View Full Version : ispanya ligi kadro b ve c oyuncu kaydetme
akcakil
26.Nisan.2008, 22:16
arkadaşlar barcelona da 2 sezondur oyuncu kaydetmelerinde A,B,C takımları oyuncularını kaydediyorum fakat oyuncu kayıtları sonlandığında transfer sezonu kapandıktan sonra B ve C takımlarında seçtiğim oyuncuların hiçbirinin kayıtlı olmadığını görüyorum 2 sezondur hep aynı şey oluyor seçiyorum fakat sonra hiçbir oyuncu kayıtlı gözükmüyor fakat A takımı için seçtiğim oyuncular kayıtlı oluyor böyle olunca B ve C takımdaki genç oyuncular maç yapamıyor ve özellikleri gelişmiyor bir çözümünüz varsa paylaşırsanız sevinirim.
yunusgs
26.Nisan.2008, 22:30
Otomatik numara ver de.Numaraları gönder de.Yardımcı antrenörün B ve C takımındaki oyuncuların kayıtlarını yapsın.
akcakil
29.Nisan.2008, 03:26
onları diyorum demesinede kaydoluyo gözüküyor sonra kayıtlar bittikten sonra B ve C takımında hiçbir oyuncu kaydedilmemiş gözüküyor
Addolorato
29.Nisan.2008, 12:02
Napacan b ve c takımı A takım kesmiyomu?
muzoadux
29.Nisan.2008, 12:25
Ya ben hiç bir zaman b yada rezerv takımlara oyuncu kaydetmiyorum ama şakır şakır oynuyorlar :D Sen asistana bıraksana takım kontrolünü onlarıda ben yönetiyorum deme düşüp bayılırım
akcakil
29.Nisan.2008, 21:57
yok yönetmiyorum zaten asistanda kontrolü ama ispanyada oyuncu kayıtlarıda geliyo almanyada falan olmuyor böyle birşey fakat ispanyada transfer sezonu kapandığında first division oyuncu kayıtları kapanıyo yani mesela A takımda 25 oyuncudan fazla oyuncu kaydedip oynatamıyosun ligde. şampiyonlar ligi oyuncu kaydı gibi mesela.İşte bu durumda diyorum B ve C kadroları içinde oyuncu kaydı yapıyosun bunu sen seçiyosun yine maçları falan asistan oynatıyo herşeyle o ilgileniyo ben göremiyorum bile maçları fakat oyunda şöyle bir sorun var oyuncuları otomatik seç kaydet diyorum ilk baş kaydedildi gözüküyo fakat daha sonra kayıtlar bittiğinde B ve C takımından hiçbir oyuncu seçilmediği görünüyor yani teknik bir sorun bu. genelde devre arası transfer sezonu kapandıktan sonra oluyor sezon başı kaydediyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Napacan b ve c takımı A takım kesmiyomu?
B ve C takımlarındaki oyuncular kendi liglerinde maç oynuyor ve maç kondisyon eksiklikleri olmadığı gibi genç oyuncuların gelişiminede katkısı oluyor maç yapmalarının sadece ispanyada var sanırım bu oyuncu kaydetme lig için yanlışta biliyor olabilirim