View Full Version : Ricardinho Al Rayyan'da!
Wesley Sneijder
24.Nisan.2008, 10:38
Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Ricardinho Katar'ın Al Rayyan takımı ile gelecek sezon için anlaşma sağladı! 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı yıldızı kadrosuna katacak olan Al Rayyan, Roque Junior'u da renklerine bağlamıştı!
http://www.ajansspor.com/resim/Ricardinho_uzgun.jpg
Bir dönem Milan'da da forma giyen Brezilyalı Roque Junior'u kadrosuna katan Katar ekibi Al Rayyan'ın yeni hedefi Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Ricardinho oldu.
Ricardinho ile kesinlikle anlaşma sağladıklarını resmi internet sitesinden duyuran Al Rayyan yetkilileri, Beşiktaş'la olan sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Brezilyalı yıldız ile 1 Haziran'dan itibaren sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.
Kaynak: Ajansspor
Ne yapacaksa Katar'da... :icon_confused:
wolfson
24.Nisan.2008, 10:46
Adını bile duymamıştım bu takımın.Ricardinho da oraya gidiyorsa küçüklüğünü gösterir.Zamanında neredeydi şimdi nerede...
BlackEagle19o3
24.Nisan.2008, 11:23
Futbol hayatının son zamanlarını yaşayan çoğu futbolcu gibi Katar'ı tercih etmiş.Kendisine futbol hayatında başarılar dileriz.Son zamanlarda bize pek katkı sağlayamamış olsa da o bizim Rico Paşa'mızdı!;)...
yunusgs
24.Nisan.2008, 12:15
Beşiktaş için sevindirici bir haber hem yabancı kontejyanı boşaldı hemde fayda göremediği bir oyuncuyu göndermiş oldular.
eXcitinG
24.Nisan.2008, 12:34
Onu doya doya izLeyemediğim için hep içimde bir kırıkLık kaLıcak. Harika bir oyuncuydu ama Tigana zamanında sistem kurbanı oLması, ErtuğruL sağLam iLe de yıLdızının barışmamasından doLayı bir türLü isteniLeni veremedi. Ama her zaman bizim için özeL bir oyuncu oLarak kaLıcak.
anilton
24.Nisan.2008, 16:24
Güle güle Ricardinho...
extensor
24.Nisan.2008, 16:34
sene başında gönderilmesi gerektiğini düşünüyordum şimdi gitti
ben olsam trabzonspor a giderdim
Fıratcan Alçınkaya
24.Nisan.2008, 16:52
EN iyisini yapmış birazda cebe cukka lazım :) umarım başarılı olur hayatında başarılar RicoPaşa...
anil luque
24.Nisan.2008, 16:55
rico paşa tahttan indi.. her iki taraf için de hayırlısı olsun..
Fernando Gago
24.Nisan.2008, 17:02
1 2 iyi maç dışında BJK'ye faydası olmadı ne diyelim güle güle
GeNç KaRTaL
24.Nisan.2008, 22:12
Tam anlamıyla yararlanamadığımız bir yıldız daha kulübümüzden kaydı..
Katar'da başarılar Rico paşa.
El Comandante
24.Nisan.2008, 22:16
Pasa olmadi ki koltuktan insin,oynadigi maclar ortada.Iyi oynadigi mac,bir elin parmak sayisindan fazla degildir,Besiktas ondan yararlanamadi.
LaigLeNoiR
24.Nisan.2008, 23:44
Hayırlı olsun bu transferden de para kazanamadık...
GeNç KaRTaL
24.Nisan.2008, 23:52
Olur mu Murat abi Rico için ödenecek bilmem kaç milyon doları ödemekten kurtulduk.Bu da kardır.(Yönetimin bakış açısı)
World Hollow o1
25.Nisan.2008, 00:12
Adını bile duymamıştım bu takımın.Ricardinho da oraya gidiyorsa küçüklüğünü gösterir.Zamanında neredeydi şimdi nerede...
Alakası yok parayı verince takım küçüklüğü büyüklüğü kalmaz kusura bakma..
Futbolda para konuşuyor.
nerazzuri
25.Nisan.2008, 00:29
Alakası yok parayı verince takım küçüklüğü büyüklüğü kalmaz kusura bakma..
Futbolda para konuşuyor.
Hz.Para :)