PDA

View Full Version : Mesaj Sayısı Sorunu..

tncy87
27.Nisan.2008, 14:12
Arkadaşlar Merhaba,
Benim sorunum mesaj sayımın artmaması..bir kaç konuya yorum yapmama rağmen mesaj sayım hala 7 de.. neden artmadığını merak ediyorum.. şimdi mesaj sayısı çokmu önemli diceksiniz.. ama online turnuva bölümünde mesaj sınırı koymuşsunuz.. turnuvalara katılabilmem için mesaj sayımı arttırmak istiyorum.. Edindiğim bilgiler yanlış veya eksikse lüütfen beni uyarın..
Şimdiden teşekkürler..

anilton
27.Nisan.2008, 14:15
Arkadaşlar Merhaba,
Benim sorunum mesaj sayımın artmaması..bir kaç konuya yorum yapmama rağmen mesaj sayım hala 7 de.. neden artmadığını merak ediyorum.. şimdi mesaj sayısı çokmu önemli diceksiniz.. ama online turnuva bölümünde mesaj sınırı koymuşsunuz.. turnuvalara katılabilmem için mesaj sayımı arttırmak istiyorum.. Edindiğim bilgiler yanlış veya eksikse lüütfen beni uyarın..
Şimdiden teşekkürler..

Bazı bölüm ve konularda mesaj sayacı kapalıdır...

DisCo
27.Nisan.2008, 14:17
Mesaj sayacı kapalı bölümlerde yorumlarınızı belirttiyseniz mesaj sayınızın artmaması normaldir. Diğer kısımlarda ise her mesajınızda artış yaşanacaktır.

Oghuse
27.Nisan.2008, 14:18
http://www.resim-yukle.com/img01/18/208005mesaj.JPG
Resimde görüldüğü gibi konu bazı konularda konu başlığı yanında mesaj sayacı kapalı yazar..

tncy87
27.Nisan.2008, 14:20
Peki mesaj sayacının hangi bölümlerde açık veya kapalı olduğunu nasıl bileceğiz??

(Not: Bu soru mesaj sayacının kapalı olan alanlarda yorum yapmayacağım anlamına gelmez. Yanlış anlaşılmasın..)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben soru sorarken cevabı çoktan gelmiş ilginiz için teşekkürler.. :)

DisCo
27.Nisan.2008, 14:22
Biz teşekkür ederiz.