Log in

View Full Version : olay olay olay!!!

cemir05
23.Nisan.2008, 14:53
http://img186.imageshack.us/img186/1706/olayolayolaynw6.th.png (http://img186.imageshack.us/my.php?image=olayolayolaynw6.png)

bu nedemek ya. sadece bunda değil davil villa da da çıkıyor. ayrıca ara sıra diğer takımlardada bazen görüyorum.

:s7::s7::s7:

BeeTLeJuiCe
23.Nisan.2008, 15:12
Silva ve Merida anlaşamıyor. Takım içerisinde huzursuzluk çıkarıyor.

Silva'ya Merida'yı eğit dediysen buna benzer şeyler çıkabiliyor. Ara sıra bunu yapmasanda oyuncular kavga edebiliyor. :)

DisCo
23.Nisan.2008, 15:27
Takım içerisinde yer alan oyuncular arasıda problem oluşmuş bundan bahsediyor. Zaten bahsedilen oyuncu profillerine bakarsan birbirlerini sevmediklerini görebilirsin. Aradan zaman geçer ve yine bu iki oyuncunun aralarındaki problemleri çözdüğüne dair bir haber alırsın.

Oyuncuları yorumlarsak Merida problemli bir oyuncu takımda tuttuğum süreçte hep kavgalıydı birileriyle. :icon_razz:

cemir05
23.Nisan.2008, 15:40
peki ya adamı kulüpten kovsam düzelirmi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yada sorun silvada olabilirmi

muzoadux
23.Nisan.2008, 15:59
Silvanın performansı tavan yapar :D

cemir05
23.Nisan.2008, 16:21
Silvanın performansı tavan yapar :D

doğru mu söylüyon sallıyon mu

askoyunusu
23.Nisan.2008, 17:05
Silva ve Merida anlaşamıyor. Takım içerisinde huzursuzluk çıkarıyor.

Silva'ya Merida'yı eğit dediysen buna benzer şeyler çıkabiliyor. Ara sıra bunu yapmasanda oyuncular kavga edebiliyor. :)

Arkadaşım o eğitmek nasıl oluyor yani nasıl bunu eğit diyebiliyoruz

Universal
23.Nisan.2008, 17:12
peki ya adamı kulüpten kovsam düzelirmi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yada sorun silvada olabilirmi

Bence kovma, bu sefer kulüp ile senin aranda problem çıkar ve diğer oyuncuda kendini haklı olarak düşünür. Bu nedenle ikisinede bir hafta tatil ver, sonraki sezonda birisini satmaya veya kiralamaya çalış.

BeeTLeJuiCe
23.Nisan.2008, 17:36
Arkadaşım o eğitmek nasıl oluyor yani nasıl bunu eğit diyebiliyoruz

Önce Eğitilecek oyuncunun profiline
Daha sonra History kısmının üstünde yer alan Player Interaction bölümüne giriyorsun

Daha sonra çıkan ekranın alt kısmında Linked kısmı var ordan o oyuncuyu eğitecek kişiyi seçiyorsun ve çıka seçeneklerden 1. 2. yada 3. yü işaretliyorsun. Forumda bu konu hakkında daha detaylı bilgi olması gerekli.

askoyunusu
23.Nisan.2008, 17:45
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ayrıca forumda bulamadım bu konu ile alakalı bir şey

cemir05
23.Nisan.2008, 17:46
Bence kovma, bu sefer kulüp ile senin aranda problem çıkar ve diğer oyuncuda kendini haklı olarak düşünür. Bu nedenle ikisinede bir hafta tatil ver, sonraki sezonda birisini satmaya veya kiralamaya çalış.

ya onları ben kovdum be abi. yinede sağol ama bu seferde jo**uin ve frey'de "UFK" çıktı. baktım oradada takıma karşı biraz daha sabırlı olun yazıyordu.

ne yapsam yaranamıyom ya. futbolculara. alayı paragöz bunların.:D

Universal
23.Nisan.2008, 19:12
Sen artık istifa et kurtul, bu takımda ki huzursuzluk senin ipini çeker, en iyisi istifa etmek. :) Birde bu kadar yıldız olan takım yönetmek zordur, herşeyi ayrı dert. Kovsan kovamassın satsan satamassın.

