Log in

View Full Version : TSL 32. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe

Pages : 1 [2]

M.Scofield
27.Nisan.2008, 23:23
Allah'ım inşallah doğru değildir!! Volkan'ın adelesi kopmuş :(
zorla volkanı oynattılar oyunda çıksaydı belki böyle olmazdı

Oghuse
27.Nisan.2008, 23:23
Allah'ım inşallah doğru değildir!! Volkan'ın adelesi kopmuş :(

İnşallah..Adele kopması çok uzun süren bir sakatlık sanırım.. :(

shamur1
27.Nisan.2008, 23:24
Fenerbahçe bu maça Lugano,Edu,Maldanado,Alex,Deivid,Kezman + Aurelio , C.Kazım ve oyuna giren Vederson ile birlikte 6 yabancı 3 eski yabancısıyla birlikte toplam 9 yabancı oyuncuyla çıkarken;

Galatasaray da ise tek yabancı Nonda ilk 11'de çıkıyor ve 2.yarıda Song oyuna giriyor. Toplam 2 yabancı..

E artık bundan sonrada bazı şeyleri yabancı sayısının azlığına bağlamayız umarım. 6+2'yi az bulanlar Galatasaray'ın tek yabancıyla 9 yabancılı Fenerbahçe'ye top oynatmamasını düşünsün..

PesimiSTyLa
27.Nisan.2008, 23:24
Serdar da bilakis Volkan kadar iyi kaleci. Zico neden diretti volkanda anlamadım..

Universal
27.Nisan.2008, 23:25
Bu arada bazı G.Saray'lı kişiler protokolde edilen küfürlerden rahatsız olup maçtan ayrıldığını söylediler. Maça Burası ASY burada küfür yok diyen çıkartan bir yönetminin bulunduğu yerde G.Saray'lı üst kişiler küfür ediyorlar. Bunları söyleyenler Spor Yazarları...

uAsamet91
27.Nisan.2008, 23:25
Tek kelime : Muhteşemdik...2006daki ruh herkesde olmaz

TürkuAz
27.Nisan.2008, 23:26
Arkadaşlar tek yabancı ile oynadık ve maç boyunca Fener'i oynatmadık. Herşeyi yabancılara bağlamamak gerekiyormuş, açıkça belli oldu..

Fenerbahçe'yi de ikinci yarıda ki baskılı oyunundan dolayı tebrik ederim..

Oghuse
27.Nisan.2008, 23:27
Bu arada bazı G.Saray'lı kişiler protokolde edilen küfürlerden rahatsız olup maçtan ayrıldığını söylediler. Maça Burası ASY burada küfür yok diyen çıkartan bir yönetminin bulunduğu yerde G.Saray'lı üst kişiler küfür ediyorlar. Bunları söyleyenler Spor Yazarları...

Verilicek bir ceza varsa verirler..Çünkü haber söylentiden ibarette olabilir..

anil luque
27.Nisan.2008, 23:27
fenerbahce sadece rakıp yarı alanda pas yaptı o da fazla sayılmaz yanı ona baskı demek bence yanlıs olur.. benım gorusum bu tabı

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2008, 23:29
Bence bu maçın sonucunu yabancı sınırına bağlamamak lazım.Aynı kadrolarla Fenerbahçe Avrupa'da Çeyrek Final oynarken Galatasaray 4.turda elendi ona bakarsak..

Fenerbahçe bu maça Lugano,Edu,Maldanado,Alex,Deivid,Kezman + Aurelio , C.Kazım ve oyuna giren Vederson ile birlikte 6 yabancı 3 eski yabancısıyla birlikte toplam 9 yabancı oyuncuyla çıkarken;

Galatasaray da ise tek yabancı Nonda ilk 11'de çıkıyor ve 2.yarıda Song oyuna giriyor. Toplam 2 yabancı..

E artık bundan sonrada bazı şeyleri yabancı sayısının azlığına bağlamayız umarım. 6+2'yi az bulanlar Galatasaray'ın tek yabancıyla 9 yabancılı Fenerbahçe'ye top oynatmamasını düşünsün..

ibo
Çok güzel oynadık, maçın tek hakimi bizdik ve kazanmasını bildik. Sevinçliyiz.

Ama fazla rehavete kapılmayalım arkadaşlar. Hatırlayın son hafta Fenerbahçe'nin Denizli'de kaybettiği şampiyonluğu. O zaman da son haftalara doğru FB bizi saraçoğlunda yenmişti ve şampiyonluk rehavetine kapılmıştı. Sonucunda Denizli'de şampiyonluğu kaybetmişti.

Bu yüzden basın tarafından rehavet havası yaratılabilir. Aman dikkat...

sitte
Çok mutluyum ama rehavete kapılmamak lazım...

PesimiSTyLa
27.Nisan.2008, 23:31

Elbet galibiyetimize pislik ( pislik yerine baska kelime var o burada söylenmez) atan spor yazarları olacaktır ...

BeeTLeJuiCe
27.Nisan.2008, 23:33
Maçtan önce iki dileğim vardı, Göze hoş gelen futbol ve Fenerbahçe'nin kazanması. Malesef bugün iki dileğimde gerçekleşmedi.

İki takımında adam akıllı, nitelikli atağı yoktu. Bugün sadece Galatasaray bizden daha istekliydi ve şans onların yanındaydı. Bu sene ilk defa bizim oyuncuları bu kadar isteksiz gördüm. Sanki şampiyonluk garanti, karşında ezeli rakbin değilde ligde iddaası bulunmayan bir takım varmış gibi oynadı. Sonuç olarak Galatasaray bugün kazanan taraftı. Sarı Kırmızılıları tebrik ederim.

Hayrettin abinin tahmini umarım gerçekleşir. :)

Kaybeden taraf Şampiyon olur.

Gerçi birde şey var kendinin yapamadığını başkasından bekleme diye ama olsun. :)

ibo
27.Nisan.2008, 23:33
Tamam sakin arkadaşlar ortam gerilmesin Şarkıda "çıldırın çıldırın" diyor ama o trübün içindi :D sakin sadece galibiyeti kutlayalım. ;;)

Universal
27.Nisan.2008, 23:44
Bence bu maçın sonucunu yabancı sınırına bağlamamak lazım.Aynı kadrolarla Fenerbahçe Avrupa'da Çeyrek Final oynarken Galatasaray 4.turda elendi ona bakarsak..

Bu sözün altına imzamı atarım, bakın yerli oyuncu ile başarı geliyormuş yerli oyuncuların önü kesilmiyormuş o zaman yabancıyı sınırsız bırakmakda sakınca yok.

yunusgs
27.Nisan.2008, 23:47
Tebrikler sahadaki 11 Aslana.Tebrikler dersini bu kadar iyi çalışan ve bu kadar iyi uygulayan takıma.90 dakika boyunca pres,pres,pres.Futbolun en önemli şeylerinden birisini böyle bir maçta yapınca galibiyette kendiliğinden geldi.Son 1.5 aydır sadece 1 gol yedik.Sivas ve Oftaş maçını da alırız ve şampiyon oluruz.

DisCo
28.Nisan.2008, 00:02
İstiyorduk, istediğimizi gösterdik ve aldık. Bütün oyuncular mükemmel oynadılar. Şunu unutmayalım ki Fenerbahçe isteksiz değildi Galatasaray müthiş presiyle hataya zorladı ve oynatmadı. Ayhan biraz daha akıllı işler yapsa gol sayımız 2-3 olabilirdi ama alakasız hareketler yapınca pozisyonlar öldü. Maçın hakemi 70 dakika iyi performans göstersede özellikle 70 dk. 'dan sonra Galatasaray'a yapılan faulleri çalmadı. Tabi şunu düşünebilirsiniz yahu yenmişler hala hakemi söylüyorlar ancak ben kazansamda kaybetsemde var olan şeylerden bahseden biriyim.

Önemli bir avantaj elde ettik. Bu dakikadan sonra Galatasaray bırakmaz.

anilton
28.Nisan.2008, 00:02
MİLLİ TAKIM HOCASINA YAPILANA BAKIN!

Skandal!..
Tek kelimeyle skandal!...Galatasaray'la büyük başarılara imza atan ve Milil Takım'ı euro 2008 finallerine götürerek kariyerine bir zafer halkası daha ekleyen Fatih Terim'e Ali Sami Yen'de yer kalmadı!
Neden mi?
Çünkü Fatih hocanın yeri bir milletvekiline verilmişti...
En azından Terim'e yapılan açıklama bu...
Fatih hoca, Milli Takım'a çağıracağı futbolcuların son durumlarını görmesi açısından da çok önemli olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izlemek için Ali Sami Yen'e gittiğinde büyük bir şok yaşadı. Protokol tribünündeki yerine oturmak üzere stada gelen Terim'e "Hocam sizin yerinizde bir milletvekilimiz oturuyor!" cevabı verildi. Buna çok sinirlenen Fatih Terim, "Ben Milli Takım hocasıyım" diyerek Ali Sami Yen'i terk etti.

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BURAK ÖZKAYA

Sadece Türkiye'de yaşanabilecek cinste bir olay.Ülkemizin Milli Takımının Hocası dünyanın en önemli maçlarından birisinde futbolcusunu izleyemiyor...

Hadi bunu geçtim G.Saray'ın efsane ismi F.Terim.Rezillik sadece rezillik...

Universal
28.Nisan.2008, 00:04
Gerçi birde şey var kendinin yapamadığını başkasından bekleme diye ama olsun. :)

Beklememkten başka bir ihtimal olmadığına göre beklemez zorudayız. Sivasspor ve G.OFTAŞ için dua ediyorum.

King_91
28.Nisan.2008, 00:05
O kadar mutluyum ki..Tebrikler bütün oyunculara..Hepsini canı gönülden kutluyorum..Özellikle defans olarak komple mükemmeldiler.Sabri bile...
Cevat Hoca da ne kadar iyi bir hoca olduğunu kanıtladı belki de çoğu hocadan çok daha iyi..
Bir sözüm Lincoln'e olacak 4 Fener maçının 3'ünde,2 Beşiktaş maçında,1 Trabzon maçında oynamadın ne işe yararsın.Normalde hep seni savunurdum ama gözümde hiç değerin kalmadı.
Sivas maçına da rehavete kapılmadan gidersek yenilmeyiz diye düşünüyorum.

Fıratcan Alçınkaya
28.Nisan.2008, 00:06
GS yi sanki amatör küme takımı gibi lanse etti bazı FB yorumcuları... Tamam kadro v son maçlarda FB üstünlük sağladı ama sanki GS 3.ligde oynuyormuş FB yi yenerse sürpriz olur gibilerinde...

Akabinde çok hırs yapmış GS ısırarak hakettiği galibiyeti aldı tebrikler...

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 00:07
Haberin kolpa oldugunu düşünüyorum... Mactan önce Gs ile özdeslesmiş herkes maca davet edildi. (Jardel, Hagi, Kalli, vsvs...) Fatih Terim de cagırılmış, yurtdışında oldugu için gelemeyecegini söylemiş.. Gs vefasz takım deildir kolpa medya yanlış yere demir attın !

ardafb
28.Nisan.2008, 00:07
Çok yazık oldu moralim çok bozuk

Alicanfmfan
28.Nisan.2008, 00:08
Maldonado igrenç oynadı o kadar para ona çok yazık selcuk bin kat daha iyiydi...

DisCo
28.Nisan.2008, 00:09
Zaten baktığımızda Fenerbahçe kazanamadı. Bu tarz haberler çıkması normal stadta niye seyirci vardı, stad ışıkları neden yanıyorduya kadar gider. Yazık diyorum başka birşey demiyorum.

Fıratcan Alçınkaya
28.Nisan.2008, 00:12
Haberin kolpa oldugunu düşünüyorum... Mactan önce Gs ile özdeslesmiş herkes maca davet edildi. (Jardel, Hagi, Kalli, vsvs...) Fatih Terim de cagırılmış, yurtdışında oldugu için gelemeyecegini söylemiş.. Gs vefasz takım deildir kolpa medya yanlış yere demir attın !

Emre tüm haber/spor sitelerinde haber var yanlız ateş olmayan yerden duman çıkmaz...

Yinede bu olayın maçın önüne geçmemesi lazım ...

Aydin
28.Nisan.2008, 00:17
bu saatten sonra şampiyon olamasak bile bilmem kaç milyon dolarlık kadrolarıyla sadece aldığı futbolcularıyla övünen Fenerbahçe'yi bile başka takımlardan medet umacak pozisyona sokan takımımı tebrik ediyorum.

19_SeRDiNÇ_05
28.Nisan.2008, 00:20
Fenerbahçe'nin şampiyonluğun kaderini tayin edecek maçta son derece isteksiz bir futbol oynaması taraftarlarını da kızdırdı !.. Bu yenilgiyle şampiyonluk yarışında bütün ipleri Galatasaray'a veren sarı lacivertli futbolcuların Samandıra'da protestolarla karşılandığı öğrenildi. Haberin detayları Ligtv.com.tr'de olacak !..

yunusgs
28.Nisan.2008, 00:24
bu saatten sonra şampiyon olamasak bile bilmem kaç milyon dolarlık kadrolarıyla sadece aldığı futbolcularıyla övünen Fenerbahçe'yi bile başka takımlardan medet umacak pozisyona sokan takımımı tebrik ediyorum.

İşte maçın kısa ve öz olan özeti bu milyon dolarlık Fenerbahçe başkalarından medet umuyorsa yönetim kendilerinde suç aramalı.Türkiye Kupası Çeyrek Finalde veda.Süper Lig 2 hafta kala liderin 2 puan gerisinde.Fenerbahçe bu sene kupa kazanamazsa tüm suç yönetimindir.

El Barto
28.Nisan.2008, 00:25
Tebrikler Galatasaray'a. Bu saatten sonra şampiyonluğu bırakacaklarını sanmıyorum. Sivas maçında da istekli olurlarsa artık Galatasaray için şampiyon diyebiliriz.

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 00:25

Bu kadar ... :0:

Ama zannetmiyorum ki böyle olacagını.. Bu saatten sonra sampiyonlugu kaybedecegimizi hiiiiç sanmıyorum..

Addolorato
28.Nisan.2008, 00:31
Maçı kesinlikle hakketiğimizi düşünüyorum belkide ayhan yerine lincoln olsaydı fark dahada açılabilirdi ama olsun umarım şampiyon oluruz centilmence bir mücadele oldu ayrıca tebrik ediyorum fenerbahçeyi ben olsam cevat hocaya 5 yıllık sözleşme teklif ederdim:D

DisCo
28.Nisan.2008, 00:32
Futbol bu Galatasaray kalan 2 maçıda kaybedebilir. Herkes umutlanırken Fenerbahçe'de kaybedebilir. Yani böyle süprizlere gebe bir oyun futbol. Ama şunu unutuyoruz. Denizli beraberliği sonrası şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de inanmışlık yoktu. O inanç, istek Galatasaray'da vardı ve son haftada şampiyonluğu aldık. Şimdi yine aynı inanç, istek var ve bukez öndeyiz. Bu kısıma dikkat çekmek istiyorum.

M.Scofield
28.Nisan.2008, 00:33
herkez galatasarayın kalan maçlarını düşünyo sanki fenerbahçe 2 maçı şimdiden kazandı

TR.CaPTaiN
28.Nisan.2008, 00:42
Gidip Samandıra'da olay çıkaran skor taraftarlarına yazıklar olsun. Hep destek, tam destek.

M.Scofield
28.Nisan.2008, 00:43
Gidip Samandıra'da olay çıkaran skor taraftarlarına yazıklar olsun. Hep destek, tam destek.
3 hafta öncede bu forumda bizim oyunculara ruhsuz deniliyordu şimdi hepsi aslan oldu , bu işler böyle herhalde

Sekopej
28.Nisan.2008, 00:49
Hakeden kazandı, daha doğrusu daha çok isteyen kazandı. Oynanan oyuna bakarsak Galatasaray doldur boşaltla oynadı sadece istek arzu daha fazlaydı. Daha çok koşunca daha çok mücadele edince de maçın hakimi oldular ve galibiyeti hakettiler.

Maldonado'yu istemediğimi hep yazdım, bu adam ne işe yarar yahu? Yazık Selçuk'a.

Üzülüyor muyum, hayır, futbolcular şampiyonluğu istemiyorsa, maçı kazanmayı istemiyorsa ve çıkıp oynamıyorlarsa ben neden kendimi üzeyim.

Yabancı konusuna hiç girmiyorum, bu oyuncularla Fenerbahçe çeyrek final oynadı, Galatasaray'ın nasıl elendiğini biliyoruz.

Galatasaray çok iyi kenetlendi, daha çok istedi ve kazandı, suç bu maçta bu duruma getirenlerde. Şimdiye kadar şampiyonluğu ilan etmemiz gerekiyordu. Zico da işleyen takımı neden bozar onu da anlamıyorum.

Sonuçta hiçbirşey bitmedi, önümüzde bir örnek var, biz 4-0 kazandığımızda şampiyonluk kutlamaları yapmıştık ama sezon sonunda hüsrana uğradık. Galatasaray da puan kaybedebilir ama Fenerbahçe kalan maçlarını kazanır mı işte o belli değil. Fenerbahçe altın yılını yaşarken sezonu kupasız kapatmak üzere, sezon sonunda Aziz Yıldırım mutlaka sorumluları cezalandırmalı.

Galatasaray'ı tekrar tebrik etmek gerekiyor, şampiyonluk için %90 avantaj sağladılar. Artık tek tesellimiz GS şampiyon olursa ertesi gün Aziz Yıldırım'ın bir dünya yıldızını transfer ederek gündemi değiştirmesi.:D

Oyuncu analizi yapmayacağım hepsi berbattı ama Kezman kendini aştı bu gece, 4-5 pozisyonda adam geçti, şaşırdım gerçekten.:D

ThersoN
28.Nisan.2008, 00:55
Biri Milli takımın kalesi, biri Brezilya milli takımında da oynamış bir defans oyuncusu.. ikisinin de ilk vukuatı değil.. allah sabır versin... Galatasaray'ımıza başarılar...

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 00:55
Nonda tarihe geçti

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği önemli maçın tek golünü atan Galatasaraylı Shabani Nonda, sarı-kırmızılı kulübün tarihine geçti.
Ezeli rakiplerin ligdeki 100. lig maçında, Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye karşı ligdeki 100. golünü atmak Kongolu futbolcu Nonda'ya kısmet oldu.
Maçın 37. dakikasında attığı kritik golle takımını 1-0 galibiyete taşıyan ve şampiyonluk yolunda avantajlı duruma getiren Nonda, aynı zamanda Galatasaray'ın, Fenerbahçe'ye karşı ligdeki 100. golüne imza koydu. Ligde en son 19. haftada yapılan Bursaspor maçında gol atan Nonda, uzun süren suskunluğunun ardından derbide fileleri havalandırarak, bu sezon lig maçlarında 11. golünü kaydetti.

http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

Fıratcan Alçınkaya
28.Nisan.2008, 00:57
Sami Yen'de şampiyonluk şarkıları

Derbi maçta Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek bitime 2 hafta kala liderliğe yükselen Galatasaray'da, maç sonrası futbolcular ve taraftarlar tezahüratlarla galibiyetin sevincini doyasıya yaşadılar.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek, ligin bitimine 2 hafta kala 3 puan farkla liderliğe oturdu ve şampiyonluk yarışında çok büyük avantaj yakaladı.

Galatasaraylı futbolcular maçtan sonra saha içinde çok büyük sevinç yaşadılar.

Sarı-kırmızılı futbolcular, önce kapalı tribünün önüne giderek, buradaki reklam panolarının önüne çıktı ve omuz omuza, taraftarıyla birlikte şarkılar söyleyerek galibiyeti kutladılar. Futbolcular daha sonra tüm tribünleri dolaşarak, taraftarların sevincine ortak oldular.

Bu arada Arda, Ümit ve Sabri, saha ortasına dek gelerek tribünlere '3'lü' çektirdi. Galatasaraylı taraftarlar da 3 puan öne geçmenin verdiği mutlulukla tribünleri ''Şampiyon Cim Bom Bom'' sesleriyle adeta inlettiler. Taraftarlar, uzun süre tribünleri terketmeyerek, tezahüratlarıyla galibiyetin sevincini doyasıya yaşadılar.

ÜMİT KARAN CEZALI

Karşılaşmanın 52. dakikasında sarı kart gören Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, cezalı duruma düştü.

Ümit, takımının Sivasspor ile haftaya deplasmanda yapacağı önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

BAŞKAN POLAT'DAN JEST

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, maçın devre arasında, sarı-kırmızılı kulüpte görev yapmış eski teknik direktörlerin yanına gelerek jest yaptı.

Polat, basın tribünün önünde oturan Karl Heinz Feldkamp ve Gheorghe Hagi'nin yanına gelerek, samimi bir biçimde sohbet etti.

Karşılaşmayı, kulüp eski başkanları Mehmet Cansun ve Faruk Süren de izlediler.

FELDKAMP'IN GÖZLERİ DOLDU

Galatasaray'da, sezonun büyük bir bölümünde takımın teknik patronluğunu yapan Karl Heinz Feldkamp'ın, maçtan sonra gözleri doldu.

Mendiliyle gözlerini silen Alman çalıştırıcı, sevincini yanına gelen eski futbolcusu Okan ve yönetici Haldun Üstünel ile paylaştı.

CEVAT GÜLER 4'TE 4 YAPTI

Galatasaray'ın, Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalmasının ardından, Feldkamp'ın istifasıyla göreve gelen teknik sorumlu Cevat Güler, ligdeki 4 maçın tümünü kazandı.

Gençlerbirliği ve Trabzonspor'u 1-0, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni de 3-0 yenen Güler yönetimindeki Galatasaray, son olarak Fenerbahçe'yi de 1-0 yenerek liderliğe oturdu ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti.

Güler yönetimindeki Galatasaray, yalnızca Fortis Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.

Addolorato
28.Nisan.2008, 00:57
Maldonado fmdeki gibi olsaydı keşke:D vallahi ortasahanız geçilmez olurdu

YusufT
28.Nisan.2008, 01:00
Oyuncu analizi yapmayacağım hepsi berbattı ama Kezman kendini aştı bu gece, 4-5 pozisyonda adam geçti, şaşırdım gerçekten.:D

puahahaha :D

Maldonado gercekten kötü transferdi. ben demistim bunun fizigi yok, teknik idare eder diye.

Fenerbahce hep fizik gücü yüksek olan takimlara karsi oynayamiyor. Alex yine bügün kitlendi ve fenerbahce'yi oynatmadilar.

Samandira olayida güzel birsey degil.

KeremErken
28.Nisan.2008, 01:04
maldonado ruh gibi :D çok fiyasko bir oyuncu çıktı:D Fb Edu yu satmazsa daha başına çok kötü şeyler gelicek :D kezman sekopejin dediği gibi kendini aştı ilk defa 2 3 adam geçti ama hala daha aynı seviyede :D

BeeTLeJuiCe
28.Nisan.2008, 01:06
Bugün bi Kezman süperdi zaten. Hayatının maçını oynadı. Yada o aynı kezmandı takım isteksiz olunca gözümüze o iyi gözüktü. :)

Ah Appiah ahh. Bu maça kadar Maldonado için sabır lazım diyordum ama kimse buna anlatmamışmı bizim derbilerimizi insan 2 kat istekli oynar yahu. 2 atraksiyon yap en azından desinler vaay güzel 1-2 hareket yaptı falan diye.

nerazzuri
28.Nisan.2008, 01:07
Cidden Kezman bugün 3-4 defa adam geçti ve arapas attı :p Şaşırdım :p

Ama kredisi tamamen tükendi sezon sonu takımdan ayrılması kaçınılmaz.
Maldonado ve Edu ile'de kesinlikle yollar ayrılmalı.

TR.CaPTaiN
28.Nisan.2008, 01:07
Bence Edu bugün gayet güzel oynadı, golde suçlu olan Volkan.

BeeTLeJuiCe
28.Nisan.2008, 01:10
Şampiyon olamasakta takımda aksayan şeylerin üzeri kapanmasa. Bu sorunları çözmek için çalışılsa.

nerazzuri
28.Nisan.2008, 01:10
Bence golde suçlu olan 2side. Gerçi Volkan'ın ağazı vardı değilmi. neden bağırmadı acaba?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Şampiyon olamasakta takımda aksayan şeylerin üzeri kapanmasa. Bu sorunları çözmek için çalışılsa.
Msn de bir çok kişiye söyledim.

İnşAllah şampiyon olamayız.

Ki takımda olan bütün yanlışlar ortaya çıksın. Şampiyon olursak bütün hataların üstünün kapanacağını düşünüyorum.

DisCo
28.Nisan.2008, 01:12
Yenilen golde Edu'nun bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Maç içerisinde oyuncular diyalog içinde olmalıdır. Volkan ya çıkmayacaktı yada arkadan bırak bende diyecekti ki bir hata olmasın.

Maldonado'ya gelince çok basit oynuyorsun diye sormuşlardı ve sinirlenmişti. Tamam sen basit oyna ama topu ona atıyorlar orta alanda hareketli olsa bişiler yapsa takım atağa çıkacak basit oyunu yüzünden top ölüyor. Belki yanlış düşünüyorum ama birisi Maldonado'yu çok iyi iyi diyerek Fenerbahçe kakaladı.

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 01:15
Bence Edu bugün gayet güzel oynadı, golde suçlu olan Volkan.

Kaptan a katılıyorum. Edu cok basarılı mudaheleler yaptı..

Sekopej
28.Nisan.2008, 01:20
Edu belki de en iyi olan Fenerbahçe'liydi. Ama nedense hep günah keçisi o oluyor.

İlk yarı bitmek üzere, top Maldonado'da, içeriye doldurmak yerine daha geri pas yapıyor ve devre bitiyor. Ayağına aldığı her topu yana geriye oynuyor, 1-2 kere dikine pas attı, onlar da rakibe gitti.:D

Bir ayrıntı, Maldonado Luxerburgo'nun damadı. Alex ile Luxemburgo'nun arası çok iyi, eğer Zico giderse yerine O gelebilir ve Maldonado'dan hiç kurtulamayız.:D

Neyse bunları sezon sonu konuşuruz. Sabri'yi çok beğendim, belki de seneye Serie A'da izleyeceğiz kendisini.:p

El Barto
28.Nisan.2008, 01:24
Foruma yaklaşık 1,5 yıl oldu üye olalı ve gördüğüm en sakin derbi topiği ve hayati önem taşıyan. Fenerbahçeli arkadaşlar anlayışlı davranıyorlar sanırım. :)

2 takımıda ve forumumuzdaki 2 takım taraftarlarınıda bir Beşiktaşlı olarak tebrk etmek istedim. :)

Biraz alakasız oldu ama konuyu saptırmayın. :)

Sekopej
28.Nisan.2008, 01:26
Evet Emre, çok sakin geçiyor, aman nazar değmesin. Demek ki insanları germeye yönelik mesajlar gelmeyince, herkes oynanan/oynanamayan oyuna bakınca bir sorun olmuyor.

Eğer bu saatten sonra sorun çıkarsa bunun nedeni Emre'nin nazarıdır diyeceğim ve sana futbol bölümünde mesaj yazmayı yasaklayacağım.:D

eXcitinG
28.Nisan.2008, 01:27
AsLında yazacak o kadar çok şey varki az ve öz özetLeyeyim. GaLatasaray kazandı ama ben haLa Şampiyon oLacakLarına inanmıyorum.

Bir diğer durumda şu. Beşiktaş eLeştiriLir iken söyLemiştim bir takım kötü gitmeye başLadığı zaman çıkar herşey ortaya diye. GaLatasaray KaLLi gitmeden önce tam eLeştiriLere maruz kaLıcak, tam yıpratıLacağı dönemde kaLLi yi gönderdi ve takımda ekstradan motivasyon oLdu. Bir ispat içerisine girdiLer ve bu gazLa da gidiyorLar. Keşke başarabiLseLer.

Fenerbahçe ise son dönemLerde geçen hafta hariç hiç iyi oynamıyordu, sorunLar vardı, bazı eksikLikLer vardı ama geLen başarıLar örtbas ediyordu bunu. Bu maçta bir patLama noktası oLdu. Eğer Fenerbahçe hafta ya da puan kaybeder ve bırak ŞampiyonLuğu Uefa ya kaLır ise asıL o zaman bir dünya bomba patLar. Sezon başından beri övdüğümüz adamLar bir bir yoLa koyuLur. Zico ya tekme vuruLur. ( Fenerbahçe yönetimi Zico iLe geçen hafta anLaşması gerekiyordu ama haLa imzaLar atıLmadı. Sezon sonu bekLeniyor çünkü)

Yani çok karışık durumLar. GaLatasaray sonradan izLediğim kadarı iLe haketmis ve kazanmıs. Bu hocasızLık oLayı epey futboLcuLarı motive etmiş havaya sokmuş.

BeeTLeJuiCe
Hakemin maçtaki en önemli hatasını yazıp gideyim. :)

Mehmet Aurelio'nun geri pasında Nonda ilerden döndü topu aldı ve hakem GS'li top attu sanıp ofsaytı verdi. Heralde maçta bundan büyük hata yoktu. :)

PesimiSTyLa
Derbide Galatasaray'a yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe'de, bir grup taraftar tesislere gelerek takım otobüsünü yumruklayıp, bazı futbolcularla dalaştı.

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'a 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında avantajını yitiren Fenerbahçe'de, bir grup taraftar futbolculara tepki gösterdi.
Karşılaşmanın ardından Samandıra Tesisleri'nin önünde toplanan bir grup öfkeli sarı-lacivertli takım taraftarı, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün tesislere girişinden önce tepkilerini dile getirirken, kimi taraftarların takım otobüsünü yumrukladığı görüldü.
Taraftarların, futbolcuların tesislerden özel araçlarıyla çıkışını da bekleyip, kimi futbolcuları protesto ettikleri de gözlendi. Bir grup taraftar, Sırp futbolcu Mateja Kezman'ın arabasına saldırırken, Kezman'a İngilizce ve Türkçe küfürler eden Fenerbahçeliler, daha sonra Kezman'ın arabasına tekme ve yumruk atarak tepki gösterdiler. Sırp golcü, arabasının camını açıp taraftara karşılık vermek istedi, ancak taraftarların öfkesi daha sonra da devam etti. Kezman da sarı-lacivertli taraftarlara Sırpça ve İngilizce küfürler etti. Taraftarlar daha sonra tesislerden çıkan Alex'in arabasına da bira şişesi fırlattılar. Alex, arabasının camını açarak, sarı-lacivertli taraftarlara el kol hareketi yaptı.
Daha sonra tesislerin önüne gelen jandarma ekipleri, tepkili taraftarları uzaklaştırdı.

nerazzuri
28.Nisan.2008, 01:29
ya aslında galatasaray'lılardan gelen bi çok mesaj var ama bu sefer çok sakin davranıyoruz.

bunda Fenerbahçe'nin kötü oynayıp , Galatasaray'ın ise alnının teriyle maçı aldığını bilmek yetiyor zaten. (:

PesimiSTyLa
Hakemin maçtaki en önemli hatasını yazıp gideyim. :)

Mehmet Aurelio'nun geri pasında Nonda ilerden döndü topu aldı ve hakem GS'li top attu sanıp ofsaytı verdi. Heralde maçta bundan büyük hata yoktu. :)

Aynen Musti. Nonda karsı karsıya kalıyordu. Hakem topun Marcodan geldigini görmedi sanırım..

shamur1
Şuan spor programlarında Fenerbahçe adına konuşulan şu.. Fenerbahçe ile oynayan takımlar bugun Galatasaray'ın yaptığı gibi müthiş bir pres ile Fenerbahçe'ye baskı yapınca Fenerbahçe o maçı kazanamıyor. Örneğin bu baskıyı Chelsea'de yapmadı. Hatırlayın Chelsea oyuncuları kaç kez Fenerbahçe defansına ve ortasahasına baskı yaptılar ..Maldonado ya hiç değinmiyorum adam 2-3 metrelik dilimden ayrılmıyor tek yaptığı şey topu geriye atmak .

Foruma yaklaşık 1,5 yıl oldu üye olalı ve gördüğüm en sakin derbi topiği ve hayati önem taşıyan. Fenerbahçeli arkadaşlar anlayışlı davranıyorlar sanırım. :)

2 takımıda ve forumumuzdaki 2 takım taraftarlarınıda bir Beşiktaşlı olarak tebrk etmek istedim. :)

Biraz alakasız oldu ama konuyu saptırmayın. :)

Bence sakin geçmesinin nedeni bu akşam ki maçta hakem hatasının olmamasıydı numaralı arkadaşım :)

Sekopej
28.Nisan.2008, 01:31
Şunlara taraftar demeyelim, içip içip gelmişler olay çıkarıyorlar. Maalesef ki ülkemizde de durum böyle, medeni bir şekilde tepkimizi gösteremiyoruz.

Gerçek Fenerbahçe taraftarı haftaya Saraçoğlu'na gider, takıma desteğini verir. Yensen de yenilsen de kalbimizdesin hep Fenerbahçe.

Hep Destek Tam Destek.

O nedenle bu insanlıktan nasibini almamış kişiler nedeniyle futbolcular da moraliniz bozmak umarım.

Vieri
28.Nisan.2008, 01:33
oyun ve oyuncuların yaptıkları tartışılırsa ve her kişini söylediği saygı çerçevesinde ki düşünceye düzgün yorumlar yapılırsa neden sorun çıksın.

valla maçı kuzenin düğünü nedeniyle izleyemedim.. ama beni maçın atmosferinden ayrı tutmayan sevgilime buradan ayrı bir teşekkür ederim :D

Galatasaray istemiş ve almış maçı, bundan sonraki maçlarınıda aynı disiplin ve istekle kazanıp lig şampiyonluğu ünvanına sahip olmak artık çokta zor değil. Aynı şekilde Fenerbahçe içinde henüz biten birşey yok. Şu 2 hafta dananın kuyruğu kopacak ya hayırlısı...

DisCo
28.Nisan.2008, 01:33
Pozisyonda yanlış karar varda Nonda Fenerbahçe defansının arkasından gelip topu Arda'ya kazandırmıştı yanılmıyorsam ve gollük bir pozisyon yoktu. Top ordan döndü Alex'in kaçırdığı pozisyon oldu. Allah'tan gol olmadı yoksa çok konuşulurdu. Tabi birde Barış'ın elle aldığı top var ve orda Edu'yu geçip atsaydı yine çok konuşulurdu.

RaSenGan
28.Nisan.2008, 01:39
Galatasarayım maçı haketti,istedi ve kazandı..Çok iyi pres yaptık çok iyi kapandık (: Cevat hoca anlıyor bu işten..Alex'e,Deivid'e,Kezman'e,Semih'e adım attırmadık doğru düzgün.Gol kralı,asist kralı birşey yapamadı.Ne biz oynattık ne onlar oynadı.Tebrik ediyorum Galatasaray'ı.İnş.lig sonunda da kupayı alan taraf oluruz..

ThersoN
28.Nisan.2008, 01:39
Hakem çok büyük bir yanlışa imza atmadı, öyle olsaydı forum daha gergin olurdu :), yoksa burdaki taraftarlar her zaman anlayışlı.

shamur1
28.Nisan.2008, 01:42
Zamanında Beşiktaş - Galatasaray şampiyonluk maçında kaleci Fevzi de yine hatalı bir gol yemişti ve şampiyonluk gitmişti..

Jesus_FB
28.Nisan.2008, 01:47
Derbide Galatasaray'a yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe'de, bir grup taraftar tesislere gelerek takım otobüsünü yumruklayıp, bazı futbolcularla dalaştı.

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'a 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında avantajını yitiren Fenerbahçe'de, bir grup taraftar futbolculara tepki gösterdi.
Karşılaşmanın ardından Samandıra Tesisleri'nin önünde toplanan bir grup öfkeli sarı-lacivertli takım taraftarı, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün tesislere girişinden önce tepkilerini dile getirirken, kimi taraftarların takım otobüsünü yumrukladığı görüldü.
Taraftarların, futbolcuların tesislerden özel araçlarıyla çıkışını da bekleyip, kimi futbolcuları protesto ettikleri de gözlendi. Bir grup taraftar, Sırp futbolcu Mateja Kezman'ın arabasına saldırırken, Kezman'a İngilizce ve Türkçe küfürler eden Fenerbahçeliler, daha sonra Kezman'ın arabasına tekme ve yumruk atarak tepki gösterdiler. Sırp golcü, arabasının camını açıp taraftara karşılık vermek istedi, ancak taraftarların öfkesi daha sonra da devam etti. Kezman da sarı-lacivertli taraftarlara Sırpça ve İngilizce küfürler etti. Taraftarlar daha sonra tesislerden çıkan Alex'in arabasına da bira şişesi fırlattılar. Alex, arabasının camını açarak, sarı-lacivertli taraftarlara el kol hareketi yaptı.
Daha sonra tesislerin önüne gelen jandarma ekipleri, tepkili taraftarları uzaklaştırdı.

Bu haberin kaynağı nedir acaba?

eXcitinG
28.Nisan.2008, 01:48
VoLkan kariyerini bir Gs derbisinde parLatmıştı. Şimdi çöküşü de bir Gs derbisinden sonra oLursa tam trajedi oLur.

Jesus_FB
28.Nisan.2008, 01:49
VoLkan kariyerini bir Gs derbisinde parLatmıştı. Şimdi çöküşü de bir Gs derbisinden sonra oLursa tam trajedi oLur.

Çöküş falan olmaz Hayrettincim abartmayın bu kadar

RaSenGan
28.Nisan.2008, 01:50

6 Pas'tada konuşuyorlardı.Doğru bir olaymış.Alex'in arabaya bira şişesi fırlatmışlar,Kezman'la bir taraftar küfürleşmiş falan.

ibo
28.Nisan.2008, 01:51

http://www.sporx.com/futbol/superlig/108600/

şimdi burada denk geldi bana da...

eXcitinG
28.Nisan.2008, 01:51
Yok tarıkcım oLur mu oLur. Adam kendini suçLar, şampiyonLuk gitti diye, destek göremezse arkadaşLarından. VoLkan sende biLiyorsun çok duygusaL bir insan. Yoksa ben merakLı değiLim o duruma düşmesine. Avrupa Şampiyonası var onu düşünürüm. Ama oLabiLecek bir şey yani :)

Jesus_FB
28.Nisan.2008, 01:52
6 Pas'tada konuşuyorlardı.Doğru bir olaymış.Alex'in arabaya bira şişesi fırlatmışlar,Kezman'la bir taraftar küfürleşmiş falan.

Olay'ın doğru olduğunu biliyorum maratonda görüntüeride gördüm ama arkadaş nerden alıntı yaptıysa sondaki cümle çarpıtılmış Alex'in taraftara karşı el kol hareketi falan yaptığını yazmış ama yalan görüntüleri gördüm yok öyle birşey.

Oraya giden ezik beyinsizler içinde diyecek söz bulamıyorum maçtan çok olan bu olaya sinirlendim hatta çıldırdım diyebilirim oraya gidipte bu tepkileri gösterenlerin yatacak yerleri yok!

Sheriff
28.Nisan.2008, 01:55
Tebrikler GS yendi, iyi oynadı ve kazandı, söyleyecek birşey bulamıyorum..

eXcitinG
PravokatörLerde oLabiLir. Fenerbahçe iLe aLakası oLmayan. Sırf oLay oLsun, gündem oLsun diye uğraşan LafukLarda oLabiLir.

Jesus_FB
Yok tarıkcım oLur mu oLur. Adam kendini suçLar, şampiyonLuk gitti diye, destek göremezse arkadaşLarından. VoLkan sende biLiyorsun çok duygusaL bir insan. Yoksa ben merakLı değiLim o duruma düşmesine. Avrupa Şampiyonası var onu düşünürüm. Ama oLabiLecek bir şey yani :)

Şampiyonluk onun yüzünden gitmedi kimse ona böyle düşündürtmez bence. Adam geçen seneki olaylardan sonra gelip bu sene performansının zirvesine çıktı hatırlasana geçen seneki baskıyı adama jöle bile götürdüler. Bence yaptığı anlık bir hataydı ve maça tam motive değildi daha maçın başındaki surat ifadesinden anlaşılıyordu. Tekrar toparlayacaktır.

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 02:00
http://www.ntvspor.net/pages/23127.asp

Buyrun kaynak ...

Jesus_FB
28.Nisan.2008, 02:16
http://www.ntvspor.net/pages/23127.asp

Buyrun kaynak ...

QTM diyorum başka bir şey demiyorum :) bu olayı bile çarpıtmışlar

nerazzuri
28.Nisan.2008, 02:21
QTM diyorum başka bir şey demiyorum :) bu olayı bile çarpıtmışlar
QTM nedemek oluyor (: ?

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 02:40
Samandıra yı şimdi izledim verkacta, hoş olmaayan durumlar. Hem maglubiyet için aglıyor taraftarlar hem de otobuslerı fln yumrukluyorlar .

Jesus_FB
28.Nisan.2008, 03:19
Samandıra yı şimdi izledim verkacta, hoş olmaayan durumlar. Hem maglubiyet için aglıyor taraftarlar hem de otobuslerı fln yumrukluyorlar .

Şunalara taraftar demeyin lütfen. Bizlere ayıp oluyor

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 03:28
Bu arada Fatih Terim olayı doğruymuş.. Yalnız bu GS kulübünün ayıbı degil. GS Kulübü Hagi, kalli vs bunlara ayırdıgı yere Fatih Terim i de davet etmiş, Terim Belki tepki olur vs diye ne için oldugu bilinmez bunu kabul etmemiş, Herzaman oldugu gibi TFF nin elinde olan Protokol tribununde macı izlemeye gitmiş. Orada da baska milletekiline yer verilmiş, Fatiih hoca da diger gösterilen yerden görüş acıısı olmadıgı için staddan ayrılmış.

Bu GS nin ayıbı degil. Protokol tribununde kimin nerede oturacagını Kulüp belirlemiyormuş, TFF belirliiyorumuş...

aysem
28.Nisan.2008, 03:32
hak eden taraf bizdik ve kazandık şansızlığımıza kırdığımıza inanıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bu arada Fatih Terim olayı doğruymuş.. Yalnız bu GS kulübünün ayıbı degil. GS Kulübü Hagi, kalli vs bunlara ayırdıgı yere Fatih Terim i de davet etmiş, Terim Belki tepki olur vs diye ne için oldugu bilinmez bunu kabul etmemiş, Herzaman oldugu gibi TFF nin elinde olan Protokol tribununde macı izlemeye gitmiş. Orada da baska milletekiline yer verilmiş, Fatiih hoca da diger gösterilen yerden görüş acıısı olmadıgı için staddan ayrılmış.

Bu GS nin ayıbı degil. Protokol tribununde kimin nerede oturacagını Kulüp belirlemiyormuş, TFF belirliiyorumuş...

aynen öyle galatasaray ile alakası yok bazı arkadaşlar galatasaraya suç bulacağına tff ile irtibata geçsinler

Bordo61Mavi
28.Nisan.2008, 03:51
Az once macin ozetini izledim ve bi kac haber okudum.

Kezman icin uzuldum gercekten kendini bilmez taraftarlar hepsi, boylelerini stadlara veya tesislerin yanina yaklastirmicaksin.

Galatasaray yi tebrik ederim, haftaya Fenerden zor bi rakip Sivas var.

Sampiyon Fener olur demistim, ama demeki hak etmiyolar

Wesley Sneijder
28.Nisan.2008, 08:02
Tebrikler GS yendi, iyi oynadı ve kazandı, söyleyecek birşey bulamıyorum..
Yoruma gerek kalmadı...

extensor
28.Nisan.2008, 08:57
(: Cevat hoca anlıyor bu işten....

son 20 dk 5 li savunmaya dönüp baskıyı durup dururken üzerine alınca galatasray serseri bir gol yeseydi görürdüm ben o zaman cevat hocayı
(şans) lincoln sakatlanmasaydı daha şanssız olabilirdi

EreN
28.Nisan.2008, 09:32
QTM nedemek oluyor (: ?

Pierre Van Hooijdonk'un sözüyle; Quality Turkish Media.

EreN
28.Nisan.2008, 09:36
bugün tekrarını izledim ve golde ümit ofsaytta fakat nonda değil.
Bu arada avrupadaki baraşıdan mıdır nedir fenerlilerde bi doygunluk görüyorum, çokta üzülen yok

Varonil
28.Nisan.2008, 09:39
3-5 kendini bilmez gelip olay çıkartmış Samandıra'da.Bunlar kesinlikle Fenerbahçe taraftarı değildir,olamaz da..

Gerçek taraftar takımının iyi gününde de kötü gününde de yanında olandır ;) Gerçek Fenerbahçe taraftarı haftaya Gençlerbirliği maçında takımını yalnız bırakmayacak olandır ;;)

Kezman'a çok üzüldüm,dün Fenerbahçe'nin en iyilerindendi maç sonu kendini bilmez birinin sözlü tacizine uğramış.Umarım bu olay futbolcularımızın moralini bozmaz ;)

Emurafu
28.Nisan.2008, 09:42
oha artık gs defansı son 8 lig maçında 1 gol yemişiz:n:Kalli gittiginden beri gol yemedik...Fatih hoca eger su emre'yi milli takıma almassa yuh yani;)..Servet-Emre uyumu çok güzel..Büyük ihtimal Aykutta milli takıma alınacaktır..

Burdan ligtv'yi kınıyorum:mad:..Yahu adamlar hiçbir güzellikleri göstermediler...Koreagrafinin yapılmış halini bile göremedik..

Maç hakkında çok fazla konusmaya gerek yok..Bütün Aslanlarımızı tebrik ediyorum..

Yanlız sabri lütfen sen korner kullanma:mad:

Hakem bir çok sarı kartı es gecti..Son 15 dakika oyuncularımız baya darbe aldı..Maçı izlerken bu kadarda olurmu dedik..

Bu arada maldonado stopermi???..Yahu bakıyorum her topu geride o alıyor..Edu'dan bile geride..Top alıyor tık diye yanındakine pas veriyor..Üstelik çok agır gördüm onu..Selcuk'a büyük ayıp oluyor bence...Sırf bu yüzden aurellio bile fazla etkili olamıyor..Kim kusura bakmasın ama gecenseneki inamoto'dan bir farkı yok:;)

Ilhan
28.Nisan.2008, 10:13
Emrahcığım maçta Galatasaray yanlış hatırlamıyorsam tam 27 faul yapmış, bari bunu deme:) Bu kadar faule en az 6 sarı kart, tahminince 1 de kırmızı kart olmalıydı. Hakem yumuşak bir hakem, tamam kabul ancak bir derbiyi izliyorsan futbol izliyorsun demektir. Faul değil.

World Hollow o1
28.Nisan.2008, 11:41
Fenerbahçe ikinci yarı istediği oyunu oynadı ama hiç bir sonuç bulamadı.

Artist Semih Şentürk girdi top kayıpları, foullerdi derken nereden baksan 10 tane hata yaptı..

Maldonado hayatımda Fenerbahceye gelen 2. kötü transfer bir Simao mu ne vardı o herif birde bu ikiside orta saha adamda hiç bir çacık yok..

İki takımada gelecek 2 maçta kolay gelsin iki takımında 1'er çok zor maçı var ALLAH kolaylık versin...

Gönlüm Sivasspor'un şampiyon olmasından yana..

TR.CaPTaiN
28.Nisan.2008, 11:42
Samandıra'daki olayları izledim, aşırı sinirlendim. Batman'in arabasının kapısını açıp '' sen futbolcu musun ? '' diyorlar adam kaçıyor tekrar yakalamaya çalışıyorlar. Şu şerefsizlerin inadına haftaya futbolcular teker teker tribünlere çağırılır umarım..

Addolorato
28.Nisan.2008, 11:44
Samandıra'daki olayları izledim, aşırı sinirlendim. Batman'in arabasının kapısını açıp '' sen futbolcu musun ? '' diyorlar adam kaçıyor tekrar yakalamaya çalışıyorlar. Şu şerefsizlerin inadına haftaya futbolcular teker teker tribünlere çağırılır umarım..

evet ya bende maratonda izledim İyiki o adamlardan birinin elinde bıçak yoktu sapladığını düşünün bir daha hangi futbolcuyu türkiyeye getirebilirsiniz umarım o yapanlara gerekli ders verilir

Emurafu
28.Nisan.2008, 11:47
http://img209.imageshack.us/img209/8641/dsc01045sc0.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2008/4/27Galatasaray_1_Fenerbahce_0_(27.04.2008)/35.jpg

Street Fighter'dan KEN Sarı Kırmızı elbisesiyle Sarı Lacivertli CHUN LEE'ye Adu Ket Atıyor.

Yukarda Enerji Çubuklarına bakarsak Chun Lee'nin ki dolmuş ve K.O yani KNOCK OUT (Nakavt) olmuş.

Yeşil renk dövüşün futbol sahasında oldugunu gösteriyor..

Ligtv yüzünden hiçbirsey göremedik..Reklam gördük bol bol;)...Karoagrafi ekibi yine çok iyi düsünmüş..
Keske Lee ve Ken birbirine biraz daha yakın olsalardı iyi olurdu..Bu arada yagmu yüzünden bazı kartonlar zarar görmüş...

asatilla
28.Nisan.2008, 13:59
Galatasaray %100 hak ettiği bir galibiyet aldı.

Fenerbahçe inanılmaz kötü bir performans gösterdi.90 dk.boyunca neredeyse pozisyon bulamadık.

Maldonado takımın en kötüsüydü.Ayağına gelen topu nasıl değerlendireceğini ne yapacağını bilemdi.Semih ikinci yarı oyuna girdiğinde sanki ilk defa top oynuyormuş gibi bir hali vardı.

Kezman'a gerçekten ayıp olmuş,bence Fenerbahçe'nin en iyisiydi.

Gelelim gole;Edu bu maç kendi kalesine gol atmadı fakat;asist verdi.Böyle bir hata nasıl yapılıyor,hele böyle bir maçta doğrusu aklım almıyor.

Son olarak Zico bence bu maçın kaybedilmesinin en önemli nedenlerinde birİydi.Yanlış oyuncu seçimi ile yine yaptı yapacağını.

Galatasaray Spor Klübü'nü ve Galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum.

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 14:15
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan yılın maçında 90 dakika nefesleri kesti. Şampiyonluğun kaderini büyük ölçüde belirleyecek maçtan sarı-kırmızılılar Nonda'nın attığı golle galibiyete uzandı ve liderlik koltuğunu ezeli rakibi Fenerbahçe'den devraldı. Dün akşam Ali Sami Yen'in çimlerinde müthiş bir mücadele yaşandı, işte şimdi sizi dün akşamı özetleyen birbirinden güzel fotoğraflarla başbaşa bırakıyoruz...
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_c79cdf3373427a2241ca6c2c448e45f2.jpg

Ali Sami Yen Stadı'nda hareket öğlen saatlerinde başladı. Şampiyonluk yolundaki bu zorlu dönemeçte sarı-kırmızılı taraftarlar Sami Yen'i adete bir karnaval yerine çevirdiler. Alınan galibiyette takımlarına verdikleri büyük desteğin payı şüphesiz büyüktü.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_f2e1bb670c9c29c1948ab546b4bef9a8.jpg
Sahaya çıkan ilk takım Galatasaray'dı. Galatasaraylı oyuncuların çimlere basmasıyla Ali Sami Yen'de hava ısınmaya başladı. http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_6a518bf002b326c4116d4d45d9dd9c45.jpg

Galatasaray'ın ardından konuk ekip Fenerbahçe'de sahadaki yerini aldı.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_624b2851b3a7af2031e6d6defa7d01fc.jpg
Derbi maçta sarı-kırmızılı tribünlerden, ezeli rakiplerine göndermeler de eksik olmadı. http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_be1f829fbd01a5e7b5754422cb439750.jpg

Galatasaray yönetimi bir dönem sarı-kırmızılı takımı çalıştırmış teknik adamlarını bu önemli maça davet ederek birlik ve beraberlik duygusunu ön plana çıkardı.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_5baeb1a6f1d399eb2358055220c6cdfa.jpg
Ve ardından müthiş mücadele başladı... Galatasaray maça çok hızlı başladı ve ilk dakikadan itibaren gol için Fenerbahçe kalesine yüklendi. Tüm sarı-kırmızılı oyuncular iki kişilik koşuyor, Fenerbahçeli oyuncuların rahat topla oynamasına izin vermiyordu ve aradıkları golü de Edu ve Volkan'ın hatası sonucunda buldular.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_0ccba44944755826a1e8b2427e37c0aa.jpg
Dün gecenin kahramanı olan Nonda, attığı golden sonra sevincini ilk olarak Galatasaray'ın artık simgelerinden biri haline gelen amigosu Sezgin ile kutladı. Sezgin'in ve Nonda'nın sevinci objektiflere böyle yansıdı.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_5956c09a9a1fa48d9095b97c28d4d4a4.jpg
Sezgin'in ardından Nonda'yı kutlayan isim forvetteki partneri Ümit Karan'dı. Nonda ve Ümit ortaya koydukları futbolla Fenerbahçe savunmasını çok zorladılar. Görevlerini fazlasıyla yapan golcü oyuncular maçın ikinci yarısında gönül rahatlığıyla yerlerini yedek kulübesindeki arkadaşlarına bıraktılar.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_8b0f5c4793cba1301178da14487d2c4c.jpg
Derbi maçın en rahat isimlerinden biri Galatasaray'ın kalecisi Aykut'tu. Tam 516 dakikadır kalesini gole kapatan başarılı file bekçisi, Nonda'nın attığı golden sonra sevincini tribünlerle paylaştı.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_e55ed74bfab38bbc67eb6a7cacfd35d8.jpg
Fenerbahçe'nin geliştirdiği nadir ataklardan biri. Bu ataklarda Galatasaray savunması ve kalecisi Aykut, sarı-lacivertli oyunculara gol şansı vermedi.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_b71613ae58e4e69941e48676010373d2.jpg
Galatasaray'ın bu sezon yaptığı en yerinde transferlerden olan Emre Güngör adeta kırk yıllık Galatasaraylı gibi. Ara transferde geldiği sarı-kırmızılı takımda Song gibi önemli bir ismin yokluğunu hiç aratmadı. Fenerbahçe'nin Sırp forveti Kezman'ı tutan Emre, golcü oyuncuyu sahadan sildi.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_3b46a95ac738b60957ae019cd1c53b87.jpg
Derbilerin hakemi olan Fırat Aydınus, Galatasaray - Fenerbahçe derbisini neredeyse kusursuz yönetti. Sahadaki hakim tavrını oyuncularına da kabul ettiren Aydınus, yerinde kararları ile maçın ardından hakemin konuşulmasına izin vermedi.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_2ba7061c7049c392d9d9c5c983fcab6d.jpg
Sarı-lacivertli takımın nöbetçi golcüsü Semih bu sezon sonradan girdiği bir çok maçı takımı lehine çevirerek önemli puanlar kazandırdı ancak Galatasaray karşısında istediği pozisyonlara giremedi. Kezman ile Semih gecenin etkisi isimlerindendi.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_70cec211603e481e1e48ed03a2d36141.jpg
Mehmet Topal, Alex'i kilitler mi? sorumuz derbinin de en can alıcı eşleşmelerinden birini işaret ediyordu. Mehmet fiziki üstünlüğü ile Alex'in oyun kurmasına izin vermedi.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_ed493b5215344614d4c3947f810448d4.jpg
Ve maçın son düdüğüyle birlikte, bir tarafta sevinç, diğer tarafta da hüzün...
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_241d0ff28a60689a6d343859aa3a91ae.jpg
Derbi maçın ardından Galatasaraylı oyuncular haklı bir sevinç yaşadılar...
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_07f4de52db6c9c75c43227abfe8b9e30.jpg
Lincoln'ün yokluğunda sarı-kırmızılı taraftarların en güvendiği isim olan Arda genç yaşına rağmen takımını bu sezon sırtlayan isimlerin başında geldi.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_e15471196ff096b54cc4d56909ff21ad.jpg
Feldkamp'ın gidişin ardından takımın başına geçen ve yerinde kararlarıyla yönetimin ve taraftarların güvenini kazanan Cevat Güler, Galatasaray şampiyon olursa şüphesiz en büyük pay sahiplerinden biri olacak.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_e80d7e2b239edbbd1c57c442c99ed962.jpg
Zico ne yaptıysa takımını hareketlendirmeyi başaramadı. Semih'i de oyuna alarak çift forvete dönen Brezilyalı teknik adam, mağlubiyeti engelleyemedi.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_bb4b8c83307183a97b00dbe77ddfba52.jpg
Galatasaray'ın yeni başkanı ve eski başkanları Fenerbahçe galibeyetinin ardından yüzlerinden sevinç okunuyordu.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_4d24306f3111cf485791f2662f7c11e0.jpg
Galatasaray coşkusu sokaklara taştı...
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5756/B_d6f074cc43fec05b1e1b475c139af2a4.jpg
Galatasaray'ın galibiyet sevinci Ali Sami Yen ile sınırlı kalmadı. Florya'da da takımlarını yalnız bırakmayan sarı-kırmızılı taraftarlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar zaferlerini kutladılar...

http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com

YusufT
28.Nisan.2008, 14:28
Takim suan cok iyi isliyor, hemde takim olarak.
1.Aykut harika oynuyor
2.Defans uyumu cok iyi. Sabride akillanmis gibi.
3. Ortasaha cok calisiyor, Ayhan köprü oyuncu olmus.
4.Forvetlet..Hepsi kaliteli ve caliskan. Ümit Karan bile daha nerelere geliyor, top cikartiyor, kanatlara gidiyor.

Resimler harika bu arada, koreagrafide süper. Bu arada Song'da dün iyi hamleler yapti bravo :)

Sabri'yi Sampdoria ve Fiorentina 2.kez izlemeye gelmis. Olumlu rapor verildigi söyleniyor.

Jesus_FB
28.Nisan.2008, 14:33
http://img209.imageshack.us/img209/8641/dsc01045sc0.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2008/4/27Galatasaray_1_Fenerbahce_0_(27.04.2008)/35.jpg

Street Fighter'dan KEN Sarı Kırmızı elbisesiyle Sarı Lacivertli CHUN LEE'ye Adu Ket Atıyor.

Yukarda Enerji Çubuklarına bakarsak Chun Lee'nin ki dolmuş ve K.O yani KNOCK OUT (Nakavt) olmuş.

Yeşil renk dövüşün futbol sahasında oldugunu gösteriyor..

Ligtv yüzünden hiçbirsey göremedik..Reklam gördük bol bol;)...Karoagrafi ekibi yine çok iyi düsünmüş..
Keske Lee ve Ken birbirine biraz daha yakın olsalardı iyi olurdu..Bu arada yagmu yüzünden bazı kartonlar zarar görmüş...

Herzaman kareografiyi hazırlayan grup olan KARŞI UA'nın işi başkalarına bıraktığı çok belli oluyor senin açıklamaların olmasa ne olduğunu anlamayacaktım bile bence çok başarısız bir uygulama olmuş.

a.arıcı-11
28.Nisan.2008, 14:38
Galatasarayı tebrik etmek gerekiyor,iyi pres yaptılar ne pozisyon buldular ne pozisyon verdiler ve Volkanın yaptığı hatayla gölü attılar.Zaten futbol hata oyunudur az hata yapan kazanır.

Bu saatten sonra Galatasaray şampiyonluğu bırakmaz ve gelecek hafta Sivas maçından farklı skorla bile çıkabliir.

O Samandıraya giden kendini bilmezler Kezman'a saldırmış görende Kezman boş kalelere gol kaçırmış kendi kalesine atmış takımı yakmış diyecek.

Hiç bir zaman şu takımda Deniz bile daha iyi diyeceğim aklıma gelmezdi ama sağolsun Maldonado bunu bana dedirtti.Umarım bu yıl giderde Appiah geri döner.

Denizli maçından sonrada formamı gururla giyip sokaklarda dolaştım bugünde yani özetle;
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz:FENERBAHÇE

deniz.91
28.Nisan.2008, 14:44
Gerçekten galatasaray hekederk kazandı 3 puanı sahay inanrak çıktılar ve sonucnuda aldılar tebrik ederim

YusufT
28.Nisan.2008, 14:59
Alex'ede laf edilmis? dogrumu bu? Adam daha ne yapsin? Fenerbahce'yi SL'de Ceyrek finale tasiyor dahada begenmiyorlar...

eXcitinG
28.Nisan.2008, 15:01
Provakatör bunLar. Ben inanmıyorum Fenerbahçe nin kendi taraftarı bu tarz oLayLar da buLunsun. Tamamen başka oLayLar.

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 15:02
Provakatör bunLar. Ben inanmıyorum Fenerbahçe nin kendi taraftarı bu tarz oLayLar da buLunsun. Tamamen başka oLayLar.

Ne tür peki abi ? Biraz bilgi versen ?

Jesus_FB
28.Nisan.2008, 15:05

Zaten dün gece oraya giden serserilerin bir kaç tanesinin resmi Fenerbahçe taraftar forumlarında paylaşıldı herkes lanet ediyor hepsine. Ben başta olmak üzere bir çok fenerli bu olaylar yüzünde maçı unuttu

Sekopej
28.Nisan.2008, 15:13
Bu arada avrupadaki baraşıdan mıdır nedir fenerlilerde bi doygunluk görüyorum, çokta üzülen yok

Çeyrek Finale çıkalım lig 2.liği bile yeter diyorduk aylar önce. Belki şampiyon olamayacağız ama bu sezon Fenerbahçe'nin en başarılı olduğu sezonlardan biri olarak tarihe geçecek. Bu ligde nasılsa şampiyon 3 takımdan biri olacak, bu sene Galatasaray olur seneye belki biz. Avrupada devamlılığı sağlarsak bu bizleri daha çok keyiflendirir.

Ben en azından öyle düşünüyorum, Denizli'de kaçırılan şampiyonlukta hepimiz şok olmuştuk, çok üzülmüştük ama bu sefer öyle olmadı. Evet üzüntü var ama bu sezon bu takım bize çok mutluluklar yaşattı, bu nedenle şampiyonluk gitse de onlara çok kızamıyorum. Tek kızdığım nokta, daha iyi oyun oynayabileceklerini geçmişte göstermelerine rağmen bu maçta oynayamamaları.

Ve gerçek taraftar, basın sadece oraya gelip olay çıkaranları gösteriyor, peki bu olay duyulduktan sonra gelenleri neden göstermiyor. 1-2 yerde gördüm sadece, "Siz bizden değilsiniz!" diye pankart hazırlayıp gelmişler gerçek taraftarlar ve olay çıkaranları oradan uzaklaştırmışlar.

Kötü oynadıkları için elbette kızacağız, tepkimizi göstereceğiz ama böyle değil, Gençlerbirliği maçında tüm takım tek tek tribüne çağrılır ve gönülleri alınır. Şampiyonluk gitse de biz bu takımı seviyoruz. Chelse maçında, Sevilla maçlarında bize mutluluk yaşatanlar da onlardı.

Yensen de yenilsen de kalbimizdesin hep Fenerbahçe. Bu sezon gelmeyecek bir şampiyonluk takımda aksıyan birçok yanın düzelmesi için avantaj olabilir. Ama bu saatten sonra bir şampiyonluk gelirse bu takımdan Maldonado bile gönderilmez.

Onurap
28.Nisan.2008, 15:16
Yendiğimiz için mutluyum iyi futboldan önce çok iyi bir mücadele ettiğimiz bir gerçek..Avantaşı ele geçirdik umarım şampiyon oluruz..Sivas zor maç deniliyor fakat sivas büyük maçlarda inanılmaz kötü oynuyor bir fener maçı bir beşiktaş maçı olsun..Zaten bu gazla yenemeyeceğimiz takım yok :)

BeeTLeJuiCe
28.Nisan.2008, 15:17

Gol pozisyonuna bende bir kaç defa baktım ama ofsayt değil gibi geldi bana. Top ayaktan çıkarken Edu biraz daha geride gibiydi sanki yada tam hizada.

eXcitinG
28.Nisan.2008, 15:21
Ne tür oLayLar derken her takımın kendi içerisinde takımını destekLeyen ama taraftar iLkesine sığmayan insanLarı vardır. Bu adamLarda onLardan meseLa. Yani adamLar tamam Fenerbahçe taraftarı ama sırf oLay adamLar. OrtaLık buLandırıcı, oLay yaratıcı tipLer. İşLeri bu. Bu adamLar böyLe zamanLarda ortaya çıkarLar. Bütün takımLarda mevcut zaten.

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 15:23
Ne tür oLayLar derken her takımın kendi içerisinde takımını destekLeyen ama taraftar iLkesine sığmayan insanLarı vardır. Bu adamLarda onLardan meseLa. Yani adamLar tamam Fenerbahçe taraftarı ama sırf oLay adamLar. OrtaLık buLandırıcı, oLay yaratıcı tipLer. İşLeri bu. Bu adamLar böyLe zamanLarda ortaya çıkarLar. Bütün takımLarda mevcut zaten.

Anladım abi sagol (:

Golde ofsayt yok tertemiz gol... Pas atıldıgında Nonda fb li futbolcunun gerisinde. Ümit ofsatta; fakat Ümit'in topa hamle yapma girişimi olmadıgından ofsayt degil ve gol...

YusufT
28.Nisan.2008, 15:40
Süperadam Servet :D

http://img209.imageshack.us/img209/9116/be13483c450f9e5a7b2b739sg0.jpg

Dövüs Sanatlari ilede ilgileniyor galiba :D

anilton
28.Nisan.2008, 15:42
Süperadam Servet :D

http://img209.imageshack.us/img209/9116/be13483c450f9e5a7b2b739sg0.jpg

Dövüs Sanatlari ilede ilgileniyor galiba :D

Bir futbolcu bu kadar mı geliştirir kendisini...

Koşamayan Servet şimdi uçuyor,helal olsun...:)

Oghuse
28.Nisan.2008, 15:45
O nasıl bir vuruştur anlayabilmiş değilim.. :n: Herhalde Aurelio'da anlayamamış.. :D

Fıratcan Alçınkaya
28.Nisan.2008, 15:51
FB çıtayı çok yükseltti kadro olarak GS nin 5katı deniyordu ama son 3senede 2kez kaptırdılar şampiyonluğu bu seneyide sayıyorum...

Bu kadar üstünlük ile FB Lyon gibi bir şey olması lazım ama nedense domine edemedi ligi...

Kağıt üzerinde hiç bir şey ifade etmiyor çıkıp sahada oynayacaksın kazanacaksın...

Zico kurulu takımda kendi kendine seçim yapmaya zorlandı... Wederson-U.ßoral'ı Deivid ile bozdu Deivid'i Kazım ile Selçuk'u Maldonado ile... Kezman problemleri zaten FB de sorunlar vardı ama Avrupadaki başarı ile bunların üstü hafif örtülü kaldı ve dün gece su yüzüne çıktı doğru dürüst atağı yok FB'nin...
Volkan'da sakatken yemiş galiba golü o da başka bir ilginçlik...

Ne yalan sölim GS yi sevmem ama FB li bazı yorumcuların susması için GS nin kazanmasını istiyordum çok da güzel oldu dün gece ağlıcakti bazıları nerdeyse...
Tebrikler Galatasaray tüm zorluklara rağmen ( arada bir hakem kıyaklarıda oldu :D ) buraya kadar geldi...

DisCo
28.Nisan.2008, 15:54
Kezman'a yapılanları izledim. Gerçekten üzüldüm. Yorumlama gereği bile duymuyorum.

Oghuse
28.Nisan.2008, 15:57
http://www.youtube.com/watch?v=GCEE08uBDeo

DisCo
28.Nisan.2008, 15:59
Çin'de bile strese soktu!

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği dev derbi Çin'de de yankılandı...

Başkent Pekin'deki bir grup Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftar yerel saatle 00.00'da başlayan maçı izlemek için bir araya geldi.

İnternetten izleyebildikleri maçı, projektörle aydınlatılan dev ekranda takip eden gurbetçi taraftarlar, maçın başından beri heyecan yaşadı. Maçta 37. dakikada kaleci Volkan ve Edu'nun büyük hatasında Nonda'nın golü atmasıyla, Galatasaraylı taraftarlar büyük sevinç duydular.

Maçın ikinci yarısında da Fenerbahçe'nin pasif futbolu ve istenilen oyunu ortaya koyamaması Fenerbahçeli taraftarları sinirlendirdi. Maçın son dakikalarında bekledikleri golü göremeyen Fenerli taraftar büyük üzüntü duydu.

Galatasaraylı taraftarlar ise hakemin son düdüğü çalmasıyla birlikte galibiyeti, Çin'den binlerce kilometre uzaklıktaki Türk yakınlarına kısa mesaj atarak kutladı.

Sabah

UEFA'nın derbi yorumu!

G.Saray'ın F.Bahçe'yi 1-0 yenerek ligin zirvesine yerleştiği maç UEFA'da geniş yer buldu.

"Sinirlerin savaşında, Shabani Nonda'nın 37. dakikada kaydettiği gol sayesinde Galatasaray Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek Turkcell Süper Lig'in zirvesine yerleşti" girişiyle verilen derbi haberi, İstanbul'dan Türker Tozar imzasıyla UEFA'da geniş yer buldu ve "Nonda Galatasary'ı öne geçirdi" başlığı atıldı.

DRAM YÜKLÜ MAÇ

"Maça eşit puanlarla çıkan İstanbul komşuları her zaman olduğu gibi Ali Sami Yen'de dram yüklü bir derbi oynadı. Ev sahibi maçtan önce Lincoln'den gelen sakatlık haberi ile yıkışmış ama Ümit Karan'ın maça çıkacak durumda olduğunun haber verilnesi moralleri yerine getirmişti. Maça kadar favori olarak görülen taraf F.Bahçe oldu ama G.Saray'ın erken kurduğu baskı ve Karan'ın bir şutunun direkten dönmesi tahminleri değiştirdi."

ZICO'DAN DEĞİŞİKLİK

"Sağ bek Sabri Sarıoğlu ev sahibi oldukları maçta çok yüksek bir performans ortaya koyarken, Galatasaray'ın çabaları ilk yarının tamamlanmasına 8 dakika kala meyvesini verdi. Kaleci Volkan ile Brezilyalı defans oyuncusu Edu arasındaki anlaşmazlıktan doğan fırsatı yakalayan Nonda bir anda önünde bulunduğu topu boş kaleye kafayla yolladı. Nonda sadece golü bulan isim olmadı. Aynı zamanda konuk ekip Zico'nun da değişiklik yapmasını sağladı. Zico maça denge geritmek için golcü Semih Şentürk ve sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson'u maça dahil etti ama bu destek golü bulmaları için yeterli olmadı."

FAVORİ DEĞİŞTİ

"Galatasaray bu galibiyetle, ligin tamamlanmasına 2 hafta kala Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 3 puan önünde zirvede yer alıyor. Bu da Galatasaray'ı en son 2005-06'da kazandıkları şampiyonluktan beri ilk kez bu denli favori yapıyor."

Habertürk

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 15:59
Yanlış anlamadıysam FB li taraftar Kezman a "Are you big Player?" diyor.

Nedvedmania
28.Nisan.2008, 16:05
Herzaman kareografiyi hazırlayan grup olan KARŞI UA'nın işi başkalarına bıraktığı çok belli oluyor senin açıklamaların olmasa ne olduğunu anlamayacaktım bile bence çok başarısız bir uygulama olmuş.

Karşı uA da iç karışıklıklar var bu sezon böyle sönük devam edicek ama önümüzdeki sezon bomba gibi geliyoruz ! (biz"li konuşmamın sebebi Abim Karşı uA da o yüzden :) )

Maça gelicende süper oynadık fenere top oynatmadık Alex e top gelmesini engelledik gelincede topu temiz bir şekilde almasını bildik. Savunma ve kale herzamanki gibi süperdi. Keşke bir gol daha atıp avaraj avantajı bizde olsaydı ama olmadı :)

Maldonada oynamasa fener için daha iyi olurdu bence.

Ümitin yerde acılar içinde kıvrandığında içim bi garip oldu.

Galibiyetimizi unutturup konuyu başka yönlere çekmeyenler olucaktır mutlaka ama bu davranışlar çok gereksiz.

Kısaca fazlasıyla hakkettik ve kazandık

TR.CaPTaiN
28.Nisan.2008, 16:13
http://img410.imageshack.us/img410/7007/ahou4b8samandirabizdendjx3.jpg (http://imageshack.us)

Hep Destek tem Destek felsefesini ortaya atan Fenerbahçe taraftarı Türk futbol tarihine damgasını vurmuş bir taraftar topluluğudur. Fenerbahçe Futbol takımı, son yıllarda çok büyük başarılara imza atmış, Avrupa`da Türkiye`nin övünç kaynağı olmuş ve hepimizi gururlandırmıştır. Taraftarlarımız bu haklı gururu, takımımızı başta Şükrü Saraçoğlu stadı olmak üzere, Samandıra tesislerinde bağırlarına basarak futbolcularımız ile paylaşmıştır.

Ancak dün kendine Fenerbahçe taraftarı diyen bir kaç kendini bilmez, Samandıra tesislerine giderek Alex ve Kezman başta olmak üzere futbolcularımıza saldırmış ve fiili hakaret etme cüretini kendilerinde bulabilmişlerdir. Bu kişiler asla bizden değildirler ve hiç bir zaman da içimizde barınamayacaklardır.

Bu aşağılık harekette bulunanlar biran önce bulunmalı ve cezalandırılmalıdırlar. Kombineleri var ise kombineleri iptal edilmeli ve stada girmeleri yasaklanmalıdır. Bu konuda Yönetim Kurulumuzu çağrıda bulunmak istiyoruz. Lütfen gerekeni biran önce yapınız. Bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız.

Tüm kamuoyu bilmelidirki;
Bu kişiler gerçek Fenerbahçe taraftarı değildir. 3-5 kendini bilmezin yaptıkları tüm Fenerbahçe taraftarına mal edilemez.

yunusgs
28.Nisan.2008, 16:14
Lugano Sezonu Kapattı!

http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/7432297_209502_luganoo28000.jpg ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/7432297_209502_luganoo28000.jpg')

Süper Lig´de Galatasaray ile yapılan maçta sakatlanan Fenerbahçe´nin savunma oyuncusu Lugano´nun sezonu kapattığı açıklandı.
28.4.2008

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Uruguaylı futbolcunun bugün Kadıköy’deki Acıbadem Hastanesi’nde MR’ının çekildiği belirtilerek, Lugano’nun sol diz iç yan bağlarında esneme tespit edildiği bildirildi. Kulüp doktoru Piyer Arzuman, Lugano’nun bu sezon kalan 2 maçta forma giyemeyeceğini açıkladı.

KAYNAK:FANATİK

DisCo
28.Nisan.2008, 16:16
Şimdi bir daha baktım. Ümit Karan'ın direkten dönen topunda Emre ne güzel atıyor pası. Hep şunu tartışırlardı. Bizim oyuncularımız geriden oyun kuramıyor, defanstan top çıkaramıyor diye. Emre Güngör bu işi çok iyi yapıyor.

Universal
28.Nisan.2008, 16:18
Üç-Beş serserinin yaptığı kulübe mal edilemez. Bunların Fenerbahçe'liğinden şüphe ederim. Avrupa'da altın çağını yaşayan bir kulübün taraftarı değildir.

Fenerbahçe gibi bir takım artık Türkiye'de Şampiyonluklarla büyüyecek bir takım değildir; çünkü zaten olacağı kadar şampiyon olmuş bir kulüptür. Avrupa'da ki başarılar artık Fenerbahçe'yi büyütecektir. Aynı durum G.Saray, Beşiktaş vs kulüpler içinde geçerlidir. Şampiyonluk sevinçleri üç-beş gün sürer ve sonra biter.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı hala var ise o zaman ben Fenerbahçe'ye hem destek tam destek veriyorum.

El Comandante
28.Nisan.2008, 16:19
Hocasiz da sampiyon oluruz !
Sendeki bu asalet,bu ruh yeter Galatasarayim !

Süper oynadik,gerci son 3 Fb macinda da sahanin hakimi bizdik,artik Fenerbahce bizim karsimizda caresiz duruma düsüyor,sistemleri cözüldü.Mehmet Topal Türkiye liginin en iyi ön liberosu oldugunu,Servet Cetin Türkiyenin en iyi stoperi oldugunu yine gösterdi.Arda Turan,Emre Güngör,Nonda,Ümit,Aykut,cok elestirdigim Sabri,Hakan Balta hepsi süperdi,süpeeeer !

Aslanlarim benim,Sivasspor macinda sampiyon oluruz,Ali samiyende kupayi aliriz !

Oghuse
28.Nisan.2008, 16:21
"Peki insan mısınız?"
Galatasaray'a 1-0 mağlup olan ve şampiyonluk yarışında büyük darbe alan sarı lacivertlilerder maçın ardından Samandıra Tesisleri'nde bir grup taraftarın futbolculara gösterdiği tepki üzerin Fenerbahçeliler Derneği FEDER bir bildiri yayınladı.

Sarı lacivertli futbolculara sahip çıkan FEDER, dün gece Samandıra Tesisleri'nde futbolculara tepki gösteren bir grup taraftarıda ağır bir dille eleştirdi. FeDer`in Bildirisi şöyle:

TARAFTAR DEĞİLSİNİZ, ONU BİLİYORUZ !..

PEKİ İNSAN MISINIZ?

Bu çocukların sadece bu sene bize yaşattıkları mutluluklar bile onları baştacı etmemiz için yeterli iken sizin gidip onlara saldırmanız içinizdeki hayvanı dışarı çıkartmak istemenizden olabilir mi?

Dün aldığınız alkolün etkisi geçip de bugün ayıldığınızda insan olduğunuz aklınıza gelirse‚ elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün "biz ne yaptık?" diye...

Milyonlarca Fenerbahçe taraftarının utanç kaynağı olmak gibi bir gerçekle geçireceksiniz ömrünüz geri kalanını ve o milyonlara dahil olmadığınız her seferinde yüzünüze vurulacak.

Kimsenin bugune kadar Fenerbahçeliliğini sorgulamadık‚ böyle bir haddi kimseye vermedik‚ kendimizde de bulmadık.

Ancak; siz bırakın Fenerbahçeli olmayı‚ insan olmayı bile başaramazsınız‚ başaramadığınızı gösterdiniz.

Bu tiplerin yaptıklarını onaylayanlar varsa bir çift sözümüz de onlara olsun;

Defolun gidin layık olduğunuz çöplüğe. Bu takıma‚ bu camiaya inanmayan kimse bizimle olmasın‚ bizden olmasın.

1899´dan beri onurlu mücadelesiyle halkın takımı olmayı başarmış Fenerbahçemiz´in sizin gibi ifrazatları da temizleyecek gücü vardır.

Dünyada bir örneği daha olmayan şekilde bir çok branşta başarıdan başarıya koşan kulübümüzün ve sporcularımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtir‚ 3-5 kendini bilmezin yaptığı bu insanlık dışı hareketi nefretle kınıyor‚ hepimize mal edilmemesini umarak bu tiplerin de her zaman takipçisi olacağımızı tüm spor kamuoyuna saygıyla duyururuz. 28.04.2008

Kaynak : DHA

Fernando Gago
28.Nisan.2008, 16:28
Derbi çok kötüydü bunuda kabul etmek lazım futbol olarak sahada hiçbir şey yoktu ...

Universal
28.Nisan.2008, 16:29
Süper oynadik,gerci son 3 Fb macinda da sahanin hakimi bizdik,artik Fenerbahce bizim karsimizda caresiz duruma düsüyor,sistemleri cözüldü.Mehmet Topal Türkiye liginin en iyi ön liberosu oldugunu,Servet Cetin Türkiyenin en iyi stoperi oldugunu yine gösterdi.Arda Turan,Emre Güngör,Nonda,Ümit,Aykut,cok elestirdigim Sabri,Hakan Balta hepsi süperdi,süpeeeer !

Bir maçta bunlar kanıtlanıyorsa, Leverkusen'den fark yedikleri zamanda en kötü oldukları kanıtlanmıştır. Onun yanı sıra Fenerbahçe takımı Chelsea'yi evinde devirirkende Lugano en iyi defans, Gökhan en iyi sağ bek, Volkan en iyi kaleci, Deivied en iyi ortasaha Mehmet Aurelio'da en iyi on libero olduğunu kanıtlamıştır. Tek maça bakarak bunları değerlendirmek yanlış olur, bu gün iyi oynayan takım yarın kötü oynadığı zamanda en kötü takım mı olmuş olacak? Tabii ki de hayır. Bana göre G.Saray bu maçta tek yaptığı Alex'i durdurmaktı oda yetti. Alex durunca takım çözüldü ve rakipte ki isteksizlikde birleşince G.Saray galibiyeti hak eden taraf oldu. G.Saray bana göre sezon başından beri çok iyi bir oyun oynamıyor.

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 16:31
Bunlar 1 macta olmadı. GS nin diger macları izlenmedi sanırım. Topal formayı aldığından beri mükemmel oynuyor. Emre, Servet ve Aykut gibi ;;)

El Comandante
28.Nisan.2008, 16:32
Yahu ne 1 macindan bahsediyorsun sen,halen maglubiyette aklin galiba,ne diyecegini bilmiyorsun.
Bu 2 futbolcu Türkiyenin en istikrarli futbolculari,oynadigimiz maclarda hep en iyi oynayanlar bu 2siydi.Fenerbahce macinda da büyük maclarda da süper oynayabileceklerini kanitladilar,ondan dolayi öyle dedim.Yoksa ben zaten biliyordum bunlarin mevkilerinde en iyi olduklarini,görünen köy klavuz istemeez !

Oghuse
28.Nisan.2008, 16:32
G.Saray bana göre sezon başından beri çok iyi bir oyun oynamıyor.

Belki de Kalli'nin sistemiyle alakalı birşeydi..Fazla söze gerek yok Galatasaray kazanmak için oynuyordu ve bunu fazlasıyla başardı.Şuanda lideriz..Bir de bu işin sana göresi ve bana göresi var.. :D

TR.CaPTaiN
28.Nisan.2008, 16:41
Sorumlular Bulunacak

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'a karşı oynadığımız derbi mücadelesini kaybetmemiz elbette ki tüm camiamızda üzüntüye neden oldu. Ancak şunu unutmamalıyız profesyonel futbol takımımız çok büyük başarılar elde etmiştir. Bu takım bize 100. yılımızda şampiyonluk yaşatmış ve Avrupa arenasında tüm ülke insanının göğsünü kabartan başarılara imza atmıştır. Tüm başarıları tribündeki 12. Adam'ın gücü ve eşsiz desteği ile yapmıştır. 12. Adam da bugüne dek takımının en önemli parçası olduğunu kanıtlamıştır. Eminiz ki büyük Fenerbahçe taraftarı 12. Adam olmanın bilinci ile sahada mücadele eden takım arkadaşlarına destek verecek ve birlik olduğunu gösterecektir. Zor günleri aşmak için takım ruhu ile hareket etmeli ve birbirimize destek olmalıyız. Büyük Fenerbahçe taraftarının bu bilinçte olduğunu da biliyoruz.
Ancak dün akşam maçtan sonra birkaç kendini bilmezin Samandıra Tesislerimize giderek burada futbolcularımıza karşı çirkin tavırlar göstermesi başta bizleri ve büyük Fenerbahçe taraftarını son derece üzmüştür. Taraftarımızı temsil etmeyen bu şahısları çirkin davranışları nedeniyle kınıyoruz. Ayrıca spor ahlakına ve taraftarlığa yakışmayan bu tavırları sergileyen kişilerin emniyet ve jandarma güçleri tarafından yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılmaları amacıyla kulübümüz ilgili birimlerle de temasa geçmiştir. Elimizdeki tüm fotoğraf ve kayıtlar da emniyet ve jandarmaya verilerek bu kişilerin en kısa zamanda yakalanması sağlanacaktır. Bu ve buna benzer tavır sergileyen taraftarlıktan uzak bilinçsiz ve sporu çirkinleştiren kişilerin başta stadyumumuz olmak üzere kulübümüzün hiçbir müsabakası ve tesisine girmemesi için de bugüne dek verdiğimiz mücadelemiz bundan sonra da sürecektir.
Fenerbahçe Spor kulübü 100 yılını doldurmuş şanlı bir kulüptür. Kulübümüz makro hedeflerinden uzaklaşmış değildir. Büyük taraftarımızın desteği ile her zaman başarılara imza atmak için mücadele edeceğiz ve başaracağız. Gün, büyük Fenerbahçe taraftarının "Hep destek tam destek" ilkesini gösterme ve birliğimizi ve beraberliğimizi kanıtlama günüdür.

Fenerbahçe Spor Kulübü

MeMo
28.Nisan.2008, 16:54
Tebrikler Galatasaray'a.Çok iyi oynadılar.Hakketi Galatasaray.

Onurap
28.Nisan.2008, 17:02
Arda'nın g.gönüle yaptığı bacak arası çalım harikaydı.. :)

El Comandante
28.Nisan.2008, 17:06
Ümit Karan sakat sakat cikip oynamasina ragmen cok iyiydi gercekten,o sutu gol olsaydi jeneriklere gececek bir golü daha olacakti,ama sansizlik iste. :)

Arda Turan performansinin zirvesinde,Euro 2008 de Milli takimimizda patlama yapacagini düsünüyorum,dev kulüpler pesinde zaten,2 senedir onu izlediklerini biliyoruz.

Emurafu
28.Nisan.2008, 17:28
Hocasiz da sampiyon oluruz !
Sendeki bu asalet,bu ruh yeter Galatasarayim !

Aslanlarim benim,Sivasspor macinda sampiyon oluruz,Ali samiyende kupayi aliriz !Aynene katılıyorum..Yanlız baran sabri korner kullanmasın..Dün hep ön direk'e attı kontra oldu..Bu arada Emre herhalde milli takıma cagrılır..Dün çok iyi toplar soktu oyuna..Hele rakipden ne toplar kaptı..Servet-Emre uyumu süper..Aykutu söylemeye gerek yok..Topal Alex'i yine kitledi bence;).Ayhan'ında gitgide formu artıyor..

Onurap
28.Nisan.2008, 17:30
emre bence değil euro 2008e çağrılmak banko oynamalı hem servetle uyumlu hem i.toraman ve g.zanda çok daha iyi bence.

gerrrard
28.Nisan.2008, 17:31
Bir maçta bunlar kanıtlanıyorsa, Leverkusen'den fark yedikleri zamanda en kötü oldukları kanıtlanmıştır. Onun yanı sıra Fenerbahçe takımı Chelsea'yi evinde devirirkende Lugano en iyi defans, Gökhan en iyi sağ bek, Volkan en iyi kaleci, Deivied en iyi ortasaha Mehmet Aurelio'da en iyi on libero olduğunu kanıtlamıştır. Tek maça bakarak bunları değerlendirmek yanlış olur, bu gün iyi oynayan takım yarın kötü oynadığı zamanda en kötü takım mı olmuş olacak? Tabii ki de hayır. Bana göre G.Saray bu maçta tek yaptığı Alex'i durdurmaktı oda yetti. Alex durunca takım çözüldü ve rakipte ki isteksizlikde birleşince G.Saray galibiyeti hak eden taraf oldu. G.Saray bana göre sezon başından beri çok iyi bir oyun oynamıyor.

Alex durdu diyosun. Alex'i 3 maçtır peki durduran kim? Mehmet Topal değilmi? O sizin Şampiyonlar Ligi'nde asist kralı,harika dediğiniz adamı 3 maçtır kitleyen adam Topal değil miydi?

TürkuAz
28.Nisan.2008, 17:43
Çamur atmayı, bahanelere sığınmayı bırakın..

M.Scofield
28.Nisan.2008, 17:46
Kendi hatamız ile golü yedik. Volkan ile Edu adam paylaşmadı, Nonda'ya ise atmak kaldı ve attı.

Fenerbahçe'me inanıyorum. Kazanacağız. Biz ne Chelsea'ler ne Sevilla'lar yıktık, G.Saray'da yeneriz.
.
hep böyle iddalı konuşuyorsun hiç bir dediğin tutmuyor, demekki bir chelsea bir sevilla değilmişiz..

EreN
28.Nisan.2008, 17:47
Mehmet Topal çok iyi bir orta saha bunu kabul etmek lazım. Ama aurelio hala ondan daha iyi bir futbolcu.

Dün yorgun bir fenerbahçe vardı sahada. Gerçek anlamda yorgun. Anlam veremedim.

El Comandante
28.Nisan.2008, 17:47
Tarik imzayi degistir,2 kaldi :D Hatta Sivasi yenersek sampiyonuz :)

Ligde hoca degistirip sampiyon olan ilk takim olacagiz,sampiyon olursak,gerci biz yeni hoca getirmedik basa,ama Cevat hocanin da hakkini yememek lazim,Feldkamptan iyi yönetti takimi.

EreN
28.Nisan.2008, 17:48
hep böyle iddalı konuşuyorsun hiç bir dediğin tutmuyor, demekki bir chelsea bir sevilla değilmişiz..

Bir chelsea ne fener ne gs zaten olamaz

Sekopej
28.Nisan.2008, 17:51
Arkadaşlar dünden beri çok güzel bir ortam var, lütfen ortamı germeyin, insanları tahrik etmeyin.

Sizler merak etmeyin bu ortamı bozanlar bir daha bu forumda yazı yazamayacaklar. Artık eski esneklik yok, kazanan takım sevinciniz yaşasın ama adam gibi, kaybeden de nerede hata olduğunu tartışsın. Burasını bir taraftar forumu gibi kullananlara son ikazımdır. Bu şekilde olanlar üzerine alınabilir.

Şimdiye kadar konu kilitlenmedi, ceza alan olmadı, bunun için herkese teşekkür ediyorum. Bu ortamı bozanları da en ağır şekilde cezalandıracağız, bilginize.

Saygılar...

El Comandante
28.Nisan.2008, 17:52
Eren demek istedigini sen de anladin bence,ama isine gelen yönden cevapliyorsun. :)

Fenerbahce Chelseayi,Sevillayi yendi diye bizi rahat gececegini sandi,ama yanildiniz,biz bir chelsea,Sevilla degiliz,istedigimizde kralini yeneriz,sorun degil bizim icin.

Addolorato
28.Nisan.2008, 17:55
Futbol ne kadar değişik bir oyun; 1 ay öncesine kadar 3 kulvardada iddaalı olan ve yoluna emin adımlarla giden fenerbahçenin elinde belkide şampiyonluk bile kalmadı bence galatasaraylı arkadaşlar olarak kendimizi şimdiden şampiyon ilan etmek yerine kalan 2 maçı beklemeliyiz allah korusun futbol futbolluğunu bizede yapabilir..

Onurap
28.Nisan.2008, 17:57
Fenerbahce maçı umursamaz bir hali vardı..u.boralın sol bekte oynaması ve maldonadonun oynaması yanlıştı..Ama bnunların dışındada çok iyi mücadele ve pres yapmamız fb oyununu bozdu..2.yarı özellikle ayhan biraz akıllı olabilse 2-0 3-0 bitebilirdi maç..

Sekopej
28.Nisan.2008, 17:57
Eren demek istedigini sen de anladin bence,ama isine gelen yönden cevapliyorsun. :)

Fenerbahce Chelseayi,Sevillayi yendi diye bizi rahat gececegini sandi,ama yanildiniz,biz bir chelsea,Sevilla degiliz,istedigimizde kralini yeneriz,sorun degil bizim icin.

Mesela bu tahrik edici bir mesaj. Neden sevinirken başkasına laf soma çabasında olursun ki? Biz de istediğimizde yeneriz, dün istemedik diye cevap versem ben de tartışma çıksa hoşuna mı gidecek? Kasımpaşa'yı neden yenemediniz, istemiyor muydunuz desem ya da?

Lütfen arkadaşlar, doyasıya sevinin, Fenerbahçe'yi yenmişsiniz, büyük avantaj sağlamışsınız ama sevinirken de laf sokma derdinde olmayın.:)

El Comandante
28.Nisan.2008, 18:01
Yav ne tahrik edecem milleti,orada Erene cevap verdim ben.Bence olayin baslangicina bakmak lazim.Bay önder 100 kere ayni mesaji yazarken kimse umursamadi da,EmperoR mesaj yazinca mi millet tahrik olacak ? Cevabim bence cok güzeldi,millet tahrik oluyorsa da onlarin sorunudur,gerceklerle yüzyüze gelmek lazim.

TR.CaPTaiN
28.Nisan.2008, 18:02
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde ayrı Turkcell Super Lig'de ayrı oynadı. IBB Fenerbahçe'yi yendi ama biz Inter'e benzemeyiz demedi. Farklı kulvarlar, farklı futbol.

Fernando Gago
28.Nisan.2008, 18:02

Galatasaray UEFA kupasını ve Süper Kupayı aldığında Fenerbahçe Galatasaray'ı yenmişti veya kupadan elemişti bu her iki takım arasında olabilecek birşey

El Comandante
28.Nisan.2008, 18:04
Tamam ben kabul ediyorum zaten,futbol bu,yenmekte var yenilmekte.Ama siz olayi anlamadan cevap verme havasina giriyorsunuz,orada ister istemez sinirlendiriyorsunuz adami.Yahu orada denilmis biz Chelsealeri yendik,sevillalari eledik falan,ben de dedim ki bunlar bir degil,bunlari yendiniz diye bizi rahatca yeneceginizi düsünmeniz yanlis.Biz ne Chelseayiz,ne Sevillayiz.

Universal
28.Nisan.2008, 18:05
Fenerbahçe'liler için teselli duvar kağıdı... Geçen yıl hazırlandığı için üstünde tarih eskidir.

http://img518.imageshack.us/img518/1407/destek20wallpaper1uw3.jpg

EreN
28.Nisan.2008, 18:07
Tamam ben kabul ediyorum zaten,futbol bu,yenmekte var yenilmekte.Ama siz olayi anlamadan cevap verme havasina giriyorsunuz,orada ister istemez sinirlendiriyorsunuz adami.Yahu orada denilmis biz Chelsealeri yendik,sevillalari eledik falan,ben de dedim ki bunlar bir degil,bunlari yendiniz diye bizi rahatca yeneceginizi düsünmeniz yanlis.Biz ne Chelseayiz,ne Sevillayiz.

Baran bi tek sen sinirleniyorsun :D

Fernando Gago
28.Nisan.2008, 18:10
Yönetim bu maçla beraber yaptığı yanlışlıkların farkına bir an önce varır umarım. Maldonado denen toptan korkan adamı biran önce göndermeliyiz zaten 6 ay posiyonu vardı ve bonservissiz alınmıştı.Kezman Appiah gibi takıma zerre kadar faydası olmayan oyuncuları gönderip kusursuz bir 11 yaratmalıyız ... Son 3 senede "avucumuzdan kaçırdığımız" 2. şampiyonluk yeter artık !

TürkuAz
28.Nisan.2008, 18:16
Kim neyi avucundan kaçırmış acaba ? :icon_cool:

Universal
28.Nisan.2008, 18:18
Yazdığım mesajlara Chelsea, Sevilla'yı karıştırmamam gerekirdi bir hatayıdı; ama bana göre G.Saray kadrosunda Mehmet Topal ve Servet dışında beğendim oyuncu yok.

Yönetim bu maçla beraber yaptığı yanlışlıkların farkına bir an önce varır umarım. Maldonado denen toptan korkan adamı biran önce göndermeliyiz zaten 6 ay posiyonu vardı ve bonservissiz alınmıştı.Kezman Appiah gibi takıma zerre kadar faydası olmayan oyuncuları gönderip kusursuz bir 11 yaratmalıyız ... Son 3 senede "avucumuzdan kaçırdığımız" 2. şampiyonluk yeter artık !

Dün ilk yarının son dakikasında Fenerbahçe orta açmak yerine topu defansa kadar gönderdi ve maçın ilk yarısı bitti. O orta açılsa içeride dört-beş Fenerbahçe'li oyuncu vardı, gol olmasa bile tehlikeli bir pozisyon yaratabilirdik. Defansa neden dönüldüğünü anlamadım.

Maldonado maçın son saniyesinde bile garanti pas veriyor, durmadan yane veya geriğie bu kadar basit bir oyuncu olamaz. Risk almadan birşey elde edilmez. Selçuk bu maçta eğer forma giyseydi Fenerbahçe daha fazla atağa çıkabilirdi.

Appiah, Carlos, Tümer ve Deniz bu takımda olması gereken isimler. Uğur Boral sol bekte ne kadar zayıf olduğu gözüktü, Maldonado ve Selçuk yerine Appiah forma giymeli Tümer zaten tecrübesi ve hırsı ile takıma katkısı çok büyük.

Kezman, Edu ve Maldonado kesinlikle gitmeli. Onun yerine iki yabancı, kiradan gelen genç oyuncular ve bir kaç yerli oyuncu ile daha geniş bir kadro kurarak yedekten oyuna girenlerin maçı çevirebileceği bir takım yapmamız gerekiyor. Fenerbahçe'nin en büyük hatası yedekleri çok tecrübesiz ve kalitesiz olmasıydı.

Bursaspor ve Ankaragücü'ne tam kadro çıksaydık, şuan şampiyonduk...

Fernando Gago
28.Nisan.2008, 18:18
Kim neyi avucundan kaçırmış acaba ? :icon_cool:

Ben bu maçtan bahsetmiyorum ama genel lige bakarsak 7 büyük maçta 18 puan toplayan takımın şampiyonluğunu ilan etmesi lazımdı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Kezman, Edu ve Maldonado kesinlikle gitmeli.

Edu konusunda katılmıyorum dün Fenerbahçe'nin en iyisiydi Edu Fenerbahçe maçlarının büyük çoğunluğunda mükemmele yakın oynuyor ha bariz hatalar yapmıyor değil onlarıda zamanla yenecektir

Dün yenilen golde %100 Volkan suçludur

DisCo
28.Nisan.2008, 18:38
Galatasaray'ın kadrosu belki yıldızlardan oluşmuyor ama içlerindeki forma ve oynama aşkı ile olumsuzluklar rağmen buraya kadar geldiler ve dün akşamda Fenerbahçe'yi çok rahat bir şekilde yendiler. Artık bu dakikadan sonra şampiyon olmuşuz olmamışız bunun hiçbir önemi yoktur. Tabi şuda var Galatasaray'ın yenmesini bile Fenerbahçe'ye bağlıyorsunuz. Fenerbahçe oynamadı da yenildi. Galatasaray oynatmadı dersek çok daha doğru bir teşhis olacaktır. Çünkü Fenerbahçe daha kendi sahasından topla çıkacakken 2-3 Galatasaray'lı topa bastılar ve kaptığımız topları sayamadım.

Bir takım her maç iyi oynayamaz hele hele bir futbolcu her maç aynı düzeyde performans veremez. Mutlaka kötü oynanan zamanlarda olacaktır ama bir gerçek var ki Mehmet Topal, bugün Türkiye'nin en iyi defansif orta alan oyuncusudur. Kimlerin dediğini hatırlamıyorum ancak şu yorumları okuduğumu biliyorum. Zaten şahsi olmayıp fikirleri tartıştığımız içinde kimin söylediğini pek önemi yok. Fenerbahçe'li Selçuk'u, Rizede oynayan Fahri'yi bu adamla aynı kefeye koyanlar fikirlerini belirtmişti. Diğer bir fikirde anadolu kulüplerine karşı tabiki oynar ama kaç derbide ön plana çıktı deniyordu. Aslında bu lafın anlamı açıktı. Alex'i durdurabilir mi? 3 maçtır Alex'e adım attırmıyor. Kadıköydeki maçta Kalli yanlış hatırlamıyorsam Alex'e karşı Sabri'yi eşleştirmişti yoksa kitlediği maçları şuan 4 diye sayabilirdik. Sadece Alex'imi kitliyor tabi ki hayır. Diğer toplarıda kesiyor. Maç öncesi yorumları dinlediyseniz ki bu kısım çok önemlidir. Mehmet Topal %100 markaj oynamamasına rağmen Alex'i durduruyor dendi. Sanırım bu herşeyi anlatıyordur. O açıdan artık alkışlamaya bakalım.

Ayhan konusuna bir kez daha değineceğim. Performansını artırdı diyorsunuz ama dün ofans anlamında çok kötüydü. Özellikle Arda'ya topu kesse 2-0 'ı yakalacağımız pozisyonda anlamadığım şeyler yaptı ve pozisyonlar öldü. Yine bir iki pozisyonda alakasız kaleyi yoklayınca Ümit Karan'la tartıştı.

Son olarak Avrupa arenası ile Türkiye ligi çok farklı kulvarlardır. Öyle zamanlar bilirim ki Galatasaray ligde kötü haldeyken Avrupa maçı gelince cengaverler gibi oynamıştır. Nitekim Fenerde Avrupada rahat maç götürürken gelip ligde puan kaybetmiştir.

King_91
28.Nisan.2008, 18:40
Ben bu maçtan bahsetmiyorum ama genel lige bakarsak 7 büyük maçta 18 puan toplayan takımın şampiyonluğunu ilan etmesi lazımdı

GS de 7 maçta 15 topladı fazla fark yok..Zaten farkı önemli oranda belirleyen diğer maçlar

Universal
28.Nisan.2008, 18:44
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Edu konusunda katılmıyorum dün Fenerbahçe'nin en iyisiydi Edu Fenerbahçe maçlarının büyük çoğunluğunda mükemmele yakın oynuyor ha bariz hatalar yapmıyor değil onlarıda zamanla yenecektir

Dün yenilen golde %100 Volkan suçludur

Volkan belki o hatayı yapmasa dünkü maç 0-0'da bitebilirdi. Volkan orada topa çıkacaksa bırak diye bağırması yeterdir. Bana göre Edu ile Yasin arasında ki tek fark ülkeleri ve yaşlarıdır. Edu yerine yabancı bir forvet almak gerekir nasıl olsa her maçta bir gol yiyoruz.

Fernando Gago
28.Nisan.2008, 18:47
Volkan belki o hatayı yapmasa dünkü maç 0-0'da bitebilirdi. Volkan orada topa çıkacaksa bırak diye bağırması yeterdir. Bana göre Edu ile Yasin arasında ki tek fark ülkeleri ve yaşlarıdır. Edu yerine yabancı bir forvet almak gerekir nasıl olsa her maçta bir gol yiyoruz.

Volkan'ın maçtan önce sakatlığı vardı ve maç esasındada sakatlandı Buna rağmen Edu ve Lugano yerlerinde olduğu halde metrelerce koşup o topa vurma isteiğini anlamak mümkün değil zaten Volkan bu tip hataları ara araa yapıyor ve çok şeyler yitiriyoruz.Volkan bu hatayı yapmasa bile Galatasaray golü mutlaka bulurdu çünkü sahada rakip yoktu Galatasaray istediği zaman tempoyu artırıp istediği zaman düşürdü

Defans hattı kesinlikle bozulmamalı Yasin TSL maçlarını bile zor kaldırıyor Avrupayı düşünmek bile istemiyorum Edu-Lugano iyi ikili oldular bozmak anlamsız olur

Maldonado Appiah Kezman takımdan gidicek isimler zaten Kontejyan bakımdan sorunumuz olacağını sanmıyorum

Universal
28.Nisan.2008, 19:00
Maldonado Appiah Kezman takımdan gidicek isimler zaten Kontejyan bakımdan sorunumuz olacağını sanmıyorum

Appiah Daum döneminde ki hırsı ve mücadelesi ortadaydı, bana göre bu oyuncu gönderilmemeli geçen yıl yanlış mevki kurbanı olmasına rağmen mücadele etti diğer sezon doğru mevkide oynarsa takıma çok şey katar. Kezman ve Maldonado gerçeği ortada...

El Comandante
28.Nisan.2008, 19:15
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5749/B_6341f0f47418f6927b8bf385fb67863e.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5749/B_e56b4e17291d3b860fc1444814d45d5f.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5749/B_efe56f270c10c415c4cf0904bb1b690a.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5754/B_fe770f23dc93f1c99593cfeb22aa7626.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5754/B_fc87545b828caa1bd527b394c44842f1.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5754/B_3efc3beb36c54b872648c4968a08bf82.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5754/B_f46df87baa8fa513194429377a4dc197.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5754/B_19ad0b602252c1173d19274cede22b62.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5754/B_cf0e9980caf2d6488f19fa4ac86bc5b8.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5754/B_56d5a7059398b8d2c0c8870d8245210f.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5754/B_7e8aad1efe3d066600a1c94844d62254.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/5754/B_20ef00a5b846595df13264e1ce1995f7.jpg

Defuser
28.Nisan.2008, 19:20
Bundan sonra bu takım şampiyon olmasa da olur benim için. Dün ruhunu koydu ortaya hepsi, Topal'ından Nonda- hayat onda :D -ya kadar. Dün ağlamamak için zor tuttum maç bitiminde. Yüreğini ortaya koyan bu takım her şeyi hakediyor.

Kalan 2 maçtan 3 puan Galatasaray'a yeter. Fenerbahçe mutlaka puan kaybedecektir bu iki haftada. Gençlerbirliği halen tehlikede, varını yoğunu ortaya koyacak.

TürkuAz
28.Nisan.2008, 19:23
Bundan sonra bu takım şampiyon olmasa da olur benim için. Dün ruhunu koydu ortaya hepsi, Topal'ından Nonda- hayat onda :D -ya kadar. Dün ağlamamak için zor tuttum maç bitiminde. Yüreğini ortaya koyan bu takım her şeyi hakediyor.

Kalan 2 maçtan 3 puan Galatasaray'a yeter. Fenerbahçe mutlaka puan kaybedecektir bu iki haftada. Gençlerbirliği halen tehlikede, varını yoğunu ortaya koyacak.
Fener kalan 2 maçını da kesinlikle kazanacaktır. Bundan adım gibi eminim. Bu maç için biz ne kadar kastıysak, Fenerbahçe'de o durumda olacaktır..

KaPaLı
28.Nisan.2008, 19:33
Appiah Daum döneminde ki hırsı ve mücadelesi ortadaydı, bana göre bu oyuncu gönderilmemeli geçen yıl yanlış mevki kurbanı olmasına rağmen mücadele etti diğer sezon doğru mevkide oynarsa takıma çok şey katar. Kezman ve Maldonado gerçeği ortada...

Appiah Zico'nun şu anki oyun planına göre kilit oyuncu olur çünkü Maldanado yerinde savaşan basan top atan 1 oyuncu müthiş katkı sağlar.İnş. Appiah sağlıklı olarak dönerde onun kasırgasını izleriz

Addolorato
28.Nisan.2008, 19:36
Yanlış Hatırlamıyosam Appiah Gana Milli Takımında Yardımcı Bence bıraktı futbolu

Sekopej
28.Nisan.2008, 19:37
Yanlış Hatırlamıyosam Appiah Gana Milli Takımında Yardımcı Bence bıraktı futbolu

Yanlış hatırlıyorsun, Appiah şu anda Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu.

fmsmyrna
28.Nisan.2008, 20:07
Galatasaray'a tebrikler büyük bir ihtimalle şampiyon oldular.Maçta pek pozisyon yoktu ama Galatasaray pozisyon bulmasada baskıyı kurdu ve bu baskı sonuçta bir hatayı getirdi.Maça başlarken Vederson ve Selçuk'un yedek çıkması benim için bir hataydı.Maldonado hakkında yorum yapmıyorum yapamıyorum ah keşke şu Selçuk'ta Brezilyalı olsaydı.Neyse Uğur Boral'a kötü deniliyor bence değildi çünkü Kazım diye bir oyuncu yoktu sahada tek başına kaldı birde Zico Semih'i alınca tamamen tek kişi kaldı.Golde hata %95 Volkan'ındır.Edu arkasını göremeyeceğine göre Volkan ya Edu'ya bırakacaktı yada Edu'yuda yıkıp topu alacaktı ikisinide yapamdı bunda sakatlığınında pay var bence aklı hep ordaydı maç boyunca.Kezman Fenerbahöe adına maçın en iyilerindendi diğer Anadolu takımlarına karşı oynanan maçlarda bile bu kadar başarılı çalım yapmamıştı Alex'e iki tane gollük pas verdi ama Alex değerlendiremedi.Zaten bu sistemde Kezman'dan ne bekliyoruz top indirecek top sürecek falanmı yapamaz ki adam son vuruşçu yapamaz 11 gol attı bu sezon fazla bile.daha ne yapsın

a.arıcı-11
28.Nisan.2008, 20:36
Bence bu takımdan gidecekler: Kezman,Maldonado,Deivid ksein gönderilmeli.Niye Deivid diye soracaksanız eğer hem savaşmıyor pres yapmıyor hemde bir daha bu kadar iyi bir sezon geçiremez iyi paraya satılmalı:D
-------------Volkan-----------------
Gökhan-----Edu----Lugano----Carlos
------------Aurelio---Appiah-----------
????-----------------------------?????
-----------------Alex--------------------
--------------?????--------------------

Semih bu takımda ölse as fubolcu olmaz zaten.

BeeTLeJuiCe
28.Nisan.2008, 20:38
Abdullah doğru demişsin. Ayrıca Alex'in yedeğide bir an önce bulunmalı yada Alex olmayınca Çift forvet oynamamıza yarayacak Sağlam fizikli bir forvet.

El Comandante
28.Nisan.2008, 20:42
Fiorentina ve Sampdoria yetkilileri Sabriyi izlemek icin gelmisler maca,begenmislerdir Sabriyi,iyi bir fiyata satalim kendisini :D

anil luque
28.Nisan.2008, 20:43
fenerbahcenın ıhtıyacı olan tek sey bır santrafor baska bırsey degıl kezmanla semihle olmaz bu iş madem bazılarınız (okuldan arkadaslar falan yanlıs anlasılmasın) biz artık türkiyeyi takmıyoruz diyorsunuz avrupa da bu oyuncularla olacak iş değil..

Defuser
28.Nisan.2008, 20:53
... bazılarınız (okuldan arkadaslar falan yanlıs anlasılmasın) biz artık türkiyeyi takmıyoruz diyorsunuz avrupa da bu oyuncularla olacak iş değil..

Arkadaşların futbolu bir çocuğun bakış açısıyla takip ediyor o zaman.

Ne demek ya "Biz Türkiye'yi takmıyoruz" :D

Onurap
28.Nisan.2008, 21:06
Bence bu takımdan gidecekler: Kezman,Maldonado,Deivid ksein gönderilmeli.Niye Deivid diye soracaksanız eğer hem savaşmıyor pres yapmıyor hemde bir daha bu kadar iyi bir sezon geçiremez iyi paraya satılmalı:D

iyide şuan as kadroda 6 yabancı var zaten banko oynayacak 3 türkü nasıl bulacaksınız?

TürkuAz
28.Nisan.2008, 21:08

Kalan bölgeleri dolduracak Türk oyuncuları nereden bulacaksınız ? Yabancı alacaksanız bu sefer de 6+2 de sorun çıkacak.. :)

Universal
28.Nisan.2008, 21:10
Bence Alex'in yedeğine gerek yok; çünkü medya öyle bir şişirdiki bu takımı teknik adamdan futbolcusuna herkes inandı bütün futbolcular biz Alex'siz oynayamayız diyorlar, bana göre takım Alex'siz oynatmaya hazırlanmalıyız ayrıca Alex yok kazanamadık lafları bizim uydurduğumuz bahenedir. Her takımda Alex mi var?

Alex gibi bir oyuncu bulmak zor; ama bulunmaz diye bir kaide yok, zamanında Rapaiç'i Okacha'yı nasıl bulduysak Alex'de bulabiliriz.

scar face
28.Nisan.2008, 22:20
Bizlere laf sokma devam ediyor kazandınız kendi işinize bakın kardesım...
Kezmana yapılanları lanetliyorum.Onlarla ben aynı renklere gönül veriyor olamam....
Bu takım 4.olup İnter-totoya katılsak bile Hep Destek Tam Destek....

Memedov
29.Nisan.2008, 01:10
Galatasarayı tebrik ediyorum, Fenerbahçeye top oynatmadı rakibini iyi çözmüş. Sivasspor - Galatasaray maçı büyük önem kazandı ilk 3 sıra için.

Ilhan
29.Nisan.2008, 14:17
Fenerbahçe'nin asıl eksiği AMR ve AML oyuncularına sahip olmaması. Solda istikrarsız bir Boral ile önümüzdeki yıl bu yıl başarılanların ötesine gitmek güç. Sağda Deivid ne kadar extra işler yapsa da önümüzdeki yıl 6+2'deki o +2'lerden Alex'i yedeği olabilir ancak. Deivid kesinlikle AMR oynaması gereken bir oyuncu değil. Tipik bir Brezilyalı'dan çok çok daha iyi teknik özelliklere sahip olmasına rağmen ayağında çok top tutması ve zihinsel zayıflığı sebebiyle bence Fenerbahçe'nin oyuncusu değil.

AMR için de Gökhan ile iyi yardımlaşabilecek bir çizgi adamı lazım Fener'e. Aslında hep sağda hem solda süper oynayan Topuz'u alsalar dehşet olur ama bakalım Kayseri satacak mı:)

Kezman'ın gönderilip yerine çok kuvvetli ve uzun bir adam lazım Fener'e ayrıca. Bu takviyelerle Fener önümüzdeki yıl süper başarılara imza atar.

Aydin
29.Nisan.2008, 21:35
konuyu çığrından çıkarmayan bütün üyelere teşekkür ediyorum.