Log in

View Full Version : Intertoto'da kuralar çekildi !..

Cangele
16.Mayıs.2007, 17:43
Arkadaşlar Kayserispor direktmi katılacak gruplara bilgisi olan varmı?

Fıratcan Alçınkaya
16.Mayıs.2007, 19:33
Sivas'a başarılar umarım turu gecer v bizi UEFA da temsil edecek 3.takım olur...

BaFraLı
16.Mayıs.2007, 19:43
İnşallah Sivas turu geçer ..

shamur1
16.Mayıs.2007, 20:02
Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki şu en son Zenit'in kazandığı Uefa Kupasını bile küçümseyen bir kesim var. Tabi burda kedi et ve mundar ilişkisi söz konusu . Kim katılırsa katılsın umarım turları geçip Uefa'ya kalırlar.

DisCo
22.Nisan.2008, 14:02
Intertoto Kupası'nda kuralar çekildi, Türkiye'yi temsil edecek takımın muhtemel rakipleri belli oldu. Intertoto'ya katılan takımımızın UEFA Kupası'na kalabilmesi için 2. ve 3. turu geçmesi yeterli olacak.
Büyük ihtimalle Beşiktaş'ın ya da Sivasspor'un gitmeye hak kazanacağı Intertoto Kupası'nda temsilcimiz mücadeleye 2. turdan başlayacak.

Temsilcimizin 2. turdaki rakibi, 1. turda Bosna Hersek ile Karadağ takımları arasında oynanacak eşleşmenin galibi olacak. Temsilcimiz bu turu geçerse 3. turda Portekiz temsilcisi ile karşılaşacak. Temsilcimiz bu turu da geçerse UEFA Kupası 2. Ön Eleme turuna katılmaya hak kazanacak.

2. TUR (5-6 ve 12-13 Temmuz) Türkiye - Bosna Hersek / Karadağ
3. TUR (19-20 ve 26-27 Temmuz) Türkiye - Portekiz

Tek takımla katıldığımız Intertoto'da Türkiye'yi ligi 4. sırada tamamlayan takım temsil ediyor. Bu durumda Intertoto'ya katılma hakkını ya 4. sıradaki Beşiktaş'ın ya da 3. sıradaki Sivasspor'un elde etmesi bekleniyor.

fmsmyrna
22.Nisan.2008, 15:01
Gelicek Portekiz takımıda basit olsunda bir takımımız daha Uefa'ya gitsin

King_91
22.Nisan.2008, 15:16
Kim katılırsa katılsın uefa'ya gitmeye hak kazanır bence..

bursa_mc
22.Nisan.2008, 16:14
Beşiktaş 4. olursa heralde İnter-toto ya gitmez diye düşünüyorum..

King_91
22.Nisan.2008, 17:51

Gitmeme gibi bir ihtimal var mı? hem işin ucunda uefa var niye gitmesin?

Universal
22.Nisan.2008, 18:57

Federasyon tarafından turnuvaya katılma zorunluluğu getirildi. Bu yüzden katılmak zorundadır. Katılmaması halinde maddi bir ceza alacaktır. Bosna Hersek ve Karadağ takımlarından birisini Türk Takımları eleyebilecek bir güçte, Portekiz liginde ki yedinci veya sekizinci geleceği için fazla zornalacağımızı düşünmüyorum.

GeNç KaRTaL
22.Nisan.2008, 19:22
Villarreal di sanırım inter-toto dan gelip başarılı olan ekip.Bence bu organizasyonu küçümsememek lazım..Takımımın sezonu 4.sırada tamamlaması halinde katılmasını istiyorum inter-toto ya..

CeNTeR_TR
23.Nisan.2008, 15:38
Katılma zorunluluğu var..

Tahminimce Beşiktaş 4.olacak ve burda Bizi temsil edecek takım olacak..

Gençlerle bile başarılı olunabilecek bir kupa o yüzden erken başlaması as takımda sakatlık açısından falan önemli değil o yüzden katılıp UEFA'ya gidilmeli...

BlackEagle19o3
23.Nisan.2008, 16:55
Sivas 2 rakibini de eler Uefa'ya kalır (!)

RaSenGan
24.Nisan.2008, 16:10
Beşiktaş veya Sivasspor ikiside rakiplerini eler..

Varonil
24.Nisan.2008, 20:59
Bu sene Atletico Madrid,Newcastle United falan da İnter Toto'ya katılmıştı.Bence ülkemizden katılacak takım İnter Toto'yu küçümsememeli,katılmalı.Şayet İnter Toto'dan UEFA Kupasına gidilebiliyor çünkü.

Beşiktaş'da,Sivasspor'da İnter Toto'da 2 turu da geçip,UEFA'ya kalacaktır.

yunusgs
24.Nisan.2008, 21:34
1.turu geçeriz.Portekiz temsilcisi güçsüz ya da bizim seviyemize göre bir takım olursa temsilcilerimiz turu geçerler.

deniz.91
25.Nisan.2008, 23:18
Kim kalırsa turu uefaya kalır bence