Log in

View Full Version : Önder Turacı Türkiye'yi tercih etti

Neron_FB
17.Şubat.2006, 21:38
17.02.2006

Belçika'nın, Lüksemburg ile oynayacağı karşılaşma için milli takım aday kadrosuna davet edilen Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı, Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğini söyledi.

(A) Milli Takım formasını, Belarus ile 2004 yılında oynanan özel maçta giyen, ancak maçın resmi olmaması nedeniyle statüde geçerli sayılmayan Önder, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, ''Belçika Milli Takımı'na çağrılmak gurur verici, ancak benim için önemli olan, şu anda Fenerbahçe'nin Ankaraspor ile oynayacağı maç ve onun sonrasındaki Fortis Türkiye Kupası maçı. Milli Takım ile ilgili görüşlerimi daha önce belirtmiştim. Tabii ki gönlüm Türk Milli Takımı'ndan yana. Bunu her defasında dile getiriyorum'' dedi.

Milli takımlar ile ilgili düşüncelerini şimdilik bir kenara bırakıp, Fenerbahçe'nin maçlarına konsantre olduğunu anlatan Önder, ''Diğer konularla ilgili, zamanı gelince, ne yapmam gerekiyorsa onu yapacağım'' ifadesini kullandı.

Öte yandan, (A) Milli Takım'da oynamak istediğini açıklayan Önder Turacı'nın, avukatı aracılığıyla, Türk Milli Takımı'nda oynayabilmek için UEFA nezdinde girişimlere başlayacağı öğrenildi.

--ALINTIDIR--

Nedvedmania
17.Şubat.2006, 22:47
doğru olanı tercih etmiş tabiki

comandante
18.Şubat.2006, 00:01
tercihinin doğruluğuna karar veremeyiz pek ama bizim için iyi olanı yapmış..

emirduman
18.Şubat.2006, 00:14
Bence hür türlü doğru olanı yapmış, şu an onun gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var..

Neron_FB
18.Şubat.2006, 00:15
Ben de sevindim bu kararına..Bizim ona ihtiyacmz var..Onun için de böylesi daha ii bence:)

dinaMYt
18.Şubat.2006, 01:27
şu an için önderin türk milli takımında oynama şansı yok.oynayacağı milli takımı seçme süresini 21 gün geciktirdiği için oynatılamıyor.uefadan özel bir izin çıkmadığı takdirde de böyle başarılı bir oyuncuyu bundan sonra da oyanatamayacağız.

barcelos
18.Şubat.2006, 14:40
karar belçika da oynaması yönündeymiş.belçika kodraya çağırmış.ben böyle duydum walla

barcelos
18.Şubat.2006, 14:47
ÖNDER'E DE DAVET VAR
Bu arada Fenerbahçe'nin çift pasaportlu futbolcusu Önder Turacı, Belçika Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldı. Belçika Milli Takımı'nın 1 Mart Çarşamba günü Lüksemburg ile yapacağı hazırlık maçı için aday kadroya davet edilen Önder, "Türk Milli Takımı'nda oynayabilmem için gerekli başvuruyu yaptım. Küçük bir umut da olsa onu beklemeyi tercih ederim" diye konuştu.

sabah

Laz_Asker_61
18.Şubat.2006, 14:56
helal öndere başka ne denilirki

mustang
18.Şubat.2006, 15:00
İnşallah önder milli takımda oynar çünkü çok iyi bir futbolcu .Herşeyi zamana bırakacagız hadi hayırlısı

Berkaiser
18.Şubat.2006, 16:08
Bence Önder en doğru olanını yaptı ama bizim Milli Takımımız'da oynaması için izin verirler mi bilmiyorum.

mateja kezman
03.Ekim.2006, 06:11
nede olsa fenerbahçeli ..

comandante
03.Ekim.2006, 13:12
imzandan da anlaşıdığı gibi her zaman her yerdesin kezman arkadaşım...mesela 8 ay önceki konuda...

Emurafu
03.Ekim.2006, 14:04
yaw beyler önder tercih etti ama onun milli takımda oynaması zor cünkü daha önce belcika milli takımında oynadı yasak bu yüzden

yaluda
02.Ocak.2007, 21:02
Bende bunu anlamamiyorum adam hem Belcika milla takiminda oynamis hemde Turk Milli Takiminda oynamak istiyor.

azizuzu
03.Ocak.2007, 00:01
valla son yıllarda savunmamız çöküyoz can ile o toparlayacaktır.. oynasın artık

garydelgadov
03.Şubat.2007, 16:31
helal öndere başka ne denilirki

abim kartallı oldugun heralinden belli oluyo be,helal öndere...