musti83
23.Nisan.2008, 21:28
Oyundaş Mesela Ben
İlhan'a Kezmanı Örnek Al demiştim ve Çok Mutlu Olmuştu 2'side
Sonracıma :)
Genç Bir Oyuncuma Owen'ı Örnek Al Dedim Mutlu Oldu 2'side
Sorunlu Oyuncular Mutlu Olamıyor Batıyor Mu Ne :rolleyes:

cemir05
23.Nisan.2008, 22:37
Oyundaş Mesela Ben
İlhan'a Kezmanı Örnek Al demiştim ve Çok Mutlu Olmuştu 2'side
Sonracıma :)
Genç Bir Oyuncuma Owen'ı Örnek Al Dedim Mutlu Oldu 2'side
Sorunlu Oyuncular Mutlu Olamıyor Batıyor Mu Ne :rolleyes:

aynen sana katılıyorum kardeş. oyuncualrda bir sorun var. mesela ben banega'ya arsenal'deki gilberto silva'yı örnek gösterdim. adam üzüldü ya örnek gösterdim diye. adamda kafa yok ki ya. ögilberto silva 32 yaşında felan adam ve mevkiisinde de dünyanın en iyileirnden birisi. ondan faydalanmak yerine üzülüyor kafasız herif.

muzoadux
24.Nisan.2008, 00:42
doğru mu söylüyon sallıyon mu

niye sallayım birader ?

Kovduktan sonra oyuncunun(silvanın) yanında PR çıkarsa orayı aç oku

karlkani23
24.Nisan.2008, 17:44
ya onları ben kovdum be abi. yinede sağol ama bu seferde jo**uin ve frey'de "UFK" çıktı. baktım oradada takıma karşı biraz daha sabırlı olun yazıyordu.

Silva ile Merida'yı kovdun mu? :confused: :confused:

OMANA
24.Nisan.2008, 18:31

cemir sadece bir fikir ama takım disiplinin ne durumda eğer zayıfsa daha fazla çıkıyor bu tip atraksiyonlar ...ilk fırsatta bas bi kaç oyuncuya ceza ne demek kavga gürültü patron kim anlasınlar...ayrıca ben kavga eden olursa satarım yada atarım alt takıma göremez formayı...patronun kim olduğunu anlasınlar dimi ama...

satmışsın galiba ikisinide helal olsun ..ama yine kavga çıkmış diyosun o zaman bi disiplin mevzuuna bak derim.

cemir05
25.Nisan.2008, 07:32
cemir sadece bir fikir ama takım disiplinin ne durumda eğer zayıfsa daha fazla çıkıyor bu tip atraksiyonlar ...ilk fırsatta bas bi kaç oyuncuya ceza ne demek kavga gürültü patron kim anlasınlar...ayrıca ben kavga eden olursa satarım yada atarım alt takıma göremez formayı...patronun kim olduğunu anlasınlar dimi ama...

satmışsın galiba ikisinide helal olsun ..ama yine kavga çıkmış diyosun o zaman bi disiplin mevzuuna bak derim.

yok satmadım iki tanre genö futbolcuyu kulüpten kovdum. ayrıcada konu ceza olunca hiç affetmem. en ukaf bir şeyde bile 2 hafta maaş kesintisi veriyorum ki. böylece en az 100K kar ediyorum:D

Silva ile Merida'yı kovdun mu? :confused: :confused:
ne yapıyon abi ya. silva kovulurmu hiç. bir SİLVA+JO A QUİN tek başına dev kadro oluşturuyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img134.imageshack.us/img134/4590/asdll9.th.gif (http://img134.imageshack.us/my.php?image=asdll9.gif)

bi de bu çıktı başşıma. sanki diğerleri yetmiyor gibi. ama hemen sattım bunu liverpool'a 22.5 milyona. adamı zaten aynatmıyordum. yerine bi dolu adam var. defettim başımdan. ama carlos vela'yı kedinlikle satmam.(delirmedim daha:D)