Log in

View Full Version : Aykut 516 dakikadır gol yemiyor

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 00:57
Turkcell Süper Lig'deki Fenerbahçe derbisinde de kalesini gole kapatan Galatasaray'ın kalecisi Aykut, ligdeki ''gol orucunu'' 516 dakikaya çıkardı.
Derbi maçta Galatasaray'ın kalesini koruyan Aykut Erçetin, 32 haftası geride kalan ligde bu sezon 11 maçta forma giydi ve kalesinde yalnızca 5 gol gördü.
Sarı-kırmızılı kulüpte 6. sezonunu geçiren 26 yaşında ve 1.87 metre boyundaki Aykut, son 9 lig maçında kaleyi Orkun Uşak'tan devralırken, son 5 maçta ise kalesini gole kapattı. Aykut, ligde son golü 27. haftada 2-1 kazandıkları Denizlispor maçının 24. dakikasında Hasan Yiğit'ten yedikten sonra, tam 516 dakikadır gol yeme üzüntüsü yaşamadı.
Aykut ayrıca, kaleye geçtiği son 8 lig maçında yalnızca tek gol yiyerek, başarılı bir performans sergiledi.
-AYKUT'UN OYNADIĞI MAÇLAR-
Aykut Erçetin'in bu sezon forma giydiği lig maçlarında takımının aldığı sonuçlar şöyle:
4. hafta: Vestel Manisaspor-Galatasaray: 2-2
11. hafta: Gaziantepspor-Galatasaray: 1-1
24. hafta: Beşiktaş-Galatasaray: 1-0
25. hafta: Galatasaray-Kayserispor: 2-0
26. hafta: Ankaraspor-Galatasaray: 0-1
27. hafta: Galatasaray-Denizlispor: 2-1
28. hafta: Galatasaray-Gaziantepspor: 0-0
29. hafta: Gençlerbirliği-Galatasaray: 0-1
30. hafta: Galatasaray-Trabzonspor: 1-0
31. hafta: İstanbul B.Ş. Bel.-Galatasaray: 0-3
32. hafta: Galatasaray-Fenerbahçe: 1 - 0

http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

El Barto
28.Nisan.2008, 01:00
Aykut değil Galatasaray gol yemiyormuş kendisi öyle diyor iyide yapıyor. ;;)

Euro 2008'de Milli takımda olması gerekiyor.

ThersoN
28.Nisan.2008, 01:01
Lig başından beri oynamalıydı, Orkun alınması kesinlikle hataydı, eğer o ayarda bi kaleciye bırakılacaksa kale Aykut baştan beri kalede olmalıydı, seneye de ya yabancı iyi bir kaleci ya da Aykut kalede olmalı, Orkun başının çağresine baksın

PesimiSTyLa
28.Nisan.2008, 01:05
Her zaman savundum 1. kaleci olmalı diye. yanılmadıgım için mutluyum. Helal olsun Aykut !

BeeTLeJuiCe
28.Nisan.2008, 01:11
Yahu Servet'i geçsin forvetlerde sonra Aykut'a gol atarlar. :)

Euro 2008'e götürülecek kafilede mutlaka yer almalı bencede.

Bordo61Mavi
28.Nisan.2008, 03:57
Aykut yillardir bekliyo, bu sezon yonetim ona yanlis yapti, Orkunu getirdiler ama o yine kusmedi ve suan takimda yeri garanti olan futbolculardan

Emurafu
28.Nisan.2008, 11:37
Emre-Servet uyumunu Fatih Terimin görmesi lazım...Emre ve Aykut artık milli takıma alınmaları lazım..Aykut çok güven vermeye basladı..

Aykut çok güzel basına açıklamalar yapıyor..Gol yememesini takıma borçlu oldugunuda her zaman söylüyor..

Oghuse
28.Nisan.2008, 12:34
Aykutun oynaması en büyük kazancımız oldu..Milli takımı hakediyor..

bursa_mc
28.Nisan.2008, 12:51
Takımlarımızda yerli kalecileri görmek gerçekten çok güzel..Tebrikler Aykut

anilton
28.Nisan.2008, 13:15
Tabiki G.Saray'ın takım savunması çok iyi ama Aykut'un performansıda gözardı edilemez.Aykut dururken neden Tolga'yı,Serkan'ı alıyor F.Terim hayret ediyorum.Bakalım önümüzdeki hazırlık maçlarında alacak mı Aykut'u...

Emurafu
28.Nisan.2008, 14:05
Tabiki G.Saray'ın takım savunması çok iyi ama Aykut'un performansıda gözardı edilemez.Aykut dururken neden Tolga'yı,Serkan'ı alıyor F.Terim hayret ediyorum.Bakalım önümüzdeki hazırlık maçlarında alacak mı Aykut'u...Çok haklısın...Ama ben en çok emre güngö'ü merak ediyorum bakalım cagıracakmı..Neyse herseyi zaman gösterecek.

anilton
28.Nisan.2008, 14:12
Çok haklısın...Ama ben en çok emre güngö'ü merak ediyorum bakalım cagıracakmı..Neyse herseyi zaman gösterecek.

Çağıracak,mecbur çağıracak.Görünen köy klavuz istemez.Şu anda Türk stoperlerin en büyük sorunu olan savunmadan görerek ve isabetli top çıkarma işini en iyi yapam adam hüviyetinde Emre.Dünde mükemmel bir top attı Ümit'e,en kral 10 numaralar zor atar o topu.Milli takımın stoperleri Servet-G.Zan'dır.İlk alternatifleride E.Güngör'dür bana göre...

YusufT
28.Nisan.2008, 14:24
G.Zan ve Servet Cetin. ikiside agir gibi gözükmelerine ragmen hizlilar, hataa Servet cok hizli.

Aykut süper :)

DisCo
28.Nisan.2008, 15:36
Aykut'un hem performansı, hem iyi niyeti, hemde açıklamaları örnek teşkil ediyor. Daha da iyi yerlere geleceğine inanıyorum.

El Comandante
28.Nisan.2008, 16:22
Yillarca yedekte bekledi,Mondragondan cok seyler ögrendi,Galatasaray kalesine gectiginde herkesin takdirini topladi.Helal olsun Aykut,süpersin,böyle devam et!

yunusgs
28.Nisan.2008, 16:26
Helal olsun Aykut'a sabretti bekledi şimdi de meyvelerini topluyor.

Fernando Gago
28.Nisan.2008, 16:32
Bu maçlar içinde oynadığı en rahat maç Fenerbahçe maçı olmalı :D

Onurap
28.Nisan.2008, 16:35
Yan ve hava toplarında çok zayıf ve acemi öyle böyle değil..Onun dışında kusursuz bir kaleci...

King_91
28.Nisan.2008, 18:11
Maaşallah..kariyerin boyunca bir daha gol yemezsin inşallah :D