunu söyledi.
21.4.2008

Şener, gelecek sezonun çalışmalarını tüm hızıyla yoğunlaştırdıklarını belirterek, "Bu doğrultuda daha güçlü bir kadro yapısına ulaşmak için ben, arkadaşlarım ve teknik heyetimiz büyük bir gayret içindeyiz. Tüm çabamız önümüzdeki sezon zirveye oynayacak, taraftarlarımızın ülkenin her köşesinde başının dik gezmesini sağlayacak bir ekip oluşturma yönünde" dedi.

Dış transferde faaliyetleri yönetirken iç transferde Yattara ve Barış gibi oyuncuların sözleşmelerini uzattıklarını ifade eden Şener, şöyle konuştu: "Biz yönetim kurulu olarak kamuoyuna karşı oldukça şeffaf ve bilgi veren bir anlayışla kulübü yönetmeye çalışıyoruz. Doğruları camiamızla paylaşıyoruz. Takımımıza fayda sağlayacak oyuncuları bünyemize katmak için çalışmalar yapıyoruz. Bu faaliyetlerle ilgili hayali olmayan bir bütçe oluşturduk. Hedefimiz haziran ayı gelmeden girişimlerimizin büyük çoğunluğunu sonuçlandırmak. Ayrıca kulübü devrederken de borçsuz devretmek istiyoruz."

Kulüplerin büyük olmasının belli şartlarının olduğunu ifade eden Şener, "Bu sadece saha sonuçlarıyla ölçülmez, ancak olan bir şey var ki bizlerin büyük sıfatını almış olan Trabzonspor’u buna layık bir anlayış ve felsefede yönetmemiz gerektiğidir. Bunu başarırken, kulübün kalıcı gelir kaynaklarına kavuşması da öncelikli hedeflerimiz arasındadır."

KALECİ TRANSFERİ

Bu arada, Trabzonspor’un kenti görmek için Trabzon’a getirdiği Alman kaleci Simon Jentzch’in eşinin Trabzon’u beğenmediği ve transferinde sorun yaşandığı bildirildi. Kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, Simon’un eşinin Trabzon’u beğenmemesi nedeniyle transferde sorun yaşandığını belirterek, "Şu anda tam olarak transferi kapanmış değil. Ancak transferin gerçekleşmeme olasılığı daha yüksek" diye konuştu.

Alternatif isimlerin bulunduğunu kaydeden Alioğlu, Trabzonspor’a fayda sağlayabilecek oyuncuları bünyelerine katmak için çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

KAYNAK:FANATİK

TürkuAz
21.Nisan.2008, 18:10
Niyeti iyi ancak bana göre söyledikleri imkansız. Trabzon'un baştan aşağı değişmesi lazım. Şu anda Rizespor veya Konyaspor gibi kulüplerden farkı yok..

Mr.CordiaL
21.Nisan.2008, 18:23
Simon Jentzch'in transferinin olması çok iyi bence. 32 yaşında kaleciyi transfer ederrek bir takım baştan yaratılmaz. Gelecek vaad eden oyunculara yönelmesi lazım Trabzonspor'un ...

Bordo61Mavi
21.Nisan.2008, 18:28
Niyeti iyi ancak bana göre söyledikleri imkansız. Trabzon'un baştan aşağı değişmesi lazım. Şu anda Rizespor veya Konyaspor gibi kulüplerden farkı yok..

bunu derken ciddimisin

TürkuAz
21.Nisan.2008, 18:30
bunu derken ciddimisin
Çok ciddiyim. Aldığı sonuçlar ve oynadığı futbol ortada. Anadolu'daki diğer kulüplerden hiçbir farkı yok. Ancak bu beni mutlu etmiyor, şampiyonluğu olan bir kulübü bu şekilde görmek gerçekten acı verici..

Bordo61Mavi
21.Nisan.2008, 18:43
Çok ciddiyim. Aldığı sonuçlar ve oynadığı futbol ortada. Anadolu'daki diğer kulüplerden hiçbir farkı yok. Ancak bu beni mutlu etmiyor, şampiyonluğu olan bir kulübü bu şekilde görmek gerçekten acı verici..

yani Rizespor ve Konyaspor gibiyiz :D

shamur1
21.Nisan.2008, 19:20
Futbolcu ve kadro kalitesine bakılırsa şuan 17.sırada yer alan Vestel Manisa'nın bile Trabzonspor'dan daha iyi bir kadrosu var. Şuan Ligde 6.sırada yer alıyorsak bu da o Bordo-Mavi formanın ağırlığından kaynaklanıyor. Yoksa arkadaş haklı Trabzonspor kadrosunun Rize yada Konya'dan pek farkı yok.

TürkuAz
21.Nisan.2008, 19:22
Futbolcu ve kadro kalitesine bakılırsa şuan 17.sırada yer alan Vestel Manisa'nın bile Trabzonspor'dan daha iyi bir kadrosu var. Şuan Ligde 6.sırada yer alıyorsak bu da o Bordo-Mavi formanın ağırlığından kaynaklanıyor. Yoksa arkadaş haklı Trabzonspor kadrosunun Rize yada Konya'dan pek farkı yok.
Oynadığı futbol ve kadrosunun durumu açısından değerlendirilrse herkes bana katılacaktır. Benim söylemek istediğimde bu zaten..

shamur1
21.Nisan.2008, 19:29
Doğru diyorsun ama bir de şöyle düşünün bu takımdan 2 sene içinde takımın temel taşlarını oluşturan 5-6 futbolcu satıldı ya da gönderildi. İyi niyetli olsun yada olmasın takımı mahveden Bir başkan ve teknik adamın eseridir bu.Yoksa Trabzonspor hala aynı Trabzonspor değişen sadece oyuncuların kalitesi. Umarım Sadri Şener bu takımı yeniden hakettiği yere Trabzonspor'a yakışacak oyuncuları transfer ederek getirir.Çok umutlu olmasamda..

King_91
21.Nisan.2008, 19:31
Tabi biraz da istikrar lazım 4 senede 8 hoca 5 başkan değişirse alınan adamlar devre arasında gönderilirse bu iş olmaz

TürkuAz
21.Nisan.2008, 19:31
Doğru diyorsun ama bir de şöyle düşünün bu takımdan 2 sene içinde takımın temel taşlarını oluşturan 5-6 futbolcu satıldı ya da gönderildi. İyi niyetli olsun yada olmasın takımı mahveden Bir başkan ve teknik adamın eseridir bu.Yoksa Trabzonspor hala aynı Trabzonspor değişen sadece oyuncuların kalitesi. Umarım Sadri Şener bu takımı yeniden hakettiği yere Trabzonspor'a yakışacak oyuncuları transfer ederek getirir.Çok umutlu olmasamda..
Ben Trabzonspor'a büyük saygı duyarım ve ne olursa olsun 4 büyük takımımızdan birisidir. Ancak bu durumlar yakışmıyor böyle büyük bir kulübe..