Log in

View Full Version : Engin İpekoğlu, Kocaeli'yle İmzaladı

Fernando Gago
22.Nisan.2008, 20:48
Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka'daki görevinden ayrılan Engin İpekoğlu, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kocaelispor, Sefa Sirmen Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle Engin İpekoğlu 'nu resmen takımın başına geçirdi.

Kocaelispor başkanı Serhan Gürkan, Engin İpekoğlu ile anlaştıklarından teknik sorumlu Kayhan Çubuklu'nun da haberi olduğunu söyleyerek, "Dün akşam Kayhan hocamızla görüştüm. Bir problem yok, kendisini bu göreve bu yönetim getirmişti. Bize, 'Eskişehirspor maçı galibiyeti ile gitmem bir onur oldu. Kulübün görevindeyim, ne zaman isterlerse hazırım' dedi. Yönetim olarak bir risk aldık, sezon sonunda bu başarıyı hep birlikte alkışlayacağız," dedi.

Kocaelispor'la 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan Engin İpekoğlu ise, "3 maç kala geliyorsunuz. Kağıt üzerinde başarılı gözüken bu takımda kötü sonuçlar sizin kariyerinizi de etkileyebilir. Ama ben, Kocaelispor futbolcularına ve yönetimine güvendiğim, Türkiye'de marka olmuş takıma geldiğim için gurur duyuyorum'' dedi.

bursa_mc
23.Nisan.2008, 00:16
hayırlı olsun